Originally Posted by
carrie
εγω εκμεταλλευτηκα δεοντως ότι ο πατερας μου θεωρειτο το μαυρο προβατο της οικογενειας του, κ η οικογενεια της μανας μου δεν τον χωνευε, οποτε ήταν παρα πολυ φυσικο να λενε ε κορη του Ταδε ειναι, γιαυτο ειναι "ετσι" (μαυρο προβατο, επαναστατρια, αγενης, μυστηρια, σνομπ κ ο,τι αλλο θες κτλ κτλ), οποτε ημουν μια χαρα δε με πειραζε κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω βρε μπαμπα!
Περασα διαστηματα που τους μισουσα ολουσ κα δεν παταγα σε γαμους κηδειες γιορτες κ βαφτισια, αλλα τωρα αισθανομαι περιφημα με ολους, σε οσους μου μιλανε τους μιλαω, σε οσους δε μου μιλανε αδιαφορω, και αισθανομια υπεροχα!
Με τη μαμα μου ειχα θεματακια οταν δεν γουσταρε καποιον πρωην, αλλα εχω δει οτι τελικα ειχε πεσει μεσα, αν και οταν φερεσαι με ασχημο τροπο χανεις το δικιο σου!! Με ειχε για ντουβαρι κ για αναισθητη γιαυτο μου φεροταν κ ασχημα πολλες φορες, αλλα οταν επιτελους εσπασα κ ειδε οτι δεν ειμαι ντουβαρι ειναι σχεδον τελεια μαζι μου! Τωρα εχω ηρεμησει κ εγω εχει ηρεμησει κ αυτη, φτου να μη μας ματιασω τοσο καλα δεν ημασταν ποτε αλλοτε!