ναι μπορουνε να σβηστουν αν θεωρεις οτι απειλησε τοσο αμεσα απο αυτα Αν στειλεις ενα μνμ στο Νικο
Αλλα δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει αυτο .
Printable View
ναι μπορουνε να σβηστουν αν θεωρεις οτι απειλησε τοσο αμεσα απο αυτα Αν στειλεις ενα μνμ στο Νικο
Αλλα δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει αυτο .
Errie,
Εννοώ ότι όταν αγαπάμε τον εαυτό μας (δλδ ακολουθουμε τα συναισθηματα μας) νιωθουμε καλυτερα και ετσι εκπεμπουμε και προς τους αλλους αυτο το 'καλυτερα'.
Στο διλήμμα 'να το πω ή να μην το πω' , παντα ψηφιζω το πρωτο. Ωστοσο το ιδανικο θα ηταν να καταλαβαιναμε την αναγκη που μας ωθει να λεμε και να κανουμε καποια πραγματα (αυτογνωσια).
Ειδικα εδω, η αναγκη υπερπροστασιας κατα τη γνωμη μου ειναι στν ουσια η αναγκη μας να λαβουμε υπερπροστασια (ετσι οπως φερομαστε να μας φερθουν) που δεν ειναι τιποτα αλλο απο το φοβο μοναξιας και την αισθηση οτι μονοι δεν μπορουμε να προχωρησουμε (φοβος αποτυχιας). Μια αλλη αιτια θα μπορουσε να ειναι και η αντιγραφη συμπεριφορων που υπαρχουν στην οικγοενεια ή στο αμεσο περιβαλλον γυρω μας (μητερα - πατερας , σχεση μανας-παιδιου ) κτλ
Σ' αυτό το κομμάτι έπεσες μέσα, αυτό θα έλεγα ότι η ανάγκη που με κάνει να θέλω να μιλήσω είναι η ανάγκη να ζητήσω προστασία απ' αυτόν τον άνθρωπο...αλλά ισχύει ότι το έχω κι εγώ αυτό σαν ένστικτο προς όσους αγαπάω κι αυτό με μπερδεύει, είναι αντιφατικό...πώς γίνεται να θέλω να ζητήσω προστασία από άτομα που θέλω να προστατέψω;;;
Επίσης ναι, όντως νιώθω ότι δεν μπορώ να προχωρήσω μόνη μου στη ζωή (δεν φοβάμαι όμως μην αποτύχω σε κάτι, το να μείνω μόνη μου φοβάμαι) και ναι, η μοναξιά είναι από τους χειρότερους φόβους μου...
Επίσης, η μητέρα μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική και πιστεύω ότι δεν με άφησε ν' αναπτυχθώ και να μάθω να στέκομαι στα πόδια μου και δυστυχώς το έχω πάρει κι εγώ αυτό... :(
Errie, υπάρχουν υπαρκτοί λόγοι για το φόβο της επικοινωνίας σου εδώ? Έχεις γνώση πως κάποιος θα μπορούσε να ξέρει τι λες σε αγνώστους σου σε ένα φόρουμ? Το ξέρει κανένας πως γράφεις εδώ δλδ?
Αν ναι, τότε επικοινώνησε μέσω u2u. Εφόσον κάτι εσύ το βιώνεις ως απειλή, για σένα είναι πραγματική, αυτή κι ο φόβος που φέρει. Αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να σε προστατέψει κάποιος που θα απουσιάζει, ίσως να είναι δηλαδή μόνο η ανάγκη γνωστοποίησης της απειλής που βιώνεις, και όχι τόσο πρακτική η στροφή σου προς τον συγγενή σου. Να σε ανακουφίσει ότι κάπου το λες, να μην έχει όμως πρακτικό αντίκρισμα. Αν θέλεις κι εσύ, μπορείς να γράψεις με μήνυμα τι βιώνεις ως απειλή και από ποιο άτομο. Πάντως κι εμένα μου έκανε εντύπωση η στάση του ειδικού, μοιρολατρεία συστήνει? Κάτι έχασα.
Καλημέρα Έρη. Μπορείς να μου στείλεις, το φρόντισα.:)
Έρη, άδειασε το φάκελο των εισερχομένων σου.Καλημέρα.
Καλημέρα Rain, ελευθέρωσα χώρο από τα απεσταλμένα, συγνώμη για την ταλαιπωρία, δεν είχα προσέξει ότι γέμισε...
Αν ξέρεις πες μου πως μπορώ να σβήνω επιλεγμένα μηνύματα από τα εισερχόμενα, δεν θέλω να τα σβήσω όλα...
Και κάτι ακόμα που θα σας έγραφα έτσι κι αλλιώς αλλά θα το κάνω σ' αυτό το ποστ και τα δύο μαζί...όλο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες και νιώθω πραγματικά χάλια τώρα, ξύπνησα πριν από λίγη ώρα κατατρομαγμένη κι ακόμα δεν έχω συνέλθει...έχει συμβεί και σε χειρότερο βαθμό αυτό, αε σημείο να ξυπνάω φωνάζοντας αλλά είχε αρκετό καιρό και τώρα που έγινε πάλι νιώθω απαίσια, δεν αντέχω άλλο!