παιδια...ελεοςςςςςςςςςςςςς� � αν θελετε να τσακωθητε αλλου....ΔΕΝ ειναι καλα τα νευρα μου
Printable View
παιδια...ελεοςςςςςςςςςςςςς� � αν θελετε να τσακωθητε αλλου....ΔΕΝ ειναι καλα τα νευρα μου
an katalava kala to thema exei na kanei gia to gegonos oti mas leipei mia sxesh?
mateo kai egw mia apo ta idia sxesh pote..mono ta alla ta anousia..kai na fantasteite eimai entelws diaforetikos xarakthras
ths monimothtas ,ths sxeshs kai olwn aytwn twn wrewn...den xerw ti kanw lathos,isws den vgazw sts allous ayto ths sxeshs ti na pw...to thema einai pws h psixologia m ephreazetai para polu apo to gegonos ayto...mou leipei kapoios...filus exw pollous alla den einai to idio...mou leipei kapoios na me frontizei na me prosexei na na noiazetai kai ola auta ta wraia...i need love..oxi alles xepetes :P...gt apla den me gemizoun....
vevaia apo oti vlepw eseis tsakoneste alla egw eipa na pw ton pono mou :p
πιστευω ολοι μας εδω περα μεσα ειμαστε υπερ της σταθεροτητας, αλλιως θα ειμασταν στο μπουρδελα.com και στα κανονικα μπουρδελα. το κακο ειναι οτι τα κοριτσακια εχουν ψωνιστει και νομιζουν οτι αξιζουν, θετωντας τα στανταρντς τους υπερβολικα ψηλα με τρελες απαιτησεις, λες και ζουμε στο Hollywood και θα βρουνε τον Brad Pitt! κι εκει ειναι το προβλημα, γιαυτο τελικα και τα δυο φυλα καταληγουμε να σαπιζουμε μονοι.
gynaika eimai mateo 21 kai symfwnw apoluta ;)
αρα με καταλαβαινεις......ασε πραγματικα με εχει επηρεασει...μεχρι τα 18 δεν με ενδιεφεραι αυτο το θεμα...θεωρουσα οτι ημουν μικρος και επρεπε να ζησω την εφηβεια μου αγνα....μετα τα 18 με προβληματιζει εντονα...ισως κι ολας γιατι και οι φιλοι μου εχουν προχωρησει σε αυτο το τομεα αρκετααα....και βαρεθηκα να ειμαι εγω ο θεατης....ισως πληρωνω τωρα το ''λαθος μου οτι δεν με ενοιαζε μικρος
vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai alliws...:P
[QUOTE=oneofthosedays;224337]vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai allxχα
χαχαχαχα...εμενα παλι η εμφανιση μου δεν ειναι στα υπερ μου
οκ, παρεθεσες το μηνυμα μου και αρχισες να κραζεις για λεφτα αμαξια και σωματαρες απο κατω, και ηταν ασχετο! Δεν φταιω εγω αν παρανοησα! Τωρα οσον αφορα τη μαυριλα σου και που τα εχεις βρει με αυτην, εγω το αμφιβαλλω, αλλα αμα λες εσυ ετσι θα σε πιστεψω! Εισαι λοιπον ευτυχισμενος? Δεν σου εμποδιζει την επαγγελματικη σου αποκατασταση και τις σχεσεις σου με τους αλλουσ δλδ. οκ. Εγω εχω καταλαβει οτι θες να κανεις πραγματα να δωσεις αγαπη να εχεις παρεες και δε μπορεις. Για ολα αυτα η μαυριλα φταιει. Αντιφασκεις!
δεν ειναι μονο θεμα αν βλεπεσαι δυστυχως, το αν ειναι ομορφη καποια κοπελα ή οχι, χρησιμευει απλα για να προσελκυσει καποιο ατομο του αντιθετου φυλου, να γνωριστει και να ασχοληθει μαζι της. αφου γνωριστει, αν δεν εχει καλο χαρακτηρα, κοινα, και γενικα να ταιριαζουν και να υπαρχει χημεια, τοτε ΔΕΝ προκειται να γινει καμια σχεση.
πιανωντας την επαγγελματικη μου αποκατασταση λοιπον, να σου πω οτι δεν φταιει ακριβως η μαυριλα που ειμαι ανεργος, αλλα περισσοτερο η χωρα η οποια ετυχε να γεννηθω. απο αυτη προερχεται και η μαυριλα, κανεις ανθρωπος δεν επελεξε να γεννηθει με αρνητισμο ή οποιο αλλο προβλημα! τωρα για το αν ειμαι ευτυχισμενος ειναι δυσκολο να το απαντησω, εχω τα ενδιαφεροντα μου και τις ασχολιες μου, ως ενα βαθμο ναι ειμαι οκ. αλλα το να πεις εχω εναν ανθρωπο να τα μοιραζομαι αυτα και να βλεπει το κοσμο οπως εγω, οχι δεν το εχω. αν δεν υπηρχε ο αρνητισμος μου σιγουρα θα ηταν ευκολοτερο να βρω, τι κριμα ομως που υπαρχει. κι αφου υπαρχει το αναγνωριζω και το κανω κομματι μου, γιατι αυτο στη τελικη με οδηγει στο να ξεχωριζω. και προτιμω να ξεχωριζω, παρα να ειμαι αλλο ενα προβατακι αθωο μεσα στη μαζα με τους πολλους. ειναι σαν να προτιμω τον δυσκολο δρομο, παρα τον ευκολο. κι αυτο μονο περηφανο μπορει να με κανει!
[QUOTE=KENO;224342]δεν ειναι μονο θεμα αν βλεπεσαι δυστυχως, το αν ειναι ομορφη καποια κοπελα ή οχι, χρησιμευει απλα για να προσελκυσει καποιο ατομο του αντιθετου φυλου, να γνωριστει και να ασχοληθει μαζι της. αφου γνωριστει, αν δεν εχει καλο χαρακτηρα, κοινα, και γενικα να ταιριαζουν και να υπαρχει χημεια, τοτε ΔΕΝ προκειται να γινει καμια σχεση.
xmmm telika tipota apo ta 2 den exei shmasia...den xerw...pistevw sthn tyxh kai to swsto timing...e gia olous yparxei kapws...to dyskolo einai mexri na entopisei o enas ton allon...alla re paidi mou oso argei toso se rixnei...
ο αρνητισμος δε σε κανει να ξεχωριζεις οπως εσυ νομιζεις. Μια βολτα στην ομονοια να βγεις το βραδυ θα δεις τεζα στα πλακακια καμια τριακοσαρια αρνητισμους. Το δυσκολο δεν ειναι να εισαι αρνητικος. Νομιζεις δλδ οτι στη μια μερια εισαι εσυ, στον αρνητισμο, που ειναι καλο και δεν εισαι προβατακι, και στην αλλη μερια οι βολεμενοι που πινουν καφε στο κολωνακι. Κ ομως, μπορει να το εκλαβει καποιος οτι και οι δυο ειστε βολεμενοι. Οι μεν αρνητικοι απο κατω και οι αλλοι να ζουν απο πανω πατωντας τους. οσο δινεις πατημα στους απο πανω μερος του συστηματος θα εισαι, που και σε θελει και σε συντηρει και το εξυπηρετεις. Αρα κατι αλλο πρεπει να κανει ο ανθρωπος για να ζει τη ζωη του και για να αλλαξει τον κοσμο.
ο αρνητισμος ειναι κι αυτος τροπος ζωης θα μπορουσαμε να πουμε. αλλη μια οπτικη γωνια στο να βλεπουμε τα πραγματα, και το κοσμο ολοκληρο. οταν λοιπον καποιος βλεπει τα παντα μαυρα και χανει το νοημα, ναι θα καταντησει σαν τους αρνητισμους στα πεζοδρομια που λες. υπαρχει ομως κι ο αρνητισμος του να ντυνεσαι πχ συνεχως στα μαυρα γιατι αυτο σε εκφραζει κι ετσι νιωθεις, το να ακους συγκεκριμενο ειδος μουσικης, του να κανεις οτι θελεις και να τους γραφεις ολους εκει που ξερεις γιατι αναγνωριζεις οτι η κοινωνια ειναι ψευτικη κλπ κλπ. μη προσπαθεις να δεις τον αρνητισμο ΜΟΝΟ σαν μιζερια και κακομοιρια, γιατι τοτε δε θα υπηρχε καμια απολυτως αντιδραση, κανενας επαναστατης, καμια εξελιξη στο κοσμο. ναι η μιζερια και η κακομοιρια ανηκουν στον αρνητισμο, αλλα δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτα. ο αρνητισμος θα μπορουσαμε να πουμε ειναι ισος και με τον ρεαλισμο, οταν αναγνωρισεις οτι υπαρχει καταντια γυρω σου. αν τωρα προτιμας να κλεισεις τα ματια και να ζεις στο κοσμο σου, αυτο οπως ειπα ειναι επιλογη σου. τεσπα νομιζω ξεφυγαμε λιγακι, ανοιξε αλλο τοπικ αν θες να το αναλυσουμε.
το σωστο timing απλα θα σε φερει κοντα με καποιον για να σε προσεξει. αν σε προσεξει και σου δωσει σημασια λοιπον, κι εσυ του φερθεις σκατα, δε του ταιριαζεις (δε μπορεις να κανεις κατι γιαυτο, απλα συμβαινει), και στη τελικη δε θελετε και τα ιδια για το μελλον (δηλαδη μια σχεση), τοτε απλα δε θα γινει τπτ. για αρχη ξεκινας ψαχνωντας σε μεροι που πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαν να σου ταιριαξουν. για παραδειγμα γραφτηκες εδω, εχεις κοινα με εναν που εχει ψυχολογικα ?
το σωστο timing απλα θα σε φερει κοντα με καποιον για να σε προσεξει. αν σε προσεξει και σου δωσει σημασια λοιπον, κι εσυ του φερθεις σκατα, δε του ταιριαζεις (δε μπορεις να κανεις κατι γιαυτο, απλα συμβαινει), και στη τελικη δε θελετε και τα ιδια για το μελλον (δηλαδη μια σχεση), τοτε απλα δε θα γινει τπτ. για αρχη ξεκινας ψαχνωντας σε μεροι που πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαν να σου ταιριαξουν. για παραδειγμα γραφτηκες εδω, εχεις κοινα με εναν που εχει ψυχολογικα ?[/QUOTE]
grafthka edw gia allous logus oxi na vrw gomeno...kai nai fusika afou oloi exoume psixologika!!!!
Αυτό με τις υπερβολικές απαιτήσεις των γυναικών είναι η μόνιμη δικαιολογία κάποιων.Εγώ έχω γνωστούς που δεν δουλεύουν,που κάποιοι είναι 7-8 χρόνια φοιτητές και κωλοβαράνε όλη μέρα στα ιντερνετ-καφέ και τις καφετέριες,και ζούνε με χαρτζιλίκι αλλά κοπέλες έχουν.Όμορφες άσχημες δεν έχει σημασία,αλλά έχουν.Τώρα τί απαιτήσεις έχουν αυτές δεν καταλαβαίνω.Μήπως εσύ είσαι ο απαιτητικός της υπόθεσης;Νέος είσαι ακόμα,βρες εκεί μια ό,τι να'ναι να περνάς καλά την κάθε μέρα και μην σκέφτεσαι το αύριο και αγχώνεσαι.Αυτό λέω και στον εαυτό μου.Τί Μπραντ Πιτ τώρα,δεν βλέπεις κάτι σκατόφατσες που βγάζουν όμορφες κοπέλες;Σιγά μην είναι λεφτάδες αυτοί.Απλά αυτοί τολμούν εκεί που οι άλλοι κωλόνουν.
ισως φταινε οι κοπελες που εμπλεξα στο παρελθον δε ξερω. ομως καθε φορα που προσπαθει καποιος να γνωρισει καποια κι αυτη τον αποφευγει, δεν ειναι επειδη αυτος δεν τηρει τις προϋποθεσεις της, κι εχει ανεβασμενα στανταρντς ? κοινως της πεφτει λιγος και θελει κατι παραπανω ? δεν ειναι θεμα τολμης μονο, ειναι πολλα περισσοτερα. για μενα τουλαχιστον ειναι ετσι, δε μπορω να ταιριαξω με ολες σιγουρα.
ναι, πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς...:ρ
Από εμάς εξαρτάται το να βρουμε κοπέλα, διαφορετικά μένουμε μόνοι ή συμβιβαζόμαστε.
Δεν μας δημιουργείται κάποτε η απορία: Είναι καλήτεροι μας αυτοι που έχουν ωραίες κοπέλες; Τι έχουν που να τους κάνει καλήτερους μας;
Νομίζω η απάντηση είναι, ότι εμείς έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβο ενώ αυτοί όχι. Εδώ είναι η διαφορά. Κατά τα λοιπα εμείς ίσως και να μαστε και πολύ καλήτεροι τους.
Από την άλλη δεν πρέπει ποτε να παίρνουμε κατάκαρδα μια απόρριψη. Μέχρι 200 γίνεται, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη, ο δικός μας άνθρωπος.
Άμα μια μας αρέσει ας κάνουμε την κίνηση, κι ας είναι το αποτέλεσμα αρνητικό. Μα και αρνητικό να ναι πάλι υπάρχει μια χαρά, γιατί κάναμε αυτό που μας φοβίζει, υπερβήκαμε τα πλην του εαυτού μας. Ας κάνουμε την κίνηση με αυτοπεποίθηση, ευθύτητα στα λόγια, άφοβα και γρηγορα μόλις δουμε κάποια να μας αρέσει. Μην τα βάζουμε κάτω, μην πέφτουμε.
Mateo, δε μιλάς αρκετά σε αυτό το thread, ενώ είναι δικό σου και όλοι οι άλλοι σολάρουν. Εσύ τι νομίζεις πως φταίει και δεν έχεις κάνει ακόμη σχέση ενώ το θέλεις? Έδωσες πολύ λίγα για να το συζητήσουμε, έμαθα μόνο την ηλικία σου, το ότι κρίνεις πως η εμφάνισή σου δεν είναι το δυνατό σου κομμάτι και πως στην εφηβεία σου δε σε ένοιαζε για σχέση, γιατί ήθελες να την περάσεις αγνά. Το σημείο που θα επικεντρωθώ είναι αυτό το "αγνά". Θεωρείς πως αυτός που πέρασε την εφηβεία του όντας σε μία ή περισσότερες σχέσεις δεν την πέρασε αγνά, άρα δεν ήταν αγνός?
Πέρα απ' αυτά, είσαι νεότατος και έχεις μπροστά σου τον καιρό να κάνεις και σχέσεις, σοβαρές ή χαβαλεδιάρικες και ό,τι άλλο γουστάρεις.
Αν θέλεις πες μας τις σκέψεις σου, πώς νιώθεις για τον εαυτό σου, αν έχεις ενδιαφέροντα, αν βγαίνεις, αν έχεις φιλικό κύκλο, αν στο σπίτι τσουλάνε όλα καλά, κτλ
ntaxei molis mou ftiaxe th diathesh ti aisiodoxia einai ayth!!:) kala ta les esy...parte to apofash merikoi kai merikes kai egw mesa...eimaste kolwstres...na gt dn yparxei sxesh..:(
vevaia yparxei kai o malakomagnhths pou exume...ti na ginei...dn mporume na maste telioi! :p
τελειοι οχι
προσπαθεια κανοντες ναι!
δεν ειναι η τελειος η μαλακομαγνιτης
πολλη πολωση εδω μεσα ρε παιδι μου!
για να συνελθουμε ολιγον παρακαλω!
Το δικό μου συμπέρασμα απ όσα είδά, απ΄οσα γνωριζω: ένας με σχετικά καλή, μέτρια εμφάνιση μπορεί να βρει κοπέλα και να κάνει σχέση. Όλα τα υπόλοιπα είναι φόβος και τίποτα άλλο, με μόνο μια εξαίρεση: κάποιος που θέλει κάτι πολύ ωραίο ή κάποια συγκεκριμένη κοπέλα.
απλα θεωρουσα στην εφηβεια μου οτι δεν ειναι καιρος να με απασχολει μια σχεση και ειχα ως πρωτο μελημα τα μαθηματα και τις φιλικες σχεσεις....ακομα και τωρα οταν βλεπω 15 να φιλιουνται και να..... δεν μου αρεσει οπτικα....και ο φιλικος μου κυκλος ηταν χωρις το κομματι της σχεσης μεσα τους....ναι βγαινω δεν θα ελεγα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα μετρια...με τους φιλους εχω λιγο ψιλοχαθει γιατι εχουν κολλησει σε αλλες παρεες του πανεπιστημιου και οι περισσοτεροι στις σχεσεις τους....βεβαια υπαρχει η σχεση αγαπης που ειχαμε ακομα....απλα μπορει να κανουμε και 2 εβδομαδες να συναντηθουμε......απο το πανεπιστημιο εχω μια ψιλοπαρεα αλλα δεν με ενθουσιαζει αρκετα απλα να λεω δυο-τρειςβλακειεσ τοσεςςςςς ωρες στο πανεπιστημιο.....στο σπιτιι οι σχεσεις με τους γονεις μου ειναι αρκετα καλες με καποιους χοντρους τσακωμους ιδιαιτερα με την μανα μου οι οποιοι ειναι χαζοι αλλα και εγω καπου ξεσπαω χωρις ιδιαιτερο λογο....αυτη βεβαια δεν το αντιλαβανεται οτι εγω ξεσπαω πανω σε αυτη...αυτα
αχ βρε φιλαρακι μιλας λες και ψαχνουμε ολοι απλα για μια σχεση με μια οποιαδηποτε κοπελα, με οποια μας κατσει κυριολεκτικα. αυτο εγω το θεωρω λες και ειναι καποιος σε απογνωση, λιγουρης τελειως... ε δεν ειμαστε ολοι ετσι! εγω πχ ψαχνω συγκεκριμενου τυπου κοπελες, γιατι δε μου ταιριαζουν ολες. ισως γιαυτο δυσκολευομαι κι ολας να βρω αυτο που θελω. η κοινωνια βλεπεις τις θελει normal, εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου normal, οποτε γιαυτο καπου χαλαει το πραμα...
ΚΕΝΟ,
Δε μίλησα για σχέση με την οποιαδήποτε κοπέλα, αλλά με μια κοπέλα που πραγματικά να μας αρεσει. Τώρα αυτό σου γράφω:«κάποιος που θέλει κάτι πολύ ωραίο ή κάποια συγκεκριμένη κοπέλα» εννοώ για κάποιο που έίναι κολλημένος με κάποια και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο ή κάποιος που ψάχνει μοντέλα και μπάρπι, τέτοιοι δεν είμαστε εμείς σωστά;
Εμείς ψάχνουμε να βρουμε μια καλή, ωραία κοπέλα που να νοιώθουμε ότι αυτή είναι, σωστά;
Αν ήταν με την οποιαδήποτε, μέχρι τώρα φίλε μου θα συμβιβαζόμουν αρκετές φόρές. Δεν έκανα όμως κάτι γιατί δεν ήταν κοπέλες που μου άρεσαν. Μου τυχαν τέτοιες κοπέλες αρκετές, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα όμως γιατί δεν με γέμιζαν.
Έχεις δίκιο, δε μας ταιριάζουν και όλες. Βλέπεις και κρίνεις ποια σου ταιριάζει, είναι το πρώτο βήμα. Μετά πας και την πλησιάζεις με αυτοπεποίθηση, ωραίο ύφος, πας αμέσως πριν αρχίσουν να παίζουν στο νου σου σκεψεις για να μην πας, λες καθαρές κουβέντες και λες αυτό που μέσα σου νοιωθεις γι αυτήν.
Δεν πλησιάζεις κανείς για δυο λόγους: είτε επειδή κρίνει ότι δεν ταιριάζει μαζί της ή λόγω φόβου, φόβου που βρίσκεις χίλιες δικαιολογίες να μην πλησιάσεις και χαμηλής αυτοεκτίμησης, κι αυτό αποτέλεσμα του φόβου.
Και υπάρχουν πολλές ωραίες και πολύ καλού χαρακτήρα κοπέλες και εκεί που είσαι συ και εδω που είμαι εγώ! Κάτι πρέπει κι δυο μας να κάνουμε.
Normal είμαστε και συ και γω, ίσως έχουμε τις ιδιατερότητες και τη δική μας ιδιοσυγκρασία, γι αυτό δεν΄είμαστε και τόσο αποδεκτοί στο πλήθος. Αυτό δεν πρεπει να μας κλονίζει, άστους άλλους στον κόσμο τους. Είναι normal επειδή οι ίδοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως τέτοιους και στην πεποίθηση τους αυτή ταυτίζονται με πολλούς άλλους, άσχετο αν στην πραγματικότητα είναι normal. Μπορεί να ναι χαϊβάνια και αβαθείς χαρακτήρες και να τους έχουν για τους πιο normal. Εμείς να μαστε ο εαυτός μας και να διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν, να μην ανεχόμαστε τη μειοτική συμπεριφορά των άλλων έναντι μας, το ότι ξεχωρίζουμε να μας δημιουργεί περισσότερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.
Και μέσα απ αυτά, με αγώνα και να μην τα βάζουμε κάτω ποτέ, θα ρθεί η σχέση που θα μας κάνει ευτυχισμένους. Πιστεύω η ελπίδα δε θα διαψευστεί, θέλει μόνο ακατάπαυστο αγώνα.
Ματέο, γιατί δε σου αρέσει οπτικά να βλέπεις εφήβους να φιλιούνται?
Είχες ορίσει στην εφηβεία σου δλδ κάποια στάνταρντς για απόδοση και είχες κλείσει τον εαυτό σου σε κάποιους κανόνες για να μην
"πέφτεις στον πειρασμό" της ελευθερίας από τα καθήκοντα, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Γιατί λες να το έκανες αυτό?
Οι τσακωμοί με τη μητέρα σου... χμ...από τη μια είναι χοντροί κι από την άλλη χαζοί. Πώς είναι η μητέρα σου σα χαρακτήρας?
Γιατί πιστεύεις ότι επιλέγεις να ξεσπάς στη μητέρα σου? Τι σχέση έχεις με τη μητέρα σου και πώς ήτανε στα παιδικά σου χρόνια
η σχέση μαζί της?
τα μοντελα και οι μπαρμπι ειναι για τους επιφανειακους, αυτους που κοιτανε μονο την εξωτερικη εμφανιση και τιποτα παραπερα. πως να εχει διαρκεια ομως η σχεση, αμα και στον χαρακτηρα δεν ειναι καλη η αλλη ? αμα δε σου ταιριαζει κι ολας, να χετε κοινα, να κανετε καμποσα πραματα μαζι ? ε απλα δεν.
αυτα ειναι υποκειμενικα γιαυτο δε τα αναφερω και προτιμω να λεω απλα "να μου ταιριαζει". δλδ αμα καποια ειναι καλη για μενα, αλλα οχι για σενα, παει να πει οτι τελικα δεν ειναι αντικειμενικα καλη ? ε δε μπορουμε να το πουμε αυτο, γιατι ολοι ειμαστε διαφορετικοι. το ωραια παλι εξαρταται, ολες οι κοπελες ουτως ή αλλως ειναι ωραιες απο τη φυση τους, τουλαχιστον πιο ομορφες απ'τους αντρες.
ακριβως το ιδιο ισχυει και για μενα! και συνηθως αυτες που μου τη πεφτουν, ειναι αυτες που δε μου ταιριαζουν, και δε καταλαβαινω πως μπορουν να δουν μελλον μαζι μου. γιαυτο μενω μονος ομως τελικα, γιατι δε συμβιβαζομαι ευκολα...
πολλες φορες παραμενει στο πρωτο βημα γιατι η αλλη δεν αφηνει περιθωρια για συνεχεια.
μπορει να κρινει οτι δεν αξιζει κι ολας. δλδ αμα του ταιριαζει και του αρεσει καποια, ομως ειναι απο δω κι απο κει συνεχεια, καθολου σταθερη δλδ, τοτε απλα δε προκειται να πλησιασεις και να κανεις το πρωτο βημα, γιατι ξερεις οτι και ναι να σου πει, παλι θα σε κερατωσει και θα σου κανει ζημια! υπαρχουν αρκετοι λογοι που δε προχωρα μια κατασταση, δεν ειναι μονο δυο.
εχεις δικιο, μονο που ακριβως γιαυτο το λογο, επειδη δεν ειμαστε αποδεκτοι στο πληθος, δεν θεωρω τον εαυτο μου normal. θα μπορουσα να γινω normal, ισως το θελω κι ολας, αλλα ποια θα ειχε την υπομονη να κατσει και να ασχοληθει μαζι μου, ωστε να γινω ετσι ? καμια, και γιαυτο δεν ψαχνω normal κοπελες.
"εχεις δικιο, μονο που ακριβως γιαυτο το λογο, επειδη δεν ειμαστε αποδεκτοι στο πληθος, δεν θεωρω τον εαυτο μου normal. θα μπορουσα να γινω normal, ισως το θελω κι ολας, αλλα ποια θα ειχε την υπομονη να κατσει και να ασχοληθει μαζι μου, ωστε να γινω ετσι ? καμια, και γιαυτο δεν ψαχνω normal κοπελες."
δεν κανεις πρωτα εσυ μια προσπαθεια να ασχοληθεις με τον εαυτο σου? Που απο ο,τι εχουμε καταλαβει τον εχεις καπως παραμελησει? Κ εγω ηθελα να ερθει ενας να με σωσει και να μου λυσει ολα τα προβληματα. Αμ δε. Κανεις δεν ηρθε. Μεχρι που αρχισα να τα λυνω μονη μου και οοοοοταν βελτιωθηκε η συναισθηματικη και ψυχολογικη μου κατασταση, τοοοοτε αρχισα και να ασχολουμαι και με τους αλλους, και τοοοοτε αρχισαν να ασχολουνται και μαζι μου! Γιατι δεν ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να ασχοληθει μαζι σου, ειναι οτι δεν τον αφηνεις με τα καστρα που εχεις χτισει γυρω σου και τις ανασφαλειες σου. Ηθελα να ξερα πως μεγαλωσες! Μου θυμιζεις πολυ εντονα τον πρωτο μου φιλο, ο οποιος ηταν και αυτος βια αιματα σπλαττερ σιριαλ κιλλερς και αηδιες απο μικρος, και οτι αλλο ανατριχιαστικο φανταστεις, ροκ μεταλ, του εφταιγε η κοινωνια του φταιγανε ολοι η ελλαδα φυσικα πρωτα απο ολα, ειχε νικνειμς που εκδηλωναν το κενο και την προβληματικοτητα του χαρακτηρα του, ελεγε οτι ηταν μηδενιστης και φυσικα οχι νορμαλ, και πολλα αλλα και αυτοκτονικες τασεις ειχε βεβαιως βεβαιως, αλλα καπως σωζοτανε με το γεγονος οτι δουλευε και ηταν δραστηριος ειχε χομπυ κτλ και κοπελες κυνηγαγε, (και ενοσω ηταν μαζι μου χαχα), και μαλλιατουφας αξυριστος ητανε, και μπλουζες με μανγκα φοραγε να ξεχωριζει. Απαπα. Τι μου θυμισες... Μπρρρρ. Σε τι φαση ημουν Χριστουλη μου και ειχα μπλεξει με αυτο το ατομο.
μολις προσπαθησες να με περιγραψεις, και σε πολλα επεσες μεσα :). αν εξαιρεσεις οτι μισω τα μαλλια μου και σκεφτομαι να τα ξυρισω και τελειως (πλεον τα εχω πολυ κοντα, παλιοτερα ομως πριν το στρατο τα ειχα μακρια), ειμαι ολα αυτα που ειπες κι αξυριστος κι οτι αλλο... μονο που δε φοραω μπλουζες με μανγκα αλλα οτι να'ναι γιατι δε με ενδιαφερει και τοσο η εξωτερικη μου εικονα, και φυσικα οταν ειμαι με μια κοπελα που με καλυπτει ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ και δε κυνηγαω αλλες!
γενικα ολο αυτο που ειπες ειναι εγω, χωρις αυτο δεν υπαρχει κατι αλλο, γιαυτο και το ΚΕΝΟ μου ταιριαζει σαν nickname. και εξαιτιας ολου αυτου κι επειδη οπως ειπα δε με θεωρω normal, ουτε πιστευω οτι μπορω να ξαναγινω, πιστευω οτι ταιριαζω με συγκεκριμενες κοπελες μονο, κι οχι οποια να'ναι.
παρολαυτα αν εχεις να κανεις προτασεις βελτιωσεις ξερω γω, αφηνωντας τα κλισε "μη κανεις αρνητικες σκεψεις, πιστεψε στο Θεο, βγες εξω γινε κοινωνικος" κλπ, ειμαι ολος αυτια καντες.
για να βλεπεις οτι οταν λεω οτι ξερω απο κενα και μαυριλες δεν κανω πλακα!! Α και αυτος δεν τα ειχε καλα ουτε με τα μαλλια του ουτε με τα μουσια του αλλα τον ενοιαζε κατα βαθος να αρεσει! Και αυτος τωρα κοντα τα εχει απο οτι ξερω, και εχει αλλαξει αρκετα, ντυνεται και με πουκαμισακια, βρηκε καλη δουλεια και ισιωσε μαλλον, εγω επρεπε να περασω τα δυσκολα! χαχαχα α ειχε και εχει και μηχανη στριτ το ξεχασα κι αυτο, πορωση με τις μηχανες. Ουτε αυτος ταιριαζε με οποιες ναναι, κυριως τον ειλκυαν απλες αβγαλτες και προβληματικες αλλα εμφανισιμες καπως κοπελιτσες. Για πιο χαι και περιπλοκα δεν ητανε, αν και του αρεσανε. Α και ηταν και αθεος τωρα που ειπες για Θεο. Ουτε οικογενεια ηθελε να κανει και να φερει παιδια σε αυτον τον απαισιο κοσμο και την παναθλια χωρα. Και ηταν κολλημενος με το πισι. 24/7.
Νταλε κουαλε ησασταν δλδ. γιατι τωρα αυτος εχει αλλαξει λιγο. Τι αλλες διαφορες εχετε?
Δεν εχω να κανω προτασεις τωρα, οτι ηταν το εχω πει, αν σκεφτω κατι αλλο θα το παραθεσω! Μπορω ομως να σου παραθεσω ενα συντομια την ιστορια μου ( α ρε θα γραψω βιβλιο και κανεις δε θα πιστευει οτι τα περασε ολα ενας ανθρωπος!)
Ειχα προσπαθησει λοιπον να του δωσω οσο περισσοτερη αγαπη γινοτανε και να τον "βοηθησω" (αχ αυτο το καταραμενο συνδρομο του σωτηρα που με εδερνε), και ως πρωτη μου σχεση και εγω γαρ φουλ προβληματα και μαυρη μαυριλα, γαντζωθηκα απανω του και περασαμε και οι δυο.... χαλια!!!!!! χαχαχα Για αυτο λεω οτι οι μαυριλες μαζι χαλια σχεση θα εχουνε. Δε φταιει μονο αυτος το ξεκαθαριζω!! Απλα τωρα αναλυω την πλευρα του γιατι αυτη σε ενδιαφερει! Μπορω να πω οτι ισως ημουν εξισου ή και το ιδιο προβληματικη, αλλα εχω προσπαθησει να αλλαξω! Λοιποοοοοον οσο καιρο ητανε μαζι μου ητανε κολλημενος με την πρωην του (φυσικα δεν το παραδεχτηκε ποτε ανοιχτα, αλλα ειχε δωσει σαφεις ενδειξεις), το τελειωτικο ηταν ενα μηνα μετα που χωρισαμε τα εφτιαξε παλι με αυτην, ενω συνεχιζε να με κυνηγαει, γιατι καθε φορα ηθελε αυτο που δεν ειχε! Προβληματαρες μιλαμε! τα εφτιαξε λοιπον με την πρωην που ηθελε οσο ητανε μαζι μου, και μετα ηθελε εμενα που ημουν πια η πρωην του! βεβαιως, μαζι της τα εφτιαξε για να την εκδικηθει γιατι αυτη τον ειχε χωρισει, και ετσι να ικανοποιησει τον εγωισμο του! Ειχε την μονιμη κατασταση του θυματος. Ηταν παντα και καλα το θυμα, ενω στην πραγματικοτητα αυτος εψαχνε θυματα, φεροταν χαλια, δε συζητουσε, δεν ελυνε θεματα και μετα δεν ηξερε γιατι τον χωριζαν και εκλαιγε!!!! Οταν ειχε κατι δεν το ηθελε, οταν δεν το ειχε το ηθελε! φαυλος κυκλος! Για κατι τετοιους λογους αποφασισα να μετακινηθω εκτος μαυριλας. Γιατι η βιωση του πονου ενθαρρυνει την ανακαλυψη του εαυτου μας! Αυτος ομως δεν ποναγε, τα εριχνε συνεχως στους αλλους οτι φταινε, και ετσι δεν εψαχνε να βρει τι φταιει με τον εαυτο του και εμενε στα ιδια, και συνεχιζει να κανει εξαρτητικες δυσλειτουργικες σχεσεις, εχει αποκοπει απο φιλους και αμα τον δεις τωρα με την κοπελα του ειναι μια κινουμενη δυαδα καταθλιψης και στεναχωριας αποκομμενη απο τον αλλο κοσμο μην τους χωρισουνε!! Η πρωην του, τη δευτερη φορα που τα φτιαξανε και τοτε αυτος κυνηγαγε εμενα, ειχε κανει 2-3 αποπειρες αυτοκτονιας. Αυτος? χεστηκε!!!!! Αυτη τωρα πως τον παλευει δεν ξερω! θα εχει ισιωσει καπως, και ετσι θα τονιζονται οι καλες του πλευρες, γιατι οκ ειχε και απο αυτες! Οποτε καθεται η κοπελιτσαααα.
μα δεν ειπα οτι δε ξερεις απο μαυριλα. ολοι μας εδω μεσα εχουμε εμπειρια απο αρνητισμο. αν δεν ειχες και φαινοταν αυτο, δε θα καθομουν καν να σου απαντησω, γιατι δε θα καταλαβαινες! τεσπα ontopic, μαλλον τελικα δεν εχουμε και τοσα κοινα με το παλικαρι που αναφερεις (αν και λογο ηλικιας κι εγω φοραω πουκαμισακια πλεον - το πηγαινα και για μηχανη αλλα με τα κωλοχαρτα και το διπλωμα δεν εκατσε). εγω ειμαι λιγακι πιο σταθερος στις σχεσεις μου, αρκει οπως ειπα να ειμαι με μια κοπελα που με καλυπτει. οταν χωριζω με καποια κοβεται ξυραφι και συναισθηματικα ψοφαει μια για παντα για μενα! βεβαια σαν ανθρωπος ειχα κι εγω τα κολληματα μου με πρωην. ετσι ξαναεδωσα ευκαιριες, προσπαθησα να κρατησω μεχρι και φιλικη επικοινωνια, αλλα τελικα η ιστορια καταληγει παντα στο ιδιο: δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας ειδικα οταν ο ενας απ'τους δυο συνεχιζει να εχει ακομα αισθηματα κι ελπιδες. οταν τα φτιαχνω λοιπον με καποια που μου ταιριαζει τη γουσταρω και με γουσταρει, φυσικα και δε προκειται να θυμαμαι ουτε πρωην, ουτε να κοιταω αλλες. το προβλημα ειναι στο να βρεθει αυτη η καποια. ουτε εχω χτισει τα καστρα που λες, ουτε ειμαι τοσο δυσκολος. απλα επιλεκτικος πιστευω ειμαι, γιατι πλεον εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου, κι εχω μαθει! ξερω τι μου ταιριαζει, με ποια μπορω να προχωρησω, ποια μπορει να με ανεχτει. αυτο που λες για τα θυματα ισχυει, αν και εγω προσπαθω να λυσω καποιο θεμα που προκυπτει, συνηθως το αναλυω και μεχρι αηδιας, αν και τελικα φτανω στο συμπερασμα οτι δε μπορει να καταλαβει η αλλη (και συχνα γιαυτο ευθυνεται οτι ειναι πολυ normal στο μυαλο και δε μπορει να δει οτι την θελω και τη βαζω πρωτα απο τα επαγγελματικα κι οτιδηποτε αλλο). ετσι λοιπον οταν εχω καποια, αυτη ειναι η προτεραιοτητα μου, τα υπολοιπα ερχονται αργοτερα, οσο κι αν με παει πισω κατα καποιο τροπο αυτο στην εξελιξη της ζωης μου. εξαλλου, αν δεν εχεις το συντροφο για να προχωρησεις μαζι στη ζωη, ποιος ο λογος να τον εχεις ? απλα για να χαρεις οσα εχτισες και το τελος ? ε οχι τοτε μου ειναι αχρηστος, οταν εχω κανει ολοκληρο το δρομο μονος μου.