Results 61 to 75 of 121
-
06-02-2011, 23:25 #61
- Join Date
- Sep 2006
- Location
- home which home
- Posts
- 2,326
- 06-02-2011, 23:48 #62
- Join Date
- Nov 2010
- Posts
- 6,846
ισως φταινε οι κοπελες που εμπλεξα στο παρελθον δε ξερω. ομως καθε φορα που προσπαθει καποιος να γνωρισει καποια κι αυτη τον αποφευγει, δεν ειναι επειδη αυτος δεν τηρει τις προϋποθεσεις της, κι εχει ανεβασμενα στανταρντς ? κοινως της πεφτει λιγος και θελει κατι παραπανω ? δεν ειναι θεμα τολμης μονο, ειναι πολλα περισσοτερα. για μενα τουλαχιστον ειναι ετσι, δε μπορω να ταιριαξω με ολες σιγουρα.
07-02-2011, 00:17 #63
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 43
07-02-2011, 01:32 #64
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
ναι, πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς...:ρ
07-02-2011, 08:47 #65
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,376
Από εμάς εξαρτάται το να βρουμε κοπέλα, διαφορετικά μένουμε μόνοι ή συμβιβαζόμαστε.
Δεν μας δημιουργείται κάποτε η απορία: Είναι καλήτεροι μας αυτοι που έχουν ωραίες κοπέλες; Τι έχουν που να τους κάνει καλήτερους μας;
Νομίζω η απάντηση είναι, ότι εμείς έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβο ενώ αυτοί όχι. Εδώ είναι η διαφορά. Κατά τα λοιπα εμείς ίσως και να μαστε και πολύ καλήτεροι τους.
Από την άλλη δεν πρέπει ποτε να παίρνουμε κατάκαρδα μια απόρριψη. Μέχρι 200 γίνεται, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη, ο δικός μας άνθρωπος.
Άμα μια μας αρέσει ας κάνουμε την κίνηση, κι ας είναι το αποτέλεσμα αρνητικό. Μα και αρνητικό να ναι πάλι υπάρχει μια χαρά, γιατί κάναμε αυτό που μας φοβίζει, υπερβήκαμε τα πλην του εαυτού μας. Ας κάνουμε την κίνηση με αυτοπεποίθηση, ευθύτητα στα λόγια, άφοβα και γρηγορα μόλις δουμε κάποια να μας αρέσει. Μην τα βάζουμε κάτω, μην πέφτουμε.γιάννης
07-02-2011, 09:18 #66
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Mateo, δε μιλάς αρκετά σε αυτό το thread, ενώ είναι δικό σου και όλοι οι άλλοι σολάρουν. Εσύ τι νομίζεις πως φταίει και δεν έχεις κάνει ακόμη σχέση ενώ το θέλεις? Έδωσες πολύ λίγα για να το συζητήσουμε, έμαθα μόνο την ηλικία σου, το ότι κρίνεις πως η εμφάνισή σου δεν είναι το δυνατό σου κομμάτι και πως στην εφηβεία σου δε σε ένοιαζε για σχέση, γιατί ήθελες να την περάσεις αγνά. Το σημείο που θα επικεντρωθώ είναι αυτό το "αγνά". Θεωρείς πως αυτός που πέρασε την εφηβεία του όντας σε μία ή περισσότερες σχέσεις δεν την πέρασε αγνά, άρα δεν ήταν αγνός?
Πέρα απ' αυτά, είσαι νεότατος και έχεις μπροστά σου τον καιρό να κάνεις και σχέσεις, σοβαρές ή χαβαλεδιάρικες και ό,τι άλλο γουστάρεις.
Αν θέλεις πες μας τις σκέψεις σου, πώς νιώθεις για τον εαυτό σου, αν έχεις ενδιαφέροντα, αν βγαίνεις, αν έχεις φιλικό κύκλο, αν στο σπίτι τσουλάνε όλα καλά, κτλ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-02-2011, 10:32 #67
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- wherever i feel safe and happy! ;)
- Posts
- 147
07-02-2011, 10:36 #68
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 2,541
τελειοι οχι
προσπαθεια κανοντες ναι!
δεν ειναι η τελειος η μαλακομαγνιτης
πολλη πολωση εδω μεσα ρε παιδι μου!
για να συνελθουμε ολιγον παρακαλω!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-02-2011, 10:44 #69
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- wherever i feel safe and happy! ;)
- Posts
- 147
07-02-2011, 10:56 #70
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,376
Το δικό μου συμπέρασμα απ όσα είδά, απ΄οσα γνωριζω: ένας με σχετικά καλή, μέτρια εμφάνιση μπορεί να βρει κοπέλα και να κάνει σχέση. Όλα τα υπόλοιπα είναι φόβος και τίποτα άλλο, με μόνο μια εξαίρεση: κάποιος που θέλει κάτι πολύ ωραίο ή κάποια συγκεκριμένη κοπέλα.
γιάννης
07-02-2011, 14:05 #71
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 43
απλα θεωρουσα στην εφηβεια μου οτι δεν ειναι καιρος να με απασχολει μια σχεση και ειχα ως πρωτο μελημα τα μαθηματα και τις φιλικες σχεσεις....ακομα και τωρα οταν βλεπω 15 να φιλιουνται και να..... δεν μου αρεσει οπτικα....και ο φιλικος μου κυκλος ηταν χωρις το κομματι της σχεσης μεσα τους....ναι βγαινω δεν θα ελεγα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα μετρια...με τους φιλους εχω λιγο ψιλοχαθει γιατι εχουν κολλησει σε αλλες παρεες του πανεπιστημιου και οι περισσοτεροι στις σχεσεις τους....βεβαια υπαρχει η σχεση αγαπης που ειχαμε ακομα....απλα μπορει να κανουμε και 2 εβδομαδες να συναντηθουμε......απο το πανεπιστημιο εχω μια ψιλοπαρεα αλλα δεν με ενθουσιαζει αρκετα απλα να λεω δυο-τρειςβλακειεσ τοσεςςςςς ωρες στο πανεπιστημιο.....στο σπιτιι οι σχεσεις με τους γονεις μου ειναι αρκετα καλες με καποιους χοντρους τσακωμους ιδιαιτερα με την μανα μου οι οποιοι ειναι χαζοι αλλα και εγω καπου ξεσπαω χωρις ιδιαιτερο λογο....αυτη βεβαια δεν το αντιλαβανεται οτι εγω ξεσπαω πανω σε αυτη...αυτα
07-02-2011, 15:19 #72
- Join Date
- Nov 2010
- Posts
- 6,846
αχ βρε φιλαρακι μιλας λες και ψαχνουμε ολοι απλα για μια σχεση με μια οποιαδηποτε κοπελα, με οποια μας κατσει κυριολεκτικα. αυτο εγω το θεωρω λες και ειναι καποιος σε απογνωση, λιγουρης τελειως... ε δεν ειμαστε ολοι ετσι! εγω πχ ψαχνω συγκεκριμενου τυπου κοπελες, γιατι δε μου ταιριαζουν ολες. ισως γιαυτο δυσκολευομαι κι ολας να βρω αυτο που θελω. η κοινωνια βλεπεις τις θελει normal, εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου normal, οποτε γιαυτο καπου χαλαει το πραμα...
08-02-2011, 09:18 #73
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,376
ΚΕΝΟ,
Δε μίλησα για σχέση με την οποιαδήποτε κοπέλα, αλλά με μια κοπέλα που πραγματικά να μας αρεσει. Τώρα αυτό σου γράφω:«κάποιος που θέλει κάτι πολύ ωραίο ή κάποια συγκεκριμένη κοπέλα» εννοώ για κάποιο που έίναι κολλημένος με κάποια και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο ή κάποιος που ψάχνει μοντέλα και μπάρπι, τέτοιοι δεν είμαστε εμείς σωστά;
Εμείς ψάχνουμε να βρουμε μια καλή, ωραία κοπέλα που να νοιώθουμε ότι αυτή είναι, σωστά;
Αν ήταν με την οποιαδήποτε, μέχρι τώρα φίλε μου θα συμβιβαζόμουν αρκετές φόρές. Δεν έκανα όμως κάτι γιατί δεν ήταν κοπέλες που μου άρεσαν. Μου τυχαν τέτοιες κοπέλες αρκετές, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα όμως γιατί δεν με γέμιζαν.
Έχεις δίκιο, δε μας ταιριάζουν και όλες. Βλέπεις και κρίνεις ποια σου ταιριάζει, είναι το πρώτο βήμα. Μετά πας και την πλησιάζεις με αυτοπεποίθηση, ωραίο ύφος, πας αμέσως πριν αρχίσουν να παίζουν στο νου σου σκεψεις για να μην πας, λες καθαρές κουβέντες και λες αυτό που μέσα σου νοιωθεις γι αυτήν.
Δεν πλησιάζεις κανείς για δυο λόγους: είτε επειδή κρίνει ότι δεν ταιριάζει μαζί της ή λόγω φόβου, φόβου που βρίσκεις χίλιες δικαιολογίες να μην πλησιάσεις και χαμηλής αυτοεκτίμησης, κι αυτό αποτέλεσμα του φόβου.
Και υπάρχουν πολλές ωραίες και πολύ καλού χαρακτήρα κοπέλες και εκεί που είσαι συ και εδω που είμαι εγώ! Κάτι πρέπει κι δυο μας να κάνουμε.
Normal είμαστε και συ και γω, ίσως έχουμε τις ιδιατερότητες και τη δική μας ιδιοσυγκρασία, γι αυτό δεν΄είμαστε και τόσο αποδεκτοί στο πλήθος. Αυτό δεν πρεπει να μας κλονίζει, άστους άλλους στον κόσμο τους. Είναι normal επειδή οι ίδοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως τέτοιους και στην πεποίθηση τους αυτή ταυτίζονται με πολλούς άλλους, άσχετο αν στην πραγματικότητα είναι normal. Μπορεί να ναι χαϊβάνια και αβαθείς χαρακτήρες και να τους έχουν για τους πιο normal. Εμείς να μαστε ο εαυτός μας και να διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν, να μην ανεχόμαστε τη μειοτική συμπεριφορά των άλλων έναντι μας, το ότι ξεχωρίζουμε να μας δημιουργεί περισσότερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.
Και μέσα απ αυτά, με αγώνα και να μην τα βάζουμε κάτω ποτέ, θα ρθεί η σχέση που θα μας κάνει ευτυχισμένους. Πιστεύω η ελπίδα δε θα διαψευστεί, θέλει μόνο ακατάπαυστο αγώνα.γιάννης
08-02-2011, 10:22 #74
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Ματέο, γιατί δε σου αρέσει οπτικά να βλέπεις εφήβους να φιλιούνται?
Είχες ορίσει στην εφηβεία σου δλδ κάποια στάνταρντς για απόδοση και είχες κλείσει τον εαυτό σου σε κάποιους κανόνες για να μην
"πέφτεις στον πειρασμό" της ελευθερίας από τα καθήκοντα, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Γιατί λες να το έκανες αυτό?
Οι τσακωμοί με τη μητέρα σου... χμ...από τη μια είναι χοντροί κι από την άλλη χαζοί. Πώς είναι η μητέρα σου σα χαρακτήρας?
Γιατί πιστεύεις ότι επιλέγεις να ξεσπάς στη μητέρα σου? Τι σχέση έχεις με τη μητέρα σου και πώς ήτανε στα παιδικά σου χρόνια
η σχέση μαζί της?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-02-2011, 15:55 #75
- Join Date
- Nov 2010
- Posts
- 6,846
τα μοντελα και οι μπαρμπι ειναι για τους επιφανειακους, αυτους που κοιτανε μονο την εξωτερικη εμφανιση και τιποτα παραπερα. πως να εχει διαρκεια ομως η σχεση, αμα και στον χαρακτηρα δεν ειναι καλη η αλλη ? αμα δε σου ταιριαζει κι ολας, να χετε κοινα, να κανετε καμποσα πραματα μαζι ? ε απλα δεν.
αυτα ειναι υποκειμενικα γιαυτο δε τα αναφερω και προτιμω να λεω απλα "να μου ταιριαζει". δλδ αμα καποια ειναι καλη για μενα, αλλα οχι για σενα, παει να πει οτι τελικα δεν ειναι αντικειμενικα καλη ? ε δε μπορουμε να το πουμε αυτο, γιατι ολοι ειμαστε διαφορετικοι. το ωραια παλι εξαρταται, ολες οι κοπελες ουτως ή αλλως ειναι ωραιες απο τη φυση τους, τουλαχιστον πιο ομορφες απ'τους αντρες.
ακριβως το ιδιο ισχυει και για μενα! και συνηθως αυτες που μου τη πεφτουν, ειναι αυτες που δε μου ταιριαζουν, και δε καταλαβαινω πως μπορουν να δουν μελλον μαζι μου. γιαυτο μενω μονος ομως τελικα, γιατι δε συμβιβαζομαι ευκολα...
πολλες φορες παραμενει στο πρωτο βημα γιατι η αλλη δεν αφηνει περιθωρια για συνεχεια.
μπορει να κρινει οτι δεν αξιζει κι ολας. δλδ αμα του ταιριαζει και του αρεσει καποια, ομως ειναι απο δω κι απο κει συνεχεια, καθολου σταθερη δλδ, τοτε απλα δε προκειται να πλησιασεις και να κανεις το πρωτο βημα, γιατι ξερεις οτι και ναι να σου πει, παλι θα σε κερατωσει και θα σου κανει ζημια! υπαρχουν αρκετοι λογοι που δε προχωρα μια κατασταση, δεν ειναι μονο δυο.
εχεις δικιο, μονο που ακριβως γιαυτο το λογο, επειδη δεν ειμαστε αποδεκτοι στο πληθος, δεν θεωρω τον εαυτο μου normal. θα μπορουσα να γινω normal, ισως το θελω κι ολας, αλλα ποια θα ειχε την υπομονη να κατσει και να ασχοληθει μαζι μου, ωστε να γινω ετσι ? καμια, και γιαυτο δεν ψαχνω normal κοπελες.
Similar Threads
-
Γιατι περιθωριοποιουν τους σχιζοφρενεις
By maus in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 18Last Post: 04-10-2010, 18:14 -
Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω?
By silveroula in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 158Last Post: 04-10-2010, 10:52 -
δεν αντεχω την κριτικη ,γιατι?
By afrula in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 3Last Post: 20-03-2009, 05:24 -
δεν αντεχω αλλο τους γονεις μου
By πολυμνια in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 3Last Post: 24-10-2008, 13:29 -
Τα όνειρα, η ερμηνεία τους και η σημασία τους στη θεραπεία και στην καθημερινή ζωή.
By stohastis in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 34Last Post: 05-01-2008, 18:51
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή