The download spiral σου εστειλα πρωσοπικο μυνημα αμα θες απαντησε λιγο.Μην χαλασω το θεμα που εβαλες
Printable View
The download spiral σου εστειλα πρωσοπικο μυνημα αμα θες απαντησε λιγο.Μην χαλασω το θεμα που εβαλες
κηπ μου, άλλο να το θεωρούμε εμείς φυσιολογικό, γιατί μέσα στη ζωή είναι όλα κ σε εμάς έλαχαν αυτά.
κ άλλο να λέμε πως υπάρχουν ένα σωρό άλλα σημαντικά πράγματα.
όμως η σθένεια μας είναι κομμάτι του ευατού μας.
δν πρέπει να ντρεπόμαστε γι' αυτό κ να το κρύβουμε.
αυτοστιγματιζόμαστε έτσι.
πες πως όταν σε γνώρισα μου έλεγες κάτι τέτοιο κ εγώ δν πάσχω από διπολική.
θα έπρεπε να πω : α, τον σάικο!
τί διαφορά θα είχες από έναν χωρίς την ψύχωση σου?
ο ίδιος άνθρπωπος δν είσαι?
μήπως έχεις απογοητευτεί από ανθρώπους στην κλειστή κοινωνία που ζεις κ έχεις αυτές τις απόψεις?
Nai Αρκτος αλλα υπαρχουν ανθρωποι ομως που αντιδρουν ετσι ,γιατι απλα εχουν αγνοια ,και προκαταληψη για το τι σημαινει ψυχικη νοσος.
και τρομαζουν μονο στο ακουσμα της
Και δυστυχως δεν ειναι μονο οι κλειστες κοινωνιες αλλα και οι ανοιχτες
ειναι οπως τα λεει ο κηπ!
ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ!
δεν με καθοριζει μονο η ψυχωση μου αλλα κ ο χαρακτηρας μου!Δεν αφορα κανενα αν παιρνω ζυπρεξα η ντεπον ,οσο ειμαι μονη μου,χωρις σχεση (γαμος-παιδια) ειναι καθαρα προσωπικο ζητημα!
Πιστευω οτι το θεμα στιγμα ειναι πολιτισμικο θεμα,κ εχει να κανει πολυ με το ποσο ευκολα μια κοινωνια δεχεται τη διαφορετικοτητα των μελων της,αν προκυψει!
μα δν θα το πεις στον πρώτο τυχόντα.
παρά μόνο σε ανθρώπους κοντινούς.
στον άνθρωπο που θα μοιραστείς τη ζωή σου, δν θα το πεις?
τη σχέση θα είναι αυτή?
εννοείται πως θα αφιερώσεις χρόνο να του εξηγήσεις κ να τον ενημερώσεις ώστε να κατανοήσει για τι πράγμα μιλάς.
δν μιλάμε για τη νόσο του χανς!
αλλά ακόμη κ αυτή δν ήταν απαραίτητα μεταδιδόμενη.
( αν κ κάπου διάβασα πως δν ήταν καθόλου μεταδιδόμενη )
στις μέρες μας όλο κ πιο πολύ γίνεται μια προσπάθεια για ενημέρωση ακόμη κ από την τηλεόραση.
αν κάποιοι κλείνουν τα αυτιά τους, είναι δικό τους πρόβλημα κ όχι των υπολοίπων.
αυτό δν σημαίνει βέβαια πως το στίγμα δν υπάρχει.
ας μν συμβάλουμε όμως κ εμείς στη διαιώνιση του.
κ ας προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε.
μα δεν ειπα το αντιθετο να μη το πεις στη σχεση σου ,η, σε φιλους ,και δεν θα ηταν σωστο να μην το κανεις
Αλλα εγω προσωπικα δεν το ειπα ουτε στους δικους μου ,γιατι ηξερα και ξερω τις θεσεις τους πανω σε αυτα τα θεματα
και δεν θα μπορουσαν να καταλαβουν. Eιναι απο αυτους που κλεινουν τα ματια και τα αυτια,και οχι μονο!
οποτε προτιμησα να μιλησω σε φιλους γιατι το ειχα αναγκη ,και που ηξερα οτι θα με καταλαβουν οσο μπορουσαν
Μιλησα για τον τροπο που αντιμετωπιζει ο κοσμος τις παθησεις τις ψυχικες λογω αγνοιας
Δεν διαφωνουμε καπου νομιζω ,συμφωνω μαζι σου
Γιατί δεν θα ήταν σωστό να μην το κάνεις; Δεν κατάλαβα!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ αν θα το πεις ή όχι. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, το λέει ή όχι, το θέμα είναι γιατί οι άλλοι το αντιμετωπίζουν αρνητικά (λες και έχεις κάνει κανα έγκλημα και χειρότερα)
Ίσως είναι ψυχρό αυτό που θα πω αλλά είναι μία προσέγγιση.
Δες το σαν καταθέσεις σε ένα τραπεζικό λογαριασμό, σε μια τράπεζα που δεν ξέρεις.
Θα έβαζες όλα τα λεφτά μέσα, κατευθείαν; Δεν ξέρεις αν η τράπεζα είναι φερέγγυα.
Κάνεις μία επένδυση (συναισθημάτων, δικών σου πραγμάτων) αν η επένδυση αποδώσει, τότε κάνεις κι άλλη κι άλλη και ούτω καθεξής.
Αν δεις ότι δεν αποδίδει, σταματάς.
Πάντως έχω ακούσει για παραδείγματα που το θέμα δεν ήταν ότι κάποιος είπε ότι έχει μία κατάσταση αλλά το ότι δεν ήθελε να την αντιμετωπίσει. Δεν νομίζω κιπ ότι ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία.
Μιλάμε πάντα για τις πολύ κοντυνές σχέσεις. Υπάρχουν και άλλες που υπάρχει μια βολική απόσταση και για κάποιο λόγο έχω δει ότι κι αυτές κρατάνε μια ζωή.
γιατι οι σχεσεις για μενα χτιζονται πανω σε ειλικρινεια, γ αυτο δεν θα ηταν σωστο για μενα
και δεν θα το εκρυβα.
βεβαιως ειναι δικαιωμα σου αν θα το πεις η οχι
Εγω επιλεγω να το πω ομως ,γιατι δεν εχω κανενα λογωνα το κρυψω ,απο τη στιγμη που και γω εχω το αποδεχτει
Ίσως γιατί εσύ δεν έχεις κάτι σοβαρό...
Dr .White και κατι σοβαρο να ειχα παλι θα το ΕΛΕΓΑ
Και δεν εισαι σε θεση εσυ να γνωριζεις ,αν εχω η δεν εχω κατι σοβαρο γιατι απλα δεν ξερεις .
και τα αυθαιρετα συμπερασματα σου, και διαγνωσεις σου με ενοχλουνε .
και σταματα να θεωρεις οτι ΜΟΝΟ εσυ ,και κανενας αλλος δεν αντιμετωπιζει προβληματα
..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.