Originally Posted by
Δοδις
Μπιμπι μου...ο ανθρωπος σου ειναι μεσα σου. είναι στη καρδια σου.αν δεν το νοιωθεις να μην πηγαίνεις στο τάφο.αν δεν σημαίνει τίποτα για σένα να μην το κανεις. ο Τακης ειναι παντου.ακομα και αν δεν είναι κοντα σου...ομως είναι...ειναι ο ερωτας σου. ο ερωτας δεν πεθαίνει ποτε.ακόμα και αν γινω χώμα, ακομα και αν με κλεισουν σε μια κάσα..η ψυχή μου θα ειναι ελευθερη...ο Τακης θα ειναι παντα διπλα σου.
Η ψυχή του και η αγάπη του θα σε αγκαλιάζει πάντα.κι εμεις είμαστε εδω..είμαστε εδω να μοιραστουμε τον πονο σου.ακομα και αν είμαστε μακρια σου, είμαστε κοντά σου.Όταν έχασα κι εγω τους δικους μου ανθρώπους έτσι πίστευα..ότι ο Θάνατος είναι παντου, ότι θα πάρει όλους όσους αγαπάω..νομιζα ότι με τιμωρεί, κατι θα έχω κανει σκέφτηκα, για καποιο λόγο με πονάει.μου παίρνει τους ανθρωπους που αγαπω.άντεξα, κι ακόμα αντέχω.πονάω ακόμα μετά απο τοσα χρόνια.όμως ο πονος υπάρχει ακόμα, όχι τόσο δυνατος πια..όμως πάντα υπάρχει.παντα θα σου λείπει..όμως δεν έχεις άλλη επιλογη, παρα να σφίξεις τα δόντια και να συνεχίσεις να προχωρας, ειναι πολυ σκληρο.λες μα πως να προχωρήσω, πως να συνεχίσω?και όμως τα καταφέρνεις.εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας.ο Θεός να είναι μαζί σου καλη μου.Σε σκέφτομαι τρελιαρα όπως ήσουν...και μου λειπεις..είμαι εδω..