Α ναι σε ξέχασα εσένα, μπορεί να έχω ξεχάσει και καναν άλλον, λολ. Σόρυ...το αλλάζω.
Printable View
Μπράβο τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ πολύ που μου χαλάσατε τη μέρα δεν θα ξαναμπώ ελπίζω σε αυτό το σάιτ να σας αδειάσω και τη γωνιά λολ και να σας μείνει η κακία σας. Μόνο να δω αυτό το θέμα γιατί ξέρω μέχρι αύριο θα γίνει πανικός θα μπούνε όλες οι καρακάξες και θα μου την πούνε λολ.
Αυτο που θελω εγω να σου πω ειναι ΣΥΓΝΩΜΗ.
Σου ορκιζομαι παντως οτι οταν σου εγραψα "εχεις προβλημα",αυτο που ελεγα ηταν οτι ειναι προβλημα να πιστευεις οτι ΟΛΟΙΙΙ ειναι κακοι και σου την λενε,ηθελα να σου πω οτι ΑΝΗΣΥΧΩ που εχεις τοσοοο καιρο και πιστευεις οτι εισαι ΑΓΙΑ και οι αλλοι σε μισουν,ηθελα να σου πω οτι εγω πιστευω απο αυτα που ΕΣΥ ΛΕΣ ,οτι δεν εχεις αρκετη βοηθεια απο τον γιατρο σου και γι αυτο δυσκολευεσαι!!
Αυτα..
Ελπιζω να ΝΙΩΣΕΙΣ οτι υπαρχουν και ανθρωποι που σε νοιαζονται (καθομαι και σου γραφω εγω και τοσοι αλλοι..σε ξερω?με ξερεις?θα γνωριστουμε ποτε?)και αυτο θα το δεις ΜΟΝΟ οταν αποβαλλεις αυτη την εντυπωση οτι ολοι ειναι κακοι..
Άνεμο σου έδωσα θετική ανατροφοδότηση ελπίζω σε σένα να πηγαίνουν τώρα πια τσάο.
Μου φαίνονται ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά, ο καθένας έχει ελαττώματα. Επίσης ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι φυσικό με κάποιους να συμφωνούμε και με κάποιους όχι.
Εσύ δε συμφωνείς με αυτά τα δύο;
Επίσης, παρερμήνευσες αυτά που σου είπα παραπάνω: δεν είπα ότι δεν είναι κακός αυτός που παίζει με τουν άλλο, είπα ότι δεν είναι κακός αυτός που κάνει πλάκα με τον άλλον χωρίς να ξέρει αν είναι ευαίσθητος.
Σύμφωνα με αυτά που λες, δηλαδή, εγώ τώρα πρέπει να σκεφτω:
''Η γουάιτ τα παρουσιάζει αλλιώς από ό,τι τα είπα εγώ, άρα είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Θέλει να με κάνει να γελοιοποιηθώ στο φόρουμ. Αλλά τι ξέρει αυτή για μένα και τα όσα περνάω"
Έτσι, υπάρχει παρεξήγηση, ενώ εσύ δεν είχες κακή πρόθεση.
Επίσης, αν θεωρείς ότι δεν ισχύουν για σένα αυτά που λέω στην αρχή, ΔΗΛΑΔΗ, αν θεωρείς ότι εσύ ΔΕΝ έχεις ελαττώματα και θεωρείς ΑΦΥΣΙΚΟ άλλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας και άλλοι όχι και φυσιολογικό όλοι να συμφωνούν με όλους, τότε νομίζω ότι δε μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί βλέπουμε τον κόσμο τελείως διαφορετικά.
ΠΡΟΣΕΞΕ:όχι επειδή είσαι κακος άνθρωπος, ούτε επειδή είμαι εγώ κακός άνθρωπος. Υπάρχει και αυτή η περίπτωση, δε νομίζεις;
Φωτεινή, ναι είμαι άγια εκτός κι αν με πειράξεις. Που είναι το πρόβλημά σας να το πιστέψετε επειδή ισχύει αυτό που λέω ότι όλοι είναι κακοί και το χετε συνηθίσει; Ε λοιπόν εγώ δεν το έχω συνηθίσει, γιατί έκανα τα στραβά μάτια τόσα χρόνια. Σ'ευχαριστώ για την συγγνώμη σου αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι όλοι είναι κακοί εκτός από ένα μικρό ποσοστό, στον κανόνα πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όμως όλοι οι άλλοι με τις επιθέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πρώτη από όλους η Λου που με σκυλοβρίζει κάθε φορά, αλλά και άλλοι.
white εισαι πολυ κακος ανθρωπος.
Πως σου φαίνονται ανθρώπινα αυτά τα ελαττώματα και δεν σου φαίνεται ανθρώπινο αυτό που σου λέω εγώ να έχω επηρεαστεί από όλες αυτές που είναι άπειρες οι επιθέσεις και να λέω ότι όλοι είναι κακοί; Μήπως είσαι μεροληπτικός; Πως δεν ξέρουν ότι είμαι ευαίσθητη όταν κάθε φορά γίνεται χαμός μόλις μου πούνε κάτι γιατί πληγώνομαι; Κακώς βέβαια, γιατί δεν αξίζει. Δεν με ενδιαφέρει η σκέψη εμένα, με ενδιαφέρουν τα λόγια που λέγονται εδώ μέσα και είναι μαχαιριές. Κακώς μπαίνω βέβαια αφού ο κόσμος είναι κακός, καλύτερα μόνη μου. Θα υποφέρω, θα πονάω, αλλά δεν θα δίνω αξία στον κάθε μ...Δεν είπα ότι δεν είναι φυσικό να διαφωνούμε απλά δεν μ'αρέσει.
Αρχίσατε κι εδώ την επίθεση έτσι; Εγώ μόνο με τον άνεμο ήθελα να μιλήσω οι άλλοι δεν με ενδιαφέρετε καθόλου εκτός δώρα άντε αφήστε με ήσυχη.
Όχι βρε, το σάιτ δεν θα ήταν κωλοσάιτ από μόνο του αν δεν το έκαναν οι άνθρωποι έτσι. Και όταν πετάγονται εκεί που δεν τους σπέρνουν μόνο και μόνο για να πούνε την κακία τους και να σε πληγώσουν ή να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα, ε για μένα αυτοί είναι ότι να'ναι........ αλλά έτσι είναι και στην κοινωνία όπως είπα, η άλλη άμα σε βλέπει ευτυχισμένη με το αγόρι σου, πάει να του την πέσει μόνο για σπάσιμο! Αυτή είναι η κοινωνία μας, επίσης σε κρίνει από μια αρρώστια ή από την εμφάνιση κτλ........
οχι δε νομιζω οτι μας δουλευει η γουαιτ, νομιζω οτι ειναι πολυ αληθινη.
παραδεχομαι οτι σου εχω μιλησει ασχημα καποιες φορες, wc, αλλα πραγματικα εκνευριζομαι με την περιπτωση σου παρα πολυ.
ενοχληθηκα σημερα με αυτο που εκανες στο νημα της ρες. μπηκα μεσα, ενω ημουν καπως στενοχωρεμενη, για δικες μου δυσκολιες, κ ηθελα να γραψω στο θεμα της ρες κ ειδα το χωρό που στησατε. πραγματικα στενοχωρεθηκα να τα κανετε αυτα σε ενα ατομο απο τα πιο καλοπροαιρετα του φορουμ.
νομιζω οτι εχεις ενα πολυ λανθασμενο μοντελο κολλημενο στο ματι σου, οτι εισαι ακαμπτη κ απολυτη, οτι εισαι η σωστη κ ολοι οι αλλοι λαθος κ τελικα τσακωνεσαι με τους παντες. λες για μενα οτι εγω σε κυνηγαω κ σου τα χωνω κ τετοια. ναι, ομως εσυ εχεις προβλημα με ολους γουαιτ, δεν εχεις μονο με εμενα. συμπαθεις μονο οσους συμφωνουν μαζι σου κ σου λενε μπραβο. δλδ σχεδον κανενα.
κολαση κατα την εκκλησια ειναι αυτο ακριβως που ζεις, το να εχεις συμπεριφορα που να διωχνεις ολους τους ανθρωπους μακρια σου, να αρνεισαι το Θεο κ να μενεις μονη σου να βασανιζεσαι απο τα παθη σου κ τις αναγκες σου.
αλλα αν καταλαβαινω καλα εσυ το προτιμας απο το να κανεις παρεα με τους αλλους. εφοσον ολους τους βρισκεις τοσο σκαρτους (εκτος απο την πανικ), προτιμας τη μοναξια σου απο την επικοινωνια, τη μοιρασια κ την επαφη με ολους εμας, που ειμαστε ανθρωποι ατελεις μεν, αλλα εχουμε κ τις χαριτωμενιες μας! :)
οποτε ολοι παιρνουν αυτο που προτιμουν, αλλοι την κοινωνια (τον παραδεισο) κ αλλοι την απομονωση (την κολαση).
Μα αμα δεν υπηρχαν ανθρωποι δεν θα ηταν σαιτ...μπορει να ηταν σεληνιακο τοπιο ή κατι αλλο :P
Τεσπα , η κακια δεν εχει μεταβατικες ικανοτητες συνηθως. Εαν καποια την πεσει στο αγορι σου επειδη ζηλευει , δεν παει να πει οτι ολος ο γυναικειος πληθυσμος ειναι σκαρτος (εισαι και συ μεσα σε αυτον τον πληθυσμο λολ).
Κοιτα ποση θετικη τροφοδοτηση πηρες απο το κολοσαιτ...πετας :)
Προσπαθησε να μην αντιδρας αρνητικα και να μην κοιτας τους αλλους σαν κακους , αλλα σαν καλους και θα δεις που ολα θα ειναι καλυτερα , κατα τη γνωμη μου.
Όχι να τη βράσω την κοινωνία άμα είναι έτσι να βγάζουν όλοι τόσο κακία, και όπως βλέπεις ΕΠΙΛΕΓΩ να είμαι μόνη μου, και δεν είναι ότι με διώχνουν οι άλλοι. Και άμα με διώχνουν θα έπρεπε να έχουν τύψεις γιατί εγώ δεν τους κάνω τίποτα. Δεν θέλω όλο να λέω για μένα ότι είμαι τέλεια κτλ αλλά με αναγκάζεται. Όταν λέω τέλεια εννοώ αυτό ότι δεν ενοχλώ κανέναν αν δεν με πειράξει. Οι περισσότεροι όμως είναι έτσι. Σε κάνουν να νιώσεις άσχημα χωρίς κανένα δισταγμό, άρα γιατί να είμαι μαζί τους; Όπως και μ'αυτούς που δεν με θέλουν; Το άλλαξα το μήνυμά μου δίπλα γιατί δεν θέλω να χαίρεστε πολύ με το να είμαι χάλια, είναι κάτι που έχω συνηθίσει μια ζωή αφού στο σχολείο με κορόιδευαν, αλλά όχι και να είναι όπλο στα χέρια μερικών....
Όχι γιατί θα απογοητευτώ πιο πολύ μετά και ξέρω ότι θα απογοητευτώ. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί έχουν αυτή την κακία μερικοί ή οι περισσότεροι. Ίσως είναι στο dna τους. Ίσως γι'αυτό έπαθα αυτή την αρρώστια γιατί είμαι καλή. Κι όμως έτσι πιστεύω πως όλες είναι σκάρτες από αυτή την άποψη και από άλλες. :)
Δεν ξέρω.........μπορεί να γίνω κι εγώ κακιά στο μέλλον και να καταλαβαίνω όλους όσους δεν μπορούνε να κρατηθούνε λολ, αλλά δεν το νομίζω.
Εμ πηγαινες εμενα , πηγαινες το στρειδι , στο τελος θα μας πεις οτι τους πηγαινεις ολους οσους αποκαλεσες καθε καρυδιας- καρυδι αλλα αλλαξες γνωμη λολ.
Οκ δεν ξερω , εχεις μια μοναδικοτητα δεν ξερω πως να επικοινωνησω μαζι σου , αλλα πρεπει να αλλαξεις φιλοσοφια που να μη σε οδηγει σε αδιεξοδο και αυτο που λεω δεν ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!
Ηρέμησε καταρχάς. Μα εσύ δεν έλεγες ότι τους τσουβαλιάζω όλους και αυτούς που δεν είναι κακούς; Που το ξέρεις εσύ ότι δεν είναι κακοί; Όταν έρχονται από πάνω μου μόνιμα; Και δεν θυμάμαι και τι άλλο είπες, δεν μου μίλησες απλώς διαφώνησες μαζί μου όταν έλεγα ότι οι άλλοι είναι κακοί άρα δεν είσαι με το μέρος τους;
Τι με έχεις περάσει ότι δεν ξέρω να διακρίνω τα θετικά από τα αρνητικά; Έλεος κηπ. Σε εσένα ήμουν ουδέτερη, είχα καταλάβει ότι δεν γράφεις στα θέματά μου και έλεγα γιατί. Από την άλλη μου την είχες πει μια φορά αλλά και πάλι δεν φαινόσουν κακό άτομο. Κάθε καρυδιάς καρύδι περισσότερο αποκάλεσα αυτούς που μου την είπαν σήμερα.
Δεν έχασα την ψυχραιμία μου, τα κεφαλαία τα έβαλα για έμφαση! :-)
Είπα ότι τους τσουβαλιάζεις όλους γιατί αρκετές φορές λες:όλος ο κόσμος είναι κακός, και δεν ασχολουμαι πλέον μαζί ΣΑΣ (μιλώντας έτσι για όλο το φόρουμ).
Και επιπλέον, αυτό που είπες νομίζω είναι πολύ ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι: θεωρείς ότι επειδή διαφώνησα μαζί σου είμαι με τους άλλους.
Ε, όχι. Διαφώνησα μαζί σου, γιατί διαφώνησα σε αυ΄το που λες τη δεδομένη στιγμη.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα διαφωνώ πάντα με όσα λες, ούτε ότι σε θεωρώ κακό άνθρωπο. Σημαίνει απλώς ότι έχουμε διαφορετική γνώμη σε κάτι. Τόσο κακό είναι αυτό;
Ε μα γιατι στην ειπαν ομως? Γιατι εχουμε ενα αξιολογο μελος την ρισερτσερ που ζητησε συμπαρασταση και συ την γιουχαρες. Παραδεχτηκες και η ιδια οτι εκανες λαθος. Τεσπα , δεν ξερω...τουλαχιστον εγω θα αισθανομουν θετικη ενεργεια μετα απο κατι τετοιο.
Τελος καλο , ολα καλα. Απο κει και περα οι περισσοτεροι προσπαθουν να σε βοηθησουν , οπως και εγω αλλα δεν ειναι κατι που θες ισως. Δεν ξερω.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Οσοι συμβουλευουν συνηθως το κανουν με καλο σκοπο , ασχετα ποσο πετυχημενες ειναι οι συμβουλες.
Οκ κουράστηκα πάλι σήμερα. Ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι να αποδείξω κάτι για μένα τι είμαι και τι δεν είμαι, οκ ίσως δεν είναι όλοι, αλλά όταν μιλάω πολλές φορές με 10 άτομα και τα 9 είναι εναντίον μου, τότε φυσικό δεν είναι να λέω όλοι; Πάντα στους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις.
Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D
σκεφτηκε κανεισ μηπωσ η white εχει την ψυχωση που την κανει πιο καχυποπτη απο το μεσο ορο των ανθρωπων και πιο εγωκεντρικη γιατι σε αυτη την ασθενεια ολα νομιζεισ οτι γινονται για σενα και εναντιον σου και παραλληλα βγαζει αμυνεσ γιατι δε μπορει να αντιμετωπισει καποιεσ καταστασεισ επαρκωσ και κανει απλοποιησεισ μεσα στο μυαλο τησ δηλαδη την πεφτει η φιλη σου στο γκομενο σου ολεσ οι γυναικεσ ειναι πουτανεσ κλπ αυτα αν συμφωνειτε πρεπει να κανει ψυχοθεραπεια για να τα καταλαβει κι αντι να τισ το λετε ολη μερα να κανει για να καταλαβει τον εαυτο τησ τη βριζετε ουδεμια βοηθεια δηλαδη!!!
Ετσι θετικη ενεργεια , θετικη σκεψη:)Quote:
Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D