Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 210
    Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Αυτο που θελω εγω να σου πω ειναι ΣΥΓΝΩΜΗ.
    Σου ορκιζομαι παντως οτι οταν σου εγραψα "εχεις προβλημα",αυτο που ελεγα ηταν οτι ειναι προβλημα να πιστευεις οτι ΟΛΟΙΙΙ ειναι κακοι και σου την λενε,ηθελα να σου πω οτι ΑΝΗΣΥΧΩ που εχεις τοσοοο καιρο και πιστευεις οτι εισαι ΑΓΙΑ και οι αλλοι σε μισουν,ηθελα να σου πω οτι εγω πιστευω απο αυτα που ΕΣΥ ΛΕΣ ,οτι δεν εχεις αρκετη βοηθεια απο τον γιατρο σου και γι αυτο δυσκολευεσαι!!
    Αυτα..
    Ελπιζω να ΝΙΩΣΕΙΣ οτι υπαρχουν και ανθρωποι που σε νοιαζονται (καθομαι και σου γραφω εγω και τοσοι αλλοι..σε ξερω?με ξερεις?θα γνωριστουμε ποτε?)και αυτο θα το δεις ΜΟΝΟ οταν αποβαλλεις αυτη την εντυπωση οτι ολοι ειναι κακοι..
    Φωτεινή, ναι είμαι άγια εκτός κι αν με πειράξεις. Που είναι το πρόβλημά σας να το πιστέψετε επειδή ισχύει αυτό που λέω ότι όλοι είναι κακοί και το χετε συνηθίσει; Ε λοιπόν εγώ δεν το έχω συνηθίσει, γιατί έκανα τα στραβά μάτια τόσα χρόνια. Σ'ευχαριστώ για την συγγνώμη σου αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι όλοι είναι κακοί εκτός από ένα μικρό ποσοστό, στον κανόνα πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όμως όλοι οι άλλοι με τις επιθέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πρώτη από όλους η Λου που με σκυλοβρίζει κάθε φορά, αλλά και άλλοι.

Senior Member
    white εισαι πολυ κακος ανθρωπος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Άνεμο σου έδωσα θετική ανατροφοδότηση ελπίζω σε σένα να πηγαίνουν τώρα πια τσάο.
    σ ευχαριστω για την φημη αλλα ξερεις κατι λυπαμαι για ολα αυτα που γιναν σημερα ας πουμε οτι ηταν μια ασχημη ημερα,υπαρχουν ανθρωποι οπως και η Φωτεινη που νοιαζονται για σενα..........ελπιζω να τα ξαναπουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    white εισαι πολυ κακος ανθρωπος.
    Ελπιζω να μη σε πειραξε...αλλωστε και μας μας λες κακους , αλλα εμεις ειμαστε απο σιδερο οποτε δεν πρεπει να μας πειραζει...ετσι δεν ειναι?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Μου φαίνονται ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά, ο καθένας έχει ελαττώματα. Επίσης ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι φυσικό με κάποιους να συμφωνούμε και με κάποιους όχι.
    Εσύ δε συμφωνείς με αυτά τα δύο;
    Επίσης, παρερμήνευσες αυτά που σου είπα παραπάνω: δεν είπα ότι δεν είναι κακός αυτός που παίζει με τουν άλλο, είπα ότι δεν είναι κακός αυτός που κάνει πλάκα με τον άλλον χωρίς να ξέρει αν είναι ευαίσθητος.
    Σύμφωνα με αυτά που λες, δηλαδή, εγώ τώρα πρέπει να σκεφτω:
    ''Η γουάιτ τα παρουσιάζει αλλιώς από ό,τι τα είπα εγώ, άρα είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Θέλει να με κάνει να γελοιοποιηθώ στο φόρουμ. Αλλά τι ξέρει αυτή για μένα και τα όσα περνάω"
    Έτσι, υπάρχει παρεξήγηση, ενώ εσύ δεν είχες κακή πρόθεση.

Επίσης, αν θεωρείς ότι δεν ισχύουν για σένα αυτά που λέω στην αρχή, ΔΗΛΑΔΗ, αν θεωρείς ότι εσύ ΔΕΝ έχεις ελαττώματα και θεωρείς ΑΦΥΣΙΚΟ άλλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας και άλλοι όχι και φυσιολογικό όλοι να συμφωνούν με όλους, τότε νομίζω ότι δε μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί βλέπουμε τον κόσμο τελείως διαφορετικά.
    ΠΡΟΣΕΞΕ:όχι επειδή είσαι κακος άνθρωπος, ούτε επειδή είμαι εγώ κακός άνθρωπος. Υπάρχει και αυτή η περίπτωση, δε νομίζεις;
    Πως σου φαίνονται ανθρώπινα αυτά τα ελαττώματα και δεν σου φαίνεται ανθρώπινο αυτό που σου λέω εγώ να έχω επηρεαστεί από όλες αυτές που είναι άπειρες οι επιθέσεις και να λέω ότι όλοι είναι κακοί; Μήπως είσαι μεροληπτικός; Πως δεν ξέρουν ότι είμαι ευαίσθητη όταν κάθε φορά γίνεται χαμός μόλις μου πούνε κάτι γιατί πληγώνομαι; Κακώς βέβαια, γιατί δεν αξίζει. Δεν με ενδιαφέρει η σκέψη εμένα, με ενδιαφέρουν τα λόγια που λέγονται εδώ μέσα και είναι μαχαιριές. Κακώς μπαίνω βέβαια αφού ο κόσμος είναι κακός, καλύτερα μόνη μου. Θα υποφέρω, θα πονάω, αλλά δεν θα δίνω αξία στον κάθε μ...Δεν είπα ότι δεν είναι φυσικό να διαφωνούμε απλά δεν μ'αρέσει.

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    σ ευχαριστω για την φημη αλλα ξερεις κατι λυπαμαι για ολα αυτα που γιναν σημερα ας πουμε οτι ηταν μια ασχημη ημερα,υπαρχουν ανθρωποι οπως και η Φωτεινη που νοιαζονται για σενα..........ελπιζω να τα ξαναπουμε!
    Τι να πω αν ήσουν εδώ από πρόπερσι, γίνονται συνέχεια απλώς δεν πρέπει να ξαναμπώ σε αυτό το κωλοσάιτ γιατί μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι όπως είναι και στην κοινωνία προφανώς μόνο που εκεί επιλέγουμε.

Banned
    Ελπιζω να μη σε πειραξε...αλλωστε και μας μας λες κακους , αλλα εμεις ειμαστε απο σιδερο οποτε δεν πρεπει να μας πειραζει...ετσι δεν ειναι?
    Κηπ, άμα δεν είσαι τότε δεν ισχύει για σένα, αλλά δεν έχασες ευκαιρία να μου την πεις κι εσύ οπότε καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του και τα λόγια του. Εγώ στην έχω πει ποτέ πρώτη;

Senior Member
    Τι να πω αν ήσουν εδώ από πρόπερσι, γίνονται συνέχεια απλώς δεν πρέπει να ξαναμπώ σε αυτό το κωλοσάιτ γιατί μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι όπως είναι και στην κοινωνία προφανώς μόνο που εκεί επιλέγουμε.

Ασε ρε white μας εχεις φλομωσει ολους στα μπινελικια...εχω την αισθηση οτι μας δουλευεις ψιλο-γαζι και μακαρι να ειναι ετσι.

Banned
    Ασε ρε white μας εχεις φλομωσει ολους στα μπινελικια...εχω την αισθηση οτι μας δουλευεις ψιλο-γαζι και μακαρι να ειναι ετσι.
    Εσένα πότε σε φλόμωσα στα μπινελίκια; Δεν περίμενα να μου πεις κάτι θετικό!

Banned
    Αρχίσατε κι εδώ την επίθεση έτσι; Εγώ μόνο με τον άνεμο ήθελα να μιλήσω οι άλλοι δεν με ενδιαφέρετε καθόλου εκτός δώρα άντε αφήστε με ήσυχη.

Senior Member
    Εσένα πότε σε φλόμωσα στα μπινελίκια; Δεν περίμενα να μου πεις κάτι θετικό!

"Δεν περιμενα να μου πεις κατι θετικο" δε λες? Αυτο τι ειναι καλοσυνη?

Αρα ειμαι κακος...αρα ειμαι ενα απο τους παλιοχαρακτηρες του κολοσαιτ που μαζευει καθε καρυδιας καρυδι.

Banned
    "Δεν περιμενα να μου πεις κατι θετικο" δε λες? Αυτο τι ειναι καλοσυνη?

Αρα ειμαι κακος...αρα ειμαι ενα απο τους παλιοχαρακτηρες του κολοσαιτ που μαζευει καθε καρυδιας καρυδι.
    Δηλαδή εσύ τι περιμένεις να σου πω όταν μου λες ότι σας δουλεύω ψιλο-γαζί συγγνώμη δηλαδή!!!!!!!!!!

Senior Member
    Δηλαδή εσύ τι περιμένεις να σου πω όταν μου λες ότι σας δουλεύω ψιλο-γαζί συγγνώμη δηλαδή!!!!!!!!!!
    Και εσυ τι περιμενεις να σου πω οταν αποκαλεις το χωρο που γραφουμε "κολοσαϊτ" , και τους θαμωνες καθε "καρυδιας καρυδι". Οκ πες εξαιρουνται οι παροντες λολ.

Ας σοβαρευτουμε λιγο...

Banned
    Και εσυ τι περιμενεις να σου πω οταν αποκαλεις το χωρο που γραφουμε "κολοσαϊτ" , και τους θαμωνες καθε "καρυδιας καρυδι". Οκ πες εξαιρουνται οι παροντες λολ.

Ας σοβαρευτουμε λιγο...
    Όχι βρε, το σάιτ δεν θα ήταν κωλοσάιτ από μόνο του αν δεν το έκαναν οι άνθρωποι έτσι. Και όταν πετάγονται εκεί που δεν τους σπέρνουν μόνο και μόνο για να πούνε την κακία τους και να σε πληγώσουν ή να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα, ε για μένα αυτοί είναι ότι να'ναι........ αλλά έτσι είναι και στην κοινωνία όπως είπα, η άλλη άμα σε βλέπει ευτυχισμένη με το αγόρι σου, πάει να του την πέσει μόνο για σπάσιμο! Αυτή είναι η κοινωνία μας, επίσης σε κρίνει από μια αρρώστια ή από την εμφάνιση κτλ........

Senior Member
    Αρχίσατε κι εδώ την επίθεση έτσι; Εγώ μόνο με τον άνεμο ήθελα να μιλήσω οι άλλοι δεν με ενδιαφέρετε καθόλου εκτός δώρα άντε αφήστε με ήσυχη.
    Απλά όταν λες τέτοια, μην περιμένεις από τον άλλο να σου πει ''ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια''. Είναι κι άλλος κόσμος ευαίσθητος εκτός από εσένα, και απ'ό,τι βλέπω δεν φέρεσαι κι εσύ και πολύ καλα. (και εννοώ αυτό ακριβώς το κομμάτι που έκανα παραθεση)

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast