εγω θα σ λεγα πετα την ζυγαρια ειναι το 1ο βημα με το που το κανα τα ειδα ολα πιο καλα....................
η ζυγαρια σε αγχωνει σαν να σαι σε πανελληνιες και να περιμενεις να δωσεις εξετασεις
Printable View
εγω θα σ λεγα πετα την ζυγαρια ειναι το 1ο βημα με το που το κανα τα ειδα ολα πιο καλα....................
η ζυγαρια σε αγχωνει σαν να σαι σε πανελληνιες και να περιμενεις να δωσεις εξετασεις
ασε παλια ζυγιζομουνα 3 φορες τη μερα μπορει και παραπανω ο γιατρος μου ειπε να ανεβαινω μια φορα τη βδομαδα για να χαλαρωσω λιγο και να μην μου γινεται τοσο εμμονη ιδεα εξαλλου μου ειπε απ τη μια μερα στη αλλη δεν φαινεται ακριβως αν εβαλες ενω στην βδομαδα πανω εχει περασει περισσοτερος χρονος ωστε να φανει πιο σιγουρο αποτελεσμα τωρα ζυγιζομαι 1 φορα τη βδομαδα αλλα ωρες ωρες με το ζορι κρατιεμαι να μη ζυγιστω
ναι καλα με τισ γυναικεσ ειναι αλλιως επειδη αμα το σκεφτεις 10 μερες πριν την περιοδο αρχιζεις να χεις κατακρατησεις και 1 βδομ μετα την περιοδο εχεις ωορυξια αρα παλι κατακρατησεις! οποτε 15 μερες τον μηνα εχεις κατακρατησεις και η ζυγαρια δειχνει αλλα!!!!!ειναι ελεηνο!
και επισης αμα εχεις φαει το προηγουμενο βραδυ πολυ την επομενη σε δειχνει μεχρι κ 2 κιλα πανω! το ξερω γτ κ εγω ζυγιζομουνα συνεχεια κ με την λιμοκτονια 2 ημερων εφευγαν τα 2 κιλα της ζυγαριας σαν μαγικο αλλα δεν ηταν ετσι ηταν τα υγρα! λιπος δεν φευγει απ την μια μερα στην αλλη ουτε κερδιζεις λιπος απ την 1 μερα στην αλλη!
ναι αυτο ισχυει.....παλια ας πουμε καποιες φορες 2 μερες δεν ετρωγα καθολου η το πολυ κανα φρουτο και την αλλη μερα με εδειχνε πιο λιγα κιλα και χαιρομουν κιολας η ηλιθια...οτι να ναι....
εντωμεταξυ το νερο με φουσκωνει αφανταστα και μισο ποτηρι να πιω πρηζομαι αμεσως και νιωθω πολυ χοντρη πλεον δεν πινω νερο το πολυ πολυ να πιω κανα χυμο 2 φορες τη βδομαδα και πολυ ειναι...τι μαλακια κι αυτη με το νερο ο γιατρος μου λεει να πινω πολυ νερο γιατι και καλα βοηθαει στο αδυνατισμα και διωχνει το φαγητο γρηγορα απο το στομαχι μαλακιες λεει παει καλα??? νερο πινω μονο οταν ειναι να κανω εμετο σιγα μην ειναι σαν καθαρτικο το νερο να διωχνει το φαι οτι θελουν λενε..
οχι δεν το διωχνει αλλα ειναι καλος λιποδιαλυτης ρε συ εγω πινω καμποσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντου το λενε πως κανει καλο το νερο!!!!
ποσα ποτυρια πινεις? σε εχω κανει αντ στο μσν αλλα δν εισαι μεσα καθολου
msn δεν μπορω να μπω το pc τα χει παιξει ειναι και παλιο......
νερο δεν πινω γενικως αποφευγω γιατι πρηζομαι συνηθως μισο με ενα ποτηρι την ημερα κι αυτο οχι μαζεμενο καπου καπου καμια γουλια τοσο βγαινει περιπου...το ιδιο προβλημα με το νερο ειχα και οταν ειχα την ανορεξια μισο ποτηρι να πινα με εβγαζε η ζυγαρια ενα κιλο πανω και με φουσκωνε πολυ ηταν κι απ την αφυδατωση και τωρα το ιδιο προβλημα με το νερο εχω δεν μπορω να πιω πολυ νιωθω οτι παχυνα....προτιμω κανα χυμο που και που αλλα κι οι χυμοι περισσοτερο κακο κανουν μ ολα τα συντηρητικα που εχουν ξεκινησα να στυβω πορτοκαλια για πιο υγιεινα (λολ)
ΝΑΙ αλλα πρεπει να πινεις εγω δν ειχα ποτε προβλ με το νερο μονο τοτε με την ανορεξια κ εγω που κ λιγο να τρωγα με το νερο πριζομουνα κ δν μπορουσα να ανασανω αλλα αμα ηταν σκετο νερο ηξερα οτι ειχα φουσκωμα απ το νερο αφου δν ειχα φαει κ τπτ αλλο κ δν με πειραζε
πρεπει να πινω αλλα δεν αντεχω να εχω μετα το φουσκωμα....εντωμεταξυ φοβαμαι μην παθω παλι αφυδατωση απ τα καθαρτικα....αλλα προς το παρον δεν εχω καποια ενδειξη για αφυδατωση..
να πας να κανεις μια εξεταση αιματος να δεις πως πας. ποσο χρονων εισαι?
εμενα στα 44 μου λεγανε για νευρικη ανορεξια ενω δεν ειχα το ειχα ηδη ξεπερασει το θεμα της ανορεξιας τωρα που ειμαι 49-50 ακομα καποιοι μου λενε οχι τοσο για ανορεξια αλλα οτι ειμαι πολυ αδυνατη και να βαλω 1-2 κιλα το θεμα ειναι οτι αν βαλω δεν θα ναι 1-2 θα ναι πολυ περισσοτερα μακαρι να ημουνα πιο αδυνατη και να μην ημουν συνεχως στην τσιτα τι θα φαω και ποσο θα παχυνω...χτες βραδυ εκανα βουλιμικο τα νευρα μου μεσα γκρρρ...........
τα μαλλια μου ειναι προς το παρον μια χαρα το δερμα μου επισης δεν εχω παρατηρησει κατι ανησηχητικο...τα δοντια μου απο τους εμετους δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση οπως και ο λαιμος μου που ειναι συναχως πρησμενος και ποναει...δεν μπορω να κανω εμετο εδω και πολυ καιρο ισως αυτο να φταιει...παντως δεν θελω να μου ξαναγυρισει σε ανορεξια αν και απ οτι βλεπω κατα κει το παω αλλα ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ειμαι 1.66 και ειμαι 49-50 κιλα...αδυνατη και τοσο δεν ειμαι πιο πολυ θα λεγα οτι ειμαι κανονικη αλλα θα ηθελα να ημουν πιο αδυνατη....βασικα περα απ αυτο ειναι οτι δεν μου αρεσει το σωμα μου οπως ειναι χαλια ειμαι πχ εχω ψωμακια γυρω απο τη μεση που δεν φευγουν με τιποτα οση διαιτα και να κανω και οσες κρεμες κι αν βαζω και δεν μ αρεσουν οπως δεν μ αρεσουν και οι καμπυλες ευτυχως δεν εχω τοσο εντονες...θα ηθελα να ειναι ισιο και πιο ευθεια το σωμα μου..σοβαρα τωρα εσυ εισαι 70?????
Eγω ειχα φτασει 50-51 κιλα με υψος 1.77, απο ανορεξια. και δε θεωρω οτι ημουν παραδειγμα προς μιμηση. Ρωτηστε με οτι θελετε μηπως μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω για αυτο για να σας ξυπνησω. Εχω γραψει παλια εδω σε ενα θεμα, θα ψαξω να το βρω.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9%CE%BA%CE%AE&
Οριστε, 4,5 χρονια πριν
Φοβάμαι ότι όταν θ' αποφασίσουν να βγουν από αυτό, θα έχουν ήδη κάνει πολύ κακό στον οργανισμό τους και θα χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Γιατί κάποιες βλάβες και αρρώστιες εμφανίζονται όσο μεγαλώνεις, όχι άμεσα.
Όταν λοιπόν κάποια στιγμή θα έχουν έλκος, κατεστραμμένα δόντια, καρκίνο στο έντερο και πόσα άλλα ακόμη, θα μετανιώνουν πικρά, αλλά θα είναι πλέον αργά.
Aκριβως, ξερω, εχω κι εγω ελκος! Ειτε λογω αυτου του διαστηματος ανορεξιας ειτε γενικοτερα της κακης διατροφης που εκανα και των διαιτων.. μαλλον αυτα τα δυο σε συνδυασμο. Κι απο ο,τι θυμαμαι και η μπροκεν ντολ τα εχει περιγραψει τα συμπτωματα του ελκους!
[QUOTE=carrie;236915]ναι ειναι 70 και δεν εχει πεθανει απο τον καημο της για τα κιλα της, Ζει και βασιλευει. Κι εγω το ιδιο.[/QUOTE
κ οχι μονο αυτο αλλα κ εχω κ ρητο... ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!!!!! Αν κ πρεπει να προσεχουμε το βαρος μας καθαρα για λογους υγειας...οσο κακο κανει η λιμοκτονεια για την επιτευξη του "ιδανικου" βαρους που εχουν καποια ατομα για τον εαυτο τους πολυ λανθασμενα αλλα τοσο κακο κανει κ η παχυσαρκια!!!!!
εγω αυτες τις 2 μερες νιωθω απαισια εκτος απ το οτι με πιανει το στομαχι μ απο αγχος και συγχηση οποτε παω να ντυθω, δεν ειναι μονο ο καθρευτης, πιανω το κρεας πανω μ και με πιανει καταθλιψη........αληθεια.......... .μου πανε χαλια οι μερες θελω να πεθανω, αυτη τη βδομ εφαγα 2 βραδυα ποπ κορν, 1 μερα μπισκοτα με μερεντα, χτες 1 παστιτσιο , το πρωι 1 μικρη πιτσα κ τωρα 1,5 πιτα σουβλακι με γυρο κοτοπουλο. τις αλλες μερες σαλατες ειχα φαει και φραουλες. αλλα οι θερμιδες μαζευτικαν και νιωθω σκατα δεν εχω καλη εικονα δεν εχω κανει κ εμετο, κ μ ρχεται να παθω κριση πανικου. νιωθω πως εχω παρει και δεν μ το λενε και μαλιστα δεν ξερω αν αυτα που εφαγα ειναι κανονικα και δεν κινδυνευω να με παχυνιυνε η οχι
δεν ζυγιζομαι πια
βρε μπροκεν
τι ειναι ολα αυτα με τα κιλα και το φαγητο?
σε ειχα για πολυ κουλ γκομενα και μ αυτα που σε φοβιζουν μου δημιουργεις την εντυπωση οτι εισαι ενα κοριτσακι που φοβαται μηπως παρει κανενα κιλο και δεν βρισκει γαμπρο!
χαλαρωσε λιγο!
κριμα τα τατου!!!
Nαι κοπελα μου... γιατι επαθες πανικο?? 70 ειπα...οχι 170!!! βαση υψους, σωματοτυπου κ ηλικιας 10 με 12 κιλα παραπανω ειναι...ε δεν θα πεθανω γι αυτα...!!Οκ..πρεπει να χασω 3-4 κιλα κ αυτο γιατι εχω προβλημα στα γονατα κ στην μεση...το γηρας ουκ αρχεται μονο του!!!!!Ασε που τα παραπανισια κιλακια μου αρεσουν κ στον φιλο μου... ;) Οποτε λεω να τ αφησω ως εχουν!!! ;)
Sorry το 70 νόμιζα είναι η ηλικία σου και όχι τα κιλά....γιατί στην προηγούμενη σελίδα στο post σου που έγραφες για τα κιλά σου και έλεγες ότι 51 ήσουν στα νιάτα σου μετά που είδα δίπλα το 70 νόμιζα ότι είσαι 70 χρονών τώρα και μου κανε λίγο εντύπωση λέω 70 χρονών τόσο μεγάλη?? Βέβαια υπάρχουν και 70άρηδες και πολύ μεγαλύτεροι που γράφουν σε forum απότε και έτσι να ήτανε δεν θα έπρεπε να με εκπλήξει....ωχ ό,τι ναι είμαι άλλα βλέπω άλλα καταλαβαίνω.......
ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω....sorry και πάλι και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες......
(εντωμεταξύ δεν ξέρω τι με πιασε τωρα κατι σαν αγχος σαν συγχυση θα φταινε τα φαρμακα χεχεχ...)
Συγκλονιστικό το κείμενο......το διάβαζα και θυμόμουν πόσα απ αυτά μου συνέβαιναν όταν είχα στα 17 την ανορεξία.....πόσο σκληρή είναι η πραγματικότητα και πόσο διαφέρει από αυτό που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους για το αδύνατο σώμα...άλλο αδύνατο και υγιές σώμα και άλλο καχεκτικό και ετοιμόρροπο......είχα φτάσει 35 κιλά με 1.66 ύψος και ήμουνα σε τραγική και απελπιστική κατάσταση.....είχα πάθει αφυδάτωση και ήμουνα μισή μέρα ημιλιπόθυμη σε κώμα....3 μέρες ήμουν με ορούς γιατί ούτε ηλεκτρολύτες είχα ούτε τίποτα..ένιωθα ότι πέθαινα, πλήρης εξάντληση και αδυναμία, μου παίρναν αίμα και λιποθυμούσα, έτρεμα, πάγωνα, έμενα ακίνητη και φοβόμουν να κάνω το παραμικρό.....τότε για πρώτη φορά θοβήθηκα πραγματικά και μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά πίστευα ότι θα πέθαινα, ότι δεν υπάρχει γυρισμός....μου πήρε 5 μήνες για να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα, από περίοδο έκανε ένα χρόνο να επανέλθει παρόλο που πήρα 3 φορές ορμόνες.....κόλαση....ό,τι και να πω θα είναι λίγο.....όποιοι το χουν ζήσει πιστεύω με καταλαβαίνουν......παρόλα αυτά το ξεπέρασα, το αντιμετώπισα και εκεί που πίστευα πως είχαν φτιάξει όλα, τσουπ ήρθε η βουλιμία...ώρες ώρες αναρωτιέμαι άραγε θα ηρεμήσω ποτέ????????? γιατί η σχέση μου με το φαγητό να είναι πάντα τόσο επώδυνη???
Αυτό το "δεν θέλουν βοήθεια να βγουν απ αυτό" δεν νομίζω πως ισχύει πάντα......δυστυχώς στην ανορεξία δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα και δεν παραδέχεσαι τίποτα ό,τι κι αν σου λένε μέχρι βέβαια να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο...
όσον αφορά τη βουλιμία, σε μενα τουλάχιστον αυτό δεν ισχύει......
δεν πιστευω πως τα ατομα με διατροφικες διαταραχες δεν θελουν βοηθεια, απλα αρχικα δεν καταλαβαινουν το προβλημα τους..αλλά και με βοήθεια πολλές φορές πάλι είναι δύσκολο να τα βγάλουν πέρα..
τι εννοεις ακριβως?
με εχει πιασει αγχος και κριση. χτες με επιασε ανεξελεγκτη λογοδιαροια και φωναζα τοσο πολυ που εκλεισε η φωνη μ νιωθω υπερενταση και πολυ στρεσσαρισμενη με αποτελεσμα χτες περπαταγαμε στον δρομο κ ενιωσα διπλα στο αυτι που βουητο και μες στον δρομο εσκυψα και εκανα ''α'' οπως κανουμε οταν περναει ζουζουνι απ το αυτι μας γτ τρομαξα! δεν ηταν ζουζουνι ηταν η ιδεα μου απ το στρες και με κοιτουσανε καλα καλα ''τι επαθα''
εγω ειμαι εδω και μια βδομαδα μπορει και παραπανω σε τρελη υπερενταση ειμαι στην τσιτα συνεχως δεν μπορω να ελεγξω ουτε τα νευρα μου, ουτε το αγχος μου, ουτε τη σκεψη μου, ουτε τιποτα προσπαθω τουλαχιστον το φαγητο να το ελεγξω χτες παραλιγο να εκανα βουλιμικο τελευταια στιγμη αντεξα και δεν εφαγα τιποτα πεταξα τη σακουλα που ειχα βαλει μεσα ενα σωρο γλυκα και σοκολατοειδη στα σκουπιδια μετα βγηκα στο μπαλκονι εβγαλα μια δυνατη κραυγη..ηθελα εκεινη τη στιγμη να πεθανω....με πιασαν τρελα ψυχοσωματικα ανακατευεται το στομαχι μου συνεχεια νιωθω πως θα κανω εμετο θελω παρα πολυ να κανω δεν μπορω ομως με τιποτα....
Eννοω οτι ισως ειμαι και προκατειλημενη με οσα ξερουμε για σενα, οτι χαρακωνοσουν, οτι εχεις θεμα με τη διατροφη και τα κιλα σου κτλ, αλλα αυτη η μαυριλα που βγαζεις ενα ατομο με την εμφανιση, το ντυσιμο, το βλεμμα δηλητητριο και τα τατου με τους σκελετους και το "broken doll" δειχνει σαν να μισεις αυτο που εισαι, και τους αλλους γυρω σου που δεν "φτιαχνουν" αυτη την κουκλα που φωναζεις οτι ειναι "σπασμενη". Γενικα η μαυριλα που προβαλλει καποιος με την εμφανιση του, γκοθικ, χεβι μεταλ, μαυρα ρουχα, (εσυ εχεις και την προσπαθεια να φαινεσαι τινειτζερ ενω εισαι μεγαλυτερη), συμβαδιζει με το μισος ή/και την καταθλιψη, η οποια κι αυτη ουσιαστικα κρυβει μισος, περα απο συγκεκριμενες πεποιθησεις, ιδεολογιες και μουσικες, οι οποιες ουσιαστικα ειναι εκφραση μισους και θλιψης..
carrie, εσυ τη νευρικη ανορεξια πως την ξεπερασες? εφυγε μονη της η πηρες βοηθεια απο ειδικο?
γραφω σε εκεινο το παλιο νημα πως εγινε.. Συνοπτικα, ειχα παντα μια λογικη αισθηση οτι 50 κιλα ειναι λιγα για το υψος μου, και ετρωγα κατι μαρουλοφυλλα, φρουτα, γιαουρτια και παξιμαδια. Αλλα ειχα μονιμο αγχος για το φαγητο οπως ειπα εβλεπα εφιαλτες, μισουσα οσους μου λεγανε να φαω, και χαιρομουν οταν μου ελεγαν πως καταντησες ετσι και οταν εμπαζα τα ρουχα και επιπλεανε πανω μου. δεν κρατησε πολυ αυτο, απο οκτωβρη με γεναρη θυμαμαι, και επειδη καποιοι το αμφισβητησαν τοτε οτι ειχα οντως ανορεξια, μιλησα εκ των υστερων με μια κοπελα ψυχολογο που εκανε το διδακτορικο της πανω στη νευρικη ανορεξια, και μου επιβεβαιωσε του λογου το αληθες. Μπορει να εχεις βηχα δυο μερες, μπορεις και 2 μηνες. Δεν παυει να ειναι βηχας ο βηχας των δυο ημερων! Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου και εδω, εγινε ενα κλικ μεσα μου, απο κατι που ειπε καποιος καπου. Γυρισα σπιτι εκεινο το βραδυ θυμαμαι και ανοιξα το ντουλαπι και εφαγα. Δε θυμαμαι τι! Αλλα ηταν πολυ, και ήταν απελευθερωτικο, δεν ξερω πως θα μπορουσα να συνεχιζω να ζω κι αλλο με αυτο το βασανο. Πραγματικα σε αρρωσταινει. Ηδη σε διαστημα μονο τριων μηνων εκδηλωσα συμπτωματα. Δε θελω να ξερω ποσο χειροτερα γινεται αν διαρκουσε κι αλλο. Πες οτι ηταν θεια παρεμβαση αν πιστευεις στο Θεο, γιατι δεν νομιζω να συνηθιζεται να ξεπερνιεται ετσι η ανορεξια.