KENO, πεταξου μεχρι τον Παρνασσο για σνοουμπορντ. Και επαφη με φυση, και αθληση, και ευκαιρια για κοινωνικες επαφες.
Printable View
KENO, πεταξου μεχρι τον Παρνασσο για σνοουμπορντ. Και επαφη με φυση, και αθληση, και ευκαιρια για κοινωνικες επαφες.
θες παρεα carrie ? αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο κομματια, που και για σεξ να μου λεγανε, οχι θ'απαντουσα, και ας ηταν πανω απο πεντε, ολες ανωμαλες και γκομεναρες...
οκ μονο που εγω εγραψα για φυση, οχι χωριο. εσυ ομως και να θελες να φυγεις, εχεις οικογενεια, δε μπορεις. τεσπα σιγουρα στα χωρια υπαρχει περισσοτερη κλειστομυαλια, κουτσομπολευουν τα παντα γιατι δεν εχουν τι να πουν, και καθονται και τρωγωνται μεταξυ τους (οπως κανουμε κι εμεις εδω στο φορουμ). τα κρεμμυδια δε καταλαβα που κολλανε, αλλα για να το λες κατι θα ξερεις.
διαμαντάκι μου:D
Kενό, μήπως χρησιμοποιείς τη φύση όπως και τη ζωή σε άλλη χώρα όμως? Σαν έναν μαγικό τρόπο απαλοιφής κάποιων προσωπικών δυσκολιών?
Εννοείται πως αν το βλέπεις έτσι, εφόσον θεωρείς πως είσαι αντικοινωνικός δλδ, να νιώθεις καλύτερα όπου οι επαφές με ανθρώπους είναι οι λιγότερες δυνατές.
Για παράδειγμα, την ταινία που είδες εσύ και σου φάνηκε ονειρεμένη, εμένα (σαν συνεξαρτώμενη), άρα που θεωρεί πως δε μπορεί να ζήσει δίχως ανθρώπους γύρω της, τη θεώρησα εφιαλτική. Ειδικά το τέλος, που ο συνδυασμός θάνατος+μοναξιά ήταν ο χειροτερότερος,λολ
Να πω την αλήθεια όπως το κεφάλι μου την ξέρει? Αν σου δώσω λίγη συνεξάρτηση και μου δώσεις λίγη αντικοινωνικότητα, το σώσαμε πατριώτη! χαχαα
δλδ, εσύ για να το φτιάξεις θέλεις επαφή με ανθρώπους, εγώ για να το φτιάξω θέλω απαγκίστρωση. Όμως οι φόβοι μας είναι αντίθετοι, στα άκρα τους, εσύ στο ένα κι εγώ στο άλλο. Και αυτοί μας λένε: rain, μείνε μέσα στους ανθρώπους, εσένα σου λένε Κενό, φύγε μακριά τους.
Κι επειδή δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε τη λύση την ακραία ως τη μοναδική, προτείνω το εξής. Κενό, άρχισε λίγο λίγο να νιώθεις πιο άνετα με τους ανθρώπους, και ρέιν, άρχισε λίγο λίγο να νιώθεις καλά και μόνη σου.:P
αυτά, τα όχι λίγα.λολ
Στο άλλο τώρα,
Τη φύση την αγαπώ κι εγώ πολύ. Κι εμένα μου δίνει κι εγώ την αναζητώ και όταν μείνω κάποιες βδομάδες μακριά της, κάπως σφίγγομαι και κάτι μου λείπει.
Αλλά αυτό απέχει από το να μπορώ να με δω ποτέ ως ερημίτισσα, δε νομίζω πως μπορώ να αλλάξω ΤΟΣΟ τη "φύση" μου:P
Σαν την crazy diamond όποτε βρω την ευκαιρία την απολαμβάνω, αλλά την απολαμβάνω "κοντύτερα σε μένα", όταν τη μοιράζομαι τη θέαση και τις εμπειρίες μέσα της, με κάποιου ανθρώπου την παρέα (του συντρόφου μου, των φίλων μου,κουλουπού)
:)
Rain And Wind,
Ωραία τα λες και σημερα!
Η φύση δεν είναι φυγή, είναι γαλήνη και ξεκούραση. Η φύση δεν είναι απόδραση από την πραγματικότητα, δεν τρεχουμε στη φύση για να μην ερθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και προβλήματα. Στη φυση τρεχουμε για να αναπνεύσουμε τον καθαρό αερα, να ξεκουραστεί το ματι με τη θεα του πρασινου και η μυτη με τις μυρωδιες των λουλουδιών. Και καλό είναι η βολτα εκεί με αγαπημενα μας πρόσωπα, μόνο έτσι απολαμβάνουμε περισσότερο τη χάρη του τοπίου.
Καλη σου μερα!
sorry και να το ηξερα, χτες βραδυ που κανα το ποστ, το μονο που μου ρχοταν στο μυαλο ηταν το κρεβατακι...
προσωπικων επιλογων θα ελεγα, αφου στο παρελθον ημουν το ακριβως αντιθετο απ'αυτο που ειμαι τωρα. με τα χρονια ομως ζωντας μεσα στα σκατα, ειδικα οταν μπλεκεις, κουραζεσαι και θες να φυγεις, να ξεκοψεις να εξαφανιστεις απο παντου, για να ηρεμισεις. ετσι ερχεται η κοινωνικη αποσυρση. ή το να εχεις λιγους και καλους μονο. κι οταν δε μπορω να εχω αυτα τα ατομα που θελω οπως τα θελω, προτιμω να μη τα εχω καθολου.
επειδη ετσι εμαθες να ζεις. το εγραψα και πισω στη Sofia, οταν μεγαλωνεις σε ενα περιβαλλον με πολυ κοσμο, με ολες τις ανεσεις, ειναι δυσκολο να τα αφησεις ολα πισω σου, και να σκεφτεις τη ζωη διαφορετικα. βεβαια κι εγω παραδεχομαι οτι το θανατος+μοναξια ειναι ασχημο, οχι ομως οταν εχεις γεμισει ζωη, αυτα που ηθελες τουλαχιστον. και για να πω την αληθεια, δεν αποκλειω και τους παντες, απλα δε ταιριαζουμε ολοι με ολους για να μαστε μαζι...
ναι με τα ακρα εχω ενα θεμα. και για να νιωσω ανετα με τους ανθρωπους, θα πρεπει να τους νιωθω δικους μου, αφου ειμαι ο ορισμος της κτητικοτητας! αμα δε μπορω να επηρεασω τον αλλον, σχεδον να τον κανω οτι θελω, δε μπορω να νιωσω ανετα και να τον εμπιστευτω. ειμαι ενας φασιστας συναισθηματων οπως ελεγα και στο παρελθον, θελω να ελεγχω μεχρι και ποτε θα γελαει ο καθενας. οταν βλεπω οτι δεν γινεται, τοτε το παιρνω σαν προδοσια κι οτι δε ταιριαζουμε, και τους παραταω. δε ξερω αν αυτα οφειλονται σε προσωπικες ανασφαλειες ή μπορει να φταιει και το ζωδιο, λολ.
αυτα και παιρνεις θετικη κι εσυ, γιατι οπως παντα ο τροπος που γραφεις ειναι λες και νιωθεις τον αλλον, λες και μπορεις να δεις μεσα απ'τα ματια του...
σ'ευχαριστώ Κενό.:)
Κενό ξέρεις ποιο είναι το προβλημα με το κενό? Το οτι είναι γεμάτο!
"δημητριου", θα μας εξηγησεις γιατι ολο το απογευμα ξεθαβεις παλια θεματα του κενο, χωρις τοποθετηση, γραφοντας μιση λεξη απο κατω, ειδικα ενω σε παρακαλεσε να το κοψεις?
βεβαιως θα σου εξηγησω. ευχαριστως.
γιατι μπηκες στο φοορυμ ζητωντας με το καλημερα προσωπικα δεδομενα των μελων, το γυρισες σε δημοσκοπησεις οταν σε κραξαμε, κανεις αντιποιηση επαγγελματος λεγοντας σε ενα φορουμ με θεματα ασθενων οτι εισαι τελειοφοιτος ιατρικης ενω ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις περασει ποτε απο πανεπιστημιο,
δεν εχεις ασχοληθει με κανενα θεμα, παρα μονο ανοιγεις σωρηδον ακυρα θεματα επι δυο μερες, και σημερα ξεθαβεις μανιωδως αρχαια θεματα του κενο για να αναμοχλευσεις διαφωνιες μεσα στο φορουμ και κυριως γιατι λογω της ....εξυπναδας σου, δηλωσες μονος σου τις προθεσεις της συμμετοχης σου
ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΙΤΙΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....
χρειαζομαι κι αλλα?
Δεν νομιζω να χρειαζονται αλλα. Το μονο που θα τον χαροποιουσε και τον χαροποιει ειναι να δημιουργηθει χαος με καυγαδες στο φορουμ , την μεγιστη φασαρια και ανταρα. Μια λυση ειναι η αδιαφορια στο τρολαρισμα και να μη γραφει κανεις , αλλα ειναι κατι που πρακτικως εχει αποδειχτει πολυ δυσκολο.
Ναι του πρότεινα να βρεθούμε σε ένα ανύπαρκτο υποθετικο μιτινγκ και να σπάσουμε πλακα με τους αλλους σε μια προσπαθεια να του ανεβάσω τη διάθεση. Ο ιδιος δε είπε κατι περα απο το να μην γραψω στα θέματα του, των οποιων το περιεχομενο ξερετε ποιο είναι και δεν το θα το έκανα ετσι και αλλιως απλως απαντησα σε δυο θεματα του που θεώρησα κοινου ενδιαφέροντος ! Εσεις μου επιτεθηκατε και όχι εγώ. Και δεν μπορω να καταλαβω το λογο.
Ναι το είχα δει και ποιο πριν αλλα δεν κατάλαβα τι είναι και αν αναφεροταν σε μένα (μόλις το γκουγκλαρα και έμαθα). Δεν έχω καμία σχεση με αυτο!
( Στις αρχές το τρόλινγκ ήταν σχετικά αθώο, όσοι το έκαναν υιοθετούσαν αυτό που η Τζούντιθ Ντόνα, καθηγήτρια του ΜΙΤ χαρακτηρίζει «ψευδοαφελή» τακτική, έκαναν ηλίθιες ερωτήσεις και παρακολουθούσαν ποιος θα τσίμπαγε το δόλωμα. Σήμερα, καθώς η συναισθηματική μας επένδυση στο Ίντερνετ έχει αυξηθεί ραγδαία, το τρόλινγκ έχει εξελιχθεί από μοναχικό αστείο σε ομαδικό κυνήγι. Οι τρολ χρησιμοποιούν τα «lulz», μια αλλοίωση του lol (laughing out loud- δυνατό γέλιο). Το lulz σημαίνει τη χαρά από την παρενόχληση της συναισθηματικής ισορροπίας ενός χρήστη. «Το lulz είναι να παρακολουθείς κάποιον να χάνει το μυαλό του μπροστά στο κομπιούτερ, 2.000 μίλια μακριά ενώ εσύ κάνεις τσατ με φίλους και γελάτε», περιγράφει ένας πρώην τρολ.)http://www.madata.gr/epikairotita/wo...669.html?print
Eγώ είμαι ένας αν ενδιαφέρει... Έχω πολλές φορές πει ότι η Remedy είναι επιθετική. Την εκτιμώ για τις ικανότητές της, κάνει εξαιρετικές αναλύσεις σε κάποια θέματα, μέσα σε δύο γραμμές λέει τα πράγματα πάρα πολύ απλά και ξάστερα, αλλά αν έχει καταλάβει λάθος και επιμένει ή γίνει επιθετική καλύτερα να φεύγει κανείς.
Πάμε τώρα στην ουσία. Θεοφανία, Remedy και ΚeepWalking πιστεύουν ότι ο Dimitriou δεν είναι φοιτητής ιατρικής. Ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι και ότι ο Dimitriou λέει ψέματα. Προς τι η επιθετικότητα; Εγώ θα έλεγα "πιστεύω ότι ο Dimitriou δεν είναι γιατρός γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο" και τέλος. Θα έλεγα αυτό που με ενοχλεί. Όχι να ασχολούμαι με άλλα θέματα όπως ειρωνία, κλπ. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Την σκέτη επιθετικότητα χωρίς εξήγηση δεν την καταλαβαίνει κανείς.