Επιστροφη στη φυση! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    KENO, είναι στίχοι από το ποίημα «Πρέβεζα» του Καρυωτάκη..
    sorry και να το ηξερα, χτες βραδυ που κανα το ποστ, το μονο που μου ρχοταν στο μυαλο ηταν το κρεβατακι...

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Kενό, μήπως χρησιμοποιείς τη φύση όπως και τη ζωή σε άλλη χώρα όμως? Σαν έναν μαγικό τρόπο απαλοιφής κάποιων προσωπικών δυσκολιών?
    προσωπικων επιλογων θα ελεγα, αφου στο παρελθον ημουν το ακριβως αντιθετο απ'αυτο που ειμαι τωρα. με τα χρονια ομως ζωντας μεσα στα σκατα, ειδικα οταν μπλεκεις, κουραζεσαι και θες να φυγεις, να ξεκοψεις να εξαφανιστεις απο παντου, για να ηρεμισεις. ετσι ερχεται η κοινωνικη αποσυρση. ή το να εχεις λιγους και καλους μονο. κι οταν δε μπορω να εχω αυτα τα ατομα που θελω οπως τα θελω, προτιμω να μη τα εχω καθολου.

Για παράδειγμα, την ταινία που είδες εσύ και σου φάνηκε ονειρεμένη, εμένα (σαν συνεξαρτώμενη), άρα που θεωρεί πως δε μπορεί να ζήσει δίχως ανθρώπους γύρω της, τη θεώρησα εφιαλτική. Ειδικά το τέλος, που ο συνδυασμός θάνατος+μοναξιά ήταν ο χειροτερότερος,λολ
    επειδη ετσι εμαθες να ζεις. το εγραψα και πισω στη Sofia, οταν μεγαλωνεις σε ενα περιβαλλον με πολυ κοσμο, με ολες τις ανεσεις, ειναι δυσκολο να τα αφησεις ολα πισω σου, και να σκεφτεις τη ζωη διαφορετικα. βεβαια κι εγω παραδεχομαι οτι το θανατος+μοναξια ειναι ασχημο, οχι ομως οταν εχεις γεμισει ζωη, αυτα που ηθελες τουλαχιστον. και για να πω την αληθεια, δεν αποκλειω και τους παντες, απλα δε ταιριαζουμε ολοι με ολους για να μαστε μαζι...

Κι επειδή δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε τη λύση την ακραία ως τη μοναδική, προτείνω το εξής. Κενό, άρχισε λίγο λίγο να νιώθεις πιο άνετα με τους ανθρώπους
    ναι με τα ακρα εχω ενα θεμα. και για να νιωσω ανετα με τους ανθρωπους, θα πρεπει να τους νιωθω δικους μου, αφου ειμαι ο ορισμος της κτητικοτητας! αμα δε μπορω να επηρεασω τον αλλον, σχεδον να τον κανω οτι θελω, δε μπορω να νιωσω ανετα και να τον εμπιστευτω. ειμαι ενας φασιστας συναισθηματων οπως ελεγα και στο παρελθον, θελω να ελεγχω μεχρι και ποτε θα γελαει ο καθενας. οταν βλεπω οτι δεν γινεται, τοτε το παιρνω σαν προδοσια κι οτι δε ταιριαζουμε, και τους παραταω. δε ξερω αν αυτα οφειλονται σε προσωπικες ανασφαλειες ή μπορει να φταιει και το ζωδιο, λολ.

αυτα και παιρνεις θετικη κι εσυ, γιατι οπως παντα ο τροπος που γραφεις ειναι λες και νιωθεις τον αλλον, λες και μπορεις να δεις μεσα απ'τα ματια του...

Senior Member
    σ'ευχαριστώ Κενό.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θες παρεα carrie ? αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο κομματια, που και για σεξ να μου λεγανε, οχι θ'απαντουσα, και ας ηταν πανω απο πεντε, ολες ανωμαλες και γκομεναρες...
    Δε σου ειπα να πας χτες, πηγαινε αυριο, μεθαυριο, οταν θα εισαι καλυτερα! Δεν παω στον Παρνασσο εγω, και εχω και παρεα, αλλα ειναι ευκαιρια να γνωρισεις παρα πολυ κοσμο! Ειδικα οι σνοουμπορνταδες ειναι πολυ παρειστικοι και με φιλοσοφια που θα σου ταιριαζει!

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν και ειπα οτι δε θα ξανακανω τοπικ σ'αυτο το φορουμ, τελικα κανω για να θεσω το εξης απλο ερωτημα: πιστευετε πως η αλλαγη περιβαλλοντος, και το να ζει καποιος μεσα στη φυση, επηρεαζει τη ψυχολογια του θετικα και τον κανει καλυτερο σαν ανθρωπο ? σιγουρα εχουμε νιωσει κουραση και σιχαμαρα απο τη ζωη στη πολη (κι οταν λεω πολη εννοω περισσοτερο οσους μενουν Αθηνα, η Σαλονικα τη παλευει ακομα και δεν εχει αναγκη)... με τη φασαρια, τη βρωμα, και φυσικα το συστημα με τα λεφτα και τα κωλοχαρτα. υπαρχει καποιος που να εχει σκεφτει να τα παρατησει ολα αυτα, και να παει να ζησει μεστη φυση χωρις να εξαρτιεται τοσο απο τους αλλους ? αν και ακουγεται δυσκολο και σιγουρα ειναι, χτες ειδα τη ταινια Into the Wild κι επειδη ηταν αυτο ακριβως που εχω στο μυαλο μου, αναρωτιεμαι μηπως το νιωθουν κι αλλοι και τελικα δε χρειαζομαστε ουτε ψυχολογους και ψυχιατρους και φαρμακα, αλλα απλα να επιστρεψουμε λιγο περισσοτερο στη φυση...
    Αυτό ισως είναι η μεγαλήτερη αληθεια!

Banned
    Κενό ξέρεις ποιο είναι το προβλημα με το κενό? Το οτι είναι γεμάτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    Αυτό ισως είναι η μεγαλήτερη αληθεια!
    μετα απ αυτο, η μεγαλυτερη αληθεια, παει να πνιγει...

Senior Member
    "δημητριου", θα μας εξηγησεις γιατι ολο το απογευμα ξεθαβεις παλια θεματα του κενο, χωρις τοποθετηση, γραφοντας μιση λεξη απο κατω, ειδικα ενω σε παρακαλεσε να το κοψεις?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "δημητριου", θα μας εξηγησεις γιατι ολο το απογευμα ξεθαβεις παλια θεματα του κενο, χωρις τοποθετηση, γραφοντας μιση λεξη απο κατω, ειδικα ενω σε παρακαλεσε να το κοψεις?
    Δεν θα απαντησω σε εσένα γιατι δεν σε αφορα και το μόνο που κανεις είναι να κανεις τσατ σε όλα τα θέματα.
    Εσύ να μου εξηγήσεις προς τι η εμπάθεια στο προσωπό μου? Αν και απ' ότι γραφουν και άλλοι χρήστες μαλον είναι του χαρακτήρα σου.

Δεν θα απαντησω σε εσένα γιατι δεν σε αφορα και το μόνο που κανεις είναι να κανεις τσατ σε όλα τα θέματα.
    Εσύ να μου εξηγήσεις προς τι η εμπάθεια στο προσωπό μου? Αν και απ' ότι γραφουν και άλλοι χρήστες μαλον είναι του χαρακτήρα σου.
    μπα? ποιοι χρηστες έγραψαν κάτι τέτοιο ?

Senior Member
    βεβαιως θα σου εξηγησω. ευχαριστως.

γιατι μπηκες στο φοορυμ ζητωντας με το καλημερα προσωπικα δεδομενα των μελων, το γυρισες σε δημοσκοπησεις οταν σε κραξαμε, κανεις αντιποιηση επαγγελματος λεγοντας σε ενα φορουμ με θεματα ασθενων οτι εισαι τελειοφοιτος ιατρικης ενω ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις περασει ποτε απο πανεπιστημιο,
    δεν εχεις ασχοληθει με κανενα θεμα, παρα μονο ανοιγεις σωρηδον ακυρα θεματα επι δυο μερες, και σημερα ξεθαβεις μανιωδως αρχαια θεματα του κενο για να αναμοχλευσεις διαφωνιες μεσα στο φορουμ και κυριως γιατι λογω της ....εξυπναδας σου, δηλωσες μονος σου τις προθεσεις της συμμετοχης σου
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΙΤΙΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....

χρειαζομαι κι αλλα?

Senior Member

γιατι μπηκες στο φοορυμ ζητωντας με το καλημερα προσωπικα δεδομενα των μελων, το γυρισες σε δημοσκοπησεις οταν σε κραξαμε, κανεις αντιποιηση επαγγελματος λεγοντας σε ενα φορουμ με θεματα ασθενων οτι εισαι τελειοφοιτος ιατρικης ενω ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις περασει ποτε απο πανεπιστημιο,
    δεν εχεις ασχοληθει με κανενα θεμα, παρα μονο ανοιγεις σωρηδον ακυρα θεματα επι δυο μερες, και σημερα ξεθαβεις μανιωδως αρχαια θεματα του κενο για να ξεθαψεις διαφωνιες μεσα στο φορουμ και κυριως γιατι λογω της ....εξυπναδας σου, δηλωσες μονος σου τις προθεσεις της συμμετοχης σου
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΙΤΙΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....

χρειαζομαι κι αλλα?
    Δεν νομιζω να χρειαζονται αλλα. Το μονο που θα τον χαροποιουσε και τον χαροποιει ειναι να δημιουργηθει χαος με καυγαδες στο φορουμ , την μεγιστη φασαρια και ανταρα. Μια λυση ειναι η αδιαφορια στο τρολαρισμα και να μη γραφει κανεις , αλλα ειναι κατι που πρακτικως εχει αποδειχτει πολυ δυσκολο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν νομιζω να χρειαζονται αλλα. Το μονο που θα τον χαροποιουσε και τον χαροποιει ειναι να δημιουργηθει χαος με καυγαδες στο φορουμ , την μεγιστη φασαρια και ανταρα. Μια λυση ειναι η αδιαφορια στο τρολαρισμα και να μη γραφει κανεις , αλλα ειναι κατι που πρακτικως εχει αποδειχτει πολυ δυσκολο.
    το καλό με αυτό το φόρουμ είναι πως μπορεί να σκοτωνόμαστε, αλλά είναι πολύ λίγοι οι ηλίθιοι εδώ μέσα για να τσιμπήσουν...:)

Banned

δεν εχεις ασχοληθει με κανενα θεμα, παρα μονο ανοιγεις σωρηδον ακυρα θεματα επι δυο μερες, και σημερα ξεθαβεις μανιωδως αρχαια θεματα του κενο για να αναμοχλευσεις διαφωνιες μεσα στο φορουμ και κυριως γιατι λογω της ....εξυπναδας σου, δηλωσες μονος σου τις προθεσεις της συμμετοχης σου

χρειαζομαι κι αλλα?
    Ναι του πρότεινα να βρεθούμε σε ένα ανύπαρκτο υποθετικο μιτινγκ και να σπάσουμε πλακα με τους αλλους σε μια προσπαθεια να του ανεβάσω τη διάθεση. Ο ιδιος δε είπε κατι περα απο το να μην γραψω στα θέματα του, των οποιων το περιεχομενο ξερετε ποιο είναι και δεν το θα το έκανα ετσι και αλλιως απλως απαντησα σε δυο θεματα του που θεώρησα κοινου ενδιαφέροντος ! Εσεις μου επιτεθηκατε και όχι εγώ. Και δεν μπορω να καταλαβω το λογο.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ξεκίνησα κανένα καυγα ουτε καν υποκίνησα καποιον. Δεν επιτέθηκα σε κανένα αντιθέτως με άλλους.

Ναι του πρότεινα να βρεθούμε σε ένα ανύπαρκτο υποθετικο μιτινγκ και να σπάσουμε πλακα με τους αλλους σε μια προσπαθεια να του ανεβάσω τη διάθεση. Ο ιδιος δε είπε κατι περα απο το να μην γραψω στα θέματα του, των οποιων το περιεχομενο ξερετε ποιο είναι και δεν το θα το έκανα ετσι και αλλιως απλως απαντησα σε δυο θεματα του που θεώρησα κοινου ενδιαφέροντος ! Εσεις μου επιτεθηκατε και όχι εγώ. Και δεν μπορω να καταλαβω το λογο.
    ...είδες όμως πως τελικά εμείς σπάσαμε πλάκα μαζί σου?
    Ετσι είναι η ζωη...:)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast