Originally Posted by
Macgyver
Kυκνακο , θα σου διηγηθω μια ιστορια που μοιαζει με την δικια σου . Οταν ημουν 22 , ειχα ενα κολλητο φιλο , συμφοιτητη , με χιου,μορ , κολλητο-κολλητο . που ομως οταν πηγε στρατο , κατι δεν πηγε καλα κ τον πηγαν στο στρατιωτικο νοσοκομειο , στην ψυχιατρικη πτερυγα . Εγω τοτε , χαζο παιδι , χαρα γεματο , πηγα και τον εβλεπα , σαν μην τρεχει τπτ , αφου νορμαλ μου φαινοταν . Πηγε σπιτι του , με αναβολη , κ αρχισαμε να βγαινουμε παλι , πιο αραια ομως . Ενα πρωι , μαθαινω οτι πηδηξε απο την ταρατσα . Φυσικα επαθα σοκ , πηγα στην κηδεια , κουβαλησα το φερετρο κ ημουν απλως σε κατασταση σοκ . Ενα βραδυ , συντομα , μου κολλαει η ιδεα οτι θα παθω κ εγω τα ιδια οταν παω στρατο ( σε 5 μηνες ) κ να μην μπορω να την ξεκολλησω απ το μυαλο μου . Να μην μπορω να κοιμηθω επειδη μου ερχουταν ο θορυβος που εκανε το σωμα του σκαζοντας κατω . Πολλες φορες ερχοταν η μανα μου κ κοιμοταν διπλα μου , γιατι πετεγομουν καθιδρος στον υπνο μου . Δεν μπορουσα να πιστεψω η να χωνεψω οτι αυτο το παιδι εκανα τετοιο πραμα . Ενα μηνα δεν ξεμυτισα απο το σπιτι , ειχαμε κ διακοπες , κ μετα απο τον μηνα , πηγα σεναν ψυχιατρο , μουδωσε κατι χαπια , ουτε θυμαμαι πως τα λεγαν ,αφου δεν ειχα ξαναπαρει χαπι στη ζωη μου , κ αργα -αργα περασαν ολα , οριστικως δε οταν πηγα στρατο και ειδα οτι δεν ειναι κ τοσο τρομερο , κ περασα κ καλα .
Δεν ξερω αν βοηθησα .