Originally Posted by
aggelik
Ήμασταν μαζί από το σχολείο - 18 χρόνια μαζί πλέον! Στην αρχή με έντονους καυγάδες αλλά με πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον! Οι καυγάδες αυτοί για πολλά χρόνια ήταν καθημερινότητα, μέχρι που χωρίσαμε. Δεν τον ήθελα αυτόν τον χωρισμό και παρόλο που στη διάρκειά του δημιούργησα μια νέα σχέση, πάντα προσπαθούσα να ξαναείμαστε μαζί, όπως και έγινε. Από τότε η σχέση μας ήταν εντελώς διαφορετική.
Οι καυγάδες ελαχιστοποιήθηκαν, περνούσαμε μαζί πάρα πολύ όμορφα. Μέχρι που επειδή ήμασταν τόσα χρόνια μαζί η οικογένειά μου άρχισε να με πιέζει να "αποκατασταθώ¨. Μετά από πολλές συζητησεις μαζί του, αποφασίσαμε να κάνουμε το "μεγάλο" βήμα. Στο μεταξύ, η σχέση ήταν κυρίως ήρεμη, χωρίς καυγάδες. Όταν όμως οι καυγάδες αυτοί υπήρχαν, (σπάνια πλέον) κατέληγαν πάντα με φωνές και κλάμματα και δηλώσεις από μέρους του ότι με παντρεύεται και μου κάνει χάρη. Εγώ ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω πως κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια, γι' αυτό και αντιδρούσα με υπερβολικό κλάμμα και οδυρμούς. Την επόμενη ημέρα του καυγά, πάντα ήμασταν λες και δε συνλεβη τίποτα και συνεχίζαμε κανονικά τις ετοιμασίες γάμου. Θεωρούσα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα του.
Παντρευτήκαμε τελικά, πριν 4 χρόνια. Παντού έλεγε από μόνος του πόσο χαρούμενος ήταν που έιχε μια γυναίκα σαν κι εμένα. Πόσο τυχερός ήταν που είχε δίπλα του έναν τόσο καλό άνθρωπο! Εμενα με έκανε να νιώθω σαν θεά!
Πάλι με δική μου πρωτοβουλία και επιμονή, προσπαθούσα να τον πείσω να αρίχουμε προσπάθειες για μωράκι. Και μόλις πείστηκε και εγώ ένιωσα πως είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο... έγινε το απίστευτο!
πιεση πιεση προσπαθεια, επιμονη, απο σενα και την οικογενεια σου, συζητησεις επιχειρηματολογιες, και πανω απο ολα αυτος να μην εισακουεται, να θεωρειται οτι ολα αυτα ειναι ψεματα που ελεγε και πανω στα νευρα του, τα πεταμε στα σκουπιδια και κραταμε οτι μας αρεσει! πως να μην σκασει ο ανθρωπος! Αυτη η λογικη και η προσπαθεια σου ειναι ολοφανερη και εδω σε αυτο το φορουμ, ποσο μαλλον θα ηταν στη σχεση σου. Και φυσικα η συνεχεια ειναι αναμενομενη..
Μου δήλωσε πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου, πως νιώθει ότι τον καταπιέζω, πως είναι δυστυχισμένος, πως δεν έζησε για τον εαυτό του αλλά για εμένα, πως δεν έκανε τη ζωή που ήθελε και πως τόσα χρόνια έκανε υπομονη αλλά δεν αντέχει άλλο. Μου είπε πως έχει προσωπικά ψυχολογικά προβλήματα, πως άρχισε να βλέπει ψυχολόγο.