Να 'σαι καλά phobic24. Χαίρομαι που σε έκανα να χαμογελάσεις :)
Printable View
Να 'σαι καλά phobic24. Χαίρομαι που σε έκανα να χαμογελάσεις :)
βέρες? εμετός :$
εντάξει, έπεσες σε περίπτωση κι εσύ. αλλά δεν θα είναι όλες οι σχέσεις σου ίδιες. πρέπει να χαλαρώσεις, να αφεθείς και να ζήσεις!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως χαλαρά στο γραφείο και βρήκα το χρόνο να γράψω μερικές συμπληρωματικές σκέψεις
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως είσαι τυχερή που σου βγήκε «ηθικό στοιχείο»; :)Quote:
Originally Posted by phobic24
Λες πως αυτό που θέλεις είναι «σεξ απλό και ξάστερο» αλλά επειδή είναι κάτι το άγνωστο για σένα, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις μετά. Και συνήθως, αυτό που γίνεται είναι πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική και μας μένει/επηρεάζει
Έχω μία αδερφούλα αρκετά μικρότερη από εμένα. Το μόνιμο άγχος μου ήταν πως θα είναι η πρώτη της φορά. Τελικά ΟΚ, τον περάσαμε και αυτόν τον βραχνά. Μου είχε γνωρίσει μάλιστα και το παιδί. Αν και οπαδός του Ηρακλή, μπορώ να πω πως ήταν -κατ’ εξαίρεση- συμπαθητικός (κακία χεχε)
Άλλα ο αρχικός μου φόβος υπήρχε γιατί έχω δει/ζήσει περιπτώσεις που δεν πήγαν καλά. Και αυτό συνήθως γίνεται όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις
Ένας φίλος μου για παράδειγμα, όόόόόταν ήμασταν φοιτητές, θυμάμαι περίπτωση που έκανε σεξ με μια κοπέλα για την οποία ήταν ο πρώτος της και επειδή δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή στην ιδιαιτερότητα αυτή, είχε αποτέλεσμα η άλλη να κολλήσει πάνω του, αυτός να νιώθει ότι πνίγεται με αποτέλεσμα να ξενερώσει, και μετά να έχουμε τρεχάματα.
500 κλήσεις στο κινητό του την ημέρα, παρακολουθήσεις του σε κάθε του έξοδο από αυτήν και τις φίλες της (καλές τσούπρες και αυτές lol), επισκέψεις της μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και χτύπημα κουδουνιών, χαρακιές στο αμάξι (άουτς!) και δεν συμμαζεύεται
Οπότε μη νομίζεις, μπορεί όντως ο άλλος να είναι «ηθικό στοιχείο» και να σκέφτεται το πόσο δύσκολα θα ξεπεράσεις το κόλλημα, όμως κάποιοι σκέφτονται πιο …«πεζά» πράγματα, όπως πχ την μετέπειτα ψυχική (ίσως και σωματική) τους οδύνη :p
Εδώ υπάρχει η περίπτωση να συμφωνήσεις με τον άλλο πως θα κάνετε απλά σεξ, είτε επειδή δεν είσαι σε φάση για κάτι σοβαρό, είτε γιατί πιστεύεις πως σου κάνει για πήδημα αλλά δε σου κάνει για σχέση (ναι υπάρχει και αυτή η περίπτωση χεχε) και αφού γίνει ότι γίνει και εσύ νομίζεις όλα ωραία και καλά, να σου το γυρίσει αλλιώς και να θέλει κάτι παραπάνω. Και μιλάμε ακόμα και για άτομα που είχαν προηγούμενες ολοκληρωμένες σχέσεις και δεν ήταν η πρώτη τους φορά
Θυμάμαι χαρακτηριστική περίπτωση δική μου με μία συνάδελφο από άλλο τμήμα, η οποία είχε χωρίσει από 2 ετών σχέση και μου έλεγε πως παρόλο που χώρισαν, τον αγαπάει πιο πολύ από τη ζωή της (κλισέ και μπανάλ μαζί τέτοιες βαριές κουβέντες αν θέλεις τη γνώμη μου) και έτυχε, μετά από κάποια ποτά να έρθουμε ακόμα πιο κοντά και να αποφασίσουμε να το προχωρήσουμε. Η ίδια μου έλεγε πως θέλει κάτι light μήπως και σταματήσει έστω και για λίγο να τον σκέφτεται και εγώ από την άλλη σκεφτόμουν πως έτσι και αλλιώς δε θα έκανα κάτι σοβαρό με μια κοπέλα που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της
Θεωρητικά οι τέλειες συνθήκες για κάτι εφήμερο θα πει κανείς
Έλα μου όμως που δεν ξέρω πως γύρισε το μυαλό της και ενώ ήταν συναισθηματικά γαντζωμένη σε αυτόν, μετά το σεξ, πήγε να γαντζωθεί πάνω μου!
Άρχισε να γίνεται πιεστική για να συναντιόμαστε συχνότερα, να λέει πως θέλει να γνωρίσει τους φίλους μου, να με παίρνει τηλέφωνο συνεχώς, να μου κάνει ζήλιες για άλλες συναδέλφους με τις οποίες απλά είχαμε μία καλημέρα (!) και να με ενοχλεί ακατάλληλες ώρες
Και το αποκορύφωμα, ενώ ήμουν στη δουλειά ένα πρωί, επειδή αγανάκτησα και σταμάτησα να απαντάω στις κλήσεις της, να μου στείλει μήνυμα για να μου πει: «σήκωσέ το αλλιώς θα έρθω από εκεί και θα σε κάνω ρεζίλι» (!!!)
Ε εκεί άντε να πεις «μα άλλα συμφωνήσαμε», όταν μου έρχονται εικόνες από το μέλλον με αυτήν να φωνάζει μπροστά στον προϊστάμενό μου ότι την εκμεταλλεύτηκα :|
Και κάπως έτσι επιβεβαίωσα τον άγραφο κανόνα που λέει ότι δεν πρέπει να μπλέκεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου (αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση χεχε)
Αναγκαστικά μετά, έπρεπε να πηγαίνω με τα νερά της. Όχι να κάνουμε σεξ ή σχέση όπως θα ήθελε (ή νόμιζε πως ήθελε), αλλά απλά να σηκώνω τα τηλέφωνά της, να την ακούω, να βγαίνουμε όποτε το επιθυμούσε, ώσπου ο Άγιος εκείνος άνθρωπος ο πρώην της (που μόνο λαμπάδα δεν του άναψα), αποφάσισε πως την θέλει πίσω και τη «γλίτωσα»
Μου έρχονται και άλλες περιπτώσεις στο μυαλό τόσο από προσωπικές εμπειρίες όσο και από εμπειρίες γνωστών μου, είτε στο ρόλο του «θύτη», είτε στο ρόλο του «θύματος» και το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι πως απλά δε μπορείς να ξέρεις το πώς θα αντιδράσεις μετά
Θέλω να πω πως, ίσως δεν πρέπει να επικεντρώνεσαι στο τι θέλεις αυτή τη στιγμή, αλλά αν είναι σωστό για σένα αυτό που θέλεις. Τα συναισθήματά μας δεν μπορούμε πάντα να τα ελέγξουμε. Πόσο μάλλον μετά από κάτι τόσο ισχυρό και πρωτόγνωρο όσο το σεξ.
Θα ήθελα αν είναι εύκολο να σκεφτείς λίγο το τι ακριβώς θέλεις, αλλά αφού λάβεις υπόψη όλες τις παραμέτρους. Και αν καταλήξεις στο ότι αυτό που θέλεις είναι όντως «σεξ απλό και ξάστερο», είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν πολλοί άλλοι που δεν είναι και τόσο ηθικά στοιχεία για να σου το προσφέρουν απλόχερα ;)
Βασικά, πώς γίνεται να θέλεις ελεύθερες σχέσεις ενώ δεν έχεις κανει σέξ? Υποτίθεται οτι στην ελεύθερη σχέση το βασικότερο που ζητάμε απο τον άλλον ειναι το σεξ
phobic24
Το σεξ έρχεται σε μια σχέση φυσιολογικά, από μόνο του, σαν αποτέλεσμα χημείας, έντονης έλξης ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είτε από τις πρώτες μέρες είτε στους δυο μηνες. Αμα αγχώνεσαι, δυσχεραίνεις το πράγμα. Η απειρία δεν είναι ταμπού, αν δε μπεις στο χωρό δε θα μαθεις να χορεύεις. Άμα κάνεις την πρώτη επαφή όσο χάλια και να νομίζεις πως τα πήγες η συνέχεια θα ναι πολύ εύκολη και όλο και περισσότερο τότε θα το επιζητάς.
Αν σκοπός σου είναι σοβαρή με διάρκεια σχέση, αυτό βγαζω απ αυτά που γράφεις, να ξέρεις αυτός που θα βρεις θα σε αγαπήσει όπως είσαι, με τις όποιες σου ατέλειες φτάνει κι εσύ να αφεθείς, να ξανοιχτείς στη σχέση. Την απειρία σου στο κρεβάτι μπορεί να την εκτιμήση και να σε αγαπήσει γι αυτό παρά το ότι τώρα στο νου σου κολλά το αντίθετο (ότι θα σε απορρίψει στο τέλος) και μπορεί να το δει και ότι είσαι άτομο στο οποίο μπορεί να χει εμπιστοσύνη.
Godrick,
έμαθα στη ζωή μου να ακούω πάρα πολλά για επιτυχίες στις γυναίκες αλλά να πιστεύω σχεδόν τίποτα, εκτός κι αν έχω χειροπιαστές αποδείξεις! ΄
κολλά γάντι η παροιμία: όπου ακούς πολλά κεράσια κρατα μικρό καλάθι
πολλούς άκουσα ν΄αραδιάζουν εμπειρίες, όμως όσο πιο κοντά τους γνώριζα τόσο πιο πολύ διαπίστωνα ότι τα όσα έλεγαν ήταν γεννημα της φαντασίας τους με σκοπό να εντυπωσιάσουν
λολλ ασε δε φανταζεσαι ποσοι πολλοι αντρες κ γυναικες το κανουν αυτο...καθως κ πολλοι που απο αισθημα κατωτεροτητας προς τους αλλους διαλαλουν τα κατορθωματα τους στο σεξ ενω πολλες φορες καν δεν το χουν κανει...βεβαια καποια στιγμη παντοτε αποκαλυπτεται η πραγματικοτητα...
κι εγω αυτο πιστευω κατα βαθος. καφρος ειναι αλλα καλος και καλα το χειριστηκε, κυριως για να προστατεψει τον εαυτο του, αλλα και για μενα μπορει να ηταν καλυτερο και να γλιτωσα μεγαλυτερη ψυχικη ταλαιπωρια, λες και δεν εχω ηδη αρκετη :P
χχαχαχααχαχαχαχ ε ναι αυτο ακριβως σκεφτηκε. και ηταν αρκετα ντομπρος ωστε να το πει κιολας. δηλαδη δεν το επαιξε οτι και καλα με σωζει, αλλα οτι σωζει ΚΑΙ τον εαυτο του :cool:
νομιζω οτι αυτο που θελω, τωρα απλα δε γινεται με τιποτα. και ειναι λογικο.
κατα βαθος εξαρχης το ηξερα. πριν βγω με τον αλλον πρεπει να ειχα πει εκατονταδες φορες "που παω ο καραμητρος?????????????"
οποτε πρεπει να το παω πιο χαλαρα και να μην κολλαω τοσο πολυ στο θεμα δεσμευσης γιατι οσο και να μου φαινεται καλη ιδεα η ελευθερη σχεση, η συμπεριφορα μου φαινεται να επιζητα κατι αλλο, πιο ουσιαστικο μαλλον. Και λιγοτερο επικινδυνο. Γιατι οπως συμφωνουν ΟΛΑ τα ατομα που το εχω συζητησει, στις πιο φρι σχεσεις ο ενας απο τους δυο κολλαει και την παταει και συμβιβαζεται με ψιχουλα και καταληγει να πνιγει και τον αλλον.
Γραφεις πολυ ωραια.
Καλημερα Ιωαννη και ευχαριστω για την απαντηση!
Εκανα μπολντ την τελευταια σου προταση για να τη σχολιασω. Αν καποιος το βλεπει ετσι, ειναι αρκετα ανωριμος. Με κολλημενα μυαλα δεν παμε μπροστα.
Μπορει να μην εχω εμπειριες αλλα ευτυχως τετοια κολληματα δεν εχω.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει με το σωμα του και δε μου πεφτει λογος αν εχει παει με 10 ή με 1000. Και κακως καποιοι κρινουν με βαση αυτο το αν θα εκτιμησουν και αν θα σεβαστουν ενα ατομο.
Κριμα.
Κωσταντινε, νομιζω εχω απαντησει σε αυτο που ρωτας. Αλλα ειναι και πολλα, τι να πρωτοδιαβασεις. Παντως δε μου φαινεται παραξενο που σου φαινεται κουφο. Ολα τα κοριτσια βλεπουν την 1η τους φορα εντελως διαφορετικα απο ο,τι εγω. Το χω δει πιο ρηχα πιο ωμα ισως. Τι να πω... δεν ξερω
καλη εβδομαδα να εχουμε!!!
σας ευχαριστω για την κουβεντουλα, εχει πολυ ενδιαφερον και ειναι πολυ χαλαρωτικη! ειλικρινα
συμφωνω παρα πολυ σε αυτο, αλλα κοιτα να δεις πως μπλεκει...
καταρχην η ιδια ζητησε την γνωμη των ανδρων και πως το βλεπουν το θεμα. απο εκει και περα, οταν η κοινωνια που ζεις RainAndWind ειναι φαλλοκρατικη, και μας γαλουχησε οτι ο αντρας πρεπει να ειναι δυνατος, κατακτητης κι αξιος, ενω η γυναικα ομορφη, αγνη, καθαρη, κι ενα σωρο αλλα παρομοια προτυπα και φορμες, τοτε γιατι κατηγορεις απλα το θυμα κι οχι αυτη ? θυματα ειμαστε ολοι μας, ρωτα και τον δικο σου αν θα προτιμουσε να εχεις παει με 10 ή με 50 να δεις τι θα σου πει! και ρωτα και την καθεμια εδω μεσα πως θα ηθελε τον ιδανικο αντρουλη της, ομορφο, με λεφτα, αμαξαρα, σπιταρωνα... κι αυτα απο νωρις σε μικρη ηλικια, φρεσκος φρεσκος και με αντοχες! το να ξερει μια κοπελα ομως το σωμα της, και γενικα να μπορει να αφεθει ελευθερη, ειναι καθαρα δικο της θεμα. αμα η αλλη ειναι απειρη και καθεται σαν κουτσουρο και περιμενει να τα κανει ολα ο αντρας, συγνωμη εννοειται οτι θα με ξενερωσει, οσο κι αν την αγαπαω και θελω να το παω τρυφερα μαζι της. αυτο γενικα, ΟΧΙ για τη συγκεκριμενη χρηστρια που ξεκινησε το θεμα.
Συγνώμη αλλά αν η άλλη είναι άπειρη, είναι φυσιολογικό στην αρχή να "κάθεται σαν κούτσουρο" (εκτός και αν είναι το σούπερ έμφυτο ταλέντο και της βγαίνουν φυσικά, που χλωμό να παίζει κάτι τέτοιο). Αν σε ξενερώνει αυτό, απλά μην πας με μία άπειρη.
Για μένα, το θέμα κρεβάτι είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνο του σε μια σχέση. Αν φτάσεις στο σημείο να κάνεις σεξ με μια κοπέλα που σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις ωραία στα υπόλοιπα επίπεδα, η απειρία της στο κρεβάτι δεν είναι ικανή να σε κάνει να ξενερώσεις. Αν ξενερώσεις, τότε απλά έψαχνες αφορμή
Ίσα-ίσα, αυτά τα "άλλα" που σ' αρέσουν πάνω της, θα σου δώσουν την υπομονή που θα χρειαστεί για να νιώσει άνετα μαζί σου και να αποδώσει/αποδώσετε καλύτερα
για μενα το θεμα σεξ ειναι απλα αλλη μια στιγμη, μια κοινη δραστηριοτητα που κανει μαζι το ζευγαρι, οπως και το να φιλιουνται, να τρωνε μαζι, να πηγαινουν σινεμα κι οτι αλλο. γενικα ομως εχεις δικιο κι εχω παει ηδη με δυο-τρεις που ηταν απειρες (παρθενες) και τις βρηκα απλα λιγοτερο απελευθερωμενες απο τις υπολοιπες. το θεμα ειναι στο ποσα πραγματα θελει και μπορει να κανει η καθεμια, ακομα κι αν δε τα εχει ξαναδοκιμασει. γιατι το να ειναι αρνητικη, να φοβαται μη πονεσει, μη μεινει εγκυος και λοιπα, ναι δηλωνει απειρια και οσο να ναι καπου ξενερωνει καποιον που εχει κανει και λιγο πιο προχωρημενα πραγματα. αν ξεκινας απ'την αρχη με φοβο και τα "μη" οχι κλπ, τοτε αστο μη το κανεις καθολου. οποτε δεν θα ελεγα ειναι τοσο θεμα εμπειριας ακριβως, οσο το να εχει ορεξη και να θελει να κανει πραγματα αφηνωντας τους φοβους στην ακρη...
ΚΕΝΟ, το πόσο δεκτική είναι μία κοπέλα σε κάποια πράγματα στο κρεβάτι, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με το πόσο άνετα την κάνεις να νιώθει.
Υπάρχουν κάποια "κεφάλαια" στο σεξ που για εμάς τους άντρες είναι πολλές φορές πολύ ψηλά στην ιεραρχία μας. Δε θα πω ποια ακριβώς, γιατί νομίζω πως το να μπούμε σε τόσες λεπτομέρειες, ίσως αλλάξει το ύφος του thread σε κάτι πιο "πικάντικο" αλλά νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε στο περίπου τι εννοώ
Αυτά τα "κεφάλαια" λοιπόν, που τους δίνουμε τόση αξία εμείς οι άντρες και στα οποία θέλουμε πολύ η σύντροφός μας να είναι δεκτική, έχεις σκεφτεί πως ίσως δε θα είχαν τόση αξία για εμάς αν τα έκαναν όλες; Αν ήταν κάτι κοινότυπο και συνηθισμένο; Αν ήταν μέρος της ρουτίνας του κάθε ζευγαριού;
Για μένα είναι ένα "κερασάκι στην τούρτα", που μπορεί να το γευθείς, μπορεί και όχι. Όμως το να ορίζει αυτό το μέλλον της σχέσης, για μένα είναι ανούσιο
Και επίσης σκέψου και εσύ αντίστοιχα (αν και τα "θέλω" των γυναικών δεν είναι και τόσο "ακραία" όσο των αντρών), να σου έλεγε η σύντροφός σου ότι πχ "ξέρεις εμένα με φτιάχνει στο κρεβάτι να φοράς φουστανάκι και κραγιόν". Η αντιστοιχία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, απλά θα ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα που ξενίζει έναν άντρα και τον κάνει να νιώθει άβολα (υποθέτω :p)
Αν εσύ λοιπόν αρνηθείς να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί προσβάλλει την αισθητική σου και σου προκαλεί αποστροφή, θα έπρεπε αυτό από μόνο του να κάνει τη γυναίκα να ξενερώσει; Εγώ λέω όχι
Εννοείται πως είμαι υπέρ του οτιδήποτε γίνεται στο κρεβάτι χωρίς όρια, όσο περίεργο ή διαστροφικό φαίνεται παρά έξω, αρκεί όμως να κάνει το ζευγάρι να νιώθει άνετα. Αν έστω και ένας από τους δύο, έχει πρόβλημα με αυτό, τότε ο άλλος πρέπει να δείξει κατανόηση. Εξάλλου το καλό στο σεξ είναι πως έχεις τόσες πολλές δυνατότητες και επιλογές, που είναι χαζό να μένεις και να κολλάς σε ένα μόνο πράγμα που απλά δεν κάνεις
Όχι ότι δε θέλω η εκάστοτε σύντροφός μου να είναι ανοιχτή και πρόθυμη σε όλα, αλλά σίγουρα το να ρίξει άκυρο σε κάτι που θα προτείνω, δε θα με κάνει να ξενερώσω (είπαμε, αρκεί να με καλύπτει στις άλλες βασικές μου ανάγκες)
Επειδη αναρωτιεσαι, εκ πειρας θα σου πω οτι αυτο το πραγμα μπορει να καλυτερεψει, και να γινεις μια bright προσωπικοτητα με αναλαμπες καταθλιψης. Αρκει να το θελεις. Και οσο επικεντρωνεσαι στο να νιωθεις καλα και να το διατηρεις, αυτες οι σκοτεινες περιοδοι κρατανε ολο και πιο λιγο και εμφανιζονται ολο πιο σπανια. Απλα πρεπει οπως ειπα πραγματικα να το θελεις, γιατι οι ανθρωποι μαθαινουμε να γοσυταρουμε τη μαυριλα, τον αρνητισμο, την κατηφεια, που μερικες φορες επικαλειται και ως "επανασταση". Πρεπει να κοιταξεις την παρτη σου για να βγεις απο αυτη την καταθλιψη. να πεις θελω να ειμαι καλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Aμ πες ετσι!!!!!!! Για αυτο εχεις παρει τρομαρα τωρα με τις σοβαρες σχεσεις, απο το σοκ ειναι, αλλα θα σου περασει!
Λοιπον εγω λεω οτι θες σχεση, απλα υγιη! ναι να ειστε ανεξαρτητοι, να εχει ο καθενας τη ζωη τους τους φιλους του την οικογενεια του τη δουλεια του, και να ειστε και μαζι ευτυχισμενοι, και με τις τρυφεροτητες τα χαδια και τα γλυκολογα που θες, ναι και ομως αυτο γινεται! Δεν ειναι ολες οι σχεσεις οπως η προηγουμενη σου! Τωρα αν δεν εισαι σε φαση ουτε σε τετοιο επιπεδο σχεσης να μπλεξεις, αφου εχεις και το σοκ με τον πρωην, απλα παρε το χρονο σου..
Kαι προφανως γιαυτο δεν το ειχατε κανει! στην απορια σου παραπανω, κι εκει που λες οτι αγχωνεσαι και μαγκωνεσαι, μονη σου απαντας παραπανω οτι οταν βγηκες με αυτον εχοντας δεδομενη την αποτυχια ησουν χαλαρη και ολα πηγαν τελεια και σε ηθελε! Μετα αλλαξαν τα πραγματα οταν επαψες να εισαι χαλαρη!
Τι να πω τωρα μου ακουγεται καπως περιεργο να ακουω απο μια γυναικα που δεν εχει ολοκληρωσει οτι θελει σεξ απλο και ξαστερο χωρις δεσμευσεις.. Χμ.. :confused:
Αυτο που θες αυτο θα λαβεις λενε, προσεχε τι ευχεσαι! ;)
δε διαφωνω καπου, και σου δινω και θετικη για οσα εγραψες. μονο που το θεμα του ποσο θα νιωσει ανετα η αλλη, δεν ειναι μονο δικο μας. εχει να κανει και με το ποσο εχει μαθει και ξερει το σωμα της, ποσο μπορει να ξεπερασει τα κολληματα και τους φοβους της κλπ. κι εμεις εννοειτε οτι ειμαστε κοντα για να βοηθησουμε σε αυτα.
ειμαι υπερ της διαστροφης και της ελευθεριας στο κρεβατι, με οτι κι αν σημαινει αυτο! γιαυτο πιστευω πως δεν χρειαζονται αρνητισμοι, προκαταληψεις, κολληματα, φοβιες. οταν δεν εχει εμπειρια κι ολας καποια, πως μπορει να φοβαται κατι ? αν το δοκιμασει και πονεσει, τοτε το καταλαβαινω. ειναι σαν να λεει καποιος οτι εχει φοβια με τα αεροπλανα πχ, χωρις να εχει πεταξει ποτε του. που και να πεταξει, η πιθανοτητα να πεσει το αεροπλανο ειναι ελαχιστη...
anyways, το θεμα του σεξ αν και ειναι οντως λεπτο, δεν πρεπει να οριζει το μελλον μιας σχεσης, συμφωνω. γιατι στη πορεια ολα φτιαχνουν, και μαθαινουμε. αρκει να υπαρχει η ορεξη και η υπομονη παντα.
δε καταλαβαινω γιατι το πας προσωπικα, αλλα θα πρεπει να καταλαβεις πως ειμαι κι εγω ανθρωπος, μεγαλωμενος μεσα σε αυτη τη κοινωνια δυστυχως. και μονο το γεγονος οτι το αναγνωριζω ομως, θα πρεπε να σου δειχνει οτι εχω κανει βηματα. οπως επισης και παρατηρω την οποια "αντιδραση" των γυναικων, ειτε παιζωντας το δυσκολες και ψωνια, αλλα και το αντιθετο με τις Τζουλιες και λοιπες κακομοιρες. αυτη η αντιδραση, απο τη φαλλοκρατικη κοινωνια και τη πιεση της προερχονται, γιαυτο αλλαξαν καπως οι ρολοι πλεον. ελπιζω σαν ανθρωποι να μπορεσουμε να βρουμε ισορροπια, γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα, σιγουρα ειναι ανισσοροπα...
μωρέ ναι, αλλά από τη μία προσπαθείς να δικαιολογήσις τον εαυτό σου (τι να κάνω, αφού μεγάλωσα έτσι και δεν μπορώ να αλλάξω) αλλά από την άλλη σχολιάζεις πολύ αυστηρά άλλους ανθρώπους που επίσης μεγάλωσαν εδώ και είναι έτσι και δεν μπορούν να αλλάξουν. όσο για το προσωπικό. οκ, ας μην πούμε για σένα ή για μένα, ας πούμε οτι το κάνει ο μπάμπης ο σουγιάς.
α, και συμφωνώ με την κάρυ :P
εγω ειμαι απλα ενας παρατηρητης, δε μπορω να αλλαξω τη κοινωνια, παρα μονο τον εαυτο μου. το αυστηρα ειναι κατι που σου φαινεται εσενα, ο τροπος που γραφω και νιωθω αυτη τη στιγμη ειναι χαλαροτατος. μαλλον σου φαινομαι καπως και νομιζεις κι εσυ οτι γραφω συνεχως με τον ιδιο τροπο. ε δεν ειναι φυσιολογικο αυτο για εναν ανθρωπο. ξεπεραστε το!
όχι δεν το λέω για τον τρόπο που γράφεις τώρα. αυτό κατάλαβα από δηλώσεις του τύπου "δεν θα ξανακάνω σχέση, δεν μπορώ, δεν αντέχω, κλαψ. δεν έχω φίλους γιατί όλοι είναι μαλάκες και στον κόσμο τους και δεν ταιριάζουμε". γιου γκοτ δε πόιντ :P
αλλά χαλάμε το θέμα της κοπέλας!!!
Καλημερα σε ολους και ολες!
ΠΟΣΟ μεγαλη κουβεντα ειπες. Αυτο ακριβως συζητουσα και στις συνεδριες μου. Οτι ειναι καποιες φορες σα να "στηνουμε" το σκηνικο για να γινει καταμαυρο και τρεφομαστε απο αυτο. Και ειναι τοσο λαθος. Αλλος ενας λογος που διατηρουμε αυτο το κλιμα μελαγχολιας (ή προφιλ μελαγχολιας και μαυριλας) ισως ειναι οτι και μεις οι ιδιοι το βρισκουμε γοητευτικο στους αλλους και κατα πολυ βαθος περιμενουμε να το βρει γοητευτικο σε μας καποιος αλλος...?
απλο και ξαστερο αλλα και με δεσμευσεις οπως φαινεται. και ειναι τοσο εκνευριστικο ο δρομος να ειναι μονοδρομος. αλλα αφου δεν ειμαι σε αλλη φαση δεν μπορει να γινει και αλλιως. μπορει να μου κανει και καλο μια σχεση. μπας και κλεισω το κεφαλαιο των ψυχολογικων που μου αφησε η προηγουμενη....
phobic24,
Μην χάνεις ποτέ την αυτοπεποίθηση σου. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από το άγχος της απειρίας. Το ζητούμενο είναι να βρεις αυτόν που πραγματικά θα σε αγαπήσει και θα τον αγαπήσεις. Μεταξύ δυο ανθρώπων που αληθινά αγαπιούνται δημιουργείται η οικειότητα, ως αποτελεσμα της αγάπης. Και μέσα σε τετοια σχέση φεύγουν και οι ντροπές και το άγχος της απειρίας. Η πρώτη επαφή έρχεται φυσιολογικά, σαν από μόνη της μέσα από τον ερωτισμό, τη χημεία που χει δημιουργηθεί μεταξύ δυο ανθρώπων και την αλληλοκατανόηση.
Όπως συμπαιρένεις στο τελευταίο σου μήνυμα/απάντηση ««μπορει να μου κανει και καλο μια σχεση. μπας και κλεισω το κεφαλαιο των ψυχολογικων που μου αφησε η προηγουμενη....»». Ψάξε για αυτό που σου προτείνω, που δεν είναι σχέση χαβαλέ ή ενθουσιασμού ή προσποίσης ν αρεσει ο ένας στον άλλο, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο όπως στο περιγράφω.
ήρθε η ώρα να γελάσετε όλοι μαζί!!!!! εγω ολοκλήρωσα στα 27!!!! ναι αμέ!!!! εντάξει δε λέω, ακόμα και σήμερα στα 30 μου παραμένω λίγο ντουβάρι στα ερωτικά αλλά για κάποιον υπάρχει το έτερον ήμιση στο κρεβάτι. καλά κι ο δικός μου δεν ξετρελάθηκε στην αρχη. Αλλά το παλέψαμε. Να 'ναι καλά οι εγκυκλοπαίδειες του σεξ. Εντάξει τώρα όσο γελάσατε, γελάσατε. Φτάνει!!!
Ελπιζω να εχει την ιδια τυχη και η κολλητη μου που κλεινει σε ενα μηνα τα 27, αλλιως τη βλεπω σε κανα μοναστηρι. Ειναι λιγο θεμα τυχης, λιγο θεμα του πως μεγαλωσες, τι αυτοπεποιθηση εχεις, τι ορμες, κτλ.. Οποτε εγω δεν γελαω μαρια! Και αλλες που αρχιζουν νωριτερα την ερωτικη τους ζωη μην παιρνεις κι ορκο οτι δεν καθονται σαν ψοφιες τσιπουρες τανασκελα
Ακριβως. Η γοητεια της μαυριλας. Κι εγω εκει ημουν ακριβως, απο τα 11 μου μεχρι πριν λιγο καιρο. 15+ χρονια μαυριλας. Γοητευομουν απο αυτην, και την ενσαρκωνα επισης. Τωρα μακρια απο μενα!! Δε με γοητευει καθολου, το αντιθετο, με απωθει αφανταστα! Ναι και ομως γινεται! Γιατι επιτελοςυ καταλαβα οτι εξαιτιας της βιωνα καταθλιψη, απιστευτο πονο, εκανα λαθος επιλογες, περναγε η ζωη μου και δεν την ζουσα! Και δεν το θελω αυτο για μενα πια, γιατι καταλαβα οτι δε μου δινει τοσα οσα μου παιρνει... και καταλαβα οτι τωρα ζω για μενα, πριν δεν ξερω για ποιον ζουσα, βασικα νομιζω δε ζουσα καν, για να μην ποναω, αλλα το αποτελεσμα ηταν το αντιθετο απο οτι περιμενα.. Μπορει ως παιδια και εφηβοι να ειχαμε καταφυγει εκει, αλλα ως ενηλικες εχουμε την επιλογη να αγαπησουμε επιτελους τον εαυτο μας.... Ειμαι σε μια φωτεινη πλευρα πια, αλλα που και που παθαινω κατι κρισουλες μαυριλας, και βλεποντας αυτους που συνεχιζουν να ειναι εκει και παινευονται κιολας, και το ποσο αφανταστα πονανε και μονοι νιωθουν, θελω να τους τραβηξω πανω.. Αλλα δε γινεται. Πρεπει κανεις να το παρει αποφαση μονος του, και συνηθως ειναι μετα απο πολλα χαστουκια...
εγω το βλεπω καπως διαφορετικα αυτο το πραμα και οπως εχω γραψει και στο παρελθον, το εχω αποδεχτει και ειναι κομματι του εαυτου μου. απλα η αρνητικη μου πλευρα, η πιο μιζερη, αρρωστη, αυτοκαταστροφικη. σαν να συνυπαρχει το κακο με το καλο. δε ξερω ομως αν θα μπορουσε ενας ανθρωπος να ειναι μονιμα ετσι, απλα στιγμες ειναι που μας περνει απο κατω... αλλα οταν εισαι και μονος συμβαινει ευκολοτερα και πιο συχνα γιατι δεν εχεις τους αλλους να σε τραβανε εξω απ'τη μαυριλα και τις ασχημες σκεψεις... και τελικα γινεται καποιου ειδους συνηθεια θα ελεγα. γιατι μονος σου οσο αποφαση και να το παρεις δε μπορεις να αλλαξεις και πολλα, ειδικα οταν το περιβαλλον που ζεις σε επηρεαζει και ειναι κι αυτο μιζερο κι ασχημο. γιαυτο οι ανθρωποι στην Αθηνα εχουν καταντησει ζομπι. και γιαυτο οι μοναχικοι οδηγουνται στην αυτοκτονια.
Εγώ δεν γέλασα καθόλου. Έχουν πέσει άπειρες κοπέλες στην παγίδα του "πρέπει" να κάνω σεξ και όχι "θέλω" να κάνω σεξ.
Υπάρχει μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο. Συνήθως είναι ο σύντροφος αυτός που επιμένει για ολοκλήρωση, χωρίς απαραίτητα να είναι και οι δυο έτοιμοι γι αυτό.
Οι γυναίκες λειτουργούν με το συναίσθημα, το μπερδεύουν με το σεξ και έπειτα ψάχνονται για χρόνια αναζητώντας τη χαμένη τους λίμπιντο.
Εξεπλάγην στην αρχή αλλά ποτέ δεν με πίεσε να κάνω κάτι που δεν ήθελα! Και ήταν και αρκετά πεπειραμένος ωστε να μην τραυματιστώ από την πρώτη μου εμπειρία. Πάντως είμαστε μαζί 3 χρόνια μετά απλά πάντα αναρωτιέται πως και συνέβη αυτό. Θέλει προσπάθεια πάντως να ξυπνήσεις τα αποκοιμισμένα ερωτικά ένστικτα. Και ούτε ντράπηκα ποτέ να του το πω-αυτό για να μην διώξεις κάποιον μόνο από ντροπή!
sorry για τις ερωτησεις, αν νιωσεις οτι σε φερνω σε δυσκολη θεση να μου το πεις.
σε τι φαση του το ειπες? εννοω, λιγο πριν γινει εκεινη τη στιγμη? ή σε αλλη φαση πανω στη συζητηση?
παντα αναρωτιεται πως και δεν ειχες ολοκληρωσει μεχρι τα 27? δεν του το εξηγησες ποτε στα 3 χρονια?
ενιωθες τα ερωτικα σου ενστικτα κοιμισμενα οταν πρωτοπηγες μαζι του?
του το είπα πάνω σε συζήτηση και όχι βέβαια λίγο πρίν την πράξη γιατί θα ήταν πολύ πιο αγχωτικό. Του έχω εξηγήσει τους λόγους και γνωρίζει τα πάντα απλά δεν μπορεί να φανταστεί πως γίνεται κάτι τέτοιο. Ο ίδιος είχε πολύ έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Βέβαια για να γνωρίζεταε κι εσείς οι υπόλοιποι, ο λόγος που ποτέ δεν ολοκλήρωνα ήταν γιατί πίστευα οτι η σχέση θα σοβάρευε και θα έπρεπε να αποκαλύψω πράγματα για μένα όπως το οτι πάσχω από αγχώδη διαταραχή, φοβίες κτλ. Έτσι στο μήνα πάνω χώριζα και ησύχαζα (θεωρητικά). Αλλά τελικά όλο αυτό με αποκοίμησε ερωτικά.
πιστευετε οτι αυτο που λενε οτι ο αντρας εκεινη την ωρα δεν καταλαβαινει τη διαφορά, ισχυει? δηλαδη αν δεν το πεις, και απλα ζητησεις να μπει αργα (πραγμα πολυ συνηθισμενο) παιζει να μην καταλαβει και τιποτα?
(το χοντρυνα ε)
δεν ξέρω μάλλον εξαρτάται από την εμπειρία του αλλά γιατί να μην το πεις?
γιατι φοβαμαι την εκθεση οπως τη φοβοσουν και συ. οτι ο αλλος θα βγαλει τα χιλια συμπερασματα για τη ζωη μου και θα σκεφτεται πραγματα, θα ρωταει, θα πρεπει να εξηγω.
αν προκυψει σχεση σοβαρη, ενταξει θα ειναι καπως πιο καλες οι συνθηκες για να ανοιχτω. αν οχι, κολλαω να μιλησω γιαυτο.
και σκεφτομουν σοβαρα το ενδεχομενο απλα να μην το πω.
αυτό μάλλον θα το δεις και από τον άνθρωπο που θα έχεις δίπλα σου! πάντως η ειλικρίνια ήταν αυτό που με απελευθέρωσε γιατί φοβάμαι οτι ακόμα θα ήμουν αποκοιμισμένη... το πήρα απόφαση γιατί κάποια στιγμή κουράστηκα να κρύβομαι και είπα ας γίνει ότι είναι να γίνει.
το περιεργο ειναι οτι εγω δε νιωθω αποκοιμισμενη. κοντεψα να τον βιασω τον αλλον για ενα απειροελαχιστο διαστημα που απελευθερωθηκα :/
προσωπικα εμενα θα με ελκυε ενα κοριτσι "αθωο" και αβγαλτο.Η ιδεα πως εχει κατι αγνο πανω του.
Οποτε μη χολοσκας για το τι ξερεις και τι δεν ξερεις,πιστεψε με σε 10 χρονια θα λες μακαρι να βρισκοσουν στο επιπεδο που εισαι τωρα...
σκεφτεσαι πολυ,παρα πολυ,δεν κανει καλο
δες τι θελεις και τι ψαχνεις,ειδες πως θελεις σχεση
βρες ενα καλο παιδακι,να σε αγαπαει και να σε θελει,να θελει να θυσιασει καποια πραγματα για σενα και να ελπιζεις πως στο μελλον θα δυναμωσει η ελξη του για σενα και η δικη σου για αυτον
αν δεν γινει,ο επομενος μεχρι να βρεθει κατι που να σε γεμιζει
το τελειο δεν υπαρχει,οπως δεν εισαι και εσυ τελεια
Να βρεθει κατι που να με γεμιζει... αυτο ειναι.
και να εχω τα ματια μου ανοιχτα να μην κλεινω πορτες με το παραμικρο. Προκληση αν μη τι αλλο.
:)
καλο βραδυ
Γιατί αγνότης ισούται με αβγαλτοσύνη(έλλειψη εμπειριών)? Είναι κάποιος κανόνας αυτός? Ή κάποια μας ερμηνεία πάνω στην έννοια της αγνότητας?
Λέω πως είναι το δεύτερο. Μπορείς να κοιτάξεις το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές σαν την πρώτη. Τρόποι και τρόποι.
Κατά τ'άλλα, phobic, νομίζω πως θα το μπορέσεις αυτό που θες. Όσο σε διαβάζω, έχω την αίσθηση πως είσαι στο μεταίχμιο και πως σύντομα θα πετάξεις μακριά από το φόβο. Στο άλμα που σε τρομάζει, αλλά και σε τραβά ταυτόχρονα.
Άντε βρε, με τα χέρια ανοιχτά στον άνεμο. όχου, αυτό ήταν λιγουλάκι Τιτανικός μούβι μεριά, σα ν'ακούω και το σάουντρακ, χαχααα
τιτανικος ε....
τιτανικος ηταν και η μερα μου χτες, αλλα δεν ηταν η σκηνη με τα χερια ανοιχτα στον ανεμο. ηταν η σκηνη που βυθιζεται.
ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα.
ευχαριστω για το αισιοδοξο μηνυμα! χαμογελασα αν και ηταν δυσκολακι σημερα.
σαλβε