Results 46 to 60 of 84
-
18-04-2011, 13:02 #46
Godrick,
έμαθα στη ζωή μου να ακούω πάρα πολλά για επιτυχίες στις γυναίκες αλλά να πιστεύω σχεδόν τίποτα, εκτός κι αν έχω χειροπιαστές αποδείξεις! ΄
κολλά γάντι η παροιμία: όπου ακούς πολλά κεράσια κρατα μικρό καλάθι
πολλούς άκουσα ν΄αραδιάζουν εμπειρίες, όμως όσο πιο κοντά τους γνώριζα τόσο πιο πολύ διαπίστωνα ότι τα όσα έλεγαν ήταν γεννημα της φαντασίας τους με σκοπό να εντυπωσιάσουνLast edited by ioannis2; 18-04-2011 at 13:15.
γιάννης
- 18-04-2011, 13:29 #47
λολλ ασε δε φανταζεσαι ποσοι πολλοι αντρες κ γυναικες το κανουν αυτο...καθως κ πολλοι που απο αισθημα κατωτεροτητας προς τους αλλους διαλαλουν τα κατορθωματα τους στο σεξ ενω πολλες φορες καν δεν το χουν κανει...βεβαια καποια στιγμη παντοτε αποκαλυπτεται η πραγματικοτητα...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-04-2011, 13:36 #48
κι εγω αυτο πιστευω κατα βαθος. καφρος ειναι αλλα καλος και καλα το χειριστηκε, κυριως για να προστατεψει τον εαυτο του, αλλα και για μενα μπορει να ηταν καλυτερο και να γλιτωσα μεγαλυτερη ψυχικη ταλαιπωρια, λες και δεν εχω ηδη αρκετη :P
χχαχαχααχαχαχαχ ε ναι αυτο ακριβως σκεφτηκε. και ηταν αρκετα ντομπρος ωστε να το πει κιολας. δηλαδη δεν το επαιξε οτι και καλα με σωζει, αλλα οτι σωζει ΚΑΙ τον εαυτο του :cool:
νομιζω οτι αυτο που θελω, τωρα απλα δε γινεται με τιποτα. και ειναι λογικο.
κατα βαθος εξαρχης το ηξερα. πριν βγω με τον αλλον πρεπει να ειχα πει εκατονταδες φορες "που παω ο καραμητρος?????????????"
οποτε πρεπει να το παω πιο χαλαρα και να μην κολλαω τοσο πολυ στο θεμα δεσμευσης γιατι οσο και να μου φαινεται καλη ιδεα η ελευθερη σχεση, η συμπεριφορα μου φαινεται να επιζητα κατι αλλο, πιο ουσιαστικο μαλλον. Και λιγοτερο επικινδυνο. Γιατι οπως συμφωνουν ΟΛΑ τα ατομα που το εχω συζητησει, στις πιο φρι σχεσεις ο ενας απο τους δυο κολλαει και την παταει και συμβιβαζεται με ψιχουλα και καταληγει να πνιγει και τον αλλον.
Γραφεις πολυ ωραια.
Καλημερα Ιωαννη και ευχαριστω για την απαντηση!
Εκανα μπολντ την τελευταια σου προταση για να τη σχολιασω. Αν καποιος το βλεπει ετσι, ειναι αρκετα ανωριμος. Με κολλημενα μυαλα δεν παμε μπροστα.
Μπορει να μην εχω εμπειριες αλλα ευτυχως τετοια κολληματα δεν εχω.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει με το σωμα του και δε μου πεφτει λογος αν εχει παει με 10 ή με 1000. Και κακως καποιοι κρινουν με βαση αυτο το αν θα εκτιμησουν και αν θα σεβαστουν ενα ατομο.
Κριμα.
Κωσταντινε, νομιζω εχω απαντησει σε αυτο που ρωτας. Αλλα ειναι και πολλα, τι να πρωτοδιαβασεις. Παντως δε μου φαινεται παραξενο που σου φαινεται κουφο. Ολα τα κοριτσια βλεπουν την 1η τους φορα εντελως διαφορετικα απο ο,τι εγω. Το χω δει πιο ρηχα πιο ωμα ισως. Τι να πω... δεν ξερω
καλη εβδομαδα να εχουμε!!!
σας ευχαριστω για την κουβεντουλα, εχει πολυ ενδιαφερον και ειναι πολυ χαλαρωτικη! ειλικρινα
18-04-2011, 14:44 #49
συμφωνω παρα πολυ σε αυτο, αλλα κοιτα να δεις πως μπλεκει...
καταρχην η ιδια ζητησε την γνωμη των ανδρων και πως το βλεπουν το θεμα. απο εκει και περα, οταν η κοινωνια που ζεις RainAndWind ειναι φαλλοκρατικη, και μας γαλουχησε οτι ο αντρας πρεπει να ειναι δυνατος, κατακτητης κι αξιος, ενω η γυναικα ομορφη, αγνη, καθαρη, κι ενα σωρο αλλα παρομοια προτυπα και φορμες, τοτε γιατι κατηγορεις απλα το θυμα κι οχι αυτη ? θυματα ειμαστε ολοι μας, ρωτα και τον δικο σου αν θα προτιμουσε να εχεις παει με 10 ή με 50 να δεις τι θα σου πει! και ρωτα και την καθεμια εδω μεσα πως θα ηθελε τον ιδανικο αντρουλη της, ομορφο, με λεφτα, αμαξαρα, σπιταρωνα... κι αυτα απο νωρις σε μικρη ηλικια, φρεσκος φρεσκος και με αντοχες! το να ξερει μια κοπελα ομως το σωμα της, και γενικα να μπορει να αφεθει ελευθερη, ειναι καθαρα δικο της θεμα. αμα η αλλη ειναι απειρη και καθεται σαν κουτσουρο και περιμενει να τα κανει ολα ο αντρας, συγνωμη εννοειται οτι θα με ξενερωσει, οσο κι αν την αγαπαω και θελω να το παω τρυφερα μαζι της. αυτο γενικα, ΟΧΙ για τη συγκεκριμενη χρηστρια που ξεκινησε το θεμα.
18-04-2011, 15:12 #50
Συγνώμη αλλά αν η άλλη είναι άπειρη, είναι φυσιολογικό στην αρχή να "κάθεται σαν κούτσουρο" (εκτός και αν είναι το σούπερ έμφυτο ταλέντο και της βγαίνουν φυσικά, που χλωμό να παίζει κάτι τέτοιο). Αν σε ξενερώνει αυτό, απλά μην πας με μία άπειρη.
Για μένα, το θέμα κρεβάτι είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνο του σε μια σχέση. Αν φτάσεις στο σημείο να κάνεις σεξ με μια κοπέλα που σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις ωραία στα υπόλοιπα επίπεδα, η απειρία της στο κρεβάτι δεν είναι ικανή να σε κάνει να ξενερώσεις. Αν ξενερώσεις, τότε απλά έψαχνες αφορμή
Ίσα-ίσα, αυτά τα "άλλα" που σ' αρέσουν πάνω της, θα σου δώσουν την υπομονή που θα χρειαστεί για να νιώσει άνετα μαζί σου και να αποδώσει/αποδώσετε καλύτερα[COLOR="blue"]Ciao S. :/[/COLOR]
18-04-2011, 15:41 #51
για μενα το θεμα σεξ ειναι απλα αλλη μια στιγμη, μια κοινη δραστηριοτητα που κανει μαζι το ζευγαρι, οπως και το να φιλιουνται, να τρωνε μαζι, να πηγαινουν σινεμα κι οτι αλλο. γενικα ομως εχεις δικιο κι εχω παει ηδη με δυο-τρεις που ηταν απειρες (παρθενες) και τις βρηκα απλα λιγοτερο απελευθερωμενες απο τις υπολοιπες. το θεμα ειναι στο ποσα πραγματα θελει και μπορει να κανει η καθεμια, ακομα κι αν δε τα εχει ξαναδοκιμασει. γιατι το να ειναι αρνητικη, να φοβαται μη πονεσει, μη μεινει εγκυος και λοιπα, ναι δηλωνει απειρια και οσο να ναι καπου ξενερωνει καποιον που εχει κανει και λιγο πιο προχωρημενα πραγματα. αν ξεκινας απ'την αρχη με φοβο και τα "μη" οχι κλπ, τοτε αστο μη το κανεις καθολου. οποτε δεν θα ελεγα ειναι τοσο θεμα εμπειριας ακριβως, οσο το να εχει ορεξη και να θελει να κανει πραγματα αφηνωντας τους φοβους στην ακρη...
18-04-2011, 16:01 #52
ΚΕΝΟ, το πόσο δεκτική είναι μία κοπέλα σε κάποια πράγματα στο κρεβάτι, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με το πόσο άνετα την κάνεις να νιώθει.
Υπάρχουν κάποια "κεφάλαια" στο σεξ που για εμάς τους άντρες είναι πολλές φορές πολύ ψηλά στην ιεραρχία μας. Δε θα πω ποια ακριβώς, γιατί νομίζω πως το να μπούμε σε τόσες λεπτομέρειες, ίσως αλλάξει το ύφος του thread σε κάτι πιο "πικάντικο" αλλά νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε στο περίπου τι εννοώ
Αυτά τα "κεφάλαια" λοιπόν, που τους δίνουμε τόση αξία εμείς οι άντρες και στα οποία θέλουμε πολύ η σύντροφός μας να είναι δεκτική, έχεις σκεφτεί πως ίσως δε θα είχαν τόση αξία για εμάς αν τα έκαναν όλες; Αν ήταν κάτι κοινότυπο και συνηθισμένο; Αν ήταν μέρος της ρουτίνας του κάθε ζευγαριού;
Για μένα είναι ένα "κερασάκι στην τούρτα", που μπορεί να το γευθείς, μπορεί και όχι. Όμως το να ορίζει αυτό το μέλλον της σχέσης, για μένα είναι ανούσιο
Και επίσης σκέψου και εσύ αντίστοιχα (αν και τα "θέλω" των γυναικών δεν είναι και τόσο "ακραία" όσο των αντρών), να σου έλεγε η σύντροφός σου ότι πχ "ξέρεις εμένα με φτιάχνει στο κρεβάτι να φοράς φουστανάκι και κραγιόν". Η αντιστοιχία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, απλά θα ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα που ξενίζει έναν άντρα και τον κάνει να νιώθει άβολα (υποθέτω :p)
Αν εσύ λοιπόν αρνηθείς να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί προσβάλλει την αισθητική σου και σου προκαλεί αποστροφή, θα έπρεπε αυτό από μόνο του να κάνει τη γυναίκα να ξενερώσει; Εγώ λέω όχι
Εννοείται πως είμαι υπέρ του οτιδήποτε γίνεται στο κρεβάτι χωρίς όρια, όσο περίεργο ή διαστροφικό φαίνεται παρά έξω, αρκεί όμως να κάνει το ζευγάρι να νιώθει άνετα. Αν έστω και ένας από τους δύο, έχει πρόβλημα με αυτό, τότε ο άλλος πρέπει να δείξει κατανόηση. Εξάλλου το καλό στο σεξ είναι πως έχεις τόσες πολλές δυνατότητες και επιλογές, που είναι χαζό να μένεις και να κολλάς σε ένα μόνο πράγμα που απλά δεν κάνεις
Όχι ότι δε θέλω η εκάστοτε σύντροφός μου να είναι ανοιχτή και πρόθυμη σε όλα, αλλά σίγουρα το να ρίξει άκυρο σε κάτι που θα προτείνω, δε θα με κάνει να ξενερώσω (είπαμε, αρκεί να με καλύπτει στις άλλες βασικές μου ανάγκες)[COLOR="blue"]Ciao S. :/[/COLOR]
18-04-2011, 16:19 #53
Επειδη αναρωτιεσαι, εκ πειρας θα σου πω οτι αυτο το πραγμα μπορει να καλυτερεψει, και να γινεις μια bright προσωπικοτητα με αναλαμπες καταθλιψης. Αρκει να το θελεις. Και οσο επικεντρωνεσαι στο να νιωθεις καλα και να το διατηρεις, αυτες οι σκοτεινες περιοδοι κρατανε ολο και πιο λιγο και εμφανιζονται ολο πιο σπανια. Απλα πρεπει οπως ειπα πραγματικα να το θελεις, γιατι οι ανθρωποι μαθαινουμε να γοσυταρουμε τη μαυριλα, τον αρνητισμο, την κατηφεια, που μερικες φορες επικαλειται και ως "επανασταση". Πρεπει να κοιταξεις την παρτη σου για να βγεις απο αυτη την καταθλιψη. να πεις θελω να ειμαι καλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Aμ πες ετσι!!!!!!! Για αυτο εχεις παρει τρομαρα τωρα με τις σοβαρες σχεσεις, απο το σοκ ειναι, αλλα θα σου περασει!
Λοιπον εγω λεω οτι θες σχεση, απλα υγιη! ναι να ειστε ανεξαρτητοι, να εχει ο καθενας τη ζωη τους τους φιλους του την οικογενεια του τη δουλεια του, και να ειστε και μαζι ευτυχισμενοι, και με τις τρυφεροτητες τα χαδια και τα γλυκολογα που θες, ναι και ομως αυτο γινεται! Δεν ειναι ολες οι σχεσεις οπως η προηγουμενη σου! Τωρα αν δεν εισαι σε φαση ουτε σε τετοιο επιπεδο σχεσης να μπλεξεις, αφου εχεις και το σοκ με τον πρωην, απλα παρε το χρονο σου..
Kαι προφανως γιαυτο δεν το ειχατε κανει! στην απορια σου παραπανω, κι εκει που λες οτι αγχωνεσαι και μαγκωνεσαι, μονη σου απαντας παραπανω οτι οταν βγηκες με αυτον εχοντας δεδομενη την αποτυχια ησουν χαλαρη και ολα πηγαν τελεια και σε ηθελε! Μετα αλλαξαν τα πραγματα οταν επαψες να εισαι χαλαρη!
Τι να πω τωρα μου ακουγεται καπως περιεργο να ακουω απο μια γυναικα που δεν εχει ολοκληρωσει οτι θελει σεξ απλο και ξαστερο χωρις δεσμευσεις.. Χμ.. :confused:
Αυτο που θες αυτο θα λαβεις λενε, προσεχε τι ευχεσαι! ;)
18-04-2011, 16:29 #54
18-04-2011, 17:16 #55
δε διαφωνω καπου, και σου δινω και θετικη για οσα εγραψες. μονο που το θεμα του ποσο θα νιωσει ανετα η αλλη, δεν ειναι μονο δικο μας. εχει να κανει και με το ποσο εχει μαθει και ξερει το σωμα της, ποσο μπορει να ξεπερασει τα κολληματα και τους φοβους της κλπ. κι εμεις εννοειτε οτι ειμαστε κοντα για να βοηθησουμε σε αυτα.
ειμαι υπερ της διαστροφης και της ελευθεριας στο κρεβατι, με οτι κι αν σημαινει αυτο! γιαυτο πιστευω πως δεν χρειαζονται αρνητισμοι, προκαταληψεις, κολληματα, φοβιες. οταν δεν εχει εμπειρια κι ολας καποια, πως μπορει να φοβαται κατι ? αν το δοκιμασει και πονεσει, τοτε το καταλαβαινω. ειναι σαν να λεει καποιος οτι εχει φοβια με τα αεροπλανα πχ, χωρις να εχει πεταξει ποτε του. που και να πεταξει, η πιθανοτητα να πεσει το αεροπλανο ειναι ελαχιστη...
anyways, το θεμα του σεξ αν και ειναι οντως λεπτο, δεν πρεπει να οριζει το μελλον μιας σχεσης, συμφωνω. γιατι στη πορεια ολα φτιαχνουν, και μαθαινουμε. αρκει να υπαρχει η ορεξη και η υπομονη παντα.
δε καταλαβαινω γιατι το πας προσωπικα, αλλα θα πρεπει να καταλαβεις πως ειμαι κι εγω ανθρωπος, μεγαλωμενος μεσα σε αυτη τη κοινωνια δυστυχως. και μονο το γεγονος οτι το αναγνωριζω ομως, θα πρεπε να σου δειχνει οτι εχω κανει βηματα. οπως επισης και παρατηρω την οποια "αντιδραση" των γυναικων, ειτε παιζωντας το δυσκολες και ψωνια, αλλα και το αντιθετο με τις Τζουλιες και λοιπες κακομοιρες. αυτη η αντιδραση, απο τη φαλλοκρατικη κοινωνια και τη πιεση της προερχονται, γιαυτο αλλαξαν καπως οι ρολοι πλεον. ελπιζω σαν ανθρωποι να μπορεσουμε να βρουμε ισορροπια, γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα, σιγουρα ειναι ανισσοροπα...
18-04-2011, 17:22 #56
μωρέ ναι, αλλά από τη μία προσπαθείς να δικαιολογήσις τον εαυτό σου (τι να κάνω, αφού μεγάλωσα έτσι και δεν μπορώ να αλλάξω) αλλά από την άλλη σχολιάζεις πολύ αυστηρά άλλους ανθρώπους που επίσης μεγάλωσαν εδώ και είναι έτσι και δεν μπορούν να αλλάξουν. όσο για το προσωπικό. οκ, ας μην πούμε για σένα ή για μένα, ας πούμε οτι το κάνει ο μπάμπης ο σουγιάς.
α, και συμφωνώ με την κάρυ :P
18-04-2011, 17:25 #57
εγω ειμαι απλα ενας παρατηρητης, δε μπορω να αλλαξω τη κοινωνια, παρα μονο τον εαυτο μου. το αυστηρα ειναι κατι που σου φαινεται εσενα, ο τροπος που γραφω και νιωθω αυτη τη στιγμη ειναι χαλαροτατος. μαλλον σου φαινομαι καπως και νομιζεις κι εσυ οτι γραφω συνεχως με τον ιδιο τροπο. ε δεν ειναι φυσιολογικο αυτο για εναν ανθρωπο. ξεπεραστε το!
18-04-2011, 17:30 #58
όχι δεν το λέω για τον τρόπο που γράφεις τώρα. αυτό κατάλαβα από δηλώσεις του τύπου "δεν θα ξανακάνω σχέση, δεν μπορώ, δεν αντέχω, κλαψ. δεν έχω φίλους γιατί όλοι είναι μαλάκες και στον κόσμο τους και δεν ταιριάζουμε". γιου γκοτ δε πόιντ :P
αλλά χαλάμε το θέμα της κοπέλας!!!
19-04-2011, 10:54 #59
Καλημερα σε ολους και ολες!
ΠΟΣΟ μεγαλη κουβεντα ειπες. Αυτο ακριβως συζητουσα και στις συνεδριες μου. Οτι ειναι καποιες φορες σα να "στηνουμε" το σκηνικο για να γινει καταμαυρο και τρεφομαστε απο αυτο. Και ειναι τοσο λαθος. Αλλος ενας λογος που διατηρουμε αυτο το κλιμα μελαγχολιας (ή προφιλ μελαγχολιας και μαυριλας) ισως ειναι οτι και μεις οι ιδιοι το βρισκουμε γοητευτικο στους αλλους και κατα πολυ βαθος περιμενουμε να το βρει γοητευτικο σε μας καποιος αλλος...?
απλο και ξαστερο αλλα και με δεσμευσεις οπως φαινεται. και ειναι τοσο εκνευριστικο ο δρομος να ειναι μονοδρομος. αλλα αφου δεν ειμαι σε αλλη φαση δεν μπορει να γινει και αλλιως. μπορει να μου κανει και καλο μια σχεση. μπας και κλεισω το κεφαλαιο των ψυχολογικων που μου αφησε η προηγουμενη....
19-04-2011, 11:18 #60
phobic24,
Μην χάνεις ποτέ την αυτοπεποίθηση σου. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από το άγχος της απειρίας. Το ζητούμενο είναι να βρεις αυτόν που πραγματικά θα σε αγαπήσει και θα τον αγαπήσεις. Μεταξύ δυο ανθρώπων που αληθινά αγαπιούνται δημιουργείται η οικειότητα, ως αποτελεσμα της αγάπης. Και μέσα σε τετοια σχέση φεύγουν και οι ντροπές και το άγχος της απειρίας. Η πρώτη επαφή έρχεται φυσιολογικά, σαν από μόνη της μέσα από τον ερωτισμό, τη χημεία που χει δημιουργηθεί μεταξύ δυο ανθρώπων και την αλληλοκατανόηση.
Όπως συμπαιρένεις στο τελευταίο σου μήνυμα/απάντηση ««μπορει να μου κανει και καλο μια σχεση. μπας και κλεισω το κεφαλαιο των ψυχολογικων που μου αφησε η προηγουμενη....»». Ψάξε για αυτό που σου προτείνω, που δεν είναι σχέση χαβαλέ ή ενθουσιασμού ή προσποίσης ν αρεσει ο ένας στον άλλο, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο όπως στο περιγράφω.γιάννης