Παντως με λιπαντικο ειναι μια χαρα και απο τον κωλο να ξερεις.:P:P
Printable View
Παντως με λιπαντικο ειναι μια χαρα και απο τον κωλο να ξερεις.:P:P
εγω λεω να αφησεις τον καναδο και παμε για αλλα γκομενακια που στεκονται στο υπσος τους
για το βασικο ερωτημα
περι πουλιων και τραγουδιων, εχω να πω οτι δεν μου εχει συμβει πτωσις...
μου εχει συμβει μονο συντομη ολοκληρωση και ηταν παντα μονιμο προβλημα, αλλα η αιτιολογια (χωρις να τους ρωτησει κανεις φυσικα) ηταν "σε ηθελα παρα πολυ και δεν αντεξα '....
πιστευω οτι η πτωση συμβαινει η απο οργανικο λογο (σπανιο, και στους πολυ νεους σχεδον ανυπαρκτο) η γιατι δεν υπαρχει αρκετη επιθυμια.
το αρκετη επιθυμια ομως δεν πρεπει να μεταφραζεται σαν "δεν του αρεσεις σαν γυναικα", αλλα σαν "ξενερωσε κατα την πορεια".
το ξενερωσε ομως παλι, δεν μεταφραζεται σαν "δεν το κανεις καλα", αλλα οτι δεν δουλεψε η χημεια σας τελικα, κατι δεν του κολλουσε, η αυτο που πιστευω περισσοτερο, οτι η γνωριμια ηταν πολυ συντομη για να φουντωσει το παθος, ηταν σε ενα επιδερμικο επιπεδο του "ας ενωσουμε τα κορμια μας" κιε τσι η επιθυμια στην πορεια εφυγε....
οσο για τον κωλο κρατα τον για χεσιμο μην εχεις προβληματα στο μελλον εκτος αν το κανεις την πρωτοχρονια μονο
Xιχιχιχιχι χουχουχου, τωρα που ειπες για συντομη ολοκληρωση, θυμηθηκα την κακομοιρα την κολλητη μου, που προπερσι ειχε ερωτευτει εναν, που τελειωνε στο λεπτο. Ενα βραδυ μπορει να το κανανε και 7 φορες, συνολικη διαρκεια σεξ γυρω στο εικοσαλεπτο (στην εβδομη φορα αντεχε ενα τριλεπτο!), και στην αρχη της ελεγε οτι ειναι που τον αναβει πολυ, και στο τελος οταν χωριζανε για αλλους λογους γιατι αυτη ανεξηγητως τον ηθελε σαν τρελη, της ειπε οτι αυτη εφταιγε που αυτος δεν κραταγε πολυ γιατι ητανε ξενερωτη (what????????). Πρεπει να αρχισουμε να φτιαχνουμε ανεκδοτολογιο με αντρικες ατακες.
η γνωμη που εχω για αυτους καλη μου, ειναι οτι ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!
ειναι δικαιωμα τους να το κανουν οπως θελουν και με οτι συχνοτητα θελουν και να φευγουν οποτε θελουν... αν η αλλη τους καθεται, γιατι να μην το κανουν?
προσωπικα δεν ειχα ποτε τετοιους γιατι δεν με ενδιαφερουν. δεν με ενδιαφερει το σεξ με εναν ανθρωπο που δεν ξερω τι ειναι και πως σκεφτεται.
και δεν την ειχαν μικρη και τους σηκωνοταν μια χαρα σε ολους, χωρις να τους πεφτει μαλιστα...
στην θεση της γαμημενης και παρατημενης βαζει τον εαυτο της η καθεμια που κανει προσκαιρες επαφες με τον οποιονδηποτε.
αφου ειναι ο οποιοσδηποτε ρε κοπελια, γιατι να μη θελει οτι του κατεβει?
κι αφου κι η αλλη ειναι μια οποιαδηποτε που βρεθηκε στον δρομο του και μπορει να μην του κανει για κατι περισσοτερο.
πρεπει και να την ξαναδει?
οσο για την εκμεταλλευση, για να υπαρξει καποιος που θα εκμεταλλευτει, πρεπει να υπαρχει και αντικειμενο εκμεταλλευσης.... μονος του δεν μπορει...
ωραια οταν εμεις κανουμε σεξ γιατι εχουμε ορεξεις δεν ειμαστε πουτ/ες απλα εχουμε ορε3εις οπως εχετε κ σεις κ μας καθεστε κ αν εχεις παει εσυ με 50 κ εγς με 52 εσυ εισαι ο γ...ας κ εγω η πουτ.. αλλα δεν παει ετσι
θυμαμαι τον δικο μου αλλα κπρωην ναλενε ηθελα να γαμησω και πηγα με αυτην η την αλλη η καθομουν με αυτην για το σεξ...και λεω που το ξερεις οτι καυτη δεν σ ειχε γιαυτο το λογο?
Αχ θυμηθηκα και αλλη θεικη ατακα αντρα, και μου συνεβη δυστυχως εμενα, αλλα δεν εχει σχεση με σεξ. Λοιπον οταν πηγαινα λυκειο εκανα παρεα με κατι παιδια, αγορια κοριτσια, δεν ημασταν φιλοι απλα χαβαλεδιαζαμε. Μια βραδια ενα αγορι απο αυτους σε μια βολτα μου την επεσε, και ετυχε να μας δουνε κατι γνωστοι του. Εμενα μου αρεσε και απλα φασωθηκαμε. Την επομενη μερα σταματησε να μου μιλαει και χρονια μετα εμαθα οτι με ειχε βγαλει καταστροφογκομενα, οτι του χαλαγα τις σχεσεις και οτι τον κυνηγαγα χρονια να μου κατσει, ενω με πετυχε καποια φορα στην πολη μας και αρχισε παλι να μου την πεφτει, σε μενα που μισουσε τοσο! Δεν μπορεσα να καταλαβω γρι απο τη συμπεριφορα αυτη, και χρονια μετα παλι εμαθα απο εναν κολλητο του οτι οταν μου την ειχε πεσει στο λυκειο ειχε σχεση με μια κοπελα, γεγονος το οποιο αγνοουσα παντελως, και με θεωρει εμενα υπευθυνη για τον χωρισμο τους, γιατι εμαθε αυτη οτι καποιοι μας ειχαν δει μαζι. Απο τοτε λοιπον λεει σε ολους ποσο με μισει και ποσο φιδι κολοβο ειμαι και υπουλη! Με ποναει αφανταστα αυτο που γραφω τωρα, γιατι τον ειχα σε εκτιμηση, και οσες φορες και αν με εχω μουντζωσει γιαυτο και ψαχνω να ριξω την ευθυνη σε μενα, και για το ποσο εξω επεσα, δεν εχω αισθανθει καλυτερα. Αποκορυφωμα φετος βρηκε τον φιλο μου μετα απο δεκαπεντα χρονια που εχουν γινει αυτα γιατι ηταν παλιος μας συμμαθητης και του ειπε να με προσεχει γιατι με ξερει καλα και ειμαι φιδι..... Πειτε μου κατι λογικο που να εξηγει αυτη την παραλογη συμπεριφορα.. Ακομα δε μπορω να το καταλαβω και με ποναει, γιατι μετα απο τοσα χρονια βρισκεται συνεχεια μπροστα μου..
εγω παντως καθομαι σε οποιον και οποια μου καυ@#$σει και δεν με νοιαζει τι θα πουν. οπως ειναι δικαιωμα τους, ειναι και δικο μου. οποτε δεν ειναι μονοπωλιο η εκμεταλευση! κ εγω εκμεταλευομαι! ποιος εχει βγαλει εν το μεταξυ πως οποιος χωνει ειναι αυτος που εκμεταλευεται?
καλα στην φαση που ειμαστε δεν λεμε για το να μας παρατησει λεμε για το οτι ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΗΔΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ! η να τους σηκωθει απλα
Οχι εχουνε υπογραψει συμβολαιο.λολ.
Εμενα ρε παιδια δεν μου προκαλει τπτ ειτε πεσμενο ειτε ορθιο το πεος πια.Με ριμαξανε τα φαρμακα.και εκτος αυτο μου φενεται πολυ ασχημο κοκκινο εδω γκρι εκει ζαρες εδω φλεβες εκει σαν σκουλικι που βγηκε απο εφιαλτη ειναι μπλιαξ ρε!λολ:rolleyes: ασε που μερικοι ενω ειναι καστανοξανθοι εχουν αραπικο πραμα πιφ!
Νομιζω το πιο σωστο το ειπε ενας φιλος μου. Οτι αυτος εκανε βλακεια και εχασε μια κοπελα που ηθελε παρα πολυ, την τοτε κοπελα του, και τα ριχνει ολα σε μενα γιατι δεν αντεχει να παρει αυτος την ευθυνη..
καλη μου ρειν
το φεμινιστικο σου μανιφεστο περι συνευρεσεων ειναι πολυ σωστο θεωρητικα, ως προς την δημιουργια στερεοτυπων, συμπεριφορων κλπ, δεν διαφωνω.
το θεμα ομως ειναι βλεπεις, οτι στο σεξ μιλαμε για επιθυμιες, οχι για δικαιωματα...
κι αυτο σημαινει οτι ο υποψηφιος συντροφος η εραστης η γουατεβερ πουε χει διαμορφωσει την προσωπικοτητα του , τις συμπεριφορες και τις επιθυμιες του μεσα στο ναι, γνωστο περιβαλλον, το οποιο ειναι οπως το λες, και νοιωθει κυνηγος, οταν συνανταει μια γυναικα που τον κυνηγαει, η του δινεται πριν το σκεφτει ο ιδιος, ε δεν του κανει κουκου!
τι μπορεις να του κανεις? μηνυση??? η να του πεις οτι κακως δεν την θελει?
κακως, καλως, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ!
ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ...
αχαχα δεν λεω για συμβολαιο λεω πως υπαρχει αυτη η ταση ρε ρεμεντι..εδο την μπροκεν την παρατησε χωρις καν να την πηδη3ει αχαχαχα..
μα δεν τον κυνηγησα καν ελεος ! αυτος ηθελε τοσο καιρο και αποφασισα να του κατσω και ουτε αυτο δεν ηταν ικανος να φερει εις περας!
τι να τους χαλασει και να μην τους κανει κουκου? ειναι καλητερες οι φουσκωτες κουκλες?
Λοιπον την περιοδο που ξαναβρεθηκαμε μερικα χρονια μετα το λυκειο και αρχισε να μου την πεφτει και να μου λεει και για σχεση (τι κανει ο ανθρωπος για να σε ριξει στο κρεβατι σκεφτηκα τοτε), τον ρωτησα γιατι δε μου μιλαγε τοσα χρονια (δεν ειχα μαθει ακομα αυτα που μου εσουρνε). Στην αρχη εκανε τον ανηξερο, για τι πραγμα μιλας, δε θυμαμαι να μη σου μιλαγα, εσυ δε μου μιλαγες, και κατι τετοια (μπας και ειναι παθολογικος ψευτης;), και μετα αφου επεμενα το γυρισε και αρχισε να μου λεει δεν εχει σημασια τωρα, περασμενα ξεχασμενα, μη μιλαμε για αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Κοτα, δε μου ειπε ποτε τπτ εμενα! Δεν του εκατσα, εφυγε αυτος φανταρος, και μαθαινω μετα απο εναν γνωστο του που με γουσταρε οτι του ελεγε ολα αυτα τα πραγματα, μενω καραφλη, αλλα ελεγα αποκλειεται δεν ειναι δυνατον, δεν ειναι λογικο, δεν τονε χω χωρισει ποτε απο καμια. Και φετος, μετα απο αλλα 2-3 χρονια, απο τον φιλο μου που ημασταν ολοι συμμαθητες και πηγε και του ειπε οτι ειμαι φιδι κολοβο κτλ, εμαθα οτι στο λυκειο ειχε σχεση με την Πεπη ας πουμε, που εγω δεν ηξερα οτι αυτοι οι δυο τα ειχανε ποτε, και οτι λεει οτι με αυτην του τα χαλασα, και υποθεσαμε οτι τοτε που εγινε η φαση θα τα ειχανε, και η συνεχεια γνωστη, φταιω εγω κτλ. Δεν θελω να του μιλησω, γιατι δεν θα ξαναασχοληθω με @@, προκειται για μεγαλο καραγκιοζη που δυστυχως τον θεωρουσα ωραιο τυπο με ιδεες και αποψεις, τον συμπαθουσα και τον θεωρουσα πολυ ιδιαιτερο ατομο. Τρομαρα να μου ερθει, θελω να με φτυσω γμτ.
βεβαια ρε συ εγω ειμαι η επιλογη εκεινης της στιγμης! μπορουσα να το παιξω κ αλλο δυσκολη γτ οχι?εμενα δν με νοιαζει την ιδια νυχτα μπορω να βρω κ αλλον εχω 2-3 φακ μπαντις! αλλα φαινοτανε λυσσασμενος για μενα κλπ κλπ κ ανυπομονουσε κ ολα καλα εβγαζα ωραια βογγητα κλπ κλπ κ εκει που εδενε το γλυκο επεσε το παντεσπανι
μπροκεν λαθος επιλογη παμε για αλλα, κανε εναν αγιασμο ενα ευχελαιο να σου φυγει η γκαντεμια και βουρ..
Σας ευχαριστω ρεμεντυ και Θεοφανια. Ειδα λιγο φως ακομα, γιατι πραγματικα ποτε δε μου αρεσανε τα μυστηρια και ηθελα να τα λυνω, και μαυτο το γριφο εχω σπαζοκεφαλιασει εδω και χρονια. Παντως πρεπει να εχει και μια δοση απωθημενου ή κατι αλλου, γιατι και παλι να με θαβει απο πισω μου και μπροστα μου να μου την πεφτει, και αυτο ΔΕΝ κολλαει. Καποτε τον ειχα μισησει για ολα αυτα, τωρα μου ειναι αδιαφορος, αλλα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν καταλαβα/ηξερα τι εγινε και που ακομα δεν καταλαβαινω/ξερω 100% τι σημαιναν/σημαινουν ολες αυτες οι συμπεριφορες.. Δεν μπορω να πιστεψω σε ανεξηγητα μυστηρια. Ας με μισει οσο θελει, αρκει να ξερω το γιατι.
Συμφωνω, να πηγαινεις απο δω και απο κει δεν ειναι καλο ουτε για την ψυχικη σου υγεια ουτε για το σωμα εφοσον υπαρχουν κ τοσες ασθενειες..και τοτε μαθαινεις εφοσον εντριφισεις και γνωρισεις τον αλλον τοτε σου προσφερει κ κανεις και καθε μερα σεξ και καλυτερο σεξ εφοσον υπαρχει οικειοτητα
........................μα εχω σχεση!
αχαχα και του τα φορας?αχαχαχα
δεν θα λεγα αυτη την εκφραση οτι του τα φοραω! απλα ειμαι πιο φρι ατομο και δεν εχω παντευτει ακομα δεν εχω υπογραψει κατι! κ κεινος αμα θελει να κανει κατι ας κανει!αρκει να μην το μαθω
οποτε ουτε εκεινος δεν ξερει για σενα..τι να πω δεν ειμαι τοσο φρι μαιντ κ ας απαταω, εγω ειμαι ερμαιο του φλερτ γκομενιζω οσο δεν παει αλλα σπανια κανω κατι δλδ να χω φλερταρει με 10 κ να χω παει με 3 οσο ειμαι με τον δικο μ κ να σου πω το μετανιωσα μουφα ηταν
δεν με νοιαζει δεν εχω αισθημα ζηλειας
ναι αλλα υπαρχουν κ ασθενειες ανδ εν εισαι μονογαμικος κ τα προ δεν προστατευουν πληρως..