τι να πω...γούστα είναι αυτά, αλλά παν μέτρον άριστον σε ό,τι κι αν κάνουμε.Σημασία έχει να διατηρείται ο έρωτας και η κάψα με κάποιον τρόπο...όπως τη βρίσκει λοιπόν ο καθένας.
Printable View
τι να πω...γούστα είναι αυτά, αλλά παν μέτρον άριστον σε ό,τι κι αν κάνουμε.Σημασία έχει να διατηρείται ο έρωτας και η κάψα με κάποιον τρόπο...όπως τη βρίσκει λοιπόν ο καθένας.
και πως θα διατηρηθει αν δεν εισαι αυθορμητη κι αληθινη απεναντι στο συντροφο σου ? με στρατηγικες και ψεμματα κανωντας τον να ζει στο κοσμο του ? μια σχεση εκτος απο αγαπη και σεβασμος, ειναι πρωτα απ'ολα και συνεργασια απεναντι σε οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει. αν δε μπορει να ανεχτει τον αυνανισμο σου και λοιπες αναγκες, τοτε πως θα ανεχτει και τα υπολοιπα στο μελλον ?
μα αυθόρμητα μου βγαίνει να μη θέλω να το κάνω μπροστά του αυτό.Γουστάρω να είμαι μόνη μου.Είναι πιο διεγερτικό για μένα έτσι και πιο αληθινό.Τώρα αν ο άλλος γουστάρει τόσο πολύ να δει, ας κρυφοκοιτάξει από τη μισάνοιχτη πόρτα.;-)..
ΥΓ: αυνανίζεσαι για τη δική σου ικανοποίηση, αν θες να ικανοποιήσεις και τον άλλον κάνεις σεξ (το οποίο σαφώς μπορεί να περιέχει πολλά)
κενο α γεια σου, οταν τελειωνει η πραξη συνηθως θελω και αλλο και αυτος δεν με βοηθα να τελειωσω που μαι ακομα καυλωμενη και το παιζω μονη μου αλλιως το παιζω οταν δεν κοιταει αλλα εκεινη την ωρα δεν κρατιεμαι καιγομαι κ εκεινος δεν με βοηθαει αφου τελειωσει τελειωσαν ολα...και μου λεει τις προαλλες κοιτα χαλικαι μετα απο ενα μισι χρονο οικειοτητας αφου χεζουμε και κατουραμε με ανοιχτεσ πορτες μεχρι κλισμα μεχει βοηθησει να κανω ενα καιρο που χα προβλημα και εγω μετα το σεξ θελω κ αλλο τι να κανω αυνανιζομαι..αυτοι οι αντρες ειναι στενομυαλοι το παιρνουν εγωιστικα θα ικανοποιησαι απο τον τετοιον μου ταλλα τα πιανουν για ημικερατο
αφου τους μαθατε τους αντρες οτι εσεις δεν εχετε αναγκη, με ψευτικους οργασμους και βογκητα, απλα για να τελειωσουν αυτοι κι εσεις να μεινετε μαλακες με το μ**** στο χερι. μονο που οι αντρες τελειωνουν πιο ευκολα οπως ξερετε, οι γυναικες ειναι το θεμα. εσυ void πας τουαλετα και αυνανιζεσαι κι ο αλλος νομιζει οτι οκ εχεις τελειωσει και δεν θες αλλο ? αν ναι γιατι να μη κατσεις να σε τριψει εκεινος ? ή οτι αλλο μπορει να σου κανει και με πεσμενη π***** ακομα ? γιατι να μη βοηθησει αφου ειναι συντροφος ? αμα εχει ολη τη καλη διαθεση να τελειωσεις κι εσυ, θα κανει υπομονη, αλλιως αμα ειναι εγωιστης θα κοιταξει μονο την παρτυ του οπως κανει και της elirene.
βρηκες τη μαγικη λεξη. οικειοτητα. αυτο ειναι κατι που ΟΛΑ τα ζευγαρια πρεπει να αποκτησουν, αν θελουν να υπαρξει εμπιστοσυνη, και συνεχεια. αμα ειναι αγαλματακια ακουνητα μη απομυθοποιημενα οπως εγραψε πισω η void, τοτε ειναι απλα δυο ξενοι...
δε ξερω τι αλλο να σου γραψω να σε βοηθησω, για μενα εχεις κανει λαθος επιλογη. στο ειπα και στο αλλο θεμα που λεγες πως σε γραφει και φευγει οτι ωρα να'ναι. ειδικα αφου εχεις παει και με αλλους (και πιθανον κι ο ιδιος με αλλες), αναρωτιεμαι τι συνεχιζετε. την επομενη φορα παντως που θα συμβει αυτο με το σεξ και θα εχεις ακομα ορεξη, κι αφου δε θελει να παρεις δονητη γιατι και καλα νιωθει πως τον κερατωνεις (ο δονητης τον μαρανε), παρε κατι αλλο παρομοιο και κανε τη δουλεια σου. ειτε ειναι μπανανα, ειτε οτι αλλο. με καθε αντικειμενο κερατωμενος θα νιωθει ? ε του κερατα, θες να ικανοποιηθεις, αφου δε σε φροντιζει, θα το κανει κατι αλλο!
δυστυχως και εχουμε τσακωθει πολλες φορες γιαυτο οποτε σε δυσκολους καιρους με ανεβασμενη λιμπιντο περνω και μονη μ καλα..
Αυτό. Και αυτό για να είναι όπως το περιγράφει ο Κενό, περιλαμβάνει δύο πράγματα
1) Μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει το σώμα της και δεν περιμένει να της το πει ο άντρας ή να της το μεταφράσει κατά πώς τον συμφέρει
2) Έναν άντρα που δεν έχει αμφιθυμίες για τον ανδρισμό του, έχοντας την απαίτηση να συμμορφώνεται η γυναίκα με τις δικές του επιθυμίες, ρυθμούς, ορέξεις
Αν λοιπόν ένα ζευγάρι είναι εναρμονισμένο στον τομέα της σεξουαλικότητάς του, έχοντας δηλαδή έναν κοινό ενδιάμεσο τόπο που αφουγκράζονται και σέβονται και οι δύο πλευρές, τότε-φαντάζομαι- θα έχουν επίσης την ικανότητα να προσαρμόζονται στο σώμα του άλλου, που έτσι κι αλλιώς δεν κατανοεί συστάσεις για υπερσεξουαλικότητες,ρυθμι� �τικές τακτικές και τα λοιπά. Οπότε και να μην μπορεί να του σηκωθεί όσες φορές έχει η σύντροφός του επιθυμία για σεξ, να έχει όμως συναίαθηση πως εκείνη έχει το δικαίωμα να ικανοποιήσει την επιθυμία της και πως δεν χρειάζονται απολογισμοί και δικαιολογήσεις της επιθυμίας της.
δε τα διαστρεβλωνω, απλα προσπαθω να μαντεψω τι συμβαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, γιατι δεν ειμαι παρων στο σπιτι της καθεμιας οικογενειας, να ξερω τι κανει ή δε κανει στο κρεβατι της! αφου βλεπεις πως συμφωνουν και γυναικες μαζι μου, πιστευεις εχω καπου λαθος ή αδικο και προσπαθω να σου τη πω επιτηδες ή να σε κοροϊδεψω ? τι κερδιζω μ'αυτο ? για τον δικο σου οργασμο γραφω οτι γραφω, αμα εσυ προτιμας να παιξεις κρυφτουλι απ'τον αντρα σου, παιξτο.
Κι όμως, όσα λέει αποτυπώνουν μία πραγματικότητα της σεξουαλικής ζωής αρκετών γυναικών. Έχουμε μάθει να ευχαριστούμε τον άντρα, δίχως να ζητάμε ανταλλάγματα, άρα να τον κακομαθαίνουμε με τη δοτικότητά μας, ενώ μένουμε ταπί και ψύχραιμες, λολ
Το αποτέλεσμα ποιο? Άνδρες αδιάφοροι για την γυναικεία υπόσταση στο πλάι τους, που όμως όταν πάει αλλού να βρει ό,τι της λείπει, φροντίζουν να την τιμωρούν με κριτικές για την προσωπική ακεραιότητά/ηθική στάση της και κηρύττοντας μαλακίες για αμαρτία. Και μία άλλη αλήθεια, μια γυναίκα ευχαριστημένη σωματικά σπάνια νοιάζεται για την αμαρτία. χαχαα
Οπότε έχουμε και μεις το μερίδιο της ευθύνης μας στο πώς μας φέρονται οι σύντροφοί μας στον τομέα αυτό, ή όχι?
νταξει αφου συμφωνει και η RainAndWind μαζι μου, I rest my case. κοριτσακια οταν ξυπνησετε και καταλαβετε τις αναγκες του σωματος σας, και γενικα τις αναγκες σας, ελατε να με ξαναβρειτε. μεχρι τοτε καληνυχτα και περαστικα.
έχεις δηλαδή εσύ άποψη για το δικό μου οργασμό???μη χειρότερα...τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου??ρε κενό, πλζ μην ιντριγκάρεσαι τόσο πολύ..μην αντιδρας βασικά για να αντιδρας...ενιγουει, ούτε εγώ έχω θέμα μαζί σου.Το ότι συμφωνούν άλλες κοπέλες, εν μέρει με αυτά που λες, εμένα δε μου λέει κάτι.Και βασικά ποτέ δε θέτω ως μπούσουλα τις γνώμες των άλλων, έχω απλώς τις δικές μου, χωρίς να διεκδικώ και το αλάθητο του πάπα.Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα τις αναιρέσω.Για μένα, η σχέση πρέπει να διατηρεί μυστήριο σε κάποια απλά πράγματα. Πως το λένε ρε παίδι μου, τη βρίσκω με αυτόν τον τρόπο.Το αν βλέπω τους άντρες σαν αγάλματα, δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις μόνο και μόνο επειδή έτυχε να ανταλλάξουμε διαδικτυακές απόψεις.Επίσης, ταμπελάκια δε δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από έναν άγνωστο.Κρυφτούλι, κυνηγητούλι και άλλα παιχνιδάκια..εξαρτάται, αν έχω κέφια.Όπως και να έχει, δε με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι.
Αυτές είναι οι απόψεις μου.
ε ναι προφανώς ισχύει αυτό που λες..αλλά νομίζω ότι ο κενό δεν ήθελε να επισημάνει κάτι τέτοιο.Άλλη μια αφορμή βρήκε για να κράξει τις γυναίκες.Είναι εμφανές στα περισσότερα ποστς του πόσο χαμηλά τις έχει...μπορεί να είναι δική μου ευαισθησία, αλλά γενικά δε μου αρέσει να περιγράφεται η σεξουαλικότητα (γυναικεία ή αντρική) τόσο ωμά.
elirene, σου προκυπτει ψυχαναγκαστικα? αισθανεσαι οτι πρεπει να αυτοικανοποιηθεις γιατι αν δεν το κανεις θα γινει κατι κακο? ή δεν θα απαλλαγεις απο καποιο αγχος? ή απλα σου προκυπτει η επιθυμια κ το απολαμβανεις? αν ειναι το τελευταιο δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.
μου προκυπτει επιθυμια αλλα θελω να ικανοποιηθω οπωσδηποτε και μετα νιωθω καλυτερα...ισως ειναι και η ηλικια ξερω γω παντως η ρειν εχει απολττο δικιο τους εχουμε κακομαθει εγω εχω τσακωθει απειρες φορες με τον συγκεκριμενο γιαυτο το θεμα αλλα δεν καταλαβαινει...κρατιεμαι γτ το σεξ απο μονο του ειναι καλο κ εχει προσοντα αλλιως θα χα γινει λουις...το συγκεκριμενο ατομο δεν νομιζω οτι θα καταλαβει ποτε...παρολαυτα αυτη η υπερσεξουαλικοτητα δεν ξερω αν εχει να κανει με αυτον αλλα πολλες φορες νιωθω πως δεν μ φτανει..
σ'ευχαριστω κι εσενα carrie, σας ευχαριστω ολες τις αγαπες μου εδω μεσα! μονο η void δε συμφωνει μαζι μου, αλλα δε τη κατηγορω γιατι ειναι σκορπινα...
Λοιπον, περιεργο που λες οτι ο κενο ηθελε να κραξει τις γυναικες και οτι τις εχει χαμηλα. Στα δικα μου ματια, ηθελε απλα να τονισει τα λαθη που κανουν δυστυχως ΠΟΛΛΕΣ γυναικες, με πολυ ενδιαφερον, πραγμα που σημαινει οτι δεν τις εχει καθολου χαμηλα, καθως αυτος απο οτι λεει ενδιαφερεται να ακουσει τις αναγκες της συντροφου του και να την ικανοποιησει. Τωρα αν τα λεει ωμα ειναι αλλο θεμα, ισως ομως απλα αγγιξε μια ευαισθητη χορδη σου..
Νομίζω πως η πιο συμφέρουσα τακτική για να είναι καλά στα μυαλά του ένας άντρας είναι να κοιτάει καταρχάς να το ευχαριστιέται ο ίδιος. Αν είναι να ψάχνει τι θέλει καθε φορά η αυθάδουσα κορασίδα και πως να την ικανοποιήσει... ας τα βράστα.
Διαφωνώ. Αυτό που λες ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως για μικρό αριθμό σεξουαλικών συνευρέσεων, όταν η όποια κατάσταση είναι στην αρχή της και η άλλη μπορεί να μη βλέπει μπροστά της από το πάθος.
Αν συνεχίσεις αυτό το τροπάρι και στην πορεία μιας σχέσης θα γίνεις κουραστικός, και αν η γυναίκα αυτή έχει το σεξ σε μεγάλη υπόληψη (και καλά κάνει) δεν πρόκειται να μείνει ικανοποιημένη.
Και μιλάω για "νορμάλ" καταστάσεις. Όχι για κάποια που παντρέυτηκε τον πρώτο της και μπορεί να μην έχει ιδέα τι πάει να πει σεξουαλική ικανοποίηση γιατί της λείπει το μέτρο σύγκρισης.
Η "πιάτσα" έχει "χαλάσει" και τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Πλέον υπάρχουν απαιτήσεις και από τον άντρα και από τη γυναίκα στο σεξ. Και αυτό, όταν συμβαίνει εντός κάποιων ορίων, μόνο κακό δεν είναι.
Η σεξουαλική ωριμότητα και ικανοποίηση προκύπτει από το κοινό ενδιαφέρον για αλληλοϊκανοποίηση, το οποίο είναι και δείκτης του ποιοτικού σεξ.
Αν γουστάρει πολύ η γυναίκα, ότι και να της κάνεις θα της αρέσει; Σε ποιο παρασύμπαν ισχύουν αυτά;
Γνωρίζουμε ότι οι άντρες είναι οπτικοί και απτικοί, ενώ οι γυναίκες συναισθηματικές, αλλά αυτό δεν τις καθιστά ηλίθιες. Απλώς οι γυναίκες μένουν στην σχέση, ακόμα και όταν δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά.
Εσφαλμένα κατά την γνώμη μου!
Δεν μπορώ να δω αθώες περιστέρες να τιτιβίζουν, ούτε αγνές προθέσεις πίσω από τις σχέσεις.
Έχει τύχει κιόλας να νιώσω, στο τέλος μιας σχέσης έτσι ακριβώς όπως περιγράφω στην δεύτερη πρόταση.
Όπως επίσης το να ακούσω από γυναίκα μετά το σεξ ¨κοίτα να περνάς εσύ καλά γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν".
insect , Ο καθένας εισπράττει αυτό που καταθέτει.
Η δεύτερη πρόταση, δεν υφίσταται στο σύστημα αξιών μου. Αν δεν γουστάρει και το ξέρεις, απλώς δεν της κάνεις τίποτα.
Γενικά, μην μένεις στους ανόητους ισχυρισμούς-αφορισμούς του κάθε διαταραγμένου.
Εγώ δε σου μίλησα ούτε για αθώες περιστέρες που τιτιβίζουν ούτε για την ύπαρξη ή όχι αγνών προθέσεων.
Και με το να το πηγαίνεις στο προσωπικό και να παραθέτεις μία δικιά σου ιστορία για να δικαιολογήσεις τη θέση σου, δε βοηθάει κάπου γιατί μπορώ κι εγώ να παραθέσω μια δικιά μου ιστορία που να δικαιολογεί τη δική μου θέση και κάποιος άλλος μία άλλη και πάει λέγοντας.
Και σχετικά με τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας που είναι και το θέμα, τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο δύσκολα, ούτε τόσο πολύπλοκα. Και κυρίως, αν δεν τα δεις ως αγγαρεία και δοκιμάσεις να αντλήσεις κι εσύ ικανοποίηση μέσα από την ικανοποίηση της συντρόφου σου κι εσύ θα βγεις κερδισμένος και αυτή.
Όσο "παράξενα" πλάσματα κι αν θεωρούμε τις γυναίκες (και σαφώς και είναι από μία σκοπιά) στο σεξ τα πράγματα απλοποιούνται πολύ από πλευράς προθέσεων. Αναζήτηση της ηδονής, ή σωστότερα ηδονικό αλισβερίσι. Θέληση να υπάρχει κι όλα (εύκολα) γίνονται :)
Μην βλέπεις την φράση επιφανειακά. Έχει νόημα να καταλάβεις το από κάτω της. Όταν καταθέτεις, ξέρεις που καταθέτεις και τι καταθέτεις. Αυτό που φοβάσαι, αυτό θα εισπράξεις.
Γι’ αυτό οι άνθρωποι έχουμε το συνήθειο να δευτερολογούμε κατόπιν εορτής με φράσεις όπως: «και κάτι δεν που κόλλαγε…», «καλά το είχα σκεφτεί…», «έπρεπε να το καταλάβω όταν…» Υπάρχει και η παθητική υπαιτιότητα μην ξεχνάς.
Άκου που σου λέω και αν θέλεις πέτα το! «Ότι καταθέτουμε εισπράττουμε!»
εγω δεν θελω πολλα!θελω εναν αντρα να γουσταρει να με συνεπαρει, να με ικανοποιησει να με φερει σε οργασμο 1,2 οσες φορες ερθει και δεν εννοω μονο με τη διεισδυση εννοω και με αλλα παιχνιδια γτ το στεγνο σεξ ειναι στεγνο...και καποιοι το χουν καποιοι δεν το χουν..εγω παντα ημουν δοτικη αν αισθανομουν κατι ηθελα να τα δωσω ολα στο συντροφο (ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΦΑΛΟΚΡΑΤΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΕΓΝΟ ΣΕΧ )οτι κανουμε να το νιωθουμε στο επακρο αλλα ξερετε να ειναι τοσο αμοιβαιο που δεν το σκεφεσαι η το συζητας απλα συμβαινει...πολλα ζηταω?βεβαια η χημεια στο σεξ δεν σημαινει και χημεια στο χαρακτηρα στην καθημερινοτητα οποτε κ εγω επειδη μαλλον βαριεμαι να ψαχνω κ εχω βολευτει , νιωθω κ κατι λογο του χρονου και παιζω μονη καλα και μ αλλους που κ που....νομιζω ομως πως η περιπτωση μ ειναι πολυ συχνη ειναι σαν να κανω ερωτα μαζι σου ινσεκτ να τελειωνω πρωτη και να σαφηνω συξυλο να τον παιξεις μονος σου ...τραγικο?
θα σου προτεινα να βρεις μια δουλεια ! θα μπορεις να εκτονωνεις εκει την ενεργεια σου , ασε που αμα ειναι και δουλεια με τρεξιμο τοτες θα σου πω εγω τι θα παθει η λιμπιτο σου¨)
Να κανω εγω κρυφα πραγματα μετα απο πολλα χρονια σχεσης για να διατηρηθει ο ερωτας και η καψα?? χαχαχα...no wayy!! Eιπαμε , κοπελες ειμαστε , ουτε θα κλανουμε μπροστα τους ουτε θα χεζουμε...Αλλα κανα ρεψιματακι που και που πλακα εχει!!χαχαχ.. Εδω εγω σχεση 6 μηνων και του ρευομουν για πλακα , οχι καφρικα ομως , χαριτωμενα ...και γελουσε και το εβρισκε πολυ cute.. και αυνανιζομουν και μπροστα του και του ελεγα να το κανει και αυτος μπροστα μου!! Παιδια ειναι οπως την βρισκει ο καθενας!! Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
Ειναι πολυυυ συχνη πιστεψε με...Και απορω τι σημαινει αυτο.., οτι δεν ενδιαφερεται ο αλλος η οτι δεν τον απασχολει και τοσο, η οτι δεν καταλαβαινει πως και για εμας ειναι αρκετα σημαντικο αυτο..!!! Εγω νευριαζω λιγακι οταν μου το κανουν , οποτε και εγω οταν τελειωνουν στο sex , συνεχιζω μονη μου και πραγματικα δεν δινω σημασια τι θα σκεφτει ο αλλος!!! Ε χεσε με κιολας αλλα το σωστο ειναι να περνανε και οι 2 καλα, και να νιωθουν και οι 2 την ευχαριστηση....!!!
Εγω αυτο που καταλαβα απο τα λεγομενα της void ειναι μαλλον καπως διαφορετικο απο αυτα που ακολουθησαν. Το οτι καποιος μπορει να θελει να κραταει καποια πραγματα για τον εαυτο του δε σημαινει οτι δεν ειναι και προθυμος ενιοτε να τα μοιραζεται και με το συντροφο του. Μερικοι θελουν να ειναι ανοιχτα βιβλια για τον αλλον, μερικοι οχι. Η οικειοτητα στη σχεση δεν εχει να κανει απαραιτητα με τον προσωπικο χωρο του καθενος. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι οι περισσοτερες γυναικες παραμεριζουν τα θελω τους ή εξαιτιας στερεοτυπικων αντιληψεων δεν τα διεκδικουν.
Αφηστε που εγω ειχα φτασει σε σημειο , οταν ''ασχολιοταν μαζι μου'' να αγχωνομαι για το ποτε θα τελειωσω επειδη ηξερα πως δεν ασχολειται και αρκετα και ελεγα απο μεσα μου (τωρα θα μου πει κουραστικα , τωρα θα μου πει κουραστικα) , με αποτελεσμα να μην τελειωνω ποτε..Πωωωω ..Δεν παλευοτανε αυτο..Ξενερωνα..!!! Απο εδω και περα παντως θα το λεω χυμα... ''θελω να με γλυψεις, θελω να μ βαλεις δαχτυλο'' , γενικα ασχολεισου μαζι μουυυυυ..Το βλεπω πολυ εγωιστικα το θεμα πλεον και οχι τοσο για την ευχαριστηση..!! Εμεις οι γυναικες φταιμε ομως παναθεμα μας που τους εχουμε υπερ καλομαθει , που τρελενομαστε να ασχολουμαστε μαζι τους, που τους βαζουμε κατω , που ειμαστε απο πανω και αυτοι απολαμβανουν...!! Ε οχι ρε φιλε , δεν θα συνεχιστει ετσι, θα ζηταμε οτι δικαιουμαστε ...τελος!!!! Σας ικανοποιουμε??? να μας ικανοποιησετε!!!
καρολ συμφωνω απολυτα πρεπει να επαναστατησουμε, εχουμε τα ιδια δικαιωματα στο σεξ με αυτους...εγω δυστυχως εχω κανει νηξη πολλες φορες και δεν παιρνει απο λογια..χτες εβλεπε οταν εγραφα το τελευταιο μ μηνυμα την τελευταια λεξη δεν ειδε μονο και δεν εδωσε σημασια σε αυτο το θεμα απλα χεστηκε κατα ταλλα με θελει και δικη του και με βαραει και η λιμπιντο στο κεφαλι και δεν μπορω να ηρεμησω...και δουλευω γιωργο πανου 9-5 μετα φαι 3εκουραση σε3 υπνο
Location: ScorpioLand. δε χρειαζοταν να πεις περισσοτερα εσυ rock. το θεμα ειναι πως σε μια σχεση, θες δε θες, αναγκαστικα παραβιαζεται ο οποιος προσωπικος χωρος με τις οποιες προσωπικες σου στιγμες, αφου ειπαμε μοιραζεστε τα παντα και ζειτε μαζι 24/24ωρο. εκτος αν θες τοσο πολυ να κρυβεις πραγματα απ'το συντροφο σου, που τοτε κι ο ιδιος ισως αρχισει να αναρωτιεται γιατι το κανεις. σαν να του λες μη ψαξεις το κινητο μου ή τον υπολογιστη μου, ειναι προσωπικα δεδομενα και δε σε αφορουν. αμεσως το μυαλο του δε θα παει στο ασχημο ? οτι του κρυβεις κατι, ισως τον κερατωνεις ή οτι αλλο χειροτερο ? μεχρι ενα σημειο μπορω να δειξω κατανοηση παντως, αποκλειστηκα και μονο λογο ζωδιου κι επειδη ειναι στη φυση σας. οσον αφορα την οικειοτητα παντως σε στιγμες που αφορουν καθαρα βιολογικες αναγκες, δεν το βρισκω κατι σοβαρο που πρεπει να το κρυψετε, ουτε εχω προβλημα να μοιραζεται μαζι μου ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμη, απ'τον αυνανισμο μεχρι το χεσιμο της κι οτι αλλο σιχαμερο.