Results 76 to 86 of 86
Thread: σεξομανια η ανεβασμενη λιμπιντο?
-
07-06-2011, 23:50 #76
Ειναι πολυυυ συχνη πιστεψε με...Και απορω τι σημαινει αυτο.., οτι δεν ενδιαφερεται ο αλλος η οτι δεν τον απασχολει και τοσο, η οτι δεν καταλαβαινει πως και για εμας ειναι αρκετα σημαντικο αυτο..!!! Εγω νευριαζω λιγακι οταν μου το κανουν , οποτε και εγω οταν τελειωνουν στο sex , συνεχιζω μονη μου και πραγματικα δεν δινω σημασια τι θα σκεφτει ο αλλος!!! Ε χεσε με κιολας αλλα το σωστο ειναι να περνανε και οι 2 καλα, και να νιωθουν και οι 2 την ευχαριστηση....!!!
- 08-06-2011, 00:00 #77
Εγω αυτο που καταλαβα απο τα λεγομενα της void ειναι μαλλον καπως διαφορετικο απο αυτα που ακολουθησαν. Το οτι καποιος μπορει να θελει να κραταει καποια πραγματα για τον εαυτο του δε σημαινει οτι δεν ειναι και προθυμος ενιοτε να τα μοιραζεται και με το συντροφο του. Μερικοι θελουν να ειναι ανοιχτα βιβλια για τον αλλον, μερικοι οχι. Η οικειοτητα στη σχεση δεν εχει να κανει απαραιτητα με τον προσωπικο χωρο του καθενος. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι οι περισσοτερες γυναικες παραμεριζουν τα θελω τους ή εξαιτιας στερεοτυπικων αντιληψεων δεν τα διεκδικουν.
08-06-2011, 00:05 #78
Αφηστε που εγω ειχα φτασει σε σημειο , οταν ''ασχολιοταν μαζι μου'' να αγχωνομαι για το ποτε θα τελειωσω επειδη ηξερα πως δεν ασχολειται και αρκετα και ελεγα απο μεσα μου (τωρα θα μου πει κουραστικα , τωρα θα μου πει κουραστικα) , με αποτελεσμα να μην τελειωνω ποτε..Πωωωω ..Δεν παλευοτανε αυτο..Ξενερωνα..!!! Απο εδω και περα παντως θα το λεω χυμα... ''θελω να με γλυψεις, θελω να μ βαλεις δαχτυλο'' , γενικα ασχολεισου μαζι μουυυυυ..Το βλεπω πολυ εγωιστικα το θεμα πλεον και οχι τοσο για την ευχαριστηση..!! Εμεις οι γυναικες φταιμε ομως παναθεμα μας που τους εχουμε υπερ καλομαθει , που τρελενομαστε να ασχολουμαστε μαζι τους, που τους βαζουμε κατω , που ειμαστε απο πανω και αυτοι απολαμβανουν...!! Ε οχι ρε φιλε , δεν θα συνεχιστει ετσι, θα ζηταμε οτι δικαιουμαστε ...τελος!!!! Σας ικανοποιουμε??? να μας ικανοποιησετε!!!
08-06-2011, 09:20 #79
καρολ συμφωνω απολυτα πρεπει να επαναστατησουμε, εχουμε τα ιδια δικαιωματα στο σεξ με αυτους...εγω δυστυχως εχω κανει νηξη πολλες φορες και δεν παιρνει απο λογια..χτες εβλεπε οταν εγραφα το τελευταιο μ μηνυμα την τελευταια λεξη δεν ειδε μονο και δεν εδωσε σημασια σε αυτο το θεμα απλα χεστηκε κατα ταλλα με θελει και δικη του και με βαραει και η λιμπιντο στο κεφαλι και δεν μπορω να ηρεμησω...και δουλευω γιωργο πανου 9-5 μετα φαι 3εκουραση σε3 υπνο
08-06-2011, 14:28 #80
Location: ScorpioLand. δε χρειαζοταν να πεις περισσοτερα εσυ rock. το θεμα ειναι πως σε μια σχεση, θες δε θες, αναγκαστικα παραβιαζεται ο οποιος προσωπικος χωρος με τις οποιες προσωπικες σου στιγμες, αφου ειπαμε μοιραζεστε τα παντα και ζειτε μαζι 24/24ωρο. εκτος αν θες τοσο πολυ να κρυβεις πραγματα απ'το συντροφο σου, που τοτε κι ο ιδιος ισως αρχισει να αναρωτιεται γιατι το κανεις. σαν να του λες μη ψαξεις το κινητο μου ή τον υπολογιστη μου, ειναι προσωπικα δεδομενα και δε σε αφορουν. αμεσως το μυαλο του δε θα παει στο ασχημο ? οτι του κρυβεις κατι, ισως τον κερατωνεις ή οτι αλλο χειροτερο ? μεχρι ενα σημειο μπορω να δειξω κατανοηση παντως, αποκλειστηκα και μονο λογο ζωδιου κι επειδη ειναι στη φυση σας. οσον αφορα την οικειοτητα παντως σε στιγμες που αφορουν καθαρα βιολογικες αναγκες, δεν το βρισκω κατι σοβαρο που πρεπει να το κρυψετε, ουτε εχω προβλημα να μοιραζεται μαζι μου ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμη, απ'τον αυνανισμο μεχρι το χεσιμο της κι οτι αλλο σιχαμερο.
08-06-2011, 15:46 #81
ΚΕΝΟ μη συνδεεις τον προσωπικο χωρο με την ειλικρινεια.
Δες το θεμα του προσωπικου χωρου πιο πολυ σαν πχ την αναγκη καποιου να κλειστει μονος σε ενα δωματιο, να θελει να ακουσει μουσικη ή να ασχοληθει με κατι μονος του.
Αλλο αυτο και αλλο το να βαζεις σε υποψιες τον αλλον κρυβοντας πραγματα.
Τα περι βιολογικων αναγκων κτλ ειναι οντως κομματι της οικειοτητας.
Εγω νομιζω οτι το θεμα της elirene δεν εχει να κανει τοσο με το μοιρασμα, οσο με το αν ειναι ικανοποιημενη απο αυτη τη σχεση.Last edited by rock; 08-06-2011 at 16:04.
08-06-2011, 18:45 #82
Καλησπέρα στην παρέα
Καταρχήν, κατά τη γνώμη μου σκέφτεσαι "λανθασμένα". Το τοποθετείς ως πρόβλημα στο κεφάλι σου και άρα ως τέτοιο καλείσαι να το αντιμετωπίσεις! Γιατί είναι κατάντια η αυτοικανοποίηση; Γιατί καταντά αηδία; Υπάρχουν καθολικά μέτρα και σταθμά και τα έχεις ξεπεράσει; Δλδ οι 6 φορές αυνανισμού είναι για την πυρά και αντίστοιχα οι 6 φορές sex είναι ουάοου; (!)
Δεν πιστεύω ότι είναι άγχος. Οδηγώ τη σκέψη σου, μήπως δεν ικανοποιείσαι ερωτικά από τον σύντροφό σου. Και δεν εννοώ μόνο σε ποσότητα, αλλά και σε ποιότητα
Εξηγούμαι.
Δες πόσο συνάδουν οι φαντασιώσεις που έχεις και οι "εικόνες" που δημιουργείς όταν παίζεις μόνη σου, με τα όσα βιώνεις με τον σύντροφό σου. Αν απέχουν κατά πολύ, μάλλον εντόπισες και το "πρόβλημα", αλλά και την λύση του
!!! Ο δονητής και τα διάφορα kinky tools/accessories ξεφτυλίζουν την γυναίκα; (!)
Ενοχοποιούν το sex; (!)
Kαι στη συνέχεια, το πολύ σεξ είναι αρρώστια; (!) Δηλαδή΄το να ζεις, το να απολαμβάνεις είναι άρρωστο; (!) Eντάξει, το λύσαμε και αυτό το θέμα
Είσαι με πολύ συντηρητικό φίλο και επίσης με άντρα χωρίς αυτοπεποίθηση στον έρωτα / σεξ που σου κάνει.
Με ποιό κριτήριο, ορίζονται ως φυσιολογικό οι 2 φορές και ως αφύσικο οι 3, 4, 5...;
Σημαίνει απλά ότι δεν την γουστάρει ή ότι δεν είναι απενοχοποιημένος μέσα του αλλά αντιθέτως κρατά πολλά στεγανά, ή ότι δεν έχουν φτάσει στο σημείο που με τον άλλο ενώνεσαι πραγματικά. Στον έρωτα δεν υπάρχει η λέξη "σιχαίνομαι".
Το να τελειώνει και να μην ασχολείται άλλο μαζί σου και κατά συνέπεια με τις ανάγκες σου, αν δεν αποτελεί αυτό ένα παιχνίδι, και γίνεται συνέχεια, πρέπει να σε βάλει σε μεγάλες σκέψεις.
Γιατί παραμένεις με στενόμυαλο σύντροφο; Απλά σκέψου το
Στο μυαλό σου είναι η λύση και στο κατά πόσο είσαι έτοιμη να καταθέσεις το τίμημα που απαιτείται για να βιώσεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς.
Τραγικό, αλλά εξίσου τραγικό είναι να μένεις με σύντροφο που σ' αφήνει σύξυλη!
http://youtu.be/MX8EBRQ-DL0
08-06-2011, 18:49 #83
Εντάξει είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Και σε μερικούς άντρες τους αρέσει να τους ξεφτυλίζουν με μπότες και μαστίγια, και τι έγινε; Είναι όμως διαφορετικό να σου πει ένας άνθρωπος, τον οποίο δηλώνεις και ως σχέση σου, να πάρεις δονητή.
Άλλο η απόλαυση και άλλο η λαγνεία... δεν είπα αποχή για μια ζωή, είπα για λίγο ντε!
08-06-2011, 18:54 #84
Κοιτα η ηδονη δεν ειναι ασχημο αισθημα, καθε άλλο... Γιατι οχι... τα πραγματα ειναι απλα... αν σου αρεσει κανε το. Εισαι τυχερη που εχεις και καποιον να σε βοηθαει!
09-06-2011, 01:58 #85
Στον έρωτα πρώτα απ'όλα είμαστε ο εαυτός μας.Και εάν ο εαυτός μας θέλει να κρατάει ορισμένα πράγματα για την πάρτη του - και για να εξηγούμαστε, δεν εννοώ βιολογικές ανάγκες τύπου "θέλω να κατουρήσω αλλά κολλάω να πάω στο μπάνιο για μην ακούσει ο άλλος το τσρρρρρρρ", αλλά ανάγκη που σαν άνθρωπος γουστάρεις να την περιβάλλεις με έναν φράκτη, τόσο απλά, που γουστάρεις να είσαι μόνο εσύ και ο εαυτός σου- καλά κάνει και τα κρατάει εάν αυτά τον κάνουν να αισθάνεται ως μονάδα αυτόνομη και όχι ως ετεροπροσδιορίζομενο ον. Στον έρωτα επίσης, δεν υπάρχεις μόνο μέσω του άλλου υπάρχεις και ως αυθύπαρκτη οντότητα με ανάγκες εξατομικευμένες ενίοτε, τις οποίες σαφώς και πρέπει να ικανοποιείς γιατί μόνο έτσι επιβιώνεις και στη σχέση τελικά.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-06-2011, 14:45 #86