Originally Posted by
Mi. Ro.
λοιπόν, εξωτερικά και κατά τα λεγόμενα των άλλων (είναι λίγες οι φορές που το αναγνώρισα στον εαυτό μου) έχω ωραία μάτια, καστανοκόκκινα και μόνιμα υγρά, νορμάλ μύτη που ταιριάζει στο πρόσωπο, όχι πολύ έντονα χείλια, ωραίο χαμόγελο χωρίς να χρειαστεί να βάλω σιδεράκια, και μια μικροσκοπική ελιά στο πάνω χείλος στην άκρη.
Μακρύ κόκκινο μαλλί, 1.70 και κάτι αλλά δεν μου φαίνεται και βάρος ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένο. Δεν έχω περιφέρεια δηλαδή και στενό κορμό ή το αντίθετο..
Είμαι ευχάριστη παρέα, κάνω κι εγώ τον κόσμο να γελάει και το απολαμβάνω απίστευτα να περνάνε όμορφα όσοι είναι γύρω μου.. είμαι κοινωνική και προσιτή πολύ σαν άνθρωπος, καθόλου σνομπ και είναι αρκετές οι φορές που έχω βρεθεί στο κέντρο της παρέας.. είμαι αποφασιστική και μαχητική. ευφυής όπως μου λένε, λατρεύω το διάβασμα είτε λογοτεχνία,δοκίμια, θεατρικά, ποίηση, αγαπώ τη μουσική και τις ταινίες, προσπαθώ να προστατεύω όσους αγαπάω και να στέκομαι ακέραια δίπλα τους, μ' αρέσει να βοηθάω και να προσέχω τον κόσμο.. βλέπω περισσότερο τα θετικά παρά τα αρνητικά των άλλων.. έχω ενδιαφέροντα, μιλάω πολύ καλά 2 ξένες γλώσσες με μπορώ να σταθώ σε πολιτικό-κοινωνικό-οικονομική συζήτηση, είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω σημαντικά πρόσωπα από κοντά, κυρίως συγγραφείς,κινηματογραφισ� �ές και δημοσιογράφους... προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε περιβάλλον και θέλω να περνάνε όλοι καλά όταν είναι μαζί μου.. έχω αδυναμία στον πατέρα μου.. γίνομαι καυστική και μακιαβελική καμιά φορά αλλά δεν μου φαίνεται απαραίτητα κακό εφόσον δεν επηρεάζει τον απέναντί μου... είμαι φιλότιμη όπως μου λένε.. και όταν με συγκινήσει κάποιος παραδίνομαι απόλυτα..
αυτά πάνω κάτω.. :)