Results 46 to 60 of 75
Thread: Ιστορίες & Μοναξιά
-
22-06-2011, 23:01 #46
Ναι εννοείται! Στ' αρνητικά θα μείνουμε! :)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
- 22-06-2011, 23:15 #47
λοιπόν, εξωτερικά και κατά τα λεγόμενα των άλλων (είναι λίγες οι φορές που το αναγνώρισα στον εαυτό μου) έχω ωραία μάτια, καστανοκόκκινα και μόνιμα υγρά, νορμάλ μύτη που ταιριάζει στο πρόσωπο, όχι πολύ έντονα χείλια, ωραίο χαμόγελο χωρίς να χρειαστεί να βάλω σιδεράκια, και μια μικροσκοπική ελιά στο πάνω χείλος στην άκρη.
Μακρύ κόκκινο μαλλί, 1.70 και κάτι αλλά δεν μου φαίνεται και βάρος ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένο. Δεν έχω περιφέρεια δηλαδή και στενό κορμό ή το αντίθετο..
Είμαι ευχάριστη παρέα, κάνω κι εγώ τον κόσμο να γελάει και το απολαμβάνω απίστευτα να περνάνε όμορφα όσοι είναι γύρω μου.. είμαι κοινωνική και προσιτή πολύ σαν άνθρωπος, καθόλου σνομπ και είναι αρκετές οι φορές που έχω βρεθεί στο κέντρο της παρέας.. είμαι αποφασιστική και μαχητική. ευφυής όπως μου λένε, λατρεύω το διάβασμα είτε λογοτεχνία,δοκίμια, θεατρικά, ποίηση, αγαπώ τη μουσική και τις ταινίες, προσπαθώ να προστατεύω όσους αγαπάω και να στέκομαι ακέραια δίπλα τους, μ' αρέσει να βοηθάω και να προσέχω τον κόσμο.. βλέπω περισσότερο τα θετικά παρά τα αρνητικά των άλλων.. έχω ενδιαφέροντα, μιλάω πολύ καλά 2 ξένες γλώσσες με μπορώ να σταθώ σε πολιτικό-κοινωνικό-οικονομική συζήτηση, είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω σημαντικά πρόσωπα από κοντά, κυρίως συγγραφείς,κινηματογραφισ� �ές και δημοσιογράφους... προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε περιβάλλον και θέλω να περνάνε όλοι καλά όταν είναι μαζί μου.. έχω αδυναμία στον πατέρα μου.. γίνομαι καυστική και μακιαβελική καμιά φορά αλλά δεν μου φαίνεται απαραίτητα κακό εφόσον δεν επηρεάζει τον απέναντί μου... είμαι φιλότιμη όπως μου λένε.. και όταν με συγκινήσει κάποιος παραδίνομαι απόλυτα..
αυτά πάνω κάτω.. :)Last edited by Mi. Ro.; 22-06-2011 at 23:40.
22-06-2011, 23:26 #48
ανναρωτιέμαι μετά από μια τέτοια περιγραφή.....τι σου λείπει?
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα, με άποψη, κοινωνική, ενδιαφέρουσα, φιλότιμη, μαχητική, ψαγμένη, καλλιεργημένη, εύστροφη, πολιτικοποιημένη, με ανθρώπινες ευαισθησίες......
που είναι λοιπόν το πρόβλημα?....:)
22-06-2011, 23:48 #49
22-06-2011, 23:48 #50
22-06-2011, 23:51 #51
εμενα δεν μου βγήκε καν η απάντηση η οποία ήταν....:
ανναρωτιέμαι μετά από μια τέτοια περιγραφή.....τι σου λείπει?
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα, με άποψη, κοινωνική, ενδιαφέρουσα, φιλότιμη, μαχητική, ψαγμένη, καλλιεργημένη, εύστροφη, πολιτικοποιημένη, με ανθρώπινες ευαισθησίες......
που είναι λοιπόν το πρόβλημα?....:)
22-06-2011, 23:55 #52
στην ανασφάλεια που προκαλεί η εξωτερική εμφάνιση; μήπως αν είναι όντως αυτό τότε το να το αλλάξω θα λύσει το θέμα και θα προχωρήσω υγιείς άνθρωπος;
μήπως υπάρχουν κι άλλα αρνητικά που δεν βλέπω;
22-06-2011, 23:58 #53
23-06-2011, 00:01 #54
23-06-2011, 00:05 #55
Κοπελιά ξαναγράφω γιατί μου το έκοψε. Ρε συ, πρέπει να είσαι ωραία κοπέλα, μην αγχώνεσαι άδικα. Μου αρέσουν πολύ τα καστανοκόκκινα μάτια! Κι αν χάσεις θα φανεί αμέσως γιατί είσαι ψηλή. Μου αρέσει που έχεις τέτοια ενδιαφέροντα. Αλήθεια ποιους έχεις γνωρίσει; (αν μπορείς να πεις)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-06-2011, 17:18 #56
Mi.Ro., στην παγιδα του "ειναι"-"φαινεσθαι" είχα πέσει για πολλά χρόνια...Γιατί παγίδα είναι για κάποιους ανθρώπους...Πες μας λίγο πώς το σκέφτεσαι το θέμα, δηλαδή πίστευες ότι το να δουλεύεις τα "πνευματικά" είναι σημαντικότερο απο τα "υλικά"; Πόνταρες σε αυτό που θεωρείς το δυνατό σου σημείο και παραμέλησες τα άλλα;
Όντως μανιχαϊσμός μυρίζει εδώ-είχα χρόνια να ακόυσω τη λέξη αυτή :)[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
24-06-2011, 13:05 #57
Καλημέρα Σουελ, ναι κάπως έτσι.. Έβλεπα πως εφόσον δεν είχα το κορμί και την αυτοπεποίθηση να υποστηρίξω και αυτό που έχω θα κάτσω και θα καλλιεργήσω ψυχή και πνεύμα.. Αφέθηκα κάποια στιγμή αλλά συνειδητοποίησα πως δεν γίνεται έτσι και έκανα μια πετυχημένη δίαιτα και έχασα καμιά 25αρια κιλά τα οποία δεν πήρα όλα αλλά κάποια πίσω.. Τέλος, ανέκαθεν θεωρούσα για τον χαρακτήρα και την 'προσωπικότητά μου' πως υπερτερούσε της εξωτερικής μου εμφάνισης χωρίς να είναι κάτι απόλυτα σπέσιαλ.. αυτά..
μανιχαϊσμός λες κι εσύ ε? ευχαριστώ :)
24-06-2011, 13:48 #58
Το ίδιο σκεπτικό είχα κι εγώ...Βέβαια, ο λόγος για τον οποίον αρνούμαστε να φροντίσουμε το σώμα μας δεν είναι απλά μια δυϊστική αντίληψη των πραγμάτων. Έτσι την εκφράζουμε: μυαλο Vs σώμα, αλλά δεν είναι αυτό. Οφείλεται σε χίλιους δυο λόγους. Άμα σου πω εγώ γιατί αρνιόμουν να αδυνατίσω, θα πάθεις πλάκα :). Δυστυχώς, σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και δεν τον φροντίζουμε όσο πρέπει, το οποιο κι αυτό κάπως γεννήθηκε...
Ολα αυτά μου ακούγονταν πολύ κλισέ πάντα και έλεγα "τι μαλακείες είναι αυτές". Τώρα που είμαι 31 και μετά απο αρκετή ψυχοθεραπεία βέβαια πιστεύω οτι το σώμα μας είναι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα.
Τώρα θα μου πεις, ωραία η θεωρία, αλλά πώς σταματάς το φαί? Κάποια στιγμή θα πάρεις απόφαση. Όταν θα είσαι έτοιμη, θα το κανεις.
Απο την άλλη, το να είσαι 1,70 και 80/85 κιλά δεν είναι τίποτα τραγικό, μην τρελαθούμε κιόλας, έτσι?
Μικρή μου, είσαι ένα ιδιαίτερο πλάσμα και αυτό δεν θα αλλάξει αν δεν χάσεις κιλά.Τον εαυτό μας μπορούμε να τον αγαπήσουμε και όταν είναι τροφαντούλης, εε?
Υ.Γ. Σου είχα πει ότι στην πρώτη περιγραφή που έκανες για τις φίλες σου, κάτι υπήρχε που δεν μου έκανε,έτσι; Ε λοιπόν. με κίνδυνο να παρεξηγηθω, θα σου πω το εξης: Οι φίλες σου δεν είναι αγίες. Να ξέρεις ότι σε μια παρέα κοριτσιών, ΣΥΧΝΑ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ), μια κοπέλα με πολύ "ειναι" αλλά όχι το ίδιο δυνατό "φαίνεσθαι" (αν και ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια κουκλιτσα) πάντα παίζει ένα ρόλο που εξυπηρετεί τις υπόλοιπες...
Αλήθεια, σου έκαναν κοπλιμέντα για την εμφάνισή σου συχνα;
Ήξεραν για την πραγματική διάσταση της ανασφάλειάς σου;[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
24-06-2011, 14:29 #59
Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλό αυτό που θα πω, αλλά χαίρομαι που υπάρχει κι άλλος κόσμος που σκέφτεται ή σκέφτονταν έτσι.. :P
Έχεις δίκιο πως το σώμα είναι εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα απλά όταν οι άλλοι μένουν μόνο εκεί και προσπερνούν τα υπόλοιπα λες, γιατί ρε γαμώτο? επειδή δεν έχω 5.50 μέτρα πόδι και πισινό στο θεό και κοιλιακούς δεν αξίζω?
Το φαΐ άμα το πάρεις απόφαση το κόβεις. Απόδειξη πως τότε που το ήθελα απευθύνθηκα σε μια έξοχη ' χοντρογιατρό ' - έτσι την αποκαλούσαμε για πλάκα - οποία με βοήθησε πολύ, απλά μετά από καιρό κουράστηκα να βοσκάω όλη μέρα μαρούλια και λάχανα - είμαι και μυστήρια με το φαγητό μου - και σταμάτησα.
Δεν είναι το πιο τραγικό με αυτό το ύψος να είσαι τόσο αλλά σκέψου κι εσύ - κι εγώ κυρίως μαζί - να είσαι 1.70 και 70 ή 60 κιλά.. Θεά ρε γαμώτο :P
Πρέπει να ξαναρχίσω. Έχω ήδη από την πρώτη φορά που σας έγραψα κόψει να τρώω απ' έξω καθότι φοιτήτρια γαρ κάνω τα καλύτερα ντελίβερι, και το έριξα και πάλι στο σαλατικό και στα τοστ και στο γάλα..
Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ιδιαίτερο πλάσμα, τροφαντούλα όμως σίγουρα! Δεν έχω τυχαία το nickname ο ζυμαρούλης της Πίτσμπουρι!
Ως προς το υστερόγραφό σου τώρα.. Αγίες ίσως να μην είναι, με υποστήριξαν πολύ στην προσπάθειά μου τότε. Και πάντα έλεγαν πως αν αποφάσιζα να κόψω το φαΐ θα ήμπυν πολύ καλή. Έκαναν κοπλιμέντα απ' το πως γίνεται να είμαι παχουλή και να μην έχω ιδιαίτερη κυτταρίτιδα μέχρι το πόσο ωραία κάθονταν τα μαλλιά μου.. Θυμάμαι που είχες αναφέρει πως δεν σου κάθονταν κάτι απ' την αρχή ναι. Δεν λέω πως ήταν τέλειες, για παράδειγμα η μια έπρεπε να ξεχωρίζει πάντα στην παρέα, μπορούσε να το κάνει λόγω εμφάνισης και ήταν πολύ έξυπνη αλλά έπρεπε να έχει άποψη για όλα. Δεν με ενόχλησε ποτέ αυτό, το έβρισκα χαρακτηριστικό της και δεν την απέτρεψα ποτέ απ' το να το κάνω απλά πάντα φρόντιζα να την υποστηρίζω και να τη ' φρενάρω ' με τακτ όποτε ξέφευγε. Ενώ η άλλη ήταν πολλές φορές υπερσεξουαλική σε τραγικό βαθμό χωρίς να είναι θεά. Είχε πάντα όμως τρομερή αυτοπεποίθηση κάτι που μου έκανε πάντα εντύπωση και θαύμαζα. Η τρίτη της παρέας ' προκαλούσε ' αλλιώς, κάτι τρύπες στο πρόσωπό και η επιμονή της να παραμείνει επί 2 σχεδόν συναπτά χρόνια σε μια σχέση που δεν της δίνει τίποτα με ένα άχρωμο άτομο που δεν ξέρω πως την κάνει ευτυχισμένη.. Δεν τις έκρινα ποτέ. ότι άσχημο μπορεί να έβλεπα το προσπερνούσα και έλεγα πως όταν αγαπάς κάποιον αγαπάς τα πάντα του. Δυστυχώς μόνο εγώ σκεφτόμουν έτσι. Εκείνες δεν μου είπαν ποτέ ψέματα. Ήξεραν την ανασφάλειά μου αλλά μάλλον όχι στο ακριβές μέγεθός της. ίσως γιατί δεν το άφηνα εγώ να φανεί... Και τώρα.. Τώρα μου έστειλε η μια μήνυμα πως θέλει κάποιο βιβλίο της πίσω επειδή είναι δώρο. Ένα μήνυμα όχι ιδιαίτερα φιλικό. Που με πλήγωσε πάρα πολύ. Στο οποίο δεν απάντησα γιατί δεν ξέρω πως και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος..
Δεν παρεξηγώ σε καμία περίπτωση τα λεγόμενά σου ίσως να είναι και έτσι, ίσως και όχι.. Υποθέτω δεν θα μάθουμε ποτέ..
:)
24-06-2011, 14:58 #60
Δεν θέλω να είμαι καχύποπτη, ουτε να σπείρω καχυποψία σε σενα, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος. Εγώ απο προσωπική μου εμπερία λέω καποια πράγματα...Συχνά το "ψεγάδι" του αλλου μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, σαν να ενδυναμώνει τα δικά μας ατού.Το οποίο είναι επίσης μια συμπεριφορά όχι συνειδητή και όχι συνειδητά κακοπροαίρετη και κρύβει αλλες ανασφάλειες απο πίσω.Ίσως προσπαθώ -λανθασμένα- τελικά να τις απομυθοποιήσω για να σε κάνω να νιώσες καλύτερα και να σε πονάει λιγότερο η απουσία τους...
Δεν ξέρω πόσο υπόψιν σου έχεις τα προσόντα σου, αλλά βλέπω ότι σε καμία περίπτωση τα παραπανίσια κιλά σου δεν σε έχουν κάνει "μισαλλόδοξη" ή ρατσίτρια. Εγώ αυτό που έχω καταφέρει -όντας και πολύ τροφαντή και γεματούλα και κανονική στο βαρος- με έχει κάνει να βλέπω όλους τους ανθρώπους "ισοβαρείς". Δεν μου φαίνεται κανείς παχουλος ή κοκαλιάρης και ποτέ δεν χαρακτηρίζω κανεναν για την εξωτερική του εμφάνιση.
Όσο για το μήνυμα, να κανονίσεις να επιστρέψεις το βιβλίο. Απογαλακτίσου όσο πιο σύντομα μπορείς. Και πάμε γι' άλλα :)
Και για το υστερόγραφο, δική μου προβολή καθαρά. Έχω ζήσει μια άλλη ιστορία...[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]