Originally Posted by
giorgos panou
μου αρεσει πολυ που ολοι σας μαζι προσπαθητε να τα βαλετε μαζι μου , να αποδειξετε σε ποιον? ¨) στους εαυτους σας? χεχε¨) ειναι πολυ αστειο , καταλαβαινω , εστο και αργα οτι η συμπεριφορα σας απεναντι μου και γενικα με οποιον δεν ειναι στην κλικα σας! εξηγειτε και δικαιολογειτε με την φυση του φορουμ! ολοι εχουμε καποιο προβλημα εδω μεσα ! ετσι δεν ειναι? και ποσο μαλον οταν καποιος δεν παει με τα νερα σας ,σας την χαλαει! ¨
κοίτα, η αλήθεια είναι πως σε ζηλέψαμε από την πρώτη στιγμή που μπήκες εδώ μέσα. Βλέπεις οι δικές μας οι άκρες δεν πουλάνε τέτοια ακριβά και σπάνια πράγματα σαν αυτά που βρίκεις εσύ και σε κάνουν τόσο έξυπνο.
Άσε που οπωσδήποτε χρειαζόμασταν ένα φυσιολογικό άνθρωπο, που δεν κουβαλάει αρρώστιες σαν τις δικές μας, αλλά φακ (!) μας την έκανες και από τότε έγινε σκοπός στη ζωή μας να σε εκδικηθούμε.
ΘΕΟΦΑΝΙΑ " Αργησες να μπεις , ξερω και ξερεις οτι η ζωουλα σου αποκτησε νοημα με το να ασχολησε μαζι μου ¨) ¨) ξερω οτι εχεις φαει κολλημα! αφου το φορουμ ειναι το πιο σασπενσ πραμα στην ζωουλα σου , ειλικρινα δεν θα σου γραψω αυτα που ηθελα γτ. σε λυπαμαι , και γιατι ειμαι νευριασμενος με την κοινωνια που αποξενωνει και κανει κακο σε ανθρωπους σαν εσενα !
Όχι ρε φίλε! Δεν θέλω να με λυπάσαι! Θέλω να μου δώσεις λίγο σημασία, να γνωριστούμε καλύτερα. Έχω πολλά χρόνια να πάω στην Ομόνοια. Άσε αυτόφωρο. Αιώνες....
KEEP,,, επιτελους ! να κανεις κουβεντα μαζι μου χωρις να κανεις τον ξεφτομαγκα , χαιρομαι και θα σου απαντησω οτι μπορει το μην. μου να ειναι ελαφρα ειρωνικο αλλα πουθενα δεν ειναι υβριστικο! πουθενα δεν ταπυνωνω την κοπελα! πουθενα δεν αναφερω κατι προσωπικα ασχημο!!! αν θες να λες πως εχεις σωστη κριση κατσε και παρατηρησετω! δεν ειναι αναγκη να το παραδεχτεις εδω μεσα , ξερω πως θα βρεις τον μπελα σου απο την "κλικα" χεχεχε¨)
Κοίτα τον μόνο που μπορείς να ταπεινώσεις είναι η ελληνική γλώσσα που πραγματικά σε λίγο θα φωνάζει ΕΛΕΟΣ! (Α, και τον εαυτό σου, αλλά μάλλον αυτό δεν σ ενδιαφέρει)
Και τωρα συγνωμη αλλα , εχω να παω για κανα ποτακι , καλοκαιριατικο !¨) βλεπετε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτεραιοτητες ¨)
Ναι, να πας. Σου χρειάζεται. Μη πιεις όμως πολύ, είσαι και παρθένος οργανισμός.