Results 61 to 75 of 290
-
12-08-2011, 21:08 #61
- 12-08-2011, 21:16 #62
Δεν υπαρχει σχεση στο ενα με το αλλο , αστοχο . Αλλα και παλυ δεν σε υποχρεωνει κανεις να μεινεις εγκυος ,ειναι καθαρη επιλογη σου! αρα δεν μπορεις να παραπονιεσαι σε τετοιο βαθμο ! αφου ξερεις τη παιζει! Απεναντιας στο στρατο πας θες δεν θες ! και μονο αυτο τα λεει ολα! δε παω παρακατω στην συμπεριφορα και στις συνθηκες που ζεις! δεν τρεχει το κοροιδο να σου φερει παγωτο στις μια το βραδυ?? δεν θπαρχουν αυτα στο στρατο!!
Για ολα αυτα και για τον λογο οτι δεν ξερεις και δεν φανταζεσαι τι μπορει να περασει καποιος νεος στον στρατο! γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη ,αλλοι εχουν βισμα η τυχη και αλλοι το αναποδο ! για σεβασμο λοιπον σε οσους παν στρατο ισως ειναι καλο να μην κανουμε χαβαλε συγκρισεις! και για αποφθγη παρεξηγησεων και φυσικα αναγνωριζω τον πονο και την ταλαιπωρια μιας εγκυμονουσας , ξερω οτι ειναι μια ,ισως η πιο μεγαλη στιγμη για μια γυναικα , για ενα ζευγαρη!
Και μετα αρχιζουμε να λεμε για κλινικες και αρωστους και δεν συμαζευετε?
Λεω τα πραγματα ως εχουν...απλα. Γιατι δεν μου αρεσαν αυτα περι κλινικης και αρωστιας? Το ανελυσα παραπανω....αν και δεν χρειαζεται καμμια περαιτερω αναλυση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-08-2011, 21:27 #63
12-08-2011, 21:31 #64
Θεοφανια και μονο την προταση που παρεθεσες να κοιταξεις δειχνει το ποσο περιττο ειναι να επηρεαζεται και να θιγεται η μπροκεν,και οποιοσδηποτε αλλος, και να συνεχιζεται το ολο θεμα.
12-08-2011, 21:54 #65
καλησπερα,
δεν ειναι μετρησιμη αντικειμενικα καμμια απ τις δυο καταστασεις. Κι αυτο διοτι ο καθενας βιωνει διαφορετικα την ιδια εμπειρια.Κι απ την στιγμη που δεν μπορουν να αξιολογηθουν αντικειμενικα,η καθε μια ξεχωριστα,πως να προχωρησει καποιος σε συγκριση μεταξυ τους;
Εν τουτοις, γενικα μιλωντας, η εγκυμοσυνη σημαινει κυοφορια-δημιουργια ζωης.Αυτο απο μονο του την κανει να ειναι μια απ τις πιο ξεχωριστες και πιο σπουδαιες καταστασεις στην ζωη του Ανθρωπου.Μια Ψυχη ερχεται ,σ ενα σωμα σαν μια σταλιτσα,για να μπορεσει να περπατησει στον κοσμο τουτο.Τι πιο σπουδαιο πραγμα απο το να εισαι συμμετοχος σ ολο αυτο το θαυμα;
Η στρατιωτικη θητεια ειναι μια αλλη τελειως κατασταση.Αποτελει ενα καθηκον απενατι στην κοινωνια της οποιας ειμαστε μελη της.
Και οι δυο σαν εμπειριες,μπορει να ειναι ευχαριστες ή δυσαρεστες για το ατομο που τις βιωνει.Το ευχαριστο ή το δυσαρεστο δεν εχει να κανει με την κατασταση αλλα με το ατομο.
Δεν εχει να κανει με το αν επιλεγω την εμπειρια, διοτι για σκεφτειτε καποια που κυοφορει λογω βιασμου.Δεν μετριουνται ουτε μπορουν να συγκριθουν.
ΥΓ. Καλα βρε παιδια γιατι τοση ενταση εδω μεσα γενικα; Ας ειμαστε ολοι λιγο πιο ευγενικοι και επιεικεις με τους συνανθρωπους μας. Κ δεν χρειαζεται να το κανουμε γι αυτους αλλα μονο για εμας: εμεις γευομαστε πρωτοι αυτα που εκφραζουμε.
12-08-2011, 21:56 #66
μου αρεσει πολυ που ολοι σας μαζι προσπαθητε να τα βαλετε μαζι μου , να αποδειξετε σε ποιον? ¨) στους εαυτους σας? χεχε¨) ειναι πολυ αστειο , καταλαβαινω , εστο και αργα οτι η συμπεριφορα σας απεναντι μου και γενικα με οποιον δεν ειναι στην κλικα σας! εξηγειτε και δικαιολογειτε με την φυση του φορουμ! ολοι εχουμε καποιο προβλημα εδω μεσα ! ετσι δεν ειναι? και ποσο μαλον οταν καποιος δεν παει με τα νερα σας ,σας την χαλαει! ¨
ΘΕΟΦΑΝΙΑ " Αργησες να μπεις , ξερω και ξερεις οτι η ζωουλα σου αποκτησε νοημα με το να ασχολησε μαζι μου ¨) ¨) ξερω οτι εχεις φαει κολλημα! αφου το φορουμ ειναι το πιο σασπενσ πραμα στην ζωουλα σου , ειλικρινα δεν θα σου γραψω αυτα που ηθελα γτ. σε λυπαμαι , και γιατι ειμαι νευριασμενος με την κοινωνια που αποξενωνει και κανει κακο σε ανθρωπους σαν εσενα !
KEEP,,, επιτελους ! να κανεις κουβεντα μαζι μου χωρις να κανεις τον ξεφτομαγκα , χαιρομαι και θα σου απαντησω οτι μπορει το μην. μου να ειναι ελαφρα ειρωνικο αλλα πουθενα δεν ειναι υβριστικο! πουθενα δεν ταπυνωνω την κοπελα! πουθενα δεν αναφερω κατι προσωπικα ασχημο!!! αν θες να λες πως εχεις σωστη κριση κατσε και παρατηρησετω! δεν ειναι αναγκη να το παραδεχτεις εδω μεσα , ξερω πως θα βρεις τον μπελα σου απο την "κλικα" χεχεχε¨)
Και τωρα συγνωμη αλλα , εχω να παω για κανα ποτακι , καλοκαιριατικο !¨) βλεπετε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτεραιοτητες ¨)
12-08-2011, 21:58 #67
Ούτε εγώ έχω σε πολύ εκτίμηση αυτούς που φοβούνται τόσο αλλά διαφέρει νομίζω η κάθε περίπτωση, εξαρτάται και από τους καραβανάδες και όλα αυτά που προαναφέρατε.
Έχω ακούσει για περιπτώσεις παιδιών που έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας κατά την διάρκεια της θητείας. Εκεί νομίζω πως δεν είναι απλά φόβος και δειλία, υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων με ψυχολογικά προβλήματα που οξύνονται κατά την διάρκεια της θητείας. Πιστεύω, ένας καταθλιπτικός άνετα θα προχωρούσε σε απόπειρα μέσα στον στρατό.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν γίνεται άνθρωποι με κατάθλιψη να μπορούν να παίρνουν αναβολή.
Όσο για την εγκυμοσύνη, δεν βρίσκω καμιά ουσία στο να την συγκρίνουμε με τον στρατό.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
12-08-2011, 21:59 #68
στο στρατό απο οσο ξερω χρειάζεται να εισαι άτομο με αυτοπεποιθηση για να μν έχεις καψονια κ
να τη βγάλεις καθαρή.
κ κυρίως να εισαι διπλωματης!
οσο αναφορά την κύηση μπορεί να έχει δυσκολίες ( οπως πχ η δική μου ) αλλα φερνεις μια ζωουλα στον κοσμο.
η κορη μου ειναι ενα μεγάλο κομμάτι απο την ευτυχία μου.
το ίδιο νομιζω πως εισαι κ συ για τη δικη σου μαμα.
( κ ας εισαι διαόλι )http://www.mazi.org.gr/
12-08-2011, 22:01 #69
giorgos panou,προσπαθησε να μην γραφεις εδω οταν εχει προηγηθει χρηση ναρκωτικων! Να ξερεις οτι στο λεω καλοπροαιρετα! Καλα να περασεις στην εξοδο σου!!!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
12-08-2011, 22:06 #70
12-08-2011, 22:06 #71
στο στρατό απο οσο ξερω χρειάζεται να εισαι άτομο με αυτοπεποιθηση για να μν έχεις καψονια κ
να τη βγάλεις καθαρή.
κ κυρίως να εισαι διπλωματης!
β) Η τυχη που θα πεσεις
γ) Τα υπολοιπα που εξαρτωνται απο σενα ουσιαστικα. Δεν χρειαζεται να εχεις προτερηματα για να περνας καλα...και μια κουραδα που μπορει να χωνει επιδεξια τους αλλους μπορει καλλιστα να επιπλευσει αν και δεν θα το παραδεχτει ποτε , αλλα ολα ειναι μαθηματα ζωης:)
Προσωπικα ουτε εχωσα ποτε κανεναν αλλα ουτε αφησαν να με χωσουν , οσο περνουσε απο το χερι μου...:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-08-2011, 22:07 #72
Και τωρα συγνωμη αλλα , εχω να παω για κανα ποτακι , καλοκαιριατικο !¨) βλεπετε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτεραιοτητες ¨)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-08-2011, 22:26 #73
Το forum μετατράπηκε σε στάβλο. :O
Δεν υπάρχουν moderators εδώ να αφαιρούν τα off topic μηνύματα?
12-08-2011, 22:28 #74
Άρχισα να νιώθω μια σιχασιά...
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
12-08-2011, 22:34 #75
http://www.mazi.org.gr/