Και βέβαια δεν συνδέονται! Ρίζα "Θυ" δεν υπάρχει! lololol Πάντως ο λαγός, το αγριογούρονο και η μπεκάτσα έχουν διαφορετική άποψη! :P
Printable View
Και βέβαια δεν συνδέονται! Ρίζα "Θυ" δεν υπάρχει! lololol Πάντως ο λαγός, το αγριογούρονο και η μπεκάτσα έχουν διαφορετική άποψη! :P
Δεν είμαι αγριογούρουνο! λολ.... αν και τρώω σαν γουρούνα! :D :D
Ρε παιδιά, εαν δεν καταλαβαίνετε πως το εννοώ παρατήστε το. Τι κακό πια είναι αυτό; Θεωρώ ότι αξίζω να με κυνηγάνε where is your problem exactly?
αμα τη θέλει δεν θα την κινηγησει να την διεκδικησει?
δεν κατάλαβες τι λέω... αν τη μπανίσει και του αρέσει της αρέσει και εκείνης αλλα εκείνη δεν γουστάρει να κάνει την πρωτη κίνηση γιατί δεν είναι σε τετοια φάση ... δεν πρέπει να την κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση?
ναι έχεις ένα δίκιο... αλλά άμα φας τις πίκρες σου δύσκολα υποκύπτεις μετά... και πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω το αντράκι :Ρ
(γενικά μιλάω όχι εκ μέρους της Gypsy Cello)
Κυνηγητό εννοώ με την έννοια της διεκδίκησης. Σαφώς και δεν έχω σαδιστικές τάσεις και δεν θέλω να ταλαιπωρώ κανέναν. Ούτε είμαι μπεκάτσα, ούτε λαγός ούτε κανένα από τα συμπαθέστατα τετράποδα που κυνηγάμε για να φάμε. Αλλά πιστεύω πως η ευκολία, το "fast food" και το τόσο εύκολο δόσιμο των γυναικών στη σημερινή εποχή έχουν χαλάσει πολλά από την γοητεία και την μαγεία του ειδυλλίου...
παίζει και αυτό αρκετά Gypsy Cello
άσχετο, αλλά γιατί άλλαξες την υπογραφή σου; Μου άρεζε πολύ εκείνο με την ρακή! ;)
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα χαχ! δεν ξέρω έτσι μου ρθε και την έβαλα :Ρ
κάτσε βρε θεοφανία... δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο στα συναισθήματα τους .. άλλοι το θέλουν έτσι άλλοι λίγο διαφορετικά .. δεν υπάρχει κάτι κακό κι εγώ όταν δίνω αγάπη θέλω να παίρνω αγάπη κοκ
γι ακάποιον άλλο θα είναι απλή ανιδιοτέλεια δεν είναι κατι κατακριταιο.. καθένας πως βολεύεται και αν είναι ευτυχισμένος οκ.. όλα καλά! αν και με τόση διαφορετικότητα που κυκλοφορεί εκεί έξω όλοι βολεύονται αργά η γρήγορα!
ωχ! ανιδιοτέλεια είναι αυτό που δίνεις και δεν παιρνεις τιποτα πισω ε? πωπωωωω ξεχασα να αλλαξω τη λεξη! και δεν ειμαι σιγουρη αν τη χρησιμοποιησα σωστα! :$
η αλθεια ειναι πως δεν βγαζουν νοημα αυτα που γραφεις..
;ρ
χμμμ εννοώ οτι εμένα ας πούμε μ αρέσει ότι δίνω σε κάποιον να το παίρνω πίσω. δλδ να ανταποδίδει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
σε άλλον αρέσει απλα να δίνει δεν νοιαζεται αν θα ανταποδίδει κάτι ο άλλος
και πάει λέγοντας και θέλω να σου καταλήξω ότι δεν είναι κακό αυτό..ο καθένας λειτουργει διαφορετικά δεν νομίζω να υπάρχουν κανόνες το τάδε είναι λάθος το τάδε είναι σωστό σε αυτά τα πράματα
μα τι περιμενεις να παρεις?
Οταν εγω θελω κατι απο καποιον, μου αρκει να το παρω και οχι να κανω εμπορικη πραξη.
Ο ερωτας, αν ειναι αληθινος, δεν ζητα ανταλλαγματα.
αυτό που λες είναι αγάπη όχι έρωτας μπορεί να κάνω και λάθος..
αλλά αυτό σου το είπα και πριν άλλος το θέλει έτσι άλλος το θέλει λίγο διαφορετικό
δεν είναι κάτι κακό
όλοι βολεύονται :)
σωστή λέξη χρησιμοποίησα πριν :Ρ
Η αγαπη ειναι σιγουρα ανιδιοτελης.
Ο ερωτας τωρα , ειναι ενας αχταρμας , μια εκρηξη κυριολεκτικα... Συναισθηματικη φορτιση στο αποκορυφωμα. Εμπεριεχει ταυτοχρονα πονο , ευχαριστηση ,εγωισμο ,αγαπη και χιλια δυο που ειναι δυσκολο να τα ξεδιαλυνεις.
Θα προτιμούσα αντί για αχταρμάς να έλεγες κοκταίηλ. Μαρτίνι-σοκολάτα για την ακρίβεια ;)
Ναι...δεν ειναι ποιητικη λεξη λολ.
Το θεμα ειναι οτι στην αγαπη συνηθως δεν υπαρχουν αλληλοσυγκρουομενα αισθηματα....που δρουν ταυτοχρονα σε τοσο μεγαλο βαθμο , λες και σε εχουν ντοπαρει.
Βεβαια αν αγαπας μπορεις να πονεσεις παρα πολυ με μια απωλεια ας πουμε. Δεν ξερω ρε συ.
Κι εμενα η ερωτηση που σου εθεσα ηταν ρητορικη!!! Ως νεος εχεις αντιληφθει το "κλιμα" της εποχης και οι αποψεις σου διατυμπανιζουν τη φρεσκαδα σου! Αλιμονο σε οσους κηρυτουν οπισδοδρομικες αποψεις! Δυστυχως γι'αυτους, αυτες οι "ομιχλωδεις" εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτη!!!
καλημερα στην ομορφη παρεα..να εξθεσψ κι εγω την αποψη μου για τον ερωτα??εγω τον εκλαμβανομαι ως κατι παιδικο..μπορει να ειμαι ριμαντικη αλλα νομιζω οτι ο ερωτας ειναι κατι αγνο ,μια ιερη στιγμη που δινεις και γεμιζεις ενεργεια ,,που καταλαβαινεις τον αλλον τι ανθρωπος ειναι με τον τροπο που σε αγγιζει.σου μιλαει..αν ειναι αυτο που σε εκφραζει και υπαρχει χημεια τοτε ο ενας γινεται κυνηγος του αλλου...και μετα ερχεται και η αγαπη..που επιστεγαζει αυτην την σχεση...
Εγώ ένα πράγμα πιστεύω.
Όταν κάποιοι γουστάρουν να είναι μαζί, ταιριάζουν, υπάρχει χημεία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταλήξουν μαζί.
Όλα τ' άλλα είναι αναλύσεις επί αναλύσεων για να δεχτούμε πιο εύκολα ότι κάποιος - κάποια δεν μας γουστάρει αρκετά.
Και βαφτίζουμε τον άλλον ανώριμο, ανασφαλή και ό,τι άλλο σκαρφιστούμε.
Όσο σημαντικοί και ακαταμάχητοι κι αν είμαστε, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα μας θέλουν και πολύ. Ας μην κολλάμε σ' αυτούς.
εκτος απο τις φαιδροτητες, υπαρχουν και οι προτιμησεις...
για παραδειγμα:
υπαρχουν ανθρωποι που δεν την βρισκουν με τπτ με ομοφυλους τους στο σεξ, αλλα δενε χουν κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους και με το τι κανουν οι αλλοι στο κρεβατι τους. αυτο δεν ειναι συντηρητισμος, ειναι προτιμηση!
ετσι και πολλες γυναικες (οπως κι εγω) δεν την βρισκουν να κυνηγουν ανδρες. ξενερωνουν. και ξενερωνουν ακομα περισσοτερο αν αντιληφθουν οτι ενας ανδρας περιμενει να κυνηγηθει... αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα οι φιλες τους να κυνηγανε ανδρες, λαγους, οτιδηποτε...
ΟΥΤΕ αυτο ειναι συντηρητισμος. ειναι προτιμηση!
Ειναι προτιμηση σου να περιμενεις να κανει ο αλλος το "πρωτο βημα" αλλα αυτο δε σημαινει οτι οποια θελει να παρει την "πρωτοβουλια" παει εναντια στους "κανονες" της φυσης και στη θεσπιση ψευτορολων αναμεσα σε ανδρα και γυναικα! Αυτο για 'μενα ειναι συντηρητισμος και περιχαρακωση πισω απο κοινωνικες νορμες!!
Ώπα βρε συ! Η άποψη που θέλει την γυναίκα με παθητικό ρόλο εκπορεύεται από τους κανόνες της φύσης;... Υπάρχουν ζώα, όλα ανώτερα θηλαστικά που επιλέγουν αυτά σύντροφο (ex:cougars you know? :p ). Και στη τελική είμαστε άνθρωποι, τα μοναδικά ζώα, σε αυτό τον πλανήτη, που μπορούμε να αναθεωρούμε τις αξίες μας και τον τρόπο ζωής, να εξελισσόμαστε ενσυνείδητα δηλαδή...