Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 117
    Senior Member
    αυτό που λες είναι αγάπη όχι έρωτας μπορεί να κάνω και λάθος..
    αλλά αυτό σου το είπα και πριν άλλος το θέλει έτσι άλλος το θέλει λίγο διαφορετικό
    δεν είναι κάτι κακό
    όλοι βολεύονται :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μα τι περιμενεις να παρεις?
    Οταν εγω θελω κατι απο καποιον, μου αρκει να το παρω και οχι να κανω εμπορικη πραξη.
    Ο ερωτας, αν ειναι αληθινος, δεν ζητα ανταλλαγματα.
    Εγώ πίστευα πως ο έρωτας είναι εγωισμός καθαρά και η αγάπη ανιδιοτέλεια αλλά τα έχω μπερδέψει τελικά, δεν ξέρω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    σωστή λέξη χρησιμοποίησα πριν :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Η αγαπη ειναι σιγουρα ανιδιοτελης.

Ο ερωτας τωρα , ειναι ενας αχταρμας , μια εκρηξη κυριολεκτικα... Συναισθηματικη φορτιση στο αποκορυφωμα. Εμπεριεχει ταυτοχρονα πονο , ευχαριστηση ,εγωισμο ,αγαπη και χιλια δυο που ειναι δυσκολο να τα ξεδιαλυνεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα προτιμούσα αντί για αχταρμάς να έλεγες κοκταίηλ. Μαρτίνι-σοκολάτα για την ακρίβεια ;)

Senior Member
    Ναι...δεν ειναι ποιητικη λεξη λολ.

Το θεμα ειναι οτι στην αγαπη συνηθως δεν υπαρχουν αλληλοσυγκρουομενα αισθηματα....που δρουν ταυτοχρονα σε τοσο μεγαλο βαθμο , λες και σε εχουν ντοπαρει.

Βεβαια αν αγαπας μπορεις να πονεσεις παρα πολυ με μια απωλεια ας πουμε. Δεν ξερω ρε συ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ναι...δεν ειναι ποιητικη λεξη λολ.

Το θεμα ειναι οτι στην αγαπη συνηθως δεν υπαρχουν αλληλοσυγκρουομενα αισθηματα....που δρουν ταυτοχρονα σε τοσο μεγαλο βαθμο , λες και σε εχουν ντοπαρει.

Βεβαια αν αγαπας μπορεις να πονεσεις παρα πολυ με μια απωλεια ας πουμε. Δεν ξερω ρε συ.
    Αυτή είναι η ουσία του έρωτα νομίζω. Τα αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα. Χτύπησες φλέβα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Είπα εγώ οτι μου αρέσουν τα παρακάλια? Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα, απλά το λέει ευθέως. Αυτό για μένα τουλάχιστον, τον κάνει ελκυστικό. ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    Το θετεις σωστα λεγοντας "ΓΙΑ ΜΕΝΑ" καθως δεν υπαρχει ενας καθολοκος κανονας σε αυτα (ρολος γυναικας και ρολος ανδρα)! Αυτα ειναι φαιδροτητες που αναδεικνυουν ακρατο συντηρητισμο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Η Julias, η Gypsy, o Sed...:D (ήταν ειρωνικός υπαινιγμός)...

Κάθε άλλο, νομίζω σήμερα οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από ποτέ. Βέβαια ότι αρέσει στον καθένα αλλά να μην εμφανίζουμε ως φυσιολογικό πρότυπο τέτοια κατάλοιπα του παρελθόντος.

Είναι δυνατόν κάποιος να υπερηφανευθεί για το γεγονός ότι αυτός ποτέ δεν χρειάστηκε να τολμήσει... Αυτό περισσότερο μου ακούγεται ως έκπτωση (στον ίδιο σου τον εαυτό) παρά ως προτέρημα.
    Κι εμενα η ερωτηση που σου εθεσα ηταν ρητορικη!!! Ως νεος εχεις αντιληφθει το "κλιμα" της εποχης και οι αποψεις σου διατυμπανιζουν τη φρεσκαδα σου! Αλιμονο σε οσους κηρυτουν οπισδοδρομικες αποψεις! Δυστυχως γι'αυτους, αυτες οι "ομιχλωδεις" εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτη!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Παραμένω στο ρόλο του θυληκού. Είναι καλύτερο ν' αφήνουμε την φύση να κάνει την δουλειά της.
    Εσυ προσεχε μην περιμενεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γιατι τοτε θα 'ναι ΑΡΓΑ!!! (εκανα και "ριμα"!!)

Senior Member
    καλημερα στην ομορφη παρεα..να εξθεσψ κι εγω την αποψη μου για τον ερωτα??εγω τον εκλαμβανομαι ως κατι παιδικο..μπορει να ειμαι ριμαντικη αλλα νομιζω οτι ο ερωτας ειναι κατι αγνο ,μια ιερη στιγμη που δινεις και γεμιζεις ενεργεια ,,που καταλαβαινεις τον αλλον τι ανθρωπος ειναι με τον τροπο που σε αγγιζει.σου μιλαει..αν ειναι αυτο που σε εκφραζει και υπαρχει χημεια τοτε ο ενας γινεται κυνηγος του αλλου...και μετα ερχεται και η αγαπη..που επιστεγαζει αυτην την σχεση...

Senior Member
    Εγώ ένα πράγμα πιστεύω.
    Όταν κάποιοι γουστάρουν να είναι μαζί, ταιριάζουν, υπάρχει χημεία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταλήξουν μαζί.
    Όλα τ' άλλα είναι αναλύσεις επί αναλύσεων για να δεχτούμε πιο εύκολα ότι κάποιος - κάποια δεν μας γουστάρει αρκετά.
    Και βαφτίζουμε τον άλλον ανώριμο, ανασφαλή και ό,τι άλλο σκαρφιστούμε.
    Όσο σημαντικοί και ακαταμάχητοι κι αν είμαστε, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα μας θέλουν και πολύ. Ας μην κολλάμε σ' αυτούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Το θετεις σωστα λεγοντας "ΓΙΑ ΜΕΝΑ" καθως δεν υπαρχει ενας καθολοκος κανονας σε αυτα (ρολος γυναικας και ρολος ανδρα)! Αυτα ειναι φαιδροτητες που αναδεικνυουν ακρατο συντηρητισμο!
    εκτος απο τις φαιδροτητες, υπαρχουν και οι προτιμησεις...
    για παραδειγμα:
    υπαρχουν ανθρωποι που δεν την βρισκουν με τπτ με ομοφυλους τους στο σεξ, αλλα δενε χουν κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους και με το τι κανουν οι αλλοι στο κρεβατι τους. αυτο δεν ειναι συντηρητισμος, ειναι προτιμηση!
    ετσι και πολλες γυναικες (οπως κι εγω) δεν την βρισκουν να κυνηγουν ανδρες. ξενερωνουν. και ξενερωνουν ακομα περισσοτερο αν αντιληφθουν οτι ενας ανδρας περιμενει να κυνηγηθει... αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα οι φιλες τους να κυνηγανε ανδρες, λαγους, οτιδηποτε...
    ΟΥΤΕ αυτο ειναι συντηρητισμος. ειναι προτιμηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Κάνεις λάθος! Το ν' αντιστεκόμαστε σε κάθε τι που εκπορεύεται από τους κανόνες της φύσης, αυτό είναι η φαιδρότητα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εκτος απο τις φαιδροτητες, υπαρχουν και οι προτιμησεις...
    για παραδειγμα:
    υπαρχουν ανθρωποι που δεν την βρισκουν με τπτ με ομοφυλους τους στο σεξ, αλλα δενε χουν κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους και με το τι κανουν οι αλλοι στο κρεβατι τους. αυτο δεν ειναι συντηρητισμος, ειναι προτιμηση!
    ετσι και πολλες γυναικες (οπως κι εγω) δεν την βρισκουν να κυνηγουν ανδρες. ξενερωνουν. και ξενερωνουν ακομα περισσοτερο αν αντιληφθουν οτι ενας ανδρας περιμενει να κυνηγηθει... αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα οι φιλες τους να κυνηγανε ανδρες, λαγους, οτιδηποτε...
    ΟΥΤΕ αυτο ειναι συντηρητισμος. ειναι προτιμηση!
    Το ιδιο πραγμα λεμε! Οπως ειπα,δεν υπαρχουν "κανονες"!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast