Originally Posted by
λιλιουμ
Μπα, Βlue, δε νομιζω οτι ο Κενο κοιταζει ψηλα σε θεματα εμφανισης, ο Κενο δε κοιταζει γενικα, απλα περιμενει, να ερθει να του χτυπησει την πορτα. Πεταχτηκα ε? Χιχιχι
Λοιπον με ολη μου την καλη διαθεση θελω να πω μερικα πραγματα που εχω καταλαβει, απο πραγματα που εχει πει ο ιδιος. Τα κανω μια σουμα λοιπον.
Ο κενο λοιπον ειναι πολυ δοτικος και συμπονετικος, και του αρεσει να δινει και να προστατευει, το εχει πει ο ιδιος. Αυτο, μπορει να τον κανει να γινεται πολυ καταπιεστικος στις σχεσεις του, οπως εχει πει παλι ο ιδιος. ΕΙμαι σιγουρη οτι στην οικογενεια του θα παρεχει στοργη και προστασια σαν μπουλντογκ. Απο την προστατευτικη του φυση απορρει λοιπον, οσο και αν φαινεται παραξενο, ο συντηρητισμος και η επιφυλακτικοτητα του. Δεν του ειναι ευκολο να γινει τολμηρος, να παρει τη βαλιτσα του και να φυγει απο την Ελλαδα, ουτε να μπει μεσα σε μια παρεα να κανει γνωριμιες, κτλ κτλ. Για αυτο ειπα και παραπανω οτι δεν κοιταζει να βρει καποια κοπελα, αλλα περιμενει να του ερθει εκ του ασφαλους, οπως παλι εχει πει ο ιδιος, για να μη φαει τη χυλοπιτα, βεβαια ετσι μενει και χωρις την πιτα. Ολα αυτα τα ανασταλτικα που σκεφτεται ανακοπτουν την ορμητικοτητα του και ετσι γινεται νευρικος και αντιδραστικος.
Ειναι ομως καλοκαρδος, και τελικα πληγωνεται γιατι δεν πηρε ποτε οσα εδωσε.
Επισης, ξοδευει αρκετο μερος της ζωης του προφανως σκεπτομενος το μελλον, αν θα αυτοκτονησει, αν θα γερασει, αν θα ζησει στην Ελλαδα, αν θα μεινει μονος, κτλ κτλ κτλ. Αργει να κανει το πρωτο βημα για τη δραση, και μερικες φορες αντι να μεταβει σε αυτη, καθεται απο μακρια και την κοιταζει ασχολουμενος με θεωρητικα σχηματα. Το ενστικτο του τον ωθει να κανει πραγματα, αλλα ερχεται μετα η σκεψη και τον σταματα κι ετσι γινεται αποτομος και μεταδιδει την ενταση του στους αλλους. Αυτοι οι αλλοι εχω καταλαβει οτι ειναι σημαντικοι για αυτον, οι διαπροσωπικες σχεσεις δηλαδη, που οσο πιο πολυ εμβαθυνονται τοσο πιο πολυ θα ελευθερωνεται απο τη φυλακη του, κι ο ιδιος αυτο λεει οταν θελει μια κοπελα να τον παρει απο εδω να φυγουνε.
Φαινεται οτι του αρεσει η συντροφια και την εχει αναγκη, και του αρεσει να τονιζει τι εχει προσφερει στους αλλους, τι του εχουν ζητησει, και με ποιους εχει μιλησει, για να εντυπωσιασει τους αλλους. Του αρεσει η ανταλλαγη αποψεων και ο διαλογος, αλλα σε καποιο ζητημα που προκυπτει παντα θα βρει μια δικαιολογια και χωρο για μικροσχολιασμους.
Ειναι ρομαντικος, του αρεσουν οι συζητησεις για ταινιες, μουσικη, τα αστρα και τη φυση. ΠΟλλες φορες ομως αντιδρα σαν κακομαθημενη πριγκηποπουλα, που ενοχλειται απο τους θορυβους, τον κοσμο, ακομα και απο τις χειραψιες.
Μεπ ολλη αγαπη