Results 286 to 300 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
15-03-2012, 19:58 #286
φυσικα. κι αν ειναι να μου λες για τα ωραια σου οπισθια, να τσακωνομαστε συχνοτερα. θα το απολαμβανα και να με χεσεις κυριολεκτικα, εγω βλεπεις δε βαζω ορια στους ανθρωπους μαρκελα, τους αφηνω να εκφραστουν οπως θελουν και προσπαθω να μην προβληματιζομαι ακομα κι αν καταντησουν χυδαιοι και προστυχοι. παρολαυτα σημερα δε σε εβρισα χωρις λογο, με νευριασες οταν αμφισβητισες αυτο που ειπα, οταν επελεξα να αποχωρισω απ'τη κουβεντα για να ηρεμισω. λες και εχω υπογραψει κανα συμβολαιο να καθομαι κλεισμενος να απαντω ολη μερα στον καθενα εδω περα μεσα (κι αυτο παει σε ολα τα μελη, οχι μονο σε σενα). απαντω οπου θελω λοιπον κι οποτε το θελω και με οποιον τροπο θελω. το ιδιο κανεις κι εσυ κι ολοι οι αλλοι.
- 15-03-2012, 20:31 #287
Δεν θα σου κάνω την χάρη, να ξεπέσω στο επίπεδό σου! Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά!
Και χωρίς λόγο μ' έβρισες κι ανεπεξέργαστη κι ακραία, γι' άλλη μια φορά ήταν η αντίδρασή σου, όπως το κάνεις πάντα!
Όλ' αυτά, που θα 'πρεπε από την αρχή να σου καταλογίσω εγώ, τα καταλογίζεις εσύ αναίτια σε μένα.
Εσύ μ' αμφισβήτησες ήδη από το #263, επειδή δεν σου άρεσε η άποψή μου.
Δεν κατάλαβα δηλ! Σε σένα θα λέμε μόνο αυτά, που θες ν' ακούσεις;
Αυτό λέγεται Φασισμός! Καλά στάπε και την άλλη φορά η ρέην.. Και καλά στα χώνει με την πρώτη ευκαιρία!
Και γι' άλλη μια φορά, μούδωσες να εμπεδώσω, τους λόγους, που δεν μπορείς να σταθείς δίπλα σε μια γυναίκα. Άλλαξε μυαλά! Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά αυτή η συντηρητική συμπεριφορά σου, δείχνει ότι πρέπει νάχεις περασμένα τα 50 και βάλε! Σούφυγε η ζωή. Λυπάμαι!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-03-2012, 20:42 #288
Βρε παιδια .... εδω ήρθαμε να βοηθήσει οποίος και όσο μπορει ο ενας τον αλλο και λιγο εμείς οι άντρες σεβασμο στις γυναίκες όχι γιατι νομίζουμε ότι ειμαστε ανώτεροι αλλα απλα γιατι ο ρόλος της γυναίκας ειναι τοσο σημαντικός που δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε ποτε να τις ανταγωνιστουμε .
15-03-2012, 20:50 #289
ουτε κι εγω θα ξεπεσω στο iq ραδικιου, το οποιο οση βοηθεια κι αν παρει, δε προκειται να αυξηθει.
στο #262 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΑΠΟΨΗ, για να πεις οτι σου την ειπα. ειναι απλα αερολογιες οπως συνηθιζεις. πες κατι ουσιαστικο, κι αν σε βρισω γι'αυτο αντι να κατσω να το συζητησω, τοτε ελα βρισε με. εσυ αντιθετος μαλακιστηκες τοσο μετα, που μου ειπες "και καλα" στο παω να παρω αερα, ενω αποχωρησα γιατι ηθελα να ηρεμισω, κι οχι να συνεχισω το καβγα και να βριζω χειροτερα. επιασες και τους γονεις μου μετα, ενω ουδεποτε ανεφερα κατι για τους δικους σου. με βαζετε να τσακωνομαι με το ζορι εδω περα μεσα, κι εχω πει δε προκειται να το ξανακανω ουτε να ξανασχοληθω με κανεναν προσωπικα. το φορουμ δεν ειναι γι'αυτο, ουτε κι εγω το εχω να βριζομαι. ουτε 30 δεν εφτασα ακομα, αλλα ναι σωστα το λες ειμαι 50, μη σου πω κι 80. ετοιμοθανατος, αυριο πεθαινω.
ο σεβασμος κερδιζεται. και δε προκειται να σεβαστω ατομα που ενω μειωνουν τη νοημοσυνη μου, πανε να μου το παιξουν και υπερανω. οχι μονο για τη μαρκελα αυτο, για ΟΛΟΥΣ.
15-03-2012, 20:56 #290
mIRC κιέτς.
15-03-2012, 21:19 #291
ΚΕΝΟ όλα τα κορίτσια στην ηλικία γύρω στα 25 θέλουν να περνούν καλά, να στολίζονται, να διασκεδάζουν, να ζουν τα νιατα τους με όσο το δυνατό πιο συμβατές με αυτές παρέες. και τί να θέλουν; Να συζούν με έναν άντρα που τις πρήζει, να του μαγειρεύουν, να του σιδερώνουν και να κάνουν πράγματα που έτσι και αλλιώς θα μπουν καταπιεστικά ή μη σε λίγα χρόνια; Πότε θα ζήσουν ανέμελα χωρίς υποχρεώσεις; Μόνο αυτή την περίοδο. Και φυσικά αν η άλλη είναι πολύ εμφανίσημη κοπέλα έχει πολλές επιλογές, γιατί να μην επιλέξει τον καλύτερο γι΄ αυτήν; Αν όμως είναι μετρίας εμφάνισης και δεν έχει αυτοπεποίθηση μπορεί να θέλει να δεσμευτει με ένα άντρα άνεργο, φτωχό πλην τίμιο. Το θέμα είναι ότι εσεις οι άντρες, όπως κατηγορείτε τη γυναίκα ότι κοιτα το κοινωνικό και το οικονομικό, κοιτατε κυρίως την εξωτερική εμφάνιση. Αν η άλλη δεν είναι εμφανίσημη, απλά δεν την θέλετε. Αυτό είναι πολύ ρατσιστικό εκ μέρους σας. Τα πρώτα κριτήρια των αντρών είναι η εμφάνιση, η ηλικία και οι καμπύλες. Γιατί δεν πας λοιπόν και συ να πλησιάσεις μια κοντη, χοντρή και άσχημη με ή χωρίς καμπύλες αλλά με εξαιρετικά ψυχικά χαρίσματα και να σε αγαπαει κιόλας και καθεσαι και κατηγορείς όλες τις γυναίκες; Μήπως κοιταζεις ψήλά σε θέματα εμφανισης;
15-03-2012, 22:03 #292
15-03-2012, 22:06 #293
- In this old house where every door is open
Μπα, Βlue, δε νομιζω οτι ο Κενο κοιταζει ψηλα σε θεματα εμφανισης, ο Κενο δε κοιταζει γενικα, απλα περιμενει, να ερθει να του χτυπησει την πορτα. Πεταχτηκα ε? Χιχιχι
Λοιπον με ολη μου την καλη διαθεση θελω να πω μερικα πραγματα που εχω καταλαβει, απο πραγματα που εχει πει ο ιδιος. Τα κανω μια σουμα λοιπον.
Ο κενο λοιπον ειναι πολυ δοτικος και συμπονετικος, και του αρεσει να δινει και να προστατευει, το εχει πει ο ιδιος. Αυτο, μπορει να τον κανει να γινεται πολυ καταπιεστικος στις σχεσεις του, οπως εχει πει παλι ο ιδιος. ΕΙμαι σιγουρη οτι στην οικογενεια του θα παρεχει στοργη και προστασια σαν μπουλντογκ. Απο την προστατευτικη του φυση απορρει λοιπον, οσο και αν φαινεται παραξενο, ο συντηρητισμος και η επιφυλακτικοτητα του. Δεν του ειναι ευκολο να γινει τολμηρος, να παρει τη βαλιτσα του και να φυγει απο την Ελλαδα, ουτε να μπει μεσα σε μια παρεα να κανει γνωριμιες, κτλ κτλ. Για αυτο ειπα και παραπανω οτι δεν κοιταζει να βρει καποια κοπελα, αλλα περιμενει να του ερθει εκ του ασφαλους, οπως παλι εχει πει ο ιδιος, για να μη φαει τη χυλοπιτα, βεβαια ετσι μενει και χωρις την πιτα. Ολα αυτα τα ανασταλτικα που σκεφτεται ανακοπτουν την ορμητικοτητα του και ετσι γινεται νευρικος και αντιδραστικος.
Ειναι ομως καλοκαρδος, και τελικα πληγωνεται γιατι δεν πηρε ποτε οσα εδωσε.
Επισης, ξοδευει αρκετο μερος της ζωης του προφανως σκεπτομενος το μελλον, αν θα αυτοκτονησει, αν θα γερασει, αν θα ζησει στην Ελλαδα, αν θα μεινει μονος, κτλ κτλ κτλ. Αργει να κανει το πρωτο βημα για τη δραση, και μερικες φορες αντι να μεταβει σε αυτη, καθεται απο μακρια και την κοιταζει ασχολουμενος με θεωρητικα σχηματα. Το ενστικτο του τον ωθει να κανει πραγματα, αλλα ερχεται μετα η σκεψη και τον σταματα κι ετσι γινεται αποτομος και μεταδιδει την ενταση του στους αλλους. Αυτοι οι αλλοι εχω καταλαβει οτι ειναι σημαντικοι για αυτον, οι διαπροσωπικες σχεσεις δηλαδη, που οσο πιο πολυ εμβαθυνονται τοσο πιο πολυ θα ελευθερωνεται απο τη φυλακη του, κι ο ιδιος αυτο λεει οταν θελει μια κοπελα να τον παρει απο εδω να φυγουνε.
Φαινεται οτι του αρεσει η συντροφια και την εχει αναγκη, και του αρεσει να τονιζει τι εχει προσφερει στους αλλους, τι του εχουν ζητησει, και με ποιους εχει μιλησει, για να εντυπωσιασει τους αλλους. Του αρεσει η ανταλλαγη αποψεων και ο διαλογος, αλλα σε καποιο ζητημα που προκυπτει παντα θα βρει μια δικαιολογια και χωρο για μικροσχολιασμους.
Ειναι ρομαντικος, του αρεσουν οι συζητησεις για ταινιες, μουσικη, τα αστρα και τη φυση. ΠΟλλες φορες ομως αντιδρα σαν κακομαθημενη πριγκηποπουλα, που ενοχλειται απο τους θορυβους, τον κοσμο, ακομα και απο τις χειραψιες.
Μεπ ολλη αγαπη
15-03-2012, 22:54 #294
Blue1 χαιρομαι που με επαληθευεις. ελπιζω να το διαβασει και η void αυτο το post. ΟΛΕΣ λοιπον μεχρι τα 25-30 τους θελουν να καλοπερασουν. και πως θα το κανουν αν δε βρουν εναν που να εχει τα παντα ? πρωτα απ'ολα λεφτα, αλλιως δε γινεται τιποτα...
τους αντρες ομως σ'αυτη την ηλικια που ειναι μονοι και ψαχνουν απεγνωσμενα γι'αυτα τους ρωτησε κανεις αν καλοπερνανε ? ή ειναι παλι δικο τους θεμα, ο καθενας φτιαχνει τη ζωη του ? και πως ακριβως μπορουν να το κανουν αυτοι, οταν δεν υπαρχουν δουλειες και ζουμε φτωχα ?
τι προσφερουν παραπανω τα κοριτσακια σ'αυτη την ηλικια ? ειναι αραγε η εξυπναδα τους ? τα ταλεντα τους ? που δε ξερουν ουτε να μαγειρευουν ? ουτε να σιδερωνουν ? ουτε καν να περιποιηθουν καποιον ? ειναι η σταθεροτητα που προσφερουν ? κατι αλλο παραπανω πρεπει να ειναι. μηπως η ομορφια και το κορμι τους που ειναι φρεσκιες ακομα ?
και που το ξερεις οτι δεν την εχω πεσει ηδη σε χοντρες και κοντες ? αλλα ακομα κι αυτες ψωνισμενες ειναι. αφου λιγο να σας δωσει σημασια κανεις και να σας μιλησει ομορφα, ψωνιζεστε. αυτο δε το εχουν ολοι οι αντρες ξερεις, να τους φτιαχνει η ψυχολογια επειδη ακουσαν μια καλη κουβεντα. γιατι πολλες φορες δεν υπαρχει ΚΑΝ μια κουβεντα. κι οχι δεν κοιταζω ψηλα σε θεματα εμφανισης, ψαχνω μια μετρια σαν εμενα. αλλα οκ ας πουμε οτι εγω ειμαι υπερβολικα παραξενος, αρνητικος και κακιασμενος. τα αλλα μπακουρακια του φορουμ ? φταινε ολα μηπως ? ειναι ολα σαν εμενα ? βλεπετε που καπου δεν ειναι τυχαιο το ολο θεμα ?
...περισσοτερα στο Αστρα & Οραμα που κυκλοφορει, το ζωδιο που μολις διαβασατε ειναι ο ταυρος.
ολα καλα λιλιουμ μονο που η οικογενεια μου πλεον με αφηνει αδιαφορο, εχω πει οτι δεν ειναι αυτοι οι πραγματικοι μου γονεις, ας πανε να πεθανουνε. παλιοτερα τους ετρεχα και σε νοσοκομεια και λοιπα. ναι το εκανα! πλεον ομως δε προκειται να ξανασχοληθω και να φροντισω κανεναν, ειδικα οταν δεν ειμαι κι εγω ευχαριστημενος με την υποτιθεμενη φροντιδα του. οι επιλογες που κανουν δε με περιλαμβανουν. ετσι οπλοφορω κι αδιαφορω! δε νοιαζονται πραγματικα για μενα, ουτε κι εγω. το ιδιο ισχυει και για τα κοριτσακια. στα οποια δε περιμενω ακριβως να μου ερθουν εκ του ασφαλους, κανω το βημα μου, τη κινηση μου, οταν μου αρεσει καποια εχει τη προσοχη μου. αν δε δω θετικο σημαδι, να θελει να συνεργαστει, τοτε ναι τη γραφω. δε χανω το χρονο μου και πολυ σκεπτομενος. αφου και στο σχολειο προτιμουσα παντα τη πραξη, γιατι τη θεωρια τη βαριομουν και με κουραζε. θεματα ομως οπως η μετακομιση σε αλλη χωρα δεν ειναι και τοσο ευκολα. ελπιζω παντως εσυ να το καταφερες το βημα, και να μη μας γραφεις ακομα απο ελλαδα...
this thread is now known as KENO's long lost love.
15-03-2012, 23:14 #295
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63630734
Φραγή στα κινητά υπουργείων
Ηδη χθες σίγησαν τα κινητά τηλέφωνα της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας,
ενώ έπεται και συνέχεια καθώς στη λίστα των προς φραγή συνδέσεων ανήκουν,
σύμφωνα με πληροφορίες, και τα τηλέφωνα των υπουργείων Εργασίας και Πολιτισμού,
αλλά και αρκετών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Σίγησαν τα κινητά τηλέφωνα της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας,
ενώ στη λίστα των προς φραγή συνδέσεων ανήκουν και τα τηλέφωνα
των υπουργείων Εργασίας και Πολιτισμού,
αλλά και αρκετών δήμων
Σε... κύμα φραγής στα κινητά τηλέφωνα πέντε υπουργείων
και αρκετών δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων είναι αποφασισμένη
να προχωρήσει η Cosmote λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.
Hδη χθες σίγησαν τα κινητά τηλέφωνα της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας,
ενώ έπεται και συνέχεια, καθώς στη λίστα των προς φραγή συνδέσεων ανήκουν,
σύμφωνα με πληροφορίες, και τα τηλέφωνα των υπουργείων Εργασίας και Πολιτισμού,
αλλά και αρκετών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι συσσωρευμένοι απλήρωτοι λογαριασμοί των συγκεκριμένων φορέων,
των οποίων τα τηλέφωνα θα σιγήσουν, σε αυτό το πρώτο κύμα διακοπών
φτάνουν τα 260.000 ευρώ.
Από χθες, πάντως, τα τηλέφωνα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου,
της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου, γραμματέων, συνεργατών
και υπηρεσιακών παραγόντων μπορούσαν μόνο να δέχονται κλήσεις.
Οι κάτοχοί τους όμως δεν μπορούσαν να καλέσουν,
καθώς είχε ενεργοποιηθεί η φραγή εξερχόμενων κλήσεων.
Ο νέος υπουργός Γ. Μπαμπινιώτης, πάντως,
δεν έχει πάρει κινητό τηλέφωνο του υπουργείου Παιδείας,
αλλά χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιότεροι λογαριασμοί πρώην υπουργών Παιδείας
που αφορούσαν δεκάδες τηλέφωνα συνεργατών,
τα οποία πληρώνονταν από το ελληνικό Δημόσιο,
δεν είχαν λάβει την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου,
με αποτέλεσμα να μείνουν απλήρωτοι, να διογκωθούν
και χθες να διακοπούν οι συνδέσεις.
Η ανεξόφλητη οφειλή του υπουργείου Παιδείας στην Cosmote
ανέρχεται σε περίπου 50.000 ευρώ και αφορά το διάστημα των 3-4 τελευταίων ετών,
ενώ ακόμα υψηλότερη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες,
η οφειλή του υπουργείου Πολιτισμού.
Η φραγή στα κινητά τηλέφωνα, πάντως, αναμένεται να κάνει αδύνατη
και την ενδοεπικοινωνία στα υπουργεία, καθώς η εταιρεία κινητής
τηλεφωνίας εφαρμόζει στους εταιρικούς πελάτες το σύστημα VPN,
βάσει του οποίου λειτουργούν τα πενταψήφια εσωτερικά τηλέφωνα
εντός των υπουργείων και των οργανισμών.Last edited by Joann; 16-03-2012 at 00:51.
15-03-2012, 23:24 #296
16-03-2012, 10:32 #297
ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ: " ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ.. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; "
ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: " ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! "
Δ. Καζάκης: «Θα πεθάνει κόσμος με τα φάρμακα από το Πακιστάν»!
Συνέντευξη στον Γιώργο Ε. Χριστοφορίδη
«Θα πεθάνει κόσμος». Τρεις λέξεις, τρεις λέξεις με τεράστια δύναμη, συνοψίζουν την άποψη του γνωστού αναλυτή
-με το τεράστιο κοινωνικό ρεύμα- Δημήτρη Καζάκη, όταν το newsbomb.gr τον ρωτά για το νέο νομοσχέδιο της
Υγείας, που υποχρεώνει τους γιατρούς να συνταγογραφούν δραστική ουσία αντί για φάρμακο και τους
φαρμακοποιούς να πωλούν στον ασθενή το φθηνότερο σκεύασμα.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πεθάνει κόσμος», διευκρινίζει -με συνέντευξή του στο newsbomb.gr-
ο κ. Καζάκης, «όταν θα μας φέρνουν φάρμακα από το Πακιστάν». Και προσθέτει: «Εδώ παίζουν με την Υγεία μας.
Οποιος έχει λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να
θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!».
Σύμφωνα με τον γνωστό αντι-μνημονιακό αναλυτή, «η τρόικα θεωρεί τους Ελληνες ανθρώπους β’ κατηγορίας».
Με αυτό το δεδομένο, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, δε διστάζουν να αυξήσουν τα ποσοστά θνησιμότητας στην
Ελλάδα, προκειμένου να κάνουν οι ξένες πολυεθνικές τα πειράματά τους και, βέβαια, για να εξυπηρετηθεί η
υπερκερδοφορία ειδικών επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δ. Καζάκη στο newsbomb.gr για την Υγεία:
κ. Καζάκη, πώς κρίνετε το νομοσχέδιο για την Υγεία που ψηφίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή;
Οι νέες ρυθμίσεις ορίζουν τη φτηνότερη τιμή ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιλογή του φαρμάκου.
Τα γενόσημα, όμως, δεν είναι κάτι σαν τα «ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτου», όπως φαίνεται ότι τα
αντιλαμβάνονται αυτοί οι κύριοι. Ουσιαστικά, ο νέος νόμος για την Υγεία προωθεί τα φθηνότερα σκευάσματα,
κι ας παράγονται και στο Πακιστάν! Ποιος ξέρει από ποιες κλινικές μελέτες συνοδεύονται αυτά, πώς έχουν
πιστοποιηθεί και από ποιον; Και μη μας πούνε ότι τα πιστοποιεί ο ΕΟΦ! Ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων
δεν έχει απολύτως καμία δυνατότητα πιστοποίησης. Το έχουν καταγγείλει οι ίδιοι οι γιατροί, ότι κατ’ αρχήν
δε διαθέτει καν το απαραίτητο προσωπικό…
Φοβάστε για τα χειρότερα, δηλαδή;
Θα πεθάνει κόσμος, κ. Χριστοφορίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεθάνει, όταν θα φέρνουν φάρμακα από το
Πακιστάν. Εδώ παίζουν με την Υγεία μας. Οποιος έχει λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά
του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!
Τι θα γίνει, δηλαδή, με τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από εξαιρετικά εξειδικευμένα φάρμακα;
Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες ασθενών, που πάσχουν από όχι άμεσα ιάσιμα νοσήματα, τα οποία απαιτούν θεραπείες
υψηλού κόστους. Η λογική της τρόικα είναι «να τους πετάξουμε στον Καιάδα και να τελειώνουμε με αυτούς».
Γιατί, όταν αυτά τα φάρμακα δε θα καλύπτονται από το ασφαλιστικό σύστημα, οι τιμές τους θα καταλήξουν να
διαμορφώνονται ελεύθερα και να φτάσουν στα ουράνια.
Κατά τη γνώμη σας, τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά;
Η τρόικα θεωρεί τους Ελληνες ως ανθρώπους β’ κατηγορίας. Συνεπώς, δεν τρέχει τίποτα γι’ αυτήν αν αυξηθούν
τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνουν οι ξένες πολυεθνικές τα πειράματά τους εις βάρος
ενός ολόκληρου λαού. Τα έχουν ανάγκη, εξάλλου, αυτά τα πειράματα για να αναπτύξουν τα εναλλακτικά τους
φαρμακευτικά προϊόντα.
Υπάρχει σχέδιο, δηλαδή…
Και, βέβαια. Ολα αυτά δε γίνονται χωρίς σχέδιο. Όταν θα φέρνουν φάρμακα από το Πακιστάν, το κόστος των
οποίων διαμορφώνεται 99% χαμηλότερα, καταλαβαίνετε ποιο θα είναι το ποσοστό κέρδους των εισαγωγέων.
Οι οποίοι, βέβαια, στη συνέχεια θα εκτοξεύσουν τις τιμές στα ουράνια. Διότι, είναι διαφορετικό να λειτουργείς
ως εκπρόσωπος μιας πιστοποιημένης εταιρείας, η οποία ορίζει τα ποσοστά κέρδους εντός των οποίων μπορείς
να κινηθείς και σε ελέγχει. Εδώ είναι τόσο τεράστια τα περιθώρια κέρδους που είναι σαφές ότι η ρύθμιση
προωθείται για να εξυπηρετηθούν ειδικά επιχειρηματικά συμφέροντα που θα εξασφαλίσουν αδιανόητα κέρδη
εις βάρος της Υγείας μας.
Υπάρχει τρόπος να ανατραπεί όλος αυτός ο σκοτεινός σχεδιασμός;
Πρέπει να κινητοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς -γιατροί, φαρμακοποιοί κ.λπ.- για να υπερασπίσουν την Υγεία
του ελληνικού λαού, για να σώσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας που καταστρέφεται.
Πάντα οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις του κόσμου είναι η απάντηση στην ασυδοσία.
υ.γ.: θα επαναλαμβάνομαι, ότι ο ιατροφιλόσοφος και πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης είπε: " Ωφελέειν μη βλάπτειν "
16-03-2012, 10:48 #298
καλημέρα,το είδα κενό αυτό το ποστ.
So?
Ο/Η Blue εκφράζει μια άποψη την οποία εγώ προσωπικά δεν υιοθετώ.
Έχω πει την άποψή μου πολλές φορές σχετικά με τις γενικεύσεις και σε πόσο εσφαλμένα συμπεράσματα αυτές μπορούν να οδηγήσουν.
Διαφωνώ λοιπόν με την παραπάνω άποψη και έχω κουραστεί πραγματικά, να διαβάζω τέτοια ποστς ειδικά από ορισμένους άντρες του φόρουμ και φυσικά να πρέπει να αποδείξω κάθε φορά πόσο ανυπόστατος είναι ένας τέτοιος ισχυρισμός.
Δηλαδή ακόμα κι αν δε θες να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα κι αν θες να τα διαστρεβλώσεις λιγουλάκι, μια στοιχειώδη λογική πρέπει να την έχεις ρε αδερφέ. Δε γίνεται ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.
Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, μια γυναίκα στα 25 της να θέλουν να συζούν με κάποιον, να θέλουν να του μαγειρεύουν, να τον περιποιούνται κοκ. Παράλληλα, η ίδια γυναίκα, είναι πολύ φυσιολογικό να θέλει να στολίζεται και να βγαινει να περνάει καλά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν πως αναιρείται το ένα σενάριο από το άλλο.
Επίσης, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό μεταξύ όμορφης με επιλογές και άσχημης χωρίς επιλογές.
Δεν υπάρχει πιο μικροαστική αντίληψη από αυτή.
Ξέρω πόσες κοπέλες αντικειμενικά όμορφες οι οποίες δεν έχουν ίχνος αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης και άλλες τόσες μέτριες που γαμαν και δέρνουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Αυτό φυσικά ισχύει και για τους άντρες.
Και ναι, όλοι κοιτάμε καταρχήν την εμφάνιση, όχι με την έννοια απαραίτητα του πιασάρικου αλλά γιατί είδαμε προφανώς κάτι που μας άρεσε.
Είτε λέγεται καμπύλη, είτε όμορφια μαλλιά, είτε μεγάλα μάτια, είτε κάτι στο βλέμμα. Ο,τιδήποτε ρε παιδι μου. Κάτι που βάσει της ιδιοσυγκρασίας μας μας ερεθίζει το ενδιαφέρον. Ανθρώπινο είναι αυτό.
Ούτε κατευθείαν, με το που μπαίνεις στη σχέση γίνεσαι ένα με τον άλλον και αγαπιέσαι τρελλά. Θέλει χρόνο αυτό να σου βγει.
Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες και τους άντρες που βλέπουν μόνο την επιφάνεια και δεν μπορούν να αγαπήσουν, τι να πω ρε παιδιά, θα την πάτήσεις μια δυο τρεις μετά πάπαλα.
Θα βρεις κάποιον σαν εσένα, αν ακούσεις πραγματικά τον εαυτό σου, αν του δώσεις χώρο να αναπνεύσει τότε θα σου πει επακριβώς τι είναι αυτό που έχει ανάγκη. Και τότε θα έρθει και ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα.
Η άποψή μου είναι ότι στον ίδιο άνθρωπο μπορούν να συνυπάρξουν πολλά στοιχεία και ότι ο χαρακτήρας που αποδίσουμε στον άλλον, δεν είναι απαραίτητα αυτό που είναι στην πραγματικότητα αλλά αυτό το οποίο εμείς επιλέγουμε να υπερτονίσουμε...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
16-03-2012, 11:09 #299
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Στο 20,7% το ποσοστό ανεργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2011
Στο 20,7% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, από 17,7%
που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο και 14,2% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010,
με τους άνεργους να ανέρχονται σε 1.025.877 άτομα.
Ο αριθμός των απασχολούμενων διαμορφώθηκε σε 3.932.790 άτομα.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΣΤΑΤ.,
η απασχόληση μειώθηκε κατά 3,6% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 8,5%
σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2010. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 16,8%
σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 44,1%
σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2010.
Πηγή
http://www.xrimanews.gr/oikonomia/28...imhno-toy-2011
16-03-2012, 16:59 #300
εσυ μπορει να μην την υιοθετεις void, η αποψη ομως αυτη δε παυει να βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα, και να ισχυει.
επισης δε μιλαμε για ολη την υφηλιο, αλλα για την ελλαδα μονο τωρα. για ελληνιδες λοιπον, που ειναι πεινασμενες και στερημενες, κι αμα δουν οτι ο αλλος δε προκειται να τους προσφερει ΥΛΗ, απλα δε μπαινουν καν στη διαδικασια να του δωσουν σημασια, γιατι ειναι σαν να μην υπαρχει. οταν κι ο ιδιος δεν ανηκει καπου να εχει εναν κυκλο, πχ σπουδες, δουλεια, κατι τελως παντων να φαινεται, αντε τοτε να τον επιλεξουν. φαντασου πχ τη διαφορα του να σκαει ενας με την αμαξαρα του στη σχολη ποσες θα του δωσουν σημασια και θα θελησουν να πανε βολτα μαζι του, και να πηγαινει ενας με το λεωφορειο ή με τα ποδια απλα ποσο χεσμενο τον εχουν. η αμαξαρα δειχνει τη δυναμη του, ακομα κι αν αποκτηθηκε με τα λεφτα του μπαμπα.
και για να το παω λιγο στο πιο προσωπικο void, αφου πιστευεις γενικευουμε και δε το θελεις, ας παρουμε εσενα για παραδειγμα (γιατι εμενα δε γινεται). ο δικος σου εχει αμαξι ? σπιτι ? δουλεια ? ειναι γυμνασμενος ? ολα αυτα ειναι που χρειαζεται να εχει καποιος για να μετρησει στα κοριτσακια. ποσους ανεργους ξερεις που καλοπερνανε ? ποσους παχυσαρκους ? ποσους που μενουν ακομα με τους γονεις ? τιποτα δεν ειναι τυχαιο, απλα εσεις νομιζετε οτι ειναι ολα καλα, και θα συγχωρεθουν τα "λαθοι" του αλλου, οταν δε καλυπτει ουτε τα βασικα σε μια κοπελα. για αρχη παιρνουν την εμφανιση, αμα δεν διαθετει ουτε αυτη καποιος, τοτε ειναι χαμενος απο χερι.
και φαντασου τωρα κι αυτους που ψαχνουν κατι σταθερο, με συναισθημα, γιατι δε γουσταρουν τα παιχνιδακια σκετα (τα οποια βρισκονται πανευκολα και με ενα τηλεφωνακι σου ρχονται πακετο σπιτι σου, if you know what I mean). αυτος θα πρεπει να περιμενει πρωτα να ωριμασουν μαλλον τα κοριτσακια, να πηδηχτουν με καμια κατοσταρα, και μετα απ'τα 25-30 κι οταν θα αρχισουν να μη μετρανε τοσο οσο στα 20, το ξανασκεφτονται για κατι σταθερο. αυτο φυσικα οπως ειπα με τις εξαιρεσεις τους παντα, δεν ειναι ολες ιδιες.
τελος οσον αφορα αυτο που γραφεις για την επιφανεια, οντως αμα ξεπερασει κανεις μια ηλικια και δεν εχει κανει κατι σοβαρο, τοτε μπορει να ερθει το παπαλα. ετσι μαλλον συνεβη με τον 44χρονο που γραψα πισω, ετσι γινεται και με μενα τωρα, αφου μικροτερος μετρουσα περισσοτερο. τωρα ξεφυγα κι αντε να βρω παλι το δρομο μου και να συνηθισω αλλα και να με ανεχτουνε.
δε συνεχιζω αλλο μη γαμησω το θεμα της μαρκελας και με χεσει κυριολεκτικα.Last edited by deleted-member30-03; 16-03-2012 at 18:08.