Originally Posted by
λιλιουμ
νομιζεις οτι θα τον εκανες στην ακρη. για ολους αυτους τους λογους που φεροταν ασχημα και εμενες, χωρις να ξερεις για διαταραχες, για ολους αυτους τους λογους θα γυριζες παλι. Και οχι μην τους αναζητας τους λογους σε εκεινο το ατομο, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Αυτο εχω βαρεθει να το λεω.
Νομιζεις οτι ξερει ο κοσμος αν η σχεση του ειναι οριακη η οχι? Λιγοι το ανακαλυπτουν.
Και δε δεχομαι οτι μενουν επειδη το ανακαλυπτουν και το δικαιολογουν με αυτο.
Γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν και ομως μενουν και ξαναγυριζουν κοκ.
Και εχω και δυο κοντινα μου παραδειγματα. Που γυριζαν και ξαναγυριζαν στο προβλημα χωρις να ξερουν την διαγνωση.
Οποτε σταματηστε να ασχολειστε με το προβλημα του αλλου, και ασχοληθειτε με το δικο σας. Γιατι του αλλου δε μπορειτε να το αλλαξετε. Το δικο σας μπορειτε.
Γιατι δεν εχω δει κανεναν που να ηταν καλα ισορροπημενος υγιης συναισθηματικα και να εμπλεκε με οριακο και να καθοταν να παιδευεται μαζι του. Τωρα το ποσο προβλημα εχει φαινεται απο το ποσο ανεχεται αυτη την κατασταση, ποσο γρηγορα φευγει, αν ξαναγυρναει, και ποσες φορες ξαναγυρναει. Και πως ειναι οταν τελειωσει η σχεση, μετα. Οσοι απο εσας κανετε ψυχοθεραπεια, ναι μπορει να επιδεινωθηκατε μετα απο μια τετοια σχεση, αλλα υπηρχε ηδη το προβλημα, εγω πιστευω αν δεν ηταν αυτο ισως ηταν κατι αλλο που να σας εστελνε στον ψυχολογο. Μην τρελαθουμε κιολας όλοι οι πρωην των οριακων δεν τρεχουν στους ψυχιατρους μετα.
Και μιλαω και για τα κοντινα μου περιστατικα που ειχαν σχεση με δυο οριακες. Αλλα και για αλλα παραδειγματα που τυγχανει να γνωριζω.
Το να κατηγορειτε τον αλλον, τη διαταραχη του, ή εστω τον κωλοχαρακτηρα του, ή την κακια σας μοιρα και να τα αναμασατε συνεχεια και να διαβαζετε για το δικο του προβλημα, ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.