Οριακή μου αγάπη - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 30 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 437
    Junior Member
    Είναι καλύτερα νομίζω που έχουμε πρόσβαση στην πληροφορία, γιατί έτσι εξηγούνται πολλά και αυτό μας βοηθάει να κατανοήσουμε και όχι να αναθεματίσουμε και αυτό βοηθάει συλλογικά. Η ευθύνη για την ψυχική μας κακοποίηση πέφτει σε εμάς, τους "λογικούς". Δεν μπορούμε να προσδοκούμε από αυτές τις ψυχές να κατανοήσουν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί πρόκειται για ασθένεια του μυαλού και του συναισθήματος. Δεν επέλεξαν να το έχουν. Και ο πόνος που βιώνουν και -προκαλούν- δεν σταματά ποτέ. Από την πλευρά τους επιλέγουν ή να μάθουν να ζουν με αυτό ή να να ζουν μια ζωή στον δικό τους πλανήτη.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    Mετα την εμπειρια του ξεφυγα σκεφτηκα πολυ πριν γραψω κ λεω το εξης!
    ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ....μαλιστα...κ οκ εμεις εχουμε ιντερνετ μιλαμε απο εδω μερικοι επισκεπτονται κ ειδικο κ μιλανε για αυτο.

Σκεφτειτε ολοι ομως το εξης σημαντικο!

Ειμαστε σε χωριο χωρις πληροφορια χωρις τιποτα κ η κοπελα μας λειτουργει ετσι.Δεν θα γυριζαμε με τιποτα πισω παιδια.Θα λεγαμε οτι αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι καθολου σωστος κ θα τον καναμε στην ακρη.Τωρα εδω εχουμε ως πληροφορια την παθηση κ λεμε οτι λογω αυτου οι ανθρωποι αυτοι λειτουργουν ετσι κ ενδεχωμενως να χρυσωνουμε το χαπι της ολης ιστοριας..

Οκ,ομως το αποτελεσμα δεν ειναι το ιδιο?Δεν εκλαμβανουμε εμεις μια πολυ ασχημη συμπεριφορα?

Κ στο κατω κατω γιατι να εχουμε γινει εμεις ολοι ειδικοι σ αυτη την παθηση?Γιατι να ξερουμε ποια ειναι τα συμπτωματα?Γιατι να ξερουμε οτι μ αυτα α ατομα κ οι ψυχολογοι δυσκολευονται?

Ειλικρινα δεν χρειαζεται να μαθουμε κατι επιπλεον για αυτους!
    Απλα δρομο!
    Μακρυα κ αγαπημενοι λεω εγω.

Πειτε κ εσεις τις αποψεις σας επ αυτου αν θελετε.
    νομιζεις οτι θα τον εκανες στην ακρη. για ολους αυτους τους λογους που φεροταν ασχημα και εμενες, χωρις να ξερεις για διαταραχες, για ολους αυτους τους λογους θα γυριζες παλι. Και οχι μην τους αναζητας τους λογους σε εκεινο το ατομο, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Αυτο εχω βαρεθει να το λεω.

Νομιζεις οτι ξερει ο κοσμος αν η σχεση του ειναι οριακη η οχι? Λιγοι το ανακαλυπτουν.

Και δε δεχομαι οτι μενουν επειδη το ανακαλυπτουν και το δικαιολογουν με αυτο.

Γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν και ομως μενουν και ξαναγυριζουν κοκ.

Και εχω και δυο κοντινα μου παραδειγματα. Που γυριζαν και ξαναγυριζαν στο προβλημα χωρις να ξερουν την διαγνωση.

Οποτε σταματηστε να ασχολειστε με το προβλημα του αλλου, και ασχοληθειτε με το δικο σας. Γιατι του αλλου δε μπορειτε να το αλλαξετε. Το δικο σας μπορειτε.

Γιατι δεν εχω δει κανεναν που να ηταν καλα ισορροπημενος υγιης συναισθηματικα και να εμπλεκε με οριακο και να καθοταν να παιδευεται μαζι του. Τωρα το ποσο προβλημα εχει φαινεται απο το ποσο ανεχεται αυτη την κατασταση, ποσο γρηγορα φευγει, αν ξαναγυρναει, και ποσες φορες ξαναγυρναει. Και πως ειναι οταν τελειωσει η σχεση, μετα. Οσοι απο εσας κανετε ψυχοθεραπεια, ναι μπορει να επιδεινωθηκατε μετα απο μια τετοια σχεση, αλλα υπηρχε ηδη το προβλημα, εγω πιστευω αν δεν ηταν αυτο ισως ηταν κατι αλλο που να σας εστελνε στον ψυχολογο. Μην τρελαθουμε κιολας όλοι οι πρωην των οριακων δεν τρεχουν στους ψυχιατρους μετα.

Και μιλαω και για τα κοντινα μου περιστατικα που ειχαν σχεση με δυο οριακες. Αλλα και για αλλα παραδειγματα που τυγχανει να γνωριζω.

Το να κατηγορειτε τον αλλον, τη διαταραχη του, ή εστω τον κωλοχαρακτηρα του, ή την κακια σας μοιρα και να τα αναμασατε συνεχεια και να διαβαζετε για το δικο του προβλημα, ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.
    Last edited by λιλιουμ; 04-10-2014 at 14:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    νομιζεις οτι θα τον εκανες στην ακρη. για ολους αυτους τους λογους που φεροταν ασχημα και εμενες, χωρις να ξερεις για διαταραχες, για ολους αυτους τους λογους θα γυριζες παλι. Και οχι μην τους αναζητας τους λογους σε εκεινο το ατομο, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Αυτο εχω βαρεθει να το λεω.

Νομιζεις οτι ξερει ο κοσμος αν η σχεση του ειναι οριακη η οχι? Λιγοι το ανακαλυπτουν.

Και δε δεχομαι οτι μενουν επειδη το ανακαλυπτουν και το δικαιολογουν με αυτο.

Γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν και ομως μενουν και ξαναγυριζουν κοκ.

Και εχω και δυο κοντινα μου παραδειγματα. Που γυριζαν και ξαναγυριζαν στο προβλημα χωρις να ξερουν την διαγνωση.

Οποτε σταματηστε να ασχολειστε με το προβλημα του αλλου, και ασχοληθειτε με το δικο σας. Γιατι του αλλου δε μπορειτε να το αλλαξετε. Το δικο σας μπορειτε.

Γιατι δεν εχω δει κανεναν που να ηταν καλα ισορροπημενος υγιης συναισθηματικα και να εμπλεκε με οριακο και να καθοταν να παιδευεται μαζι του. Τωρα το ποσο προβλημα εχει φαινεται απο το ποσο ανεχεται αυτη την κατασταση, ποσο γρηγορα φευγει, αν ξαναγυρναει, και ποσες φορες ξαναγυρναει. Και πως ειναι οταν τελειωσει η σχεση, μετα. Οσοι απο εσας κανετε ψυχοθεραπεια, ναι μπορει να επιδεινωθηκατε μετα απο μια τετοια σχεση, αλλα υπηρχε ηδη το προβλημα, εγω πιστευω αν δεν ηταν αυτο ισως ηταν κατι αλλο που να σας εστελνε στον ψυχολογο. Μην τρελαθουμε κιολας όλοι οι πρωην των οριακων δεν τρεχουν στους ψυχιατρους μετα.

Και μιλαω και για τα κοντινα μου περιστατικα που ειχαν σχεση με δυο οριακες. Αλλα και για αλλα παραδειγματα που τυγχανει να γνωριζω.

Το να κατηγορειτε τον αλλον, τη διαταραχη του, ή εστω τον κωλοχαρακτηρα του, ή την κακια σας μοιρα και να τα αναμασατε συνεχεια και να διαβαζετε για το δικο του προβλημα, ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.
    Λιλιουμ κ εσενα θα σε βοηθουσε περισσοτερο να εβλεπες το δασος κ οχι το δεντρο! :)

Member
    Aeolus74, ksefyga, mnlg βοήηηηθειαααα! είμαι πάνω απο ένα τηλέφωνο και τον σκέφτομαι συνέχεια. θέλω να του τηλεφωνήσω, έχω να του μιλήσω 48 ημέρες, τον βλέπω έξω και δεν μιλάμε.άμα πάρω θα φάω πόρτα. βοήθεια! που εξαφανιστήκατε; οι φίλες που προσπαθώ να τους μιλήσω δεν θέλουν να με ακούνε και να με βλέπουν έτσι. με λυπούνται αλλά έχουν τα δικά τους προβλήματα.αμα πάρω θα είναι πολύ ξεφτίλα;

galarina...Κοίτα, βασικά εξαφανίστηκα γιατί νομίζω πως τι θέμα είχε αρχίσει να κουράζει και τα υπόλοιπα παιδια του φορουμ και άκρη δεν έβγαινε.Αν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις κλειστό το θέμα για 4-5-10 άτομα,μην πρήζουμε και τους υπόλοιπους ας το κάνεις. Δεν μπορώ να σου στείλω και προσωπικό μνμ ακόμα γιατί έχεις κάτω απο 50 μηνύματα.Απλά ακουσε με,...μην πάρεις τηλ.θα κερδίσεις κάτι; ξεφτίλα θα γίνεις και οτι κ αν του πείς, ούτε θα γυρίσει αλλά ούτε και θα το εκτιμήσει...

Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    galarina...Κοίτα, βασικά εξαφανίστηκα γιατί νομίζω πως τι θέμα είχε αρχίσει να κουράζει και τα υπόλοιπα παιδια του φορουμ και άκρη δεν έβγαινε.Αν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις κλειστό το θέμα για 4-5-10 άτομα,μην πρήζουμε και τους υπόλοιπους ας το κάνεις. Δεν μπορώ να σου στείλω και προσωπικό μνμ ακόμα γιατί έχεις κάτω απο 50 μηνύματα.Απλά ακουσε με,...μην πάρεις τηλ.θα κερδίσεις κάτι; ξεφτίλα θα γίνεις και οτι κ αν του πείς, ούτε θα γυρίσει αλλά ούτε και θα το εκτιμήσει...
    έχεις δίκιο για το ότι κουράσαμε κάποιους. άκρη δεν βγαίνει αλλά βοηθάμε ο ένας τον άλλο. για τον κανονισμό περί 50 μηνυμάτων δεν το ήξερα γιατί δεν είμαι και πολύ διαβασμένη σχετικά με το συγκεκριμένο φόρουμ. σ΄ευχαριστώ που απάντησες, δεν τηλεφώνησα...

Να σε ρωτήσω όμως βρε παιδί μου, τόσο καιρό, 48 ημέρες δλδ δεν έχεις νοιώσει κάπως καλύτερα;;;

Senior Member
    Eδω ειμαι κ εγω!
    Μπορει να ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω αλλα οποιος δεν θελει να κουραστει (αν τον κουραζει αυτο το νημα) ας μην μπει ξανα σ αυτο το νημα!

Κ για μενα καλα εκανες κ δεν πηρες αν κ καταλαβαινω αυτη σου την αναγκη!
    Κ εγω συνεχεια πανω κ κατω ειμαι κ δεν παιζει καποια κοπελα που να με ενδιαφερει τριγυρω για να ασχοληθω...

Member
    Eδω ειμαι κ εγω!
    Μπορει να ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω αλλα οποιος δεν θελει να κουραστει (αν τον κουραζει αυτο το νημα) ας μην μπει ξανα σ αυτο το νημα!

Κ για μενα καλα εκανες κ δεν πηρες αν κ καταλαβαινω αυτη σου την αναγκη!
    Κ εγω συνεχεια πανω κ κατω ειμαι κ δεν παιζει καποια κοπελα που να με ενδιαφερει τριγυρω για να ασχοληθω...
    συμφωνώ όσον αφορά στην πρώτη σου δήλωση. πράγματι είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιο φλέρτ με ένα άτομο που σου αρέσει. ξεπερνάς πιο εύκολα την κατάσταση. χωρίς να σημαίνει ότι θα καταλήξει και κάπου αυτό το φλερτ. αν καταλήξει βέβαια ακόμη καλύτερα. να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά...

Senior Member
    απλα στον δικο μου κυκλο αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει τιποτα δυστυχως να μου παρει λιγο το μυαλο...

Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    Να σε ρωτήσω όμως βρε παιδί μου, τόσο καιρό, 48 ημέρες δλδ δεν έχεις νοιώσει κάπως καλύτερα;;;
    δυστυχώς βυθίζομαι σε θλίψη. δεν μπορώ να δουλέψω, να ευχαριστηθώ όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου, κάνω ό,τι κάνω μηχανικά, ξεχνάω συνέχεια πράγματα που πρέπει να κάνω, θέλω να κοιμάμαι για να μην νιώθω, κάνω άσχημες σκέψεις, σκέφτομαι ότι περνάνε τα χρόνια, δεν βρίσκω χαρά ούτε στη ζωγραφική, ούτε πουθενά. μου λείπει η επικοινωνία μαζί του!

Senior Member
    σκεφτηκα να γραψω εδω ωστε να δω ποια ειναι η κατασταση αυτη τη στιγμη ολων εμας που ταλαιπωρηθηκαμε απο τετοια σχεση.
    εγω σιγουρα ειμαι καλυτερα αλλα δεν το εχω ξεπερασει 100%,ακομα πολλες φορες οταν το σκεφτομαι πεφτω κ γενικα καθε μερα θα την σκεφτω για λιγο...

σχεση δεν εχω κανει,δεν εχει υπαρξει κατι ωστε να μου τραβηξει το ενδιαφερον.

εσεις?

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδια,κανεις?

Member
    Τι εγινε ρε παιδια,κανεις?
    ευχαριστώ για το ενδιαφέρον mnlg. καλύτερα είμαι λόγω χρόνου. τον λεγάμενο οριακό τον είδα και νομίζω ότι θέλει επανασύνδεση αλλά εγώ βράχος. ούτε καν τον χαιρετάω ενώ αυτός προσπάθησε να με χαιρετήσει. επίσης στέλνει τους φίλους του να μαθαίνουν για μένα και να του λένε. εντάξει, δεν νομίζω ότι καίγεται κιόλας αλλά προφανώς σαν οριακός που είναι οι μοναξιές του είναι μεγάλες... και καταλαβαίνεις. εξάλλου ήμουν ό τι καλύτερο είχε συμβεί ποτέ στη ζωή του. έχω φλερτάκια με κάποιους ενδιαφέροντες ανθρώπους, ίδωμεν...εσύ τι κάνεις;

Α δεν μπορώ να πω, παράπονο δεν έχω. Συνεχίζει να μου στέλνει μια στο τόσο ενα μνμ, την μια βρίζοντας με, την μια ζητώντας μου συγνώμη, την μια οτι θέλω βοήθεια ψυχιάτρου για να ξεπεράσω την εμμονή που είχα για αυτή και που την αγαπούσα, την άλλη να μην της ξαναστείλω. Βέβαια δεν έχω απαντήσει και ποτέ, μονη της στέλνει, μόνη της τα ακούει. Πάλι καλά που έχω βρεί άλλα πράγματα και ασχολούμαι στην ζωή μου κ δεν με αγγίζει πλέον η συμπεριφορά της...

Page 20 of 30 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast