Κάνανε παιδάκια;;;;
Printable View
Κάνανε παιδάκια;;;;
Ναι έχουνε μια κόρη.
παιδια η κοπελα οπως εχει αναφερει σε προηγουμενο ποστ της εχει OCD.
δλδ ιδεοψυχαναγκασμο.
αυτο σημαινει οτι το μυαλο κολλαει στα ιδια και τα ιδια.
απ' την στιγμη λοιπον που βιωνει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω το λογο να γινεται χαβαλες ή επικριτικα σχολια εις βαρος της.
ειναι σαν να κοροιδευεις εναν καταθλιπτικο για την καταθλιψη του.
ε τοτε φωναξε κ κανενα αραπη να διαβαζει 150 χιλιαδες φορες το ιδιο τροπαριο με τη καλη δικαιολογια οτι εχει ιδεοψυχαναγκασμο
Αλέξανδρε,μη γίνεσαι επικριτικός-η κοπέλα έχει αυτό το πρόβλημα και γι αυτό βασανίζεται....μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο κουραστικό-αλλά αυτό είναι το πρόβλημά της.....
Αλήθεια στον ιδεοψυχαναγκασμό τί ακριβώς πρέπει να κάνει ο ασθενής;
Αφού η κοπέλα,μας λέει ότι παίρνει τα φάρμακά της,τί άλλο πρέπει να τη συμβουλεύσει κάποιος;
k γω βασανιζομαι τελευταια γιατι πρεπει να βρω μια λυση σε διαφορα θεματα αφου την εχω πατησει ελαφρος αλλα δεν πεδευω τους αλλους.
ας παει αν κ δε βρισκω νοημα να συζητισουμε το τροπαριο με τους ιατρικους ορους .
Ναι είναι σπάνια περίπτωση και μένα δεν μου έχει ξανατύχει να με κολλάει ο γκόμενος φίλης μου. Και εγώ δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μου έλεγε θα χωρήσω την Μαρία και θα τα φτιάξω μαζί σου ότι με θέλει και άλλα τέτοια, όλα αυτά γινόντουσαν μπροστά στην φίλη μου πάνω από ένα χρόνο και συνέχεια. Και εγώ ενώ μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα "ας τον να λέει εγώ δεν θα κάνω τίποτα μαζί του" τελευταία στιγμή υπέκυψα. 'Ημουνα και μικρή τότε γύρω στα 20.Το μετάνιωσα αμέσως. Τον σιχάθηκα εντελώς άλλωστε ο μπαμπάς του είχε καμπαρέ δεν ήτανε καθόλου ηθικών αρχών κάθε άλλο θα έλεγα. Βασικά μπήκα τότε στο τρυπάκι να κοροϊδεύω και την φίλη μου που ανεχότανε να της συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο να κολλάνε δηλαδή την φίλη της μπροστά στα μάτια της. Αλλά και αυτή τον είχε τρελλάνει στο κέρατο πήγαινε και με άλλους παράλληλα με αυτόν. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε "ποιον από τους 3 να διαλέξω". Τα είχε με 3 συγχρόνως. Με τον ένα έκανε σεξ , με τον άλλο στοματικό και με αυτόν που έκανε σεξ συνέχεια. Τώρα αυτήν παντρεύτηκε και έχει και 2 παιδιά με άλλον, αλλά δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Ο καμπαρετζής δεν ξέρω τι κάνει. Και εγώ ελεύθερη να κλαίω την μοίρα μου. Σιγουρα δεν είμαι ακέραιος χαρακτήρας γιατί ως τέλος θα έπρεπε να επιμείνω στην πρώτη μου σκέψη και να μην κάνω τίποτα μαζί του.
Οι άλλες περιπτώσεις που ξέρω με κοπέλες που κάνανε κάτι παρόμοιο (ξέρω κανα 2 που φιλήθηκανε με τον γκόμενο της φίλης τους και μία που είχε σχέση με τον γκόμενο της φίλης τους αφού χωρήσανε και μετά) πάνε καλά στην ζωή τους παντρευτήκανε άλλους και όλα καλά.
Άρα για ότι σου συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια φταίει το γεγονός ότι έκανες σεξ μια φορά με το γκόμενο της πρώην φίλης σου. Ναι;
Λες δεν ξέρω.
Eπειδή έκανα σεξ μια φορά με τον γκόμενο της φίλης μου συμαίνει ότι κανείς δεν θα με ξανακάνει παρέα κανείς;
Aκόμη έχω ανοιχτά ερωτήματα και θέλω απαντήσεις.