Quote:
Originally posted by smart
ρια, δεν ειχα ακουσει για παρενεργειΕς απο το βελονισμο, τωρα εσυ μου εισαγεις νεα δεδομενα.
αν θες , πες μας λιγο περισσοτερα για την περιπτωση-ισως βοηθησει να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα για το βελονισμο.΄
τωρα, οσον αφορα αυτο :
ρια:"Και κάποιοι ασθενείς απλά υπέφεραν περισσότερο επειδή απέφυγαν τις απόδεδειγμένα απότελεσματικές θεραπείες της μοντέρνας ιατρικής.''
το θεμα ειναι τι γινεται με τις πεΡιπτωσεις οπου η κλασικη ιατρικη σηκωνει τα χεριΑ ψηλα και σου λεει "τωρα δεν μπορει να αντιμετωπιστει, αλλα γινονται πειραματα σε ποντικια. σε 10-15 χρονια ΙΣΩΣ να εχει βρεθει καποια λυση".
και επειδη εχω καποιο τετοιο προβλημα κ ο βελονισμος ισχυριζεται οτι μπορει να βοηθησει , εχω μπει στη διαδικασια να το σκεφτομαι.
στην παρουσα φαση απλα το επεξεργαζομαι αλλα ΑΝ τελικα το αποφασισω, τα αποτελεσματα θα ειναι μετρησιμα απο την κλασικη ιατρικη.
οποτε θα χουμε κ στατιστικα στοιχεια :P
τι λετε?
εγω θυσιαζομαι νΑ γινω πειραματοζωο!!!
εσεις θελετε να με χρηματοδοτησετε???
(αχααχα!!!πλακα ηταν αυτο ε?)
smart, επειδή καθημερινά βλέπω ανθρώπους που πάσχουν από αυτοάνοσα μπορώ να σου πω πως εαν αποφασίσεις να γίνεις πειραματόζωο κάνοντας βελονισμό, δε θα είσαι η πρώτη που το κάνει!!!