ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΒΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ..................ΘΑ ΣΚΑΣΩ....
Printable View
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΒΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ..................ΘΑ ΣΚΑΣΩ....
Καλημέρα, καλημέρα! Τί κάνετε κοριτσάκια; Δεν βλέπω και πολύ κίνηση στο topic... Μετά από δύο βδομάδες χωρίς άσκηση και λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων... φαγητού - γλυκού - παγωτού σε άκυρες ώρες και ανά... συχνά διαστήματα (συν το ότι περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μέρα), ζυγίστηκα σήμερα: 53kg. Πάααααλι καλά μετά από όοοοολα αυτά! Από αύριο ξεκινάω και πάλι το πρόγραμμα, αλλά το start έτσι όπως το κόβω, δεν θα φτάνει και για τις 3 μέρες... Σκέφτομαι να το ξεκινήσω και όσο πάει το start και αν τελειώσει την δεύτερη μέρα, να συνεχίσω με το basic... Xμμμ ... :puzzled: Έχετε ρωτήσει για κάτι αντίστοιχο τον γιατρό σας;
καλημερα, καλημερα,
ειμαι χαρουμενη! καταφερα και κρατηθηκα 2 μερες τωρα με το πριβεντ. .. οποτε ουσιαστικα ξαναβρηκα τους ρυθμους μου και συνηθησα και στα ωραρια .. ( για εμενα οι 2 πρωτες μερες ειναι δυσκολες) οποτε συνεχιζουμε στην τριτη μερα και οσο χρειαστει για να τελειωνουμε, μονο που επειδη δεν εχω αλλη σκονη σταρτ θα συνεχισω με την premium τωρα δεν πειραζει ας κανω μονο 2 μερες σταρτ, ηδη πηρα μαζι μου γιαουρτακι και τη σκονη να φαω το γευμα κατα τις 11 ... αυτο το ωραριο τελικα με βολευειε .. στις 11 πρωινο, στις 4 μεσημεριανο και στις 9 βραδυνο ...
στο γιατρο θα παω μολις μου τελειωσει η σκονη σε καμια βδομαδα δλδ , οχι τπτ να εχω πεσει απο τα 89 που με ειχε δει την προηγουμενη φορα ....
α εχω παρει και κατι τσιχλες που μειωνουν την ορεξη ... δεν ξερω αν ειναι στο μυαλο μου, αλλα οντος με κρατανε ..
την καλημερα, νομιζω πως ξαναβρηκα το ρυθμο μου και χαιρομαι πολυ .. βεβαια δεν την ακολουθω καταγραμμα τη διατροφη με τα πριβεντ .. τι θελω να πω ... το πρωι ξεκιναω τη μερα μου κατα τις 11 με ενα γιαουρτακι βαζοντας μονο 1 κουταλια απο τη σκονη, το μεσημερι κατα τις 4 τρωω παλι γιαουρτακι παλι με 1κ ουταλια σκονη αλλα και μισο απο το φρουτο που εχω στο γευμα και το βραδυ κατα τις 9 τρωω το βραδυνο που μου εχει με οσο φρουτο εχει περισεψει απο το μεσημερι .. ετσι και χορταινω , και μπορω και ακολουθω τη διατροφη...
α το γιαουρτακι ειναι το 0% με γευση φρουτου ... σημερα η ζυγαρια εδειξε παλι μειον .. οποτε μαλλον μου ειναι οκ η διατροφη διαμορφωμενη ετσι ....
Καλημέρα! Μπράβο που βρήκες τους ρυθμούς σου zwhtsa και συνεχίζεις την προσπάθεια για απώλεια λίπους - κιλών, στην τελική αυτό πρέπει να γίνει για να υιοθετήσουμε ένα πρόγραμμα που να μας ταιριάζει και να το ακολουθούμε και όταν σταματήσουμε την διατροφή-δίαιτα για χάσιμο κιλών. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει να τρως μαζί με το prevent και φρούτα μαζί στο ίδιο γεύμα - κάπου νομίζω στο site τους διάβασα ότι δεν πρέπει να προσθέτουμε τίποτα μαζί με το γεύμα prevent. Τουλάχιστον εξακρίβωσέ το ότι είναι Ok...
ετσι και αλλιως καταναλωνω την σκονη μεχρι να μου τελειωσει το αποθεμα που εχω .. εμτα θα την σταματησω .. αλλα θα κρατησω την ιδια λογικη θερμιδων και γευματων απλα χωρις σκονη ..Quote:
Originally posted by pumyra
Καλημέρα! Μπράβο που βρήκες τους ρυθμούς σου zwhtsa και συνεχίζεις την προσπάθεια για απώλεια λίπους - κιλών, στην τελική αυτό πρέπει να γίνει για να υιοθετήσουμε ένα πρόγραμμα που να μας ταιριάζει και να το ακολουθούμε και όταν σταματήσουμε την διατροφή-δίαιτα για χάσιμο κιλών. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει να τρως μαζί με το prevent και φρούτα μαζί στο ίδιο γεύμα - κάπου νομίζω στο site τους διάβασα ότι δεν πρέπει να προσθέτουμε τίποτα μαζί με το γεύμα prevent. Τουλάχιστον εξακρίβωσέ το ότι είναι Ok...
Ε, ναι, ούτως ή άλλως αυτή ήταν και η λογική του προγράμματος όταν κάποιος θα έφτανε στα κιλά του και θα σταματούσε τα υποκατάστατα, οπότε είσαι μέσα στο πρόγραμμα και πάλι :duh: ! Από άσκηση, προλαβαίνεις να κάνεις;
Μπα οχι .. λιγο περπατημα μονο κα ιαυτο οχι συστημαιτκα .. κανουμε ανακαινηση στο γραφειο και τωρα ειμαστε στη φαση της τακτοποιησης αρχειου ... και γινεται γινεται ενας χαμος και γυρναω πτωμα σπιτι .. οποτε δεν πολυβγαινω για βολτα ..
ζωητσα μου χαιρομαι που τα πασ τοσο καλα,εγω στασημη στα κιλα και απο περιοδο ουτε καν που εμφανιστηκε εχω αγχωθει παρα πολυ εχω φουσκωσει παλι ασε χαλια καλα ασε τα νευρα και η ψυχολογια μου που εχουν χτυπησει κοκκινο
παιζει καμια υποψια εγκυμοσυνης? αν οχι .. μην αγχωνεσαι ισως ειναι και απο την αλλαγη καιρου η καθυστερηση .. να πινεις πολυ νερο βοηθαει στην κατακρατηση .....
παρα τη χθεσινη κρεπαλη με το ποτο ... η ζυγαρια με εδειξε αλλα 200γρ κατω ...
βεβαια ειχα φαει λιγο λιγοτερο απο οτι ηταν στο προγραμμα ολη μερα ,, ας πουμε αντι για 2 κουταλιες σκονη εγω βαζω μονο μια καθε φορα .., και με το γευμα μου αντι για 70 γρ κοτοπουλο εφαγα 35γρ και αντι για 35 γρ ψωμι εφαγα 10γρ
τα υπολοιπα τα εφαγα ολα, εκτος απο το φρουτο που το τρωω μισο το μεσημερι με το γιαουρτακι μου και το υπολοιπο μιση ωριτσα μετα το κυριως γευμα μου το βραδυ
( αυτη τη διατροφη εφαρμοζω 4 μερες τωρα και βλεπω πως αρεσει και σε εμενα και στην ζυγαρια μου ..)
σιγουρα οι θερμιδες που δεν εφαγα σημερα δεν ισοφαριζουν τις 3 μπυρες κορονα που ηπια .. αλλα σιγουρα οι θερμιδεςπ ου ειχα περιθωριο απο τις προηγουμενες μερες καλυπταν την διαφορα
με επιασε να βγω στις 2 το βραδυ και βρηκα την γνωστη αγνωστη παρεα που οταν βγαινουμε γυρναμε το πρωι λιωμα στο σπιτι ..
ετσι ειπα να πιω ποτο με λιγοτερεες θερμιδες ... και προτιμησα τη συγκεκριμενη μπυρα που νομιζω ειναι πιο ελαφρια ... αλλα οκ μεχρι τις 5 που καθησαμε μονο 3 μπυριτσες ειναι καλα νομιζω .. μετα πηγαμε για ενα θεικο χαμμπουργκερ αλα εννοειτε δεν εφαγα.
τελικα εχω βρει την διατροφη που μου ταιριαζει, και λιγες θερμιδες καταναλωνω καθημερινα ( κοντα στις 900 με 1000) και εχω περιθωρια και για ποτακια μια στο τοσο χωρις να παρω βαρος ..
αυτα την καλημερα μου .. τωρα ξανα ποτο σε καμια βδομαδα διαφορετικα θα γινουμε αλκοολικοι!
αχ γνωρισα και ενα πορτογαλλο καθηγητη αρχιτεκτονικης που εχουν ερθει στη πολη μου για ενα διεθνες Workshop αχ... τον λατρεψα!!! το γελιο που ριξαμε δεν υπηρχε ..και πηρα και τα κοπλιμεντα μου εννοειτε!!!! :P
ΩΩωωωω!!! Πολύ καλά νέα μας έχεις!!! Καλή επιτυχία σε όλα λοιπόν για ακόμα μια φορά!!! Εμένα μου έφτασε το start μόνο μέχρι σήμερα το πρωί... και όχι σε ικανοποιητική ποσότητα... οπότε πήγα στο basic και πέταξα το υπόλοιπο (τέλος μια και καλή με αυτό!). Έφαγα και το ενάμιση κολοκυθάκι μου (γεμιστό) με γιαούρτι, μια φέτα ψωμί και κεράσια και είμαι ok! ʼλλη μια - δυο βδομάδες στο πρόγραμμα πρωί-βράδυ και μετά στη συντήρηση...
p.s. Αν και δεν πίνω ιδιαίτερα (εως ελάχιστα), αυτές οι βραδινές εξόδους με ποτάκι μου έχουν λείψει :( ...
εχω γνωρισει το παιδι απο το μπαρακι που παω .. .. οποτε οποτε μου την δινει για ποτο ακομη και αν δεν εχω παρεα ... παω εκει και πινω ενα σφινακι η καμια μπυριτσα και σπιτι παλι .. απλα χθες βρηκα και το ετερο ημιση ( ετερο ημισι στη διασκεδαση ταιριαζουμε απολυτα στη ζωη οχι ακομη .. αλλα το ελπιζω να γινει χαχαχα ) και περασαμε σουπερ!
Λοιπον κοριτσαι στη φαση του basic μπορουμε και ενδιαμεσα μια κρεμουλα αλλα με νερο μονο οχι γιουρτι ή γαλα
Επιτελους μπηκα και εγω γιατι βαρεθηκα το κρεας και το ψαρι καθε μερα
Ποτε θα ζυγιστω δεμ ξερω τις σαχλαμαριτσες μου τις εκανα παλι...
Το ξαναγραφω στο basic 2 κουταλιες σκονη με μια μονο δεν υπαρχει αποτελεσμα