Ελένη και Rain ευχαριστώ!!!
Ναντίν... η στέβια απαγορεύεται διά ροπάλου! (βλ. dumping) και Ζαλογκίνα ε; :thumbup:
Άκη, κύριε Λιγνιέ... δεν ΄ν' κακό να είσαι πολυχασοκιλάκης. Ε; Ε;
Printable View
Ελένη και Rain ευχαριστώ!!!
Ναντίν... η στέβια απαγορεύεται διά ροπάλου! (βλ. dumping) και Ζαλογκίνα ε; :thumbup:
Άκη, κύριε Λιγνιέ... δεν ΄ν' κακό να είσαι πολυχασοκιλάκης. Ε; Ε;
Άκη, κύριε Λιγνιέ... δεν ΄ν' κακό να είσαι πολυχασοκιλάκης. Ε; Ε; [/quote]
Είπαμε χειρουργηθήκαμε...αλλά όχι και λιγνός...έχουμε δρόμο και προσπάθεια..ειδικά της συντήρησης του χαμένου βάρους..
Άκρη πόσα κιλά έχεις χάσει ως τώρα;;
Μέδουσα, δεν ξέρω αν το είπε κάποιος πιο πάνω, αλλά τα καλύτερα έρχονται!!! Αρκετά υπέφερες!!! Τώρα είναι η ώρα να ζήσεις τη ζωή σου όπως την επιθυμείς, κάθε μέρα να μετράει!! Τα ίδια λέω κι εγώ στον εαυτό μου που έχω περάσει πολλά, έχω ζήσει μόνο αρνητικές εμπειρίες και τελευταία όλο αναβάλλω τη ζωή μου μέχρι να χάσω κιλά!! Να σκέφτεσαι θετικά πάντα και να κάνεις αυτά που επιθυμείς πραγματικότητα!
Rain ποσο ομορφα λόγια ειπες, πράγματι μέδουσα, εχεις αγωνιστεί πολυ μεχρι τωρα με αντιξοότητες κ αναποδιές, τώρα ήρθε ο καιρός να απολαύσεις την διαδρομή και τους καρπούς των κόπων σου. Λίγη υπομονή, κ όλα θα έρθουν οπως τα θέλεις! Σου το εύχομαι από καρδιάς!!
Έχασα 110 κιλά μέχρι τώρα και συνεχίζω...Quote:
Originally posted by eleni1986
Άκρη πόσα κιλά έχεις χάσει ως τώρα;;
Ουαου!! Εχεις φοβερό μεταβολισμό! Συγχαρητήρια!!!
Καλησπέρα, καλήμερα...
Όπως και να χει... είμαι 30 κιλά μείον...
Πολύ το χάρηκα. Το αυτό επιθυμώ και δι υμάς!!!!!!!!!!!!
:smirk:
Μέδουσά μου, θερμά συγχαρητήρια!!!
Μπράβο σου!
Εύχομαι πολύ σύντομα να φτάσεις στο φυσιολογικό σου βάρος και να έχεις πραγματικά ό,τι επιθυμείς!
Καλή συνέχεια στην όμορφη πορεία σου!
:-)
Μέδουσα πόσο χάρηκα με αυτό το νέο! Εκπληκτική απώλεια κιλών! Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Ελπίζω να είσαι καλά!
Mαντζουράνα και Ελένη, σας ευχαριστώ που χαίρεστε με τη χαρά μου. Εύχομαι όλοι μας να βρούμε το δρόμο μας μέσα από πιο όμορφες διαδρομές. ;)
μολις διαβασα ολο το τοπικ... το ξενυχτησα αλλα χαλαλι σας γιατι θα κοιμηθω γεματη απο ομορφα συναισθηματα! Μεδουσα συγχαρητηρια! χαιρομαι που ολα πηγαν κατ'ευχην κ ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεις ετσι! με τετοιο υψος κ την προσωπικοτητα που ολοι διακριναμε πρεπει να εισαι πολυ θεωρητικη κ ξεχωριστη γυναικα!
βρε παιδια θα το κανω το σχολιο κ ας ακουστει λιγο ρατσιστικο προς τους λεπτουληδες φιλους μας... ειμαστε ωραιοι τυποι εμεις οι αφρατουληδες! στα σχολια σας αλλα κ απο δικους μου ανθρωπους, διακρινω μια ιδιαιτερη ευφυια, ενσυναισθηση, υπεροχη αισθηση του χιουμορ και απιστευτη παιδεια! Ελα γεια μας! :smilegrin: :wink1:
Ηλιόλουστη Ιόλη... με όλα αυτά τα υπέροχα που έγραψες, πήρα και διάβασα απ' την αρχή κι εγώ το νήμα. Κι ένιωσα πως διάβαζα ένα ημερολόγιο όπου συνεισέφεραν κι άλλοι. Νιώθω πολύ πιο πλούσια από πέρσι μ΄αυτή την παρέα και φυσικά απολαμβάνω όλες τις όμορφες ποιότητες που έχετε όλοι σας!!! :):roll:
Μα ειναι να μη νιωθεις ετσι!!! η καλυτερη ψυχοθεραπεια μεσα απο αυτην την παρεα, θέρμη κ τοσα αλλα θετικα συναισθηματα! ποσο τα χρειαζομαστε ολοι μας, ποσο σημαντικα ειναι για την αποδομηση του τερατος που ελεγες στην αρχη! γιατι το τερας το εχουμε ολοι μεσα μας, ομως ευτυχως εχουμε κ τον ηλιο! παντα τετοια ευχομαι στις ζωες μας, ανθρωπους φωτεινους κ δοτικους να εχουμε κ διπλα μας :yes:Quote:
Originally posted by Medousa
Ηλιόλουστη Ιόλη... με όλα αυτά τα υπέροχα που έγραψες, πήρα και διάβασα απ' την αρχή κι εγώ το νήμα. Κι ένιωσα πως διάβαζα ένα ημερολόγιο όπου συνεισέφεραν κι άλλοι. Νιώθω πολύ πιο πλούσια από πέρσι μ΄αυτή την παρέα και φυσικά απολαμβάνω όλες τις όμορφες ποιότητες που έχετε όλοι σας!!! :):roll:
Ιόλη πολύ όμορφο αυτό που έγραψες, και ελπιδοφόρο!