Έχεις απόλυτο δίκιο
Printable View
Κοίταξε όντως μου λείπει κάπως και αυτό το κομμάτι του στυλ να περνάω καλά με φίλους κλπ όμως τώρα δεν άνοιξα αυτό το θρεντ .....
Φυσικά και θεωρώ τους φιλους πιο σημαντικους από τη σχέση ..
Ναι έχω σκεφτεί αυτό που λες ότι η αποξένωση βγαίνει καταλάθος προς τα έξω και έχω ζαλιστεί με αυτο το θέμα ...Θέλω να ειμαι χαλαρή πλέον καλά αυτό κάνω στις φιλίες μου και στις συναναστροφες μου σε φάση ότι τύχει και οπότε τύχει ας γίνουν και παραπάνω γνωστοί η φίλοι........
Όμως πραγματικά δν μπορώ να το χωνέψω αυτό.....επδ πχ μπορεί πάντα το κομμάτι της παρέας και των φιλων να μην ήταν ποτέ στα πολύ πάνω του ...να νιώθω ότι θα ήθελα περισσότερα πράγματα και από εκεί ...πιστεύεις ότι αυτό είναι καταδίκη μου ;;;;; το έχω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν θα ειμαι από τα πολύ κοινωνικά άτομα που θα χώνονται στις παρέες θα περνούν καλά από δω από εκεί....Και έχω στρέψει αλλού το ενδιαφέρον μου.....σε χόμπυ στο να κάνω πράγματα που μου αρέσουν......
Το έχω πάρει απόφαση ότι εγώ είμαι το άτομο του 1 με 2 καλοί φίλοι στη ζωή μου και τέλος ....
Όχι δεν απόλυτα ικανοποιημένη με αυτο όμως κουράστηκα να προσπαθώ να το αλλάξω....Και το έχω αποδεχτεί...
Είναι αυτό η καταδίκη μου να μη μπορώ να έλξω ούτε ερωτικό σύντροφο;;
Αν είναι έτσι να αυτοκτονήσω καλύτερα
.....
Γ αυτό προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου και επικεντρωνομαι σε πράγματα που θα με κάνουν καλύτερη για να ειμαι ανεξάρτητη και να αντικαταστήσω το κενό που μπορεί να μου δημιουργει η ημι-ελλειψη άλλων πραγμάτων ...γτ δεν θέλω να βγάζω ούτε μοναξιά ούτε αποξένωση....ειλικρινά ....είναι το τελευταίο αυτι που θέλω
Καλά ας μη πιάσουμε τώρα το θέμα αυτό με τον τύπο...είναι ανούσιο πλέον και είναι παρελθόν....
Όπως είχα αναφέρει και νωρίτερα όπως όλοι μας έτσι και εγώ έχω αναπτύξει τις αυτοαμυνες μου λόγω παρελθοντικων "κακών" εμπειριών ...
Τώρα γ να αναφερθούμε συγκεκριμένα και αναλυτικά θέλει πολύ χρόνο
Αλλά έτσι είναι όπως τα λες
Για να σου δώσω να καταλάβεις πήγαινα και σε ψυχολόγο παλιότερα για να συζητήσω αυτό το θέμα της κοινωνικότητας και γτ δεν έχω τόσους φίλους όπως οι άλλοι...
Πήγαινα και μιλούσα και αυτό γινόταν συνέχεια.....Φυσικά σκορπαγα τα λεφτά μου εκεί και λύση δεν έπαιρνα το μόνο που κατάφερα ήταν να μεγαλώνω το κενό μου ...
Μέχρι που έφτασα στα όρια μου και είπα τέλος...
Να πάνε να γαμηθουν οι ψυχολόγοί
Να πάνε να γαμηθουν οι παρεες και οι φιλοι....
Σε όσους αρέσω από εδώ και περα και όσοι θέλουν.. Από δω και πέρα κοιτάω και εγώ τη πάρτυ μου και δεν με νοιάζει ....
Ας είναι και λίγοι οι φιλοι ας μη γνωρίζω εύκολα άτομα...
Ας μην έχω έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια....
Από το να δείχνω κενη και απομονωμένη χίλιες φορές καλύτερα...
Αλλά κάποια στιγμή αρχίζεις να κοιτάς πάλι και να συγκρίνεις γιατί αυτός και αυτή έτσι....με φίλους και σχέσεις και εγώ όχι τόσο.. ;
Αλλά πραγματικά σε αυτό το θέμα δεν μπορεί κανένας να μου δώσει τη λυση
Οποτε μιλιβα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα, οπως καταλαβα εγω; Στην ουσια στενοχωριέσαι για ποιον λογο δεν βρίσκεις καποιον να σου αρεσει εσενα, οχι το αντιθετο.
Δεν εισαι χλιαρή και αδιάφορη με τους αντρες, άπαξ και σου αρεσει καποιος και σου δειξει το ιδιο πιστευω θα γινεις αρκετα παραπανω απο το επιτρεπτό διεκδικητική.
Ε όχι και αρκετά από το επιτρεπτό διεκδικητικη πια...
Είπαμε τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνω....Αλλά δν θα ειμαι τόσο χλιαρή θα μαι πιο ζεστή θα κάνω μια κίνηση παραπανω .....
Καλά κάτσε γτ αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα άντε να βρεθεί κάποιος που να μου αρέσει...Αυτό δεν σημαίνει ότι θα του αρέσω και γω η ότι θα είναι διαθέσιμος....εξάλλου μια ζωή αυτό μου τύχαινε συνέχεια γιατί να αλλάξει τώρα ...;;
Επειδη ασυνείδητα σε ελκύουν οι μη διαθέσιμοι ειτε πρακτικά πχ δεσμευμένοι, ειτε αδιαφορώντας , τιποτα δεν ειναι τυχαιο οταν συμβαινει σε επανάληψη.
Καταβαθος θεωρεις τον εαυτο σου προβληματικό. Οποτε οποιος σε προσεγγίσει θεωρεις οτι δεν του κάθεται κατι νορμαλ και ριχνει τον πήχη του, αρα κατι τρεχει και με αυτον και υποτιμάται μεσα σου.
Ειναι αυτο που ειπα οτι τραβάς ίδιου τυπου ανθρωπους με εσενα.
Οποτε τι μενει; Να γινεις εσυ καλυτερη που σημαινει να αναγνωρίσεις τα λαθη σου και τα στραβα σου που προυποθετει να μην θεωρεις τον εαυτο σου ανώτερο ας το πουμε ετσι. Αυτη ειναι η αυτογνωσία και ειναι δυσκολη διαδικασια.
Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά το ένα φέρνει το άλλο και πιστεύω πως είναι αλληλένδετες έννοιες αυτές που συζητάμε. Τώρα γιατί βλέπω πάλι ηττοπάθειες; Γιατί να μιλάς για καταδίκη; Πιστεύεις πως κάτι σε τιμωρεί; Μην σκέφτεσαι έτσι σε παρακαλώ. Πάτα γερά στα πόδια σου και προχώρα. Σου είπα και πάλι ότι για να έρθει ο/η σύντροφος στην ζωή μας, πρέπει πρώτα να είμαστε εμείς καλά. Και εγώ έτσι είμαι Μίλιβα, έχω 3 καλούς φίλους και περνάμε καλά, οι 3 φίλοι μου έχουν άλλους φίλους και περνάμε όλοι μαζί καλά.
Έτσι δημιουργούνται οι παρέες, ο ένας φέρνει τον άλλον. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη Μίλιβα, τότε στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις, όπως κάνουμε ή κάναμε όλοι μας. Δεν γεννηθήκαμε όλοι με σχέσεις και παρέες, κάπως δημιουργήθηκαν και αυτές στην ζωή μας, αλλά σίγουρα δεν έγινε κάτι μαγικά. Δεν σε τιμωρεί κανένας Μίλιβα και μην ξανά πεις για αυτοκτονίες, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος από έναν άλλον. Η ζωή είναι δική μας και μόνο με θέληση και αγώνα θα την διεκδικήσουμε.
Μίλιβα, μην περιμένεις λύσεις, ούτε εγώ είμαι ικανός να σου δώσω λύσεις, ούτε κανένας άλλος. Την λύση θα την βρεις εσύ η ίδια, επειδή ξέρεις όσο κανένας άλλος καλύτερα την ίδια την Μίλιβα και τα θέλω της. Σε ψυχολόγο ήταν να πάω και εγώ, αλλά βρήκα την λύση μόνος μου πριν τον ψυχολόγο. Όπως σου έχω ξανά πει, ακούγεσαι σαν να έχεις παραιτηθεί από την διεκδίκηση της ζωής σου.
Γιατί απλά δεν χαλαρώνεις, σκέψου καλύτερα αν αυτές οι φίλες που έχεις, σου ταιριάζουν ή αν δεν σου ταιριάζουν ψάξε για άλλους φίλους. Αυτό το χόμπυ που σου αρέσει και δεν σε ρωτάω τι είναι για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση, εκμεταλλεύσου το, ψάξε για νέες ομάδες, δες μήπως υπάρχει κάποια ομάδα στο fb και ίσως να διοργανώνουν και διάφορα event. Ο ένας θα φέρει τον άλλον, αυτό μην το ξεχνάς.
Μιλιβα μια χαρα κοριτσακι εισαι ξερει ο παππουσ αλλα εγω ειμαι 37 κι αγροτησ βρωμαω κι εσυ 23 του πανεπιστημιου επισησ εγω θα σου λεω για τον δακο κι εσυ για τον μπακουνιν τι θελω να πω υπαρχουν αντρεσ που σε θελουν κλπ αλλα τι να σου πουν οταν εισαι του πανεπιστημιου και του θεατρου ετσι ειναι μια φιλη μου που τη γουσταρω απο μικροσ μπαμπασ γιατροσ αυτη δικηγοροσ εγω αγροτησ τι να τισ πω αλλη γλωσσα μιλαμε ωραιο γκομενακι αλλα δέν γινεται που θα με παρουσιασει αυτη τι θα πει οτι ειμαι αγροτησ μπαμπασ γιατροσ θα καταλαβει ετσι το χασαμε το κορμι