Περί σχέσης - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 39 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 572
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ, αλλα οταν εισαι χλιαρη για καποιον, προφανως και δεν σε νοιαζει αν θα γινει κατι μαζι του.
    οποτε γιατι στεναχωριεσαι που δεν γινεται;
    αφου δεν θελεις καποιον!
    οταν θα θελησεις παλι καποιον, τοτε να το σκεφτεις αν θελει η δεν θελει κι εκεινος.
    και γιατι να "κυνηγησει"; σκυλι ειναι; οταν υπαρχει κοινο ενδιαφερον, μαζι προχωρανε αυτα. συζητας, τα βρισκετε, βγαινετε, κλπ.
    ψαχνεις δλδ καποιον να σε κυνηγαει για να σε πεισει να κανεις κατι μαζι του;
    γιατι να το κανει αυτο αν δεν εισαι η γυναικα της ζωης του, οπως ουτε κι αυτος ειναι ο ανδρας της ζωης σου, αφου εισαι χλιαρη;
    θα παει παρακατω να ψαξει μια που ειναι πιο ζεστη μαζι του.
    Έχεις απόλυτο δίκιο
    Last edited by Miliva21; 17-11-2018 at 12:48.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Κοίτα σε ρώτησα για αυτή την "παρέα", διότι πολλοί γνωρίζουν κόσμο, από φίλους φίλων κλπ. Γενικά εγώ αυτό που καταλαβαίνω, δεν είναι ότι σου λείπει ο έρωτας από την ζωή σου, όσο σου λείπουν οι πραγματικοί φίλοι. Φίλοι δηλαδή που θα βγείτε, θα ξεδώσετε, εντάξει θα κάνετε και καμιά μλκ, γενικά σου λείπει το να ζήσεις.

Μέσα από όλα αυτά κάπου, θα υπάρχει και ο εκείνος που θα είναι ο ιδανικός για σχέση, σύμφωνα με τα γούστα σου. Δηλαδή το φιλικό έπεται του ερωτικού. Επειδή κάποτε ήμουν σαν και εσένα, έλεγα εντάξει τι να κάνω τους φίλους αφού δεν έχω κοπέλα; Και ήταν το μεγαλύτερο μου σφάλμα αυτό. Γι'αυτό και τώρα δίνω προτεραιότητα στην ζωή και μετά στο ερωτικό.

Σκέψου και το άλλο, πως αν δεν είμαστε πρώτα καλά εμείς οι ίδιοι, πως θα ελκύουμε; Αυτό που νιώθεις εσωτερικά, δηλαδή την μοναξιά και την αποξένωση, πίστεψέ το πως το δείχνεις αυτό και προς τα έξω. Μπορεί να μην θέλεις να το κάνεις, αλλά φαίνεται, δεν είναι κάτι δηλαδή που μπορούμε να το ελέγξουμε.

Η δική μου οπτική κυρίως αυτή είναι, ζήσε και μετά θα έρθει και το ερωτικό. Δεν υπάρχει συνταγή που να στην δίνουν για να βρεις σύντροφο. Όλα είναι με βάση το πως νιώθουμε, ξέρεις την αξία σου και αυτό είναι σημαντικό, αλλά μην παραλείπεις και την ζωή. Αυτό είναι το σπουδαιότερο. Σκέψου και το άλλο, γιατί θέλεις τόσο πολύ το να βρεις κάποιον; Τι σου λείπει περισσότερο; Μήπως το να υπάρχει κάποιος στην ζωή σου, που να ενδιαφέρεται για εσένα; Το έχεις σκεφτεί, γιατί να έχεις τόση μεγάλη ανάγκη για συναίσθημα;
    Κοίταξε όντως μου λείπει κάπως και αυτό το κομμάτι του στυλ να περνάω καλά με φίλους κλπ όμως τώρα δεν άνοιξα αυτό το θρεντ .....

Φυσικά και θεωρώ τους φιλους πιο σημαντικους από τη σχέση ..

Ναι έχω σκεφτεί αυτό που λες ότι η αποξένωση βγαίνει καταλάθος προς τα έξω και έχω ζαλιστεί με αυτο το θέμα ...Θέλω να ειμαι χαλαρή πλέον καλά αυτό κάνω στις φιλίες μου και στις συναναστροφες μου σε φάση ότι τύχει και οπότε τύχει ας γίνουν και παραπάνω γνωστοί η φίλοι........

Όμως πραγματικά δν μπορώ να το χωνέψω αυτό.....επδ πχ μπορεί πάντα το κομμάτι της παρέας και των φιλων να μην ήταν ποτέ στα πολύ πάνω του ...να νιώθω ότι θα ήθελα περισσότερα πράγματα και από εκεί ...πιστεύεις ότι αυτό είναι καταδίκη μου ;;;;; το έχω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν θα ειμαι από τα πολύ κοινωνικά άτομα που θα χώνονται στις παρέες θα περνούν καλά από δω από εκεί....Και έχω στρέψει αλλού το ενδιαφέρον μου.....σε χόμπυ στο να κάνω πράγματα που μου αρέσουν......
    Το έχω πάρει απόφαση ότι εγώ είμαι το άτομο του 1 με 2 καλοί φίλοι στη ζωή μου και τέλος ....

Όχι δεν απόλυτα ικανοποιημένη με αυτο όμως κουράστηκα να προσπαθώ να το αλλάξω....Και το έχω αποδεχτεί...
    Είναι αυτό η καταδίκη μου να μη μπορώ να έλξω ούτε ερωτικό σύντροφο;;

Αν είναι έτσι να αυτοκτονήσω καλύτερα

.....

Miliva21
    Guest
    Κοίτα σε ρώτησα για αυτή την "παρέα", διότι πολλοί γνωρίζουν κόσμο, από φίλους φίλων κλπ. Γενικά εγώ αυτό που καταλαβαίνω, δεν είναι ότι σου λείπει ο έρωτας από την ζωή σου, όσο σου λείπουν οι πραγματικοί φίλοι. Φίλοι δηλαδή που θα βγείτε, θα ξεδώσετε, εντάξει θα κάνετε και καμιά μλκ, γενικά σου λείπει το να ζήσεις.

Μέσα από όλα αυτά κάπου, θα υπάρχει και ο εκείνος που θα είναι ο ιδανικός για σχέση, σύμφωνα με τα γούστα σου. Δηλαδή το φιλικό έπεται του ερωτικού. Επειδή κάποτε ήμουν σαν και εσένα, έλεγα εντάξει τι να κάνω τους φίλους αφού δεν έχω κοπέλα; Και ήταν το μεγαλύτερο μου σφάλμα αυτό. Γι'αυτό και τώρα δίνω προτεραιότητα στην ζωή και μετά στο ερωτικό.

Σκέψου και το άλλο, πως αν δεν είμαστε πρώτα καλά εμείς οι ίδιοι, πως θα ελκύουμε; Αυτό που νιώθεις εσωτερικά, δηλαδή την μοναξιά και την αποξένωση, πίστεψέ το πως το δείχνεις αυτό και προς τα έξω. Μπορεί να μην θέλεις να το κάνεις, αλλά φαίνεται, δεν είναι κάτι δηλαδή που μπορούμε να το ελέγξουμε.

Η δική μου οπτική κυρίως αυτή είναι, ζήσε και μετά θα έρθει και το ερωτικό. Δεν υπάρχει συνταγή που να στην δίνουν για να βρεις σύντροφο. Όλα είναι με βάση το πως νιώθουμε, ξέρεις την αξία σου και αυτό είναι σημαντικό, αλλά μην παραλείπεις και την ζωή. Αυτό είναι το σπουδαιότερο. Σκέψου και το άλλο, γιατί θέλεις τόσο πολύ το να βρεις κάποιον; Τι σου λείπει περισσότερο; Μήπως το να υπάρχει κάποιος στην ζωή σου, που να ενδιαφέρεται για εσένα; Το έχεις σκεφτεί, γιατί να έχεις τόση μεγάλη ανάγκη για συναίσθημα;
    Γ αυτό προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου και επικεντρωνομαι σε πράγματα που θα με κάνουν καλύτερη για να ειμαι ανεξάρτητη και να αντικαταστήσω το κενό που μπορεί να μου δημιουργει η ημι-ελλειψη άλλων πραγμάτων ...γτ δεν θέλω να βγάζω ούτε μοναξιά ούτε αποξένωση....ειλικρινά ....είναι το τελευταίο αυτι που θέλω

Miliva21
    Guest
    Σορρι που θα το πω, αλλά ο τύπος ήταν τέρμα ηλίθιος. Τι εννοούσε με τους "αντικειμενικούς λόγους", είτε σου αρέσει μια κοπέλα, είτε όχι. Αυτές οι μλκ του τύπου "ναι μεν αλλά", δεν τις αναγνωρίζω ως αντρικές συμπεριφορές. Ίσως να σε πλήγωσε αυτή η μικρή περιπέτεια με τον τύπο, αλλά να ξέρες πόσες απορρίψεις έχω φάει εγώ και μακάρι να μου έλεγαν μόνο για "αντικειμενικούς λόγους" εμένα μου έλεγαν χειρότερα και άκομψα. Πιστεύω πως μπορεί να πληγώθηκε και λίγο ο εγωισμός σου, αλλά επειδή ήσουν στα πρώτα ερωτικά σου βήματα, μάλλον θα το πήρες κατάκαρδα και θα φοβήθηκες να ξανά ανοίξεις την καρδιά σου για κάποιον, για να μην ξανά πληγωθείς. Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Αν κάνω κάπου λάθος, να με διορθώσεις εννοείται.
    Καλά ας μη πιάσουμε τώρα το θέμα αυτό με τον τύπο...είναι ανούσιο πλέον και είναι παρελθόν....
    Όπως είχα αναφέρει και νωρίτερα όπως όλοι μας έτσι και εγώ έχω αναπτύξει τις αυτοαμυνες μου λόγω παρελθοντικων "κακών" εμπειριών ...
    Τώρα γ να αναφερθούμε συγκεκριμένα και αναλυτικά θέλει πολύ χρόνο
    Αλλά έτσι είναι όπως τα λες

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
    συμφωνουμε σε οσα λες παρακατω, ακριβως αυτο πιστευω κι εγω.
    και σκεφτομαι και κατι αλλο.
    ΙΣΩΣ εχει το μιλιβακι καποια στερεοτυπα στο μυαλο της για το "πως γινονται αυτα τα πραγματα", γι αυτο και τα οσα λεει περι διεκδικησεων και κυνηγιου.
    οταν θελουν κι οι δυο, ο δρομος βρισκεται, και ειναι αυτος της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, της παρεας, του κοινου χρονου.
    δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τις κοινωνικες συναναστροφες οι ερωτικες σχεσεις. απλα μπαινει και το σεξουαλικο στοιχειο , ΑΝ υπαρξει κοινη επιθυμια, και οχι χλιαροτητα..
    Ναι όντως έτσι είναι...Εγώ τα τελευταία χρόνια ειμαι χλιαρη...Δεν μου έτυχε απλά......

Όταν βρω κάποιον να με "σκουντηξει" θα δείξω ενδιαφέρον γτ είναι πλ δύσκολο να στο βγάλει κάποιος αυτό...

Το πολύ πολύ να περιμένω καμία εικοσαριά χρόνια ακόμα [emoji23]

Miliva21
    Guest

Για να σου δώσω να καταλάβεις πήγαινα και σε ψυχολόγο παλιότερα για να συζητήσω αυτό το θέμα της κοινωνικότητας και γτ δεν έχω τόσους φίλους όπως οι άλλοι...

Πήγαινα και μιλούσα και αυτό γινόταν συνέχεια.....Φυσικά σκορπαγα τα λεφτά μου εκεί και λύση δεν έπαιρνα το μόνο που κατάφερα ήταν να μεγαλώνω το κενό μου ...

Μέχρι που έφτασα στα όρια μου και είπα τέλος...

Να πάνε να γαμηθουν οι ψυχολόγοί
    Να πάνε να γαμηθουν οι παρεες και οι φιλοι....
    Σε όσους αρέσω από εδώ και περα και όσοι θέλουν.. Από δω και πέρα κοιτάω και εγώ τη πάρτυ μου και δεν με νοιάζει ....
    Ας είναι και λίγοι οι φιλοι ας μη γνωρίζω εύκολα άτομα...
    Ας μην έχω έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια....

Από το να δείχνω κενη και απομονωμένη χίλιες φορές καλύτερα...
    Αλλά κάποια στιγμή αρχίζεις να κοιτάς πάλι και να συγκρίνεις γιατί αυτός και αυτή έτσι....με φίλους και σχέσεις και εγώ όχι τόσο.. ;

Αλλά πραγματικά σε αυτό το θέμα δεν μπορεί κανένας να μου δώσει τη λυση

Senior Member
    Οποτε μιλιβα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα, οπως καταλαβα εγω; Στην ουσια στενοχωριέσαι για ποιον λογο δεν βρίσκεις καποιον να σου αρεσει εσενα, οχι το αντιθετο.
    Δεν εισαι χλιαρή και αδιάφορη με τους αντρες, άπαξ και σου αρεσει καποιος και σου δειξει το ιδιο πιστευω θα γινεις αρκετα παραπανω απο το επιτρεπτό διεκδικητική.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Οποτε μιλιβα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα, οπως καταλαβα εγω; Στην ουσια στενοχωριέσαι για ποιον λογο δεν βρίσκεις καποιον να σου αρεσει εσενα, οχι το αντιθετο.
    Δεν εισαι χλιαρή και αδιάφορη με τους αντρες, άπαξ και σου αρεσει καποιος και σου δειξει το ιδιο πιστευω θα γινεις αρκετα παραπανω απο το επιτρεπτό διεκδικητική.
    Ε όχι και αρκετά από το επιτρεπτό διεκδικητικη πια...
    Είπαμε τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνω....Αλλά δν θα ειμαι τόσο χλιαρή θα μαι πιο ζεστή θα κάνω μια κίνηση παραπανω .....

Καλά κάτσε γτ αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα άντε να βρεθεί κάποιος που να μου αρέσει...Αυτό δεν σημαίνει ότι θα του αρέσω και γω η ότι θα είναι διαθέσιμος....εξάλλου μια ζωή αυτό μου τύχαινε συνέχεια γιατί να αλλάξει τώρα ...;;

Senior Member
    Επειδη ασυνείδητα σε ελκύουν οι μη διαθέσιμοι ειτε πρακτικά πχ δεσμευμένοι, ειτε αδιαφορώντας , τιποτα δεν ειναι τυχαιο οταν συμβαινει σε επανάληψη.

Senior Member
    Καταβαθος θεωρεις τον εαυτο σου προβληματικό. Οποτε οποιος σε προσεγγίσει θεωρεις οτι δεν του κάθεται κατι νορμαλ και ριχνει τον πήχη του, αρα κατι τρεχει και με αυτον και υποτιμάται μεσα σου.
    Ειναι αυτο που ειπα οτι τραβάς ίδιου τυπου ανθρωπους με εσενα.
    Οποτε τι μενει; Να γινεις εσυ καλυτερη που σημαινει να αναγνωρίσεις τα λαθη σου και τα στραβα σου που προυποθετει να μην θεωρεις τον εαυτο σου ανώτερο ας το πουμε ετσι. Αυτη ειναι η αυτογνωσία και ειναι δυσκολη διαδικασια.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Καταβαθος θεωρεις τον εαυτο σου προβληματικό. Οποτε οποιος σε προσεγγίσει θεωρεις οτι δεν του κάθεται κατι νορμαλ και ριχνει τον πήχη του, αρα κατι τρεχει και με αυτον και υποτιμάται μεσα σου.
    Ειναι αυτο που ειπα οτι τραβάς ίδιου τυπου ανθρωπους με εσενα.
    Οποτε τι μενει; Να γινεις εσυ καλυτερη που σημαινει να αναγνωρίσεις τα λαθη σου και τα στραβα σου που προυποθετει να μην θεωρεις τον εαυτο σου ανώτερο ας το πουμε ετσι. Αυτη ειναι η αυτογνωσία και ειναι δυσκολη διαδικασια.
    Ναι κατάλαβα τι προσπαθείς να μου πεις ...θα λαβω υπόψη μου και αυτή την οπτική αν κ δν θεωρώ πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μ άρεσε πολύ κάποιος ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι κατάλαβα τι προσπαθείς να μου πεις ...θα λαβω υπόψη μου και αυτή την οπτική αν κ δν θεωρώ πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μ άρεσε πολύ κάποιος ......
    Παρτο ομως αντίστροφα, ειναι ο κύριος λογος που αυτος ο οποιος δεν σου δινει προσοχή η δεν ειναι διαθέσιμος, ανηκει στο γκρουπ απο αυτους που γουσταρεις.

Senior Member
    Κοίταξε όντως μου λείπει κάπως και αυτό το κομμάτι του στυλ να περνάω καλά με φίλους κλπ όμως τώρα δεν άνοιξα αυτό το θρεντ .....

Φυσικά και θεωρώ τους φιλους πιο σημαντικους από τη σχέση ..

Ναι έχω σκεφτεί αυτό που λες ότι η αποξένωση βγαίνει καταλάθος προς τα έξω και έχω ζαλιστεί με αυτο το θέμα ...Θέλω να ειμαι χαλαρή πλέον καλά αυτό κάνω στις φιλίες μου και στις συναναστροφες μου σε φάση ότι τύχει και οπότε τύχει ας γίνουν και παραπάνω γνωστοί η φίλοι........

Όμως πραγματικά δν μπορώ να το χωνέψω αυτό.....επδ πχ μπορεί πάντα το κομμάτι της παρέας και των φιλων να μην ήταν ποτέ στα πολύ πάνω του ...να νιώθω ότι θα ήθελα περισσότερα πράγματα και από εκεί ...πιστεύεις ότι αυτό είναι καταδίκη μου ;;;;; το έχω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν θα ειμαι από τα πολύ κοινωνικά άτομα που θα χώνονται στις παρέες θα περνούν καλά από δω από εκεί....Και έχω στρέψει αλλού το ενδιαφέρον μου.....σε χόμπυ στο να κάνω πράγματα που μου αρέσουν......
    Το έχω πάρει απόφαση ότι εγώ είμαι το άτομο του 1 με 2 καλοί φίλοι στη ζωή μου και τέλος ....

Όχι δεν απόλυτα ικανοποιημένη με αυτο όμως κουράστηκα να προσπαθώ να το αλλάξω....Και το έχω αποδεχτεί...
    Είναι αυτό η καταδίκη μου να μη μπορώ να έλξω ούτε ερωτικό σύντροφο;;

Αν είναι έτσι να αυτοκτονήσω καλύτερα

.....
    Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά το ένα φέρνει το άλλο και πιστεύω πως είναι αλληλένδετες έννοιες αυτές που συζητάμε. Τώρα γιατί βλέπω πάλι ηττοπάθειες; Γιατί να μιλάς για καταδίκη; Πιστεύεις πως κάτι σε τιμωρεί; Μην σκέφτεσαι έτσι σε παρακαλώ. Πάτα γερά στα πόδια σου και προχώρα. Σου είπα και πάλι ότι για να έρθει ο/η σύντροφος στην ζωή μας, πρέπει πρώτα να είμαστε εμείς καλά. Και εγώ έτσι είμαι Μίλιβα, έχω 3 καλούς φίλους και περνάμε καλά, οι 3 φίλοι μου έχουν άλλους φίλους και περνάμε όλοι μαζί καλά.

Έτσι δημιουργούνται οι παρέες, ο ένας φέρνει τον άλλον. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη Μίλιβα, τότε στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις, όπως κάνουμε ή κάναμε όλοι μας. Δεν γεννηθήκαμε όλοι με σχέσεις και παρέες, κάπως δημιουργήθηκαν και αυτές στην ζωή μας, αλλά σίγουρα δεν έγινε κάτι μαγικά. Δεν σε τιμωρεί κανένας Μίλιβα και μην ξανά πεις για αυτοκτονίες, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος από έναν άλλον. Η ζωή είναι δική μας και μόνο με θέληση και αγώνα θα την διεκδικήσουμε.

Senior Member
    Για να σου δώσω να καταλάβεις πήγαινα και σε ψυχολόγο παλιότερα για να συζητήσω αυτό το θέμα της κοινωνικότητας και γτ δεν έχω τόσους φίλους όπως οι άλλοι...

Πήγαινα και μιλούσα και αυτό γινόταν συνέχεια.....Φυσικά σκορπαγα τα λεφτά μου εκεί και λύση δεν έπαιρνα το μόνο που κατάφερα ήταν να μεγαλώνω το κενό μου ...

Μέχρι που έφτασα στα όρια μου και είπα τέλος...

Να πάνε να γαμηθουν οι ψυχολόγοί
    Να πάνε να γαμηθουν οι παρεες και οι φιλοι....
    Σε όσους αρέσω από εδώ και περα και όσοι θέλουν.. Από δω και πέρα κοιτάω και εγώ τη πάρτυ μου και δεν με νοιάζει ....
    Ας είναι και λίγοι οι φιλοι ας μη γνωρίζω εύκολα άτομα...
    Ας μην έχω έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια....

Από το να δείχνω κενη και απομονωμένη χίλιες φορές καλύτερα...
    Αλλά κάποια στιγμή αρχίζεις να κοιτάς πάλι και να συγκρίνεις γιατί αυτός και αυτή έτσι....με φίλους και σχέσεις και εγώ όχι τόσο.. ;

Αλλά πραγματικά σε αυτό το θέμα δεν μπορεί κανένας να μου δώσει τη λυση
    Μίλιβα, μην περιμένεις λύσεις, ούτε εγώ είμαι ικανός να σου δώσω λύσεις, ούτε κανένας άλλος. Την λύση θα την βρεις εσύ η ίδια, επειδή ξέρεις όσο κανένας άλλος καλύτερα την ίδια την Μίλιβα και τα θέλω της. Σε ψυχολόγο ήταν να πάω και εγώ, αλλά βρήκα την λύση μόνος μου πριν τον ψυχολόγο. Όπως σου έχω ξανά πει, ακούγεσαι σαν να έχεις παραιτηθεί από την διεκδίκηση της ζωής σου.

Γιατί απλά δεν χαλαρώνεις, σκέψου καλύτερα αν αυτές οι φίλες που έχεις, σου ταιριάζουν ή αν δεν σου ταιριάζουν ψάξε για άλλους φίλους. Αυτό το χόμπυ που σου αρέσει και δεν σε ρωτάω τι είναι για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση, εκμεταλλεύσου το, ψάξε για νέες ομάδες, δες μήπως υπάρχει κάποια ομάδα στο fb και ίσως να διοργανώνουν και διάφορα event. Ο ένας θα φέρει τον άλλον, αυτό μην το ξεχνάς.

Senior Member
    Μιλιβα μια χαρα κοριτσακι εισαι ξερει ο παππουσ αλλα εγω ειμαι 37 κι αγροτησ βρωμαω κι εσυ 23 του πανεπιστημιου επισησ εγω θα σου λεω για τον δακο κι εσυ για τον μπακουνιν τι θελω να πω υπαρχουν αντρεσ που σε θελουν κλπ αλλα τι να σου πουν οταν εισαι του πανεπιστημιου και του θεατρου ετσι ειναι μια φιλη μου που τη γουσταρω απο μικροσ μπαμπασ γιατροσ αυτη δικηγοροσ εγω αγροτησ τι να τισ πω αλλη γλωσσα μιλαμε ωραιο γκομενακι αλλα δέν γινεται που θα με παρουσιασει αυτη τι θα πει οτι ειμαι αγροτησ μπαμπασ γιατροσ θα καταλαβει ετσι το χασαμε το κορμι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 20 of 39 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast