ελεύθερη σχέση δεν είναι υποχρεωτικό να συναινεσουν και οι δύο?
το τελευταίο που λες δεν ισχύει στους άντρες?
Printable View
Και οι δύο συναινούν, απλά κάποιος από τους δύο, συνήθως πιστεύω η γυναίκα κατά βάθος θα ήθελε κάτι παραπάνω, κάποιες φορές ο άντρας.
Στο τελευταίο ισχύει για την γυναίκα, αυτή πηγαίνει και διαλέγει με ποιον θα πηδηχτει. Ο άντρας ναι μεν δεν θα πληρωθεί χρηματικά, θα πληρωθεί όμως σεξουαλικά. Τι εννοώ? 3 φορες που το έχω κάνει, δεν έχουν κανένα ταμπού, τα κάνουν ολα. Μια φάση δηλαδή, γουστάρω με εσένα, πάμε και δεν θα χάσεις.
Υπ όψη δεν το λέω υποτιμητικά, καλά κάνουν εφόσον το ευχαριστιούνται.
και φιλι να έδινα θα ήταν μεγάλο βήμα για εμένα
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα η να διαγραφεί το ποστ η να κλειδωθεί. Τα μέλη νομίζω έχουν ξεφύγει λίγο. Και μιλούν άσχημα. Παρακαλώ πολύ.
Προσωπικά σου ζητώ συγγνώμη γιατί δεν είχα προσέξει καν σε τι θέμα γράφω όταν άνοιξε η κουβέντα περι οροθετικών κι απλά διάβαζα εξωφρενικά πράγματα που ένιωσα ότι πρέπει κάποιος να απαντήσει.
Ζητώ συγγνώμη παρόλα αυτά γιατί διαλύθηκε εντελώς το θέμα σου και με την δική μου συμμετοχή.
Vickympou άνοιξε καινούριο θέμα αν θες να μας πεις και πως πάει.
Μπορείς να στείλεις e-mail στους διαχειριστές πατώντας κάτω δεξιά στη σελίδα στο "Επικοινωνία" αν θες να κλείσουν ή να σβήσουν το θέμα. Συνήθως δεν διαβάζουν το forum και πολύ από ότι έχω καταλάβει.
Ειναιο η πιο ωραια διασκεδαση που δεν χρειαζεται να γελας .................................................. ............................