Μισες δουλειες κανεις γραψε και τα genre να ξέρουμε τι είναι η κάθε μία :p
Printable View
Χθες κατάφερα να τελειώσω toy boys και μέχρι να περιμένω τον άντρα μου να φτάσει στην τελευταία σεζόν του καζα λέω να δω την πλατφόρμα,αξίζει?
Ναι...παρα πολυ...ειναι ταινια με νοημα κ εχει μεγαλη σχεση με αυτα που περναμε σημερα,οχι με τον ιο...εχει σχεση με το φαγητο η ταινια και την κοινωνια μας...θα καταλαβεις...προσωπικα απο τις καλυτερες θεωρω για φετος...
Παιδια διορθωση.Οχι moon...in the shadow of the moon...
Παντως Ντιντη κ το birdbox οπως κ το mirage μ αρεσαν πολυ σαν ταινιες...προσφατα εκανα rewatch κ το panic room...
Ναι αξιζει πιστευω...παιδια οποιος εχει να προτεινει ταινιες νετφλιξ ακουω...απο νεες σειρες το the trial ηταν καλο...θα τσεκαρω και αλλες καινουριες...
Ειδα τη πλατφορμα χθες το βραδυ και εκανα αμαν για να κοιμηθω. Καλη ταινιουλα ειναι το the collini case
Possible Worlds (2000)
Την θεωρω πολυ καλη...ειναι ωμη η αληθεια αλλα δεν μπορω να πω οτι ψυχοπλακωθηκα. Αντικειμενικα μονο ωμα μπορουν να τεθουν τετοια θεματα.Αντικατοπτριζει την κοινωνια μας...ειδικα τωρα που καποιοι αδειαζουν ραφια στο σουπερμαρκετ,πολυ επικαιρη...Μια αλλη ταινια που μ αρεσε πολυ ηταν το birdbox... αναφερεται στον φοβο...Το mirage φανταστικη,συγκινητικη, το the invisible guest ωραιο θριλερακι...Αυτα...
Όντως η πλατφόρμα πολύ επίκαιρη ταινία και πρέπει να την δουν οπωσδήποτε οι πλεονεκτες αυτής τπεριοδοης που ζούμε...
Καλά λέει η σοφή παροιμία εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις. ......
Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ψυχοπλακωθηκα απλά σε καποιες σκηνές αηδιασα...
Εγώ έχω παραγίνει ρομαντική..Μόλις είδα "Sweet November"