Αγαπημενες σειρες - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 339
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Δεν την ειδα...για ταινιες εχω τις εξης προτασεις...the platform,the circle,the invisible guest,mirage,birdbox,a quiet place,moon.
    Μισες δουλειες κανεις γραψε και τα genre να ξέρουμε τι είναι η κάθε μία

ntinti
    Guest
    Χθες κατάφερα να τελειώσω toy boys και μέχρι να περιμένω τον άντρα μου να φτάσει στην τελευταία σεζόν του καζα λέω να δω την πλατφόρμα,αξίζει?

Ναι...παρα πολυ...ειναι ταινια με νοημα κ εχει μεγαλη σχεση με αυτα που περναμε σημερα,οχι με τον ιο...εχει σχεση με το φαγητο η ταινια και την κοινωνια μας...θα καταλαβεις...προσωπικα απο τις καλυτερες θεωρω για φετος...
    Παιδια διορθωση.Οχι moon...in the shadow of the moon...
    Παντως Ντιντη κ το birdbox οπως κ το mirage μ αρεσαν πολυ σαν ταινιες...προσφατα εκανα rewatch κ το panic room...

ntinti
    Guest
    Ναι...παρα πολυ...ειναι ταινια με νοημα κ εχει μεγαλη σχεση με αυτα που περναμε σημερα,οχι με τον ιο...εχει σχεση με το φαγητο η ταινια και την κοινωνια μας...θα καταλαβεις...προσωπικα απο τις καλυτερες θεωρω για φετος...
    Παιδια διορθωση.Οχι moon...in the shadow of the moon...
    Παντως Ντιντη κ το birdbox οπως κ το mirage μ αρεσαν πολυ σαν ταινιες...προσφατα εκανα rewatch κ το panic room...
    Ωραία θα ετοιμάσω σε λίγο το βραδινό των παιδιών και θα καθήσω να την δω !!!!!

Ναι αξιζει πιστευω...παιδια οποιος εχει να προτεινει ταινιες νετφλιξ ακουω...απο νεες σειρες το the trial ηταν καλο...θα τσεκαρω και αλλες καινουριες...

Senior Member
    Ειδα τη πλατφορμα χθες το βραδυ και εκανα αμαν για να κοιμηθω. Καλη ταινιουλα ειναι το the collini case

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ειδα τη πλατφορμα χθες το βραδυ και εκανα αμαν για να κοιμηθω. Καλη ταινιουλα ειναι το the collini case
    Γιατι;;Εμενα μ αρεσε πολυ...νομιζω αντικατοπτριζει την κοινωνια μας.Τι ειναι αυτο,στο νετφλιξ;

Senior Member
    Γιατι;;Εμενα μ αρεσε πολυ...νομιζω αντικατοπτριζει την κοινωνια μας.Τι ειναι αυτο,στο νετφλιξ;
    Όχι δεν είναι νετφλιξ. Ειχε βαθιά νοήματα η πλατφόρμα απλώς ήταν λίγο ψυχω σαν σενάριο.

Senior Member
    Possible Worlds (2000)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Λέγε μου τέτοια ,άσε που μόλις είπα πάω να δω την πλατφορμα η κόρη μου με είπε Ν μην την δω γιατί θα ψυχοπλακωθω....

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Λέγε μου τέτοια ,άσε που μόλις είπα πάω να δω την πλατφορμα η κόρη μου με είπε Ν μην την δω γιατί θα ψυχοπλακωθω....
    Την θεωρω πολυ καλη...ειναι ωμη η αληθεια αλλα δεν μπορω να πω οτι ψυχοπλακωθηκα. Αντικειμενικα μονο ωμα μπορουν να τεθουν τετοια θεματα.Αντικατοπτριζει την κοινωνια μας...ειδικα τωρα που καποιοι αδειαζουν ραφια στο σουπερμαρκετ,πολυ επικαιρη...Μια αλλη ταινια που μ αρεσε πολυ ηταν το birdbox... αναφερεται στον φοβο...Το mirage φανταστικη,συγκινητικη, το the invisible guest ωραιο θριλερακι...Αυτα...

ntinti
    Guest
    Όντως η πλατφόρμα πολύ επίκαιρη ταινία και πρέπει να την δουν οπωσδήποτε οι πλεονεκτες αυτής τπεριοδοης που ζούμε...
    Καλά λέει η σοφή παροιμία εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις. ......

Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ψυχοπλακωθηκα απλά σε καποιες σκηνές αηδιασα...

Senior Member
    Εγώ έχω παραγίνει ρομαντική..Μόλις είδα "Sweet November"
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Όντως η πλατφόρμα πολύ επίκαιρη ταινία και πρέπει να την δουν οπωσδήποτε οι πλεονεκτες αυτής τπεριοδοης που ζούμε...
    Καλά λέει η σοφή παροιμία εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις. ......

Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ψυχοπλακωθηκα απλά σε καποιες σκηνές αηδιασα...
    Ναι ουτε εγω ψυχοπλακωθηκα,εχει σκληρες σκηνες τετοια θεματα ομως μονο με ωμο τροπο θιγονται.Προσκυνω το βαθυ νοημα της ταινιας που πραγματικα το θεωρω τρομερα επικαιρο.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ έχω παραγίνει ρομαντική..Μόλις είδα "Sweet November"
    Δες το mirage το λατρεψααα...υπαρχει κ μια φανταστικη με Σαντρα Μπουλοκ και Κιανιου ριβς που δεν θυμαμαι πως λεγεται...the letter??Θα το κοιταξω...

Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast