Μην μου πεις ότι χιόνισε σε εσας..
Printable View
https://i.postimg.cc/m2VwRqLT/viber-...-19-45-449.jpg
Σημερα το πρωι (ξημερώματα). Οδός Επταπυργίου.
Remedyyy why so serious? Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι πιο ευκολα θα σε επειθε κανεις για ομαδικο σεξ παρα να σε καταφερει να γελασεις εστω λιγο.. Ποια λιγουρικα πεσιματα/σχολια μπρε, εγω ουτε για υπνο δεν μπορω να την πεσω (εχω προβλημα με τις φασεις rem/non rem του υπνου :p ) Αυτα ολα τα κανω για να ζηλεψει λιγο ο Γιωργος.. που με τσεχασε.. Και λιγο για να γελασουμε.. Στα πριβε μηνυματα ειμαι σοβαρο αγορι, δεν κανω τετοια, οπως και στη ζωη μου γενικοτερα. Οπως σωστα επισημανες αγνωστοι ειμαστε (αυτο διορθωνεται..) δεν με ξερεις κι ετσι μπορει να πεφτεις εξω. Τελοσπάντων.. Καλημερέντες… (πεινασα τωρα, θελω γλυκο)
μας επεισες...
υ.γ. οσο για τα γελια, πιστευω οτι εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ...
:eek:
Καλο Πασχα παιδια..
https://youtu.be/Rnil5LyK_B0?si=6efxCg7uQywPKH6y
Πασχα με χιονια εχουν συμβει μονο στα πιο ορεινα χωρια της Βορειας Ελλάδας, εντος του Απρίλη. Π.χ. στο Σελι Ημαθιας στα 1500 μέτρα υψομετρο, και στο Πισοδέρι της Φλώρινας στα 1450 μέτρα...
Το Βικτωριανής εποχής Λονδίνο (1868) με πληθυσμο περιπου 1 εκατομμύριο... Η μόνη ρεαλιστική αναπαράσταση της πόλης μεσω ενός video game (Assassin's Creed Syndicate)!!!
https://www.youtube.com/watch?v=XJLLv6a5Zf4
Καημό το 'χω, μια φορά στη ζωή μου να σταματήσει γυναίκα οδηγός και να με αφήσει να περάσω από διάβαση πεζών! Οι άνδρες οδηγοί έχουν χίλια άλλα κακά, αλλά τουλάχιστον θα βρεθεί ένα 30% που θα σταματήσει. Επίσης, έχουν μια παραπάνω κατανόηση στα καρότσια με μωρά, το παρατηρώ όταν βγαίνω βόλτα με την αδερφή μου. Οι γυναίκες οδηγοί ούτε αυτό δε σέβονται.https://www.youtube.com/watch?v=GdLddlZ_WsY
Πότε έφτασε μεγαλοβδομάδα ούτε που το κατάλαβα! Πρέπει οπωσδήποτε να πάω αύριο να ψωνίσω για τη βαφτιστήρα μου, το καλό μου, το αστέρι μου, την ανιψούλα μου, το καλύτερο παιδί στον Γαλαξία! Θα της πάρω λαμπάδα-υπερπαραγωγή!
Χμμ με κινδυνο να ακουστω σεξιστης τεινω να συμφωνησω, οντως εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οι γυναικες οδηγοι δε σταματανε, ουτε σε διασταυρωση σε αφηνουν ευκολα να περασεις. Ειναι μια στατιστικη παρατηρηση αυτο, δε λεω οτι ολες ειναι ετσι, ουτε οτι ολοι οι αντρες οδηγουν σωστα. Ισως να εχουν λιγο παραπανω αγχος στο τιμονι και να παιζει καποιο ρολο και αυτο, δεν ξερω..
Να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι και να χαιρεται και αυτο την κιμπαρισσα τη νονα του :)
Οι άνδρες οδηγοί προκαλούν τα περισσότερα ατυχήματα/δυστυχήματα, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, οδήγηση έχοντας πιει αλκοόλ, μπαίνουν από μονοδρόμους και αν τους πεις τίποτα, σου λένε εδώ δίπλα μένω, σιγά μην κάνω το τετράγωνο. Οι γυναίκες οδηγοί δεν τα έχουν αυτά σε τέτοιο βαθμό. Αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει να σταματά γυναίκα οδηγός στη διάβαση και μη σου πω όταν ζορίζονται την κλείνουν εντελώς και στέκονται εκεί με τις ώρες. Επίσης, οι άνδρες είναι πιο φιλότιμοι σε ό,τι αφορά τα καρότσια, ενώ οι γυναίκες περνάνε τη διάβαση χωρίς καν να κοιτάξουν. Αν με ρωτούσες ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι οδηγοί στατιστικά, θα έλεγα οι άνδρες. Αλλά το έχω απωθημένο να φιλοτιμηθεί έστω και μια κάργια να σταματήσει σε διάβαση πεζών. Άσε που έχω δει και γυναίκες να κορνάρουν στον προπορευόμενο οδηγό επειδή σταμάτησε σε διάβαση! Δηλαδή ο πεζός δεν πρέπει να περάσει ποτέ;
Ευχαριστώ! Γεννήθηκε ένας άγγελος και τον βάφτισα εγώ!
οχι, δεν ειναι στατιστικη παρατηρηση, ετσι την ονομαζεις εσυ για να μην ακουστεις σεξιστης...
απλως, οταν βλεπεις μια τετοια συμπεριφορα και την κανει γυναικα, λες "ε βεβαια, αφου οδηγαει γυναικα", ενω αν οδηγαει ανδρας, απλα δεν λες τπτ.
ετσι, στο μυαλο σου εχει μεινει οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες τις εχουν οι γυναικες. αν πραγματικα μετρουσες ανδρες και γυναικες, τοτε θα ηταν στατιστικη παρατηρηση.
ΠΟΣΕΣ φορες δεν εχω ακουσει απο συνοδηγο μου ανδρα να λεει για μια κακη οδηγικη συμπεριφορα "σιγουρα γυναικα οδηγει. ....α, οχι..." εμ οχι, αλλα παντα το μυαλο σας παει στην γυναικα. ωστοσο δεν φρεναρετε την προκαταληψη. εκειιιι!!
οι ανδρες, οδηγουν εξακριβωμενα χειροτερα. κανουν περισσοτερες παραβασεις, κανουν περισσοτερα ατυχηματα, οδηγουν πιο επικινδυνα. μετρημενα, οχι με ψυχανεμισμο..
Ουφ, και με πετυχαίνεις και σε φάση που δεν είμαι και στα καλύτερα μου.. :) Ας ξεκινήσουμε με μια καλημέρα Ρέμεντυ. Στατιστική παρατήρηση ήταν, δεν είμαι σεξιστής, ή αν είμαι τότε είμαι και προς τις δύο πλευρές. Ας πούμε το αντίστροφο παράδειγμα που είναι επίσης στατιστική παρατήρηση και το προανέφερες ήδη. Όντως ισχύει και αυτό. Δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου από αυτό. Γενικά δεν οδηγώ συνειδητά επικίνδυνα κλπ αλλά ίσως κάποιες φορές λόγω εξοικείωσης με το τιμόνι να κάνω πράγματα που μια γυναίκα οδηγός που κατά κανόνα είναι πιο προσεκτικές και νομότυπες από τους άντρες οδηγούς δε θα τα έκανε. Δεν το λέω προς έπαινο αυτό, απλά παραδέχομαι ότι καμιά φορά το κάνω και προσπαθώ να το αλλάξω.
Εντάξει, ας μην τις πούμε και κάργιες.. Κατά τα άλλα όντως υπάρχουν κάποιες αδρές διαφορές στην οδηγική συμπεριφορά μεταξύ των δύο φύλων. Βασικά ας το απεμπλέξουμε από το φυλετικό κομμάτι, ας μιλήσουμε γενικά. Επειδή η οδήγηση από ένα σημείο και μετά γίνεται αυτοματοποιημένα, βγαίνουν πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα αλλά και την τρέχουσα κατάσταση ενός ανθρώπου στον τρόπο που οδηγεί. Εγώ μπορώ να καταλάβω πολλά για το χαρακτήρα του άλλου παρατηρώντας την οδήγησή του.
Κοίτα τώρα, κι εγώ εδώ που μένω, αν μπω ανάποδα σε ένα δρόμο για είκοσι μέτρα μπαίνω στο σπίτι μου αλλιώς πρέπει να κάνω ολόκληρο κύκλο. Κάποιες φορές ελέγχω πολύ προσεκτικά και το κάνω οφείλω να ομολογήσω, όντως παρασύρομαι και λέω κρίμα τώρα να κάνεις ολόκληρο κύκλο. Τις πιο πολλές φορές όμως συνειδητά πάω γύρω γύρω γιατί σκέφτομαι ότι μια φορά θα συμβεί κάτι από τις χιλιάδες φορές που θα γυρνάω σπίτι και δεν έχουμε λόγο να αυξάνουμε τον κίνδυνο για λίγα μέτρα παραπάνω.
Ναι, αυτο ειναι αληθεια. Το αιτιο ειναι βιολογικό. Οι ανδρες οδηγουν πιο ριψοκινδυνα συγκριτικά με τις γυναικες, κατα μεσο ορο πάντα, αυτο ομως συνδεεται και με το γεγονος οτι σχεδον ολοι οι οδηγοι αγωνιστικων αυτοκινητων ή αυτοκινητων καταδιωξης της αστυνομιας κτλ. ειναι επισης άνδρες. Ποσες γυναικες οδηγοί αυτοκινήτων ράλι υπαρχουν; Ελαχιστες... Στην Φορμουλα 1, καμία. Στις μοτοσικλέτες Moto GP, επισης καμία.
Η γρηγορη ακραια και επικινδυνη οδηγηση δεν συνάδει με χαμηλη τεστοστερόνη, γι αυτο ακριβως οι γυναικες οδηγουν πιο αργά αν και όχι απαραιτητα πιο προσεκτικά παντα.
η λογική λέει οτι επιλέγουμε να οδηγούμε με ασφάλεια χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη ζωή την δική μας και των άλλων. Τώρα αν ο άλλος οδηγεί σε ράλλυ ή οχι είναι άσχετο με τη συζήτηση. Εγώ προσωπικά δεν οδηγώ, αλλά θα επέλεγα να είμαι συνεπιβάτιδα με έναν οδηγό που οδηγεί με 40 παρά με 140 και που τηρεί τν Κ.Ο.Κ., η οδήγηση δεν είναι μαγκιά.
Θα πρόσθετα επίσης πως η οδήγηση είναι, σ' ένα βαθμό, και η προέκταση του χαρακτήρα του οδηγού, άλλος νευρικός, άλλος ανυπόμονος, άλλος δύστροπος, άλλος ευγενικός. Έχει απ' όλα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και πιο προσεκτικα. το αποδεικνυουν οι στατιστικες των θανατηφορων ατυχηματων, που τα κανουν ανδρες. δεν τα κανουν γυναικες, ΑΡΑ, προσεχουν...
το "παντα", λιγο ασχετο. τπτ δεν ισχυει παντα για ολους...
στην φορμουλα πηγαινουν οι καλοι οδηγοι, οχι οι κακοι.. την επικινδυνη οδηγηση και τα ατυχηματα, τα κανουν οι κακοι οδηγοι. αυτοι που δεν θα πηγαιναν στην φορμουλα, γιατι ειναι κακοι οδηγοι και δεν θα μπορουσαν να πανε στην φορμουλα.
στην φορμουλα πηγαινει μια ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ οδηγων. στο συνολο των οδηγων ομως, οι ανδρες ειναι χειροτεροι οδηγοι. οσο και να το μαγειρεψεις, αυτο δεν αλλαζει.
αν ακουσεις τον ιαβερη να μιλαει για οδηγηση, οχι για φορμουλα, αλλα για οδηγηση, θα καταλαβεις γιατι οι ανδρες ειναι κακοι οδηγοι.... οσοι δεν θα μπορουσαν να πανε ποτε στην φορμουλα...
Γεια σας ρε παιδιά, έτσι κι έτσι σήμερα η διάθεση, ουφ..
Χρωστάω και για το δίπλα θέμα απαντήσεις αν και τώρα λέω γιατί έκατσα και έγραψα τόσα πολλά, λίγο το μετάνιωσα, anyway..
Off topic/on topic με τα προηγούμενα που γράψατε εδώ, έχετε το νου σας όλοι αγόρια κορίτσια γιατί λόγω των ημερών γίνονται διάφορα.. Μόνο εχτές πέρασα από δύο διαφορετικά ατυχήματα, το ένα μάλιστα είχε έρθει και το ΕΚΑΒ.
Δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα.... Αν οι γυναικες ηταν εξισου ικανοι οδηγοι, θα υπηρχαν και γυναικες στην Φορμουλα 1. Στην Φορμουλα 1 πηγαινουν μονο οι καλυτεροι οδηγοι και για αυτο δεν πηγαινει καμια απολυτως γυναικα. Επισης το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ράλι, γυναικες οδηγοι εμφανιζονται πολυ σπανια και ποτέ δεν παιρνουν πρωταθλημα. Να μην το συνεχισω διοτι δεν σε συμφέρει. Οι γυναικες οδηγοι σπανια ρισκαρουν και για αυτο ειναι ακαταλληλες για αγωνιστικη οδηγηση, καθως τα αγωνιστικα αυτοκινητα, απο ράλι μέχρι Φορμουλα 1, τρακαρουν. Δεν υπαρχει κανενας οδηγος αγωνιστικου που να μην εχει τρακαρει αρκετές φορές στην πιστα ή στην διαδρομη που αγωνιζεται. Αυτο ειναι πασιγνωστο. Οι γυναικες φοβουνται να τρακαρουν με ο,τι ρισκο συνεπαγεται αυτο. Ετσι δεν ειναι καταλληλες για αγωνιστικη οδηγηση.
Επισης επειδη γραφεις πραγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, ακομα και στην Autobahn, οι οδηγοι που τρεχουν με 300, (σπανια και με τα 400 χλμ. την ωρα) ειναι αποκλειστικά άντρες. Και οχι δεν τρακάρουν. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να γινει τράκα εκει, πραγμα που αποδεικνυει οτι οι αντρες οδηγοι ειναι ικανοι και για γρηγορη και για ασφαλη οδηγηση.
Τον Ιαβερη τον ακουω δεκαετιες και ξερω καλα τι λεει, χωρις να κανω περικοπές, οπως εσυ... με ξεκαθαρα σεξιστικη διαθεση απο μερους σου.
"Mόλις 1.5% ολων των οδηγών αγώνων παγκοσμίως ειναι γυναικες." Παρομοιο ειναι και το ποσοστο των πιλοτων αεροσκαφών... Μαντεψε το ποσοστο των πυροσβεστών.... των κασκαντέρ κτλ. Οτιδηποτε ειναι επικινδυνο και απαιτει πολυ θάρρος και ρισκο, δεν ελκει γυναικες. Οι γυναικες δεν ρισκαρουν πολυ, ειναι στην φυση τους. Δεν ειναι κατι κακό ή καλο. Ειναι απλα η ανθρώπινη φύση. Οι αντρες σκοτωνονται πολυ πιο συχνα σε εργατικά ατυχηματα ακριβως επειδη κανουν και τις πιο επικινδυνες εργασίες.
Σε ο,τι αφορά τα τροχαια.... "For every 100 million miles travelled men have a crash rate of 2.1, while women have a crash rate of 1.3." Διοτι οι αντρες οδηγουν πιο γρηγορα και αρα εχουν αυξημενη πιθανοτητα θανατου σε τροχαιο, εξαιτιας της ταχυτητας.
τα αγγλικα ειναι η πληροφορια. τα ελληνικα ειναι η βλακεια που εγραψες εσυ.
οι ανδρες που κανουν ατυχηματα τα κανουν γιατι ειναι κακοι οδηγοι.
οι οδηγοι της φορμουλα, που ειναι ενα ριψοκινδυνο σπορ, που τρεχουν πιο πολυ απ ολους, δεν κανουν ατυχηματα στους δρομους, γιατι ειναι καλοι οδηγοι... ξερουν πως να κοντρολαρουν ενα αυτοκινητο που τρεχει πολυ.
αυτοι που κανουν ατυχηματα, δεν τα κανουν επειδη τρεχουν. τα κανουν επειδη τρεχουν ενω δεν ξερουν καλη οδηγηση.
συνεπως, τα κανουν επειδη δεν οδηγουν καλα, οχι επειδη τρεχουν.
τα υπολοιπα, δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα . και παλι σαχλαμαρες λες.
η οδηγηση δεν ειναι για ανθρωπους που τους αρεσει η αδρεναλινη. η φορμουλα ειναι γι αυτο...
η οδηγηση ειναι για ανθρωπους που ΞΕΡΟΥΝ να οδηγουν για να πανε σε καποιον προορισμο.
απλα τυχαινει να οδηγουν καποιοι που τους αρεσει η αδρεναλινη, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ.
και οσο και να χοροπηδας, οι ανδρες ειναι χειροτεροι οδηγοι απο τις γυναικες, αποδεδειγμενο απο χιλιαδες στατιστικες...
Μεγάλη Τετάρτη. Δύο και σήμερα.