Anything goes… - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 66 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 984
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Χμμ με κινδυνο να ακουστω σεξιστης τεινω να συμφωνησω, οντως εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οι γυναικες οδηγοι δε σταματανε, ουτε σε διασταυρωση σε αφηνουν ευκολα να περασεις. Ειναι μια στατιστικη παρατηρηση αυτο, δε λεω οτι ολες ειναι ετσι, ουτε οτι ολοι οι αντρες οδηγουν σωστα. Ισως να εχουν λιγο παραπανω αγχος στο τιμονι και να παιζει καποιο ρολο και αυτο, δεν ξερω..

Να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι και να χαιρεται και αυτο την κιμπαρισσα τη νονα του
    Οι άνδρες οδηγοί προκαλούν τα περισσότερα ατυχήματα/δυστυχήματα, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, οδήγηση έχοντας πιει αλκοόλ, μπαίνουν από μονοδρόμους και αν τους πεις τίποτα, σου λένε εδώ δίπλα μένω, σιγά μην κάνω το τετράγωνο. Οι γυναίκες οδηγοί δεν τα έχουν αυτά σε τέτοιο βαθμό. Αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει να σταματά γυναίκα οδηγός στη διάβαση και μη σου πω όταν ζορίζονται την κλείνουν εντελώς και στέκονται εκεί με τις ώρες. Επίσης, οι άνδρες είναι πιο φιλότιμοι σε ό,τι αφορά τα καρότσια, ενώ οι γυναίκες περνάνε τη διάβαση χωρίς καν να κοιτάξουν. Αν με ρωτούσες ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι οδηγοί στατιστικά, θα έλεγα οι άνδρες. Αλλά το έχω απωθημένο να φιλοτιμηθεί έστω και μια κάργια να σταματήσει σε διάβαση πεζών. Άσε που έχω δει και γυναίκες να κορνάρουν στον προπορευόμενο οδηγό επειδή σταμάτησε σε διάβαση! Δηλαδή ο πεζός δεν πρέπει να περάσει ποτέ;

Ευχαριστώ! Γεννήθηκε ένας άγγελος και τον βάφτισα εγώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Χμμ με κινδυνο να ακουστω σεξιστης τεινω να συμφωνησω, οντως εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οι γυναικες οδηγοι δε σταματανε, ουτε σε διασταυρωση σε αφηνουν ευκολα να περασεις. Ειναι μια στατιστικη παρατηρηση αυτο, δε λεω οτι ολες ειναι ετσι, ουτε οτι ολοι οι αντρες οδηγουν σωστα. Ισως να εχουν λιγο παραπανω αγχος στο τιμονι και να παιζει καποιο ρολο και αυτο, δεν ξερω..

Να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι και να χαιρεται και αυτο την κιμπαρισσα τη νονα του
    οχι, δεν ειναι στατιστικη παρατηρηση, ετσι την ονομαζεις εσυ για να μην ακουστεις σεξιστης...
    απλως, οταν βλεπεις μια τετοια συμπεριφορα και την κανει γυναικα, λες "ε βεβαια, αφου οδηγαει γυναικα", ενω αν οδηγαει ανδρας, απλα δεν λες τπτ.
    ετσι, στο μυαλο σου εχει μεινει οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες τις εχουν οι γυναικες. αν πραγματικα μετρουσες ανδρες και γυναικες, τοτε θα ηταν στατιστικη παρατηρηση.
    ΠΟΣΕΣ φορες δεν εχω ακουσει απο συνοδηγο μου ανδρα να λεει για μια κακη οδηγικη συμπεριφορα "σιγουρα γυναικα οδηγει. ....α, οχι..." εμ οχι, αλλα παντα το μυαλο σας παει στην γυναικα. ωστοσο δεν φρεναρετε την προκαταληψη. εκειιιι!!

Senior Member
    οι ανδρες, οδηγουν εξακριβωμενα χειροτερα. κανουν περισσοτερες παραβασεις, κανουν περισσοτερα ατυχηματα, οδηγουν πιο επικινδυνα. μετρημενα, οχι με ψυχανεμισμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι ανδρες, οδηγουν εξακριβωμενα χειροτερα. κανουν περισσοτερες παραβασεις, κανουν περισσοτερα ατυχηματα, οδηγουν πιο επικινδυνα. μετρημενα, οχι με ψυχανεμισμο..
    Ουφ, και με πετυχαίνεις και σε φάση που δεν είμαι και στα καλύτερα μου.. Ας ξεκινήσουμε με μια καλημέρα Ρέμεντυ. Στατιστική παρατήρηση ήταν, δεν είμαι σεξιστής, ή αν είμαι τότε είμαι και προς τις δύο πλευρές. Ας πούμε το αντίστροφο παράδειγμα που είναι επίσης στατιστική παρατήρηση και το προανέφερες ήδη. Όντως ισχύει και αυτό. Δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου από αυτό. Γενικά δεν οδηγώ συνειδητά επικίνδυνα κλπ αλλά ίσως κάποιες φορές λόγω εξοικείωσης με το τιμόνι να κάνω πράγματα που μια γυναίκα οδηγός που κατά κανόνα είναι πιο προσεκτικές και νομότυπες από τους άντρες οδηγούς δε θα τα έκανε. Δεν το λέω προς έπαινο αυτό, απλά παραδέχομαι ότι καμιά φορά το κάνω και προσπαθώ να το αλλάξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Οι άνδρες οδηγοί προκαλούν τα περισσότερα ατυχήματα/δυστυχήματα, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, οδήγηση έχοντας πιει αλκοόλ, μπαίνουν από μονοδρόμους και αν τους πεις τίποτα, σου λένε εδώ δίπλα μένω, σιγά μην κάνω το τετράγωνο. Οι γυναίκες οδηγοί δεν τα έχουν αυτά σε τέτοιο βαθμό. Αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει να σταματά γυναίκα οδηγός στη διάβαση και μη σου πω όταν ζορίζονται την κλείνουν εντελώς και στέκονται εκεί με τις ώρες. Επίσης, οι άνδρες είναι πιο φιλότιμοι σε ό,τι αφορά τα καρότσια, ενώ οι γυναίκες περνάνε τη διάβαση χωρίς καν να κοιτάξουν. Αν με ρωτούσες ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι οδηγοί στατιστικά, θα έλεγα οι άνδρες. Αλλά το έχω απωθημένο να φιλοτιμηθεί έστω και μια κάργια να σταματήσει σε διάβαση πεζών. Άσε που έχω δει και γυναίκες να κορνάρουν στον προπορευόμενο οδηγό επειδή σταμάτησε σε διάβαση! Δηλαδή ο πεζός δεν πρέπει να περάσει ποτέ;

Ευχαριστώ! Γεννήθηκε ένας άγγελος και τον βάφτισα εγώ!
    Εντάξει, ας μην τις πούμε και κάργιες.. Κατά τα άλλα όντως υπάρχουν κάποιες αδρές διαφορές στην οδηγική συμπεριφορά μεταξύ των δύο φύλων. Βασικά ας το απεμπλέξουμε από το φυλετικό κομμάτι, ας μιλήσουμε γενικά. Επειδή η οδήγηση από ένα σημείο και μετά γίνεται αυτοματοποιημένα, βγαίνουν πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα αλλά και την τρέχουσα κατάσταση ενός ανθρώπου στον τρόπο που οδηγεί. Εγώ μπορώ να καταλάβω πολλά για το χαρακτήρα του άλλου παρατηρώντας την οδήγησή του.

Κοίτα τώρα, κι εγώ εδώ που μένω, αν μπω ανάποδα σε ένα δρόμο για είκοσι μέτρα μπαίνω στο σπίτι μου αλλιώς πρέπει να κάνω ολόκληρο κύκλο. Κάποιες φορές ελέγχω πολύ προσεκτικά και το κάνω οφείλω να ομολογήσω, όντως παρασύρομαι και λέω κρίμα τώρα να κάνεις ολόκληρο κύκλο. Τις πιο πολλές φορές όμως συνειδητά πάω γύρω γύρω γιατί σκέφτομαι ότι μια φορά θα συμβεί κάτι από τις χιλιάδες φορές που θα γυρνάω σπίτι και δεν έχουμε λόγο να αυξάνουμε τον κίνδυνο για λίγα μέτρα παραπάνω.

Senior Member
    Ναι, αυτο ειναι αληθεια. Το αιτιο ειναι βιολογικό. Οι ανδρες οδηγουν πιο ριψοκινδυνα συγκριτικά με τις γυναικες, κατα μεσο ορο πάντα, αυτο ομως συνδεεται και με το γεγονος οτι σχεδον ολοι οι οδηγοι αγωνιστικων αυτοκινητων ή αυτοκινητων καταδιωξης της αστυνομιας κτλ. ειναι επισης άνδρες. Ποσες γυναικες οδηγοί αυτοκινήτων ράλι υπαρχουν; Ελαχιστες... Στην Φορμουλα 1, καμία. Στις μοτοσικλέτες Moto GP, επισης καμία.
    Η γρηγορη ακραια και επικινδυνη οδηγηση δεν συνάδει με χαμηλη τεστοστερόνη, γι αυτο ακριβως οι γυναικες οδηγουν πιο αργά αν και όχι απαραιτητα πιο προσεκτικά παντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Ναι, αυτο ειναι αληθεια. Το αιτιο ειναι βιολογικό. Οι ανδρες οδηγουν πιο ριψοκινδυνα συγκριτικά με τις γυναικες, κατα μεσο ορο πάντα, αυτο ομως συνδεεται και με το γεγονος οτι σχεδον ολοι οι οδηγοι αγωνιστικων αυτοκινητων ή αυτοκινητων καταδιωξης της αστυνομιας κτλ. ειναι επισης άνδρες. Ποσες γυναικες οδηγοί αυτοκινήτων ράλι υπαρχουν; Ελαχιστες... Στην Φορμουλα 1, καμία. Στις μοτοσικλέτες Moto GP, επισης καμία.
    Η γρηγορη ακραια και επικινδυνη οδηγηση δεν συνάδει με χαμηλη τεστοστερόνη, γι αυτο ακριβως οι γυναικες οδηγουν πιο αργά αν και όχι απαραιτητα πιο προσεκτικά παντα.

η λογική λέει οτι επιλέγουμε να οδηγούμε με ασφάλεια χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη ζωή την δική μας και των άλλων. Τώρα αν ο άλλος οδηγεί σε ράλλυ ή οχι είναι άσχετο με τη συζήτηση. Εγώ προσωπικά δεν οδηγώ, αλλά θα επέλεγα να είμαι συνεπιβάτιδα με έναν οδηγό που οδηγεί με 40 παρά με 140 και που τηρεί τν Κ.Ο.Κ., η οδήγηση δεν είναι μαγκιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    η λογική λέει οτι επιλέγουμε να οδηγούμε με ασφάλεια χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη ζωή την δική μας και των άλλων. Τώρα αν ο άλλος οδηγεί σε ράλλυ ή οχι είναι άσχετο με τη συζήτηση. Εγώ προσωπικά δεν οδηγώ, αλλά θα επέλεγα να είμαι συνεπιβάτιδα με έναν οδηγό που οδηγεί με 40 παρά με 140 και που τηρεί τν Κ.Ο.Κ., η οδήγηση δεν είναι μαγκιά.

Δεν δικαιολόγησα τιποτα. Αιτιολόγησα ομως την συμπεριφορά των οδηγών (ανδρών). Άλλο αιτιολογία και άλλο δικαιολογία.

Senior Member
    ΠΟΣΕΣ φορες δεν εχω ακουσει απο συνοδηγο μου ανδρα να λεει για μια κακη οδηγικη συμπεριφορα "σιγουρα γυναικα οδηγει. ....α, οχι..." εμ οχι, αλλα παντα το μυαλο σας παει στην γυναικα. ωστοσο δεν φρεναρετε την προκαταληψη. εκειιιι!!
    Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 3-4 περιστατικά που οδηγούσα και έλεγα ακριβώς το ίδιο στη σύζυγο και τελικά ήταν άντρας...

Senior Member
    Θα πρόσθετα επίσης πως η οδήγηση είναι, σ' ένα βαθμό, και η προέκταση του χαρακτήρα του οδηγού, άλλος νευρικός, άλλος ανυπόμονος, άλλος δύστροπος, άλλος ευγενικός. Έχει απ' όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 3-4 περιστατικά που οδηγούσα και έλεγα ακριβώς το ίδιο στη σύζυγο και τελικά ήταν άντρας...
    Καλά να πάθεις.. όποιος βιάζεται, σκοντάφτει λένε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Θα πρόσθετα επίσης πως η οδήγηση είναι, σ' ένα βαθμό, και η προέκταση του χαρακτήρα του οδηγού, άλλος νευρικός, άλλος ανυπόμονος, άλλος δύστροπος, άλλος ευγενικός. Έχει απ' όλα.
    Τώρα μιλάς σωστά. Επομένως δεν εξαρτάται από το φύλο.

Senior Member
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και πιο προσεκτικα. το αποδεικνυουν οι στατιστικες των θανατηφορων ατυχηματων, που τα κανουν ανδρες. δεν τα κανουν γυναικες, ΑΡΑ, προσεχουν...
    το "παντα", λιγο ασχετο. τπτ δεν ισχυει παντα για ολους...

στην φορμουλα πηγαινουν οι καλοι οδηγοι, οχι οι κακοι.. την επικινδυνη οδηγηση και τα ατυχηματα, τα κανουν οι κακοι οδηγοι. αυτοι που δεν θα πηγαιναν στην φορμουλα, γιατι ειναι κακοι οδηγοι και δεν θα μπορουσαν να πανε στην φορμουλα.
    στην φορμουλα πηγαινει μια ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ οδηγων. στο συνολο των οδηγων ομως, οι ανδρες ειναι χειροτεροι οδηγοι. οσο και να το μαγειρεψεις, αυτο δεν αλλαζει.
    αν ακουσεις τον ιαβερη να μιλαει για οδηγηση, οχι για φορμουλα, αλλα για οδηγηση, θα καταλαβεις γιατι οι ανδρες ειναι κακοι οδηγοι.... οσοι δεν θα μπορουσαν να πανε ποτε στην φορμουλα...

Senior Member
    Δεν δικαιολόγησα τιποτα. Αιτιολόγησα ομως την συμπεριφορά των οδηγών (ανδρών). Άλλο αιτιολογία και άλλο δικαιολογία.
    τπτ τετοιο δεν εκανες. μιλησες για μια πολυυ μικρη μειοψηφια καλως οδηγων ανδρων, αλλα μεις μιλαμε για τους πολλους αχρηστους οδηγους, που ειναι ανδρες...

Senior Member
    Γεια σας ρε παιδιά, έτσι κι έτσι σήμερα η διάθεση, ουφ..

Χρωστάω και για το δίπλα θέμα απαντήσεις αν και τώρα λέω γιατί έκατσα και έγραψα τόσα πολλά, λίγο το μετάνιωσα, anyway..

Off topic/on topic με τα προηγούμενα που γράψατε εδώ, έχετε το νου σας όλοι αγόρια κορίτσια γιατί λόγω των ημερών γίνονται διάφορα.. Μόνο εχτές πέρασα από δύο διαφορετικά ατυχήματα, το ένα μάλιστα είχε έρθει και το ΕΚΑΒ.

Page 53 of 66 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast

Tags for this Thread