Καλά είμαι κι εγώ και η επαφή με τα νησάκια έστω κι έτσι με κάνει ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!
Printable View
υπεροχη η ιδεα σου,οχι απλα καλη!!οντως η θαλασσα πιστευω οτι ειναι το καταλληλοτερο''ηρεμιστικο'' ..(ευτυχως ειμαι προνομιουχα,εχω την παραλια σχεδον διπλα/απεναντι στο σπιτι μου,δεν τη χορταινω ποτε)! σχετικα με την αμμο που ειπες,μωρε εγω θεματακι..ειμαι πολυ σιχανιαρα κ παντα οταν θελω να ξαπλωσω βαζω η πετσετα η απλα ξαπλωνω σε απλωστρα..ασε ασε:P) χεχε λυπαμαι για την κακη εμπειρια που ειχες απο την αλλη αιγωκερινα(καλε εγω πιστευω οτι το ζοδιο δεν εχει να κανει με τον χαρακτηρα,για μενα ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα)..τωρα εσυ εισαι αυτη που θα κρινει εαν της μοιαζω xD εγω καλα(εχω μια εβδομαδα σχεδον που εχω παρει τα πανω μου-καιρος ηταν ειχα πιασει πατο συνεχεια μιζερια κ ολα τα επακολουθα)
Εμένα κυκνάκι αιγόκερως είναι η καλύτερη μου φίλη, όμως έφυγε Ολλανδία κι έκανε εκεί οικογένεια!
Δεν θυμάμαι να μαλώσαμε ποτέ για κάτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο γερό ήταν αυτό το δέσιμο της φιλίας μας!
Κι εγώ δεν πιστεύω σε ζώδια κ.λπ. όμως δεν μπορώ να μην τ' αναφέρω.
Όσο για την θάλασσα! Τέλειο αυτό όπως το περιγράφεις! Ξάπλα στην άμμο(προτιμώ τα βότσαλα γιατί ανατριχιάζω)
κι από πάνω ένας ουρανός μ' αστέρια. Τί άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!!!!!
Τί άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!!!!![/QUOTE
γλυκια μου, προσωπικα εγω εχω κι αλλα να ζητησω...αλλα οπως λεει η παροιμια''οποιος ζηταει τα πολλα χανει κ τα λιγα'',οποτε αρκουμαι στη θαλασσα!
Χαίρομαι που συμφωνούμε για την ηρεμία που προκαλεί η θάλασσα...οκ λοιπόν, στην πρώτη ευκαιρία αν βέβαια είμαι σε θέση παίρνω την ψεύτικη γούνα μου με σχέδιο σκυλί Δαλματίας και φεύγω για το χωριό...αν και με μακρυμάνικα δεν θα νιώθω την άμμο αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε κι όλα σ΄αυτή τη ζωή...μην είμαστε και πλεονέκτες κι αχάριστοι...σωστά; Εντάξει κι εγώ ψιλοσιχαίνομαι αλλά αφού πάντα μετά τη θάλασσα κάνω μπάνιο με κανονικό νερό κι όχι θαλασσινό καθαρίζω οπότε οκ... :) Πάντως με ταλαιπωρούνε λιγάκι οι ψυχαναγκασμοί σ' αυτό το θέμα γιατί μέχρι να κάνω μπάνιο θέλω να βάλω για πλύσιμο το σεντόνι, μαξιλάρι, κάλυμμα καναπέ που θα κάτσω αλλά αυτό δεν γίνεται φυσικά να συμβαίνει κάθε μέρα ούτε γίνεται να στέκομαι όρθια και μου τη δίνει αυτό αλλά προσπαθώ να το ελέγχω...αν το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ας μου πει πως το διαχειρίζεται παρακαλώ...
εγω εχω θεμα με ψυχαναγκασμους κ ετσι,αλλα οχι οσον αφορα αυτο το θεμα..ασε αν σου πω με τι θεματα εχω θα τραβας τα μαλλια σου(θα σου πω μονο δυο παραδειγματα:οταν απλωνω ρουχα θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα μανταλακια να εχουντο ιδιο χρωμα!!η επισης μπορει να εχω ενα αντικειμενο σε καποια συγκεκριμενη θεση,αν το μετακινησουν εστω κ ενα εκατοστο με πιανει φρικη..αννοιατη περιπτωση κυκνακι μου,ασε)..δυστυχως δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να το διαχειριζομαι..στην αρχη προσπαθουσα να μην το πολυσκεφτομαι αλλα δεν επιασε οποτε (δυστυχως)τιποτα απο ολα αυτα που με τρελαινουν δεν εχει βελτιωθει.. (ασχετο,η γουνιτσα σου πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα χαχα μ'αρεσε!)
Έχω συνηθίσει, γιατί η αγαπημένη μου παραλία στο νησάκι μου έχει μόνο βότσαλα! Συνέχεια μαζεύω βοτσαλάκια σε περίεργα σχήματα
και τα στολίζω όπου μπορείς να φανταστείς, σε γλαστρούλες, στα παράθυρα, μέσα σε γυάλες με νερό. Είναι υπέροχα να τα βλέπεις και
να τ' ανακαλύπτεις κάθε φορά. Τώρα σκέφτομαι ν΄αρχίσω και να τα ζωγραφίζω κιόλας!
Αν αρχίσω κι εγώ τα παραδείγματα θα τραβάς τα μαλλιά σου, από που να αρχίσω κι από που να τελειώσω...ίσως πω αργότερα...πάντως αυτό με το να μου πειράζουν τα πράγματα μου το έχω κι εγώ, για παράδειγμα δε θέλω να πιάσει κανείς άλλος το στυλό που χρησιμοποιώ, θέλω να τον απολυμάνω μετά αλλά δυστυχώς στη δουλειά μου όλο και κάποιος άλλος θα τον πιάσει και νευριάζω πολύ αλλά εννοείται ότι δεν μπορώ να πω να μην το κάνουν επειδή εγώ είμαι παράξενη...πάντως αφού εδώ μπορούμε να ξεσπάμε θα το κάνω και θα πω απλά γκρρρρ!!!!! Να πάρεις δικό σου στυλό ρε φίλε και να μην πειράζεις τον δικό μου, είναι δικός μου, να μην πειράζετε τα πράγματα μου, εγώ δεν τα πειράζω τα δικά σας, γκρ, γκρ, γκρ! Κοινώς κάτω τα χέρια, private property, κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε!!! Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!
Και ναι, η γουνίτσα μου είναι όντως υπέροχη, άσπρη με μικρές μαύρες βούλες και κοντούλα όχι μέχρι κάτω σαν αυτές που είναι για μεγάλες γυναίκες...την είχα πάρει για ένα γάμο γιατί θα φορούσα μαύρο στραπλες φόρεμα και θα ξεπάγιαζα, ήταν χειμώνα ο γάμος οπότε καταλαβαίνεις...
Επίσης μιας και μιλάμε για γούνες να ρωτήσω: είστε υπέρ ή κατά της αληθινής γούνας; Εγώ εντελώς κατά...
Από ποιό νησί είσαι; Ναι, να τα μαζεύω το κάνω κι εγώ, μου αρέσουν, ακόμα και τα άσπρα τα απλά βοτσαλάκια...και κοχύλια μαζεύω...κι έχω φτιάξει και κατασκευές με κοχύλια...και τώρα το θυμήθηκα...δείτε αυτό εσείς οι νησιώτισσες κι όποιες σας αρέσει το διάβασμα...
http://www.oceanida.gr/site/index.ph...%B1&Itemid=107
Είναι πολύ καλό βιβλίο... :)
Κι εμένα μου αρέσουν τα ζωγραφισμένα βότσαλα αλλά δεν ζωγραφίζω τόσο καλά...αν ζωγραφίσεις εσύ, στείλε κανένα κι από δω με κουριερ, θα τον πληρώσω εγώ βεβαίως βεβαίως :)
αλλοι δειχνουν τις πληγες που δημιουργουν στον εαυτο τους περηφανα κι αλλοι προσπαθουν να θεραπευσουν τις πληγες της ψυχης τους..
Το ξεσήκωσες από τα "Σοφά Λόγια".
σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να εβαζαν μια βομβα στη βουλη ενω ειναι ολοι οι «βολευτες» μεσα
μπα..κατι που βλεπω ..σοφη ειμαι λες;
σκεφτομαι οτι μεχρι στιγμης η διαθεση μου ειναι παρα πολυ καλη..κριμα δεν ειναι να ΑΦΗΣΩ να μου τη χαλασουν??συνεπως,ΟΧΙ..ΟΧΙ..� �Α ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ αυτο που ακουσα...Νεφελακι ψυχραιμιαααα,ηρεμησεεε δεν θα σου χαλασουν τη διαθεση οχι οχι οχι..τι θα σου ελεγε αν ηταν εδω??αυτο σκεψου κ προσπαθησε να χαλαρωσεις..
Δημόσιος υπάλληλος. Το καλύτερό μου. :P
Σκεφτομαι ότι θέλω απεγνωσμένα να μεγαλώσουν οι μέρες.. Να έχουμε ήλιο να φωτοσυνθέτουμε :-)
Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ και αυτό δεν είναι καλό.
αν ριχναμε τον παγκαλο απο υψος ενος χιλιομετρου τι θα γινοταν; (σοβαρες σκεψεις με επιασαν παλι :p )
Σεισμός; Κρατήρας; Πραξικόπημα; Ψυχικό;
"τρύπα του χέζοντος"!
σκεφτομαι οτι η ζωη μας εδω περα στην ελλαδα ειναι οπως πριν ερθουν οι adsl γραμμες, που σερνομασταν ολοι με τις pstn συνδεσεις (αντε και τις isdn) και οι σελιδες καναν δεκα ωρες να ανοιξουν! γαμιοτανε το διαδικτυο και δε μπορουσες ουτε ενα ολοκληρο αλμπουμ να κατεβασεις, τοτε ειχαμε το kazaa (και πιο πριν το napster) και χαιρομασταν γιατι δε ξεραμε τι θα πει γρηγορη ταχυτητα και να κατεβαζεις ταυτοχρονα πολλα πραγματα. μας εφταναν τα λιγα, οπως ακριβως συμβαινει τωρα στη ζωουλα μας εδω, ενω στο εξωτερικο ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα. μοιαζουμε οντως κυριολεκτικα τουλαχιστον 5-10 χρονια πισω απ'τους υπολοιπους λαους!
Πέρασα μία όλα τα μηνύματά μου και διαπίστωσα μετ' εκπλήξεως ότι επαναλαμβάνομαι, χωρίς να το καταλαβαίνω, καταντώντας γραφικός εδώ μέσα.
sheldon
μην κολλας,κι εγω ετσι νιωθω καθε φορα που διαβαζω τα μυνηματα μου,σαν αγαμητη θειτσα,αλλα αν το καλοσκεφτεις ολοι γραφικοι ειναι εδω μεσα,και εξω ακομα χειροτερα. ολοι σκατουλια ειμαστε,don't worry :P
Έλα ντε! Όλοι είμαστε μες στην τρελή πρωτοτυπία!
Απλά συμφωνώ με τους από πάνω.
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Μου φτιάχνετε τη διάθεση. :)
σκεφτομαι οτι με τα αποτελεσματα της τελευταιας εξετασης αιματος, ο αγαπημενος σας KENO ειναι αναγκασμενος να παιρνει χαπια για ολη του τη ζωη. τελευταια δεν ημουν και τοσο καλα με την υγεια μου, και εξαλλου δεν ειμαστε αυθραστοι και γερναμε δυστυχως. απ'την αντικοινωνικοτητα και τη μοναξια, μεχρι τον ερωτα τα παντα ολα ειναι μια αρρωστια. και η ζωη ειναι η μεγαλυτερη απ'ολες αφου μερα με τη μερα και χρονια με τα χρονια γινομαστε ολο και χειροτερα, δεν υπαρχει κανεις που να μπορεσε να το αποφυγει αυτο. θα εξαφανιστω για λιγο (τουλαχιστον θα το προσπαθησω), δε ξερω για ποσο. οσοι με χρειαστειτε με βρισκεται κανονικα msn και facebook. καλο βραδυ.