Τι σκέφτεστε; - Page 535
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 535 of 1532 FirstFirst ... 354354855255335345355365375455856351035 ... LastLast
Results 8,011 to 8,025 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αν αρχίσω κι εγώ τα παραδείγματα θα τραβάς τα μαλλιά σου, από που να αρχίσω κι από που να τελειώσω...ίσως πω αργότερα...πάντως αυτό με το να μου πειράζουν τα πράγματα μου το έχω κι εγώ, για παράδειγμα δε θέλω να πιάσει κανείς άλλος το στυλό που χρησιμοποιώ, θέλω να τον απολυμάνω μετά αλλά δυστυχώς στη δουλειά μου όλο και κάποιος άλλος θα τον πιάσει και νευριάζω πολύ αλλά εννοείται ότι δεν μπορώ να πω να μην το κάνουν επειδή εγώ είμαι παράξενη...πάντως αφού εδώ μπορούμε να ξεσπάμε θα το κάνω και θα πω απλά γκρρρρ!!!!!

αχ αυτο το γκρρρ!να προτεινω κατι ηλιθιο?αν επαιρνες μαζι σου δικο σου στυλο(και το εχεις στην τσαντα σου οταν δεν το χρησιμοποιεις?)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Έχω συνηθίσει, γιατί η αγαπημένη μου παραλία στο νησάκι μου έχει μόνο βότσαλα! Συνέχεια μαζεύω βοτσαλάκια σε περίεργα σχήματα
    και τα στολίζω όπου μπορείς να φανταστείς, σε γλαστρούλες, στα παράθυρα, μέσα σε γυάλες με νερό. Είναι υπέροχα να τα βλέπεις και
    να τ' ανακαλύπτεις κάθε φορά. Τώρα σκέφτομαι ν΄αρχίσω και να τα ζωγραφίζω κιόλας!
    Από ποιό νησί είσαι; Ναι, να τα μαζεύω το κάνω κι εγώ, μου αρέσουν, ακόμα και τα άσπρα τα απλά βοτσαλάκια...και κοχύλια μαζεύω...κι έχω φτιάξει και κατασκευές με κοχύλια...και τώρα το θυμήθηκα...δείτε αυτό εσείς οι νησιώτισσες κι όποιες σας αρέσει το διάβασμα...
    http://www.oceanida.gr/site/index.ph...%B1&Itemid=107
    Είναι πολύ καλό βιβλίο... :)

Κι εμένα μου αρέσουν τα ζωγραφισμένα βότσαλα αλλά δεν ζωγραφίζω τόσο καλά...αν ζωγραφίσεις εσύ, στείλε κανένα κι από δω με κουριερ, θα τον πληρώσω εγώ βεβαίως βεβαίως :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    αχ αυτο το γκρρρ!να προτεινω κατι ηλιθιο?αν επαιρνες μαζι σου δικο σου στυλο(και το εχεις στην τσαντα σου οταν δεν το χρησιμοποιεις?)
    Δεν είναι ηλίθιο απλά δύσκολο γιατί στη δουλειά όλο και κάποιος συνάδελφος θα τον χρειαστεί ενώ είναι κοντά στο γραφείο μου, τι να πω "δεν στο δίνω"; Ή κάποιος πελάτης...οπότε...δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είναι ηλίθιο απλά δύσκολο γιατί στη δουλειά όλο και κάποιος συνάδελφος θα τον χρειαστεί ενώ είναι κοντά στο γραφείο μου, τι να πω "δεν στο δίνω"; Ή κάποιος πελάτης...οπότε...δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς :(

Ναι εχεις δικιο οντως δεν γινεται..τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    αλλοι δειχνουν τις πληγες που δημιουργουν στον εαυτο τους περηφανα κι αλλοι προσπαθουν να θεραπευσουν τις πληγες της ψυχης τους..

Senior Member
    Το ξεσήκωσες από τα "Σοφά Λόγια".

Senior Member
    σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να εβαζαν μια βομβα στη βουλη ενω ειναι ολοι οι «βολευτες» μεσα

Senior Member
    μπα..κατι που βλεπω ..σοφη ειμαι λες;

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μεχρι στιγμης η διαθεση μου ειναι παρα πολυ καλη..κριμα δεν ειναι να ΑΦΗΣΩ να μου τη χαλασουν??συνεπως,ΟΧΙ..ΟΧΙ..� �Α ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ αυτο που ακουσα...Νεφελακι ψυχραιμιαααα,ηρεμησεεε δεν θα σου χαλασουν τη διαθεση οχι οχι οχι..τι θα σου ελεγε αν ηταν εδω??αυτο σκεψου κ προσπαθησε να χαλαρωσεις..
    Last edited by N.Princess; 21-02-2012 at 17:54.
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Ναι εχεις δικιο οντως δεν γινεται..τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?
    Υπάλληλος γραφείου είμαι...

Senior Member
    Δημόσιος υπάλληλος. Το καλύτερό μου. :P

Member
    Σκεφτομαι ότι θέλω απεγνωσμένα να μεγαλώσουν οι μέρες.. Να έχουμε ήλιο να φωτοσυνθέτουμε :-)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ και αυτό δεν είναι καλό.

Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ.
    παρομοίως.. 2 μέρα και έχω κολλήσει

Senior Member
    αν ριχναμε τον παγκαλο απο υψος ενος χιλιομετρου τι θα γινοταν; (σοβαρες σκεψεις με επιασαν παλι :p )