Νομιζω οτι χειροτευρευει οταν σου φερονται και ασχημα.Γιαυτο γινε και εσυ λιγο λιγο πιο μαλακος ωστε να ειναι και οι αλλοι πιο μαλακοι μαζι σου.:)
Printable View
Νομιζω οτι χειροτευρευει οταν σου φερονται και ασχημα.Γιαυτο γινε και εσυ λιγο λιγο πιο μαλακος ωστε να ειναι και οι αλλοι πιο μαλακοι μαζι σου.:)
Δεν είναι έτσι απλό.
Σκέψου το εξής.
Ονομάζω τον Χ μήλο και τον Ψ αχλάδι. Ότι και να κάνει το μήλο, το αχλάδι πάντα θα βλέπει ένα μήλο, το παράδειγμα προς αποφυγή.
Δεν ξέρω αν μπορείς να ζήσεις έστω και μια μέρα σαν εμένα.
Λυδία πιστεύω οτι 'οσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πως πρέπει να του φέρονται.. εμένα για παράδειγμα όσο και να με βρίσει δεν θα με ενοχλήσει γτ τον καταλαβαίνω.
Το κουκούτσι μου έχει κάτσει στο λαιμό, στη μέση και δεν κουναω ρούπι.
Ναι όντως είναι έξυπνος και μου αρέσει η τρέλα του... :)
Και μενα μου αρεσει και δεν θα ειχα κανενα κολημα αν ειχα γκομενο με σχιζοφρενια.
Καιν μαλοναμε θα τον ελεγα ψυχακια και αυτος εμενα χοντρη.:P siga ta ayga.
Χαχαχααα, ε είμαστε τρελές τελικά! :D
Γιατι μονο οι σχιζοφρενης ειναι τρελοι?Ολοι εχουμε μια δωση τρελας.
Εννοειται αυτό!!!
η Κρητη ετσι κι αλλιως μου πεφτει μακρια...
ο ΚΕΝΟ ειναι ακακος κι αθωος, δεν εχει σχεση με τον Πασαρη, λολ. φτασαν κι ολας 50 ? σβηνω.
εκει συχναζα κι εγω παλια, οπως και στο λιμανακι του Πειραια δεξια. αλλα πλεον συχναζω μονο σπιτι μου! γιατι με τετοια ζεστη παθαινεις ηλιαση και δεν ειναι να κυκλοφορας, ασε που δε γουσταρω κι ολας πολυ κοσμο. εγω ελεγα πως θελω να φυγω μονιμα απο δω, οχι για λιγο μονο...
Γεια σας βρε παιδιά! Τι κάνετε; Είμαι διακοπές και λέω πως περνάω «καλά»…Και καλά…
Όπως λέει και ο Καβάφης, (στο περίπου) «…Όπως τη ζωή σου χάλασες στην κόχη ετούτη την μικρή, σ’ όλη την γη την χάλασες!» Την κουβαλάμε μέσα μας την σκατίλα και συγνώμη για την απρεπή λέξη μου.
Για να μην είμαι αχάριστη, καλά είναι, αλλά είναι ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια της ζωής μου. Έχω περάσει και καλύτερα.
Ελπίζω να είστε σε πιο αισιόδοξη διάθεση! …Ή έστω , κάπως καλύτερα…
Η λέξη κλείνεται με τον παρά κάτω τρόπο:
Καλά…
Καλύτερα…
Γαμώ!
Hey Λήθη :)
Δεν έχεις άδικο...Τον εαυτό μας τον κουβαλάμε παντού.Γιατί περι του εαυτού μας πρόκειται, δεν είναι κανα ξενο αντικείμενο.
Οπότε, αυτου του εαυτου, δεν του λες να πάει να γαμηθεί;Ή τέλος πάντων να παίξει σε καμια άλλη παραλια;
Κατα τ' άλλα, πώς περνάς εκεί στις θάλασσες;....Τι πραγματάκια κάνεις;
Σουελ μου!.... Καλά είμαι. Είμαι κοντά σε Πήλιο… Μηλιές… Τσαγκαράδα… Είναι και η αδελφή μου εδώ και γενικά υπάρχει παρέα. Κυρίως προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου και έχω πάρει και λαπ , μπας και τελειώσω την ριμάδα την δουλειά μου, αλλά που μυαλό;
Σκατούλες! Πίνω τσίπουρα και τα βρίσκω μαζί μου σιγά, σιγά. Νιώθω μια δύναμη να βράζει από κάτω. Μάλλον έρχομαι!
Εσύ;
Τέλεια μου ακούγονται εμενα.Κάθε άνθρωπος κάνει στις διακοπές του αυτά που έχει ανάγκη.Άλλος μαζεύει ήλιο, άλλος κολυμπάει πολύ, άλλος κοιμάται....Εε εσύ τα βρίσκεις με τον εαυτό σου...
Εγώ μάλλον θα φύγω για λίγο προς το τέλος της βδομάδας, αυτό μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου,3-4 μέρες.Καλά είναι, δεν παραπονιέμαι...
Λήθη, είσαι καλύτερα απο όσο νομίζεις...:).Ή τέλος πάντων, καλύτερα απ' αυτό που είχες συνηθίσει να είσαι τον τελευταίο καιρό....Συμφιλιώσου με αυτήν την ιδέα, εγώ το κάνω καμιά φορά....