Τι σκέφτεστε; - Page 204
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 204 of 1532 FirstFirst ... 1041541942022032042052062142543047041204 ... LastLast
Results 3,046 to 3,060 of 22967
    Banned
    Νομιζω οτι χειροτευρευει οταν σου φερονται και ασχημα.Γιαυτο γινε και εσυ λιγο λιγο πιο μαλακος ωστε να ειναι και οι αλλοι πιο μαλακοι μαζι σου.:)

Senior Member
    Δεν είναι έτσι απλό.

Σκέψου το εξής.

Ονομάζω τον Χ μήλο και τον Ψ αχλάδι. Ότι και να κάνει το μήλο, το αχλάδι πάντα θα βλέπει ένα μήλο, το παράδειγμα προς αποφυγή.

Δεν ξέρω αν μπορείς να ζήσεις έστω και μια μέρα σαν εμένα.

Senior Member
    Λυδία πιστεύω οτι 'οσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πως πρέπει να του φέρονται.. εμένα για παράδειγμα όσο και να με βρίσει δεν θα με ενοχλήσει γτ τον καταλαβαίνω.

Senior Member
    Το κουκούτσι μου έχει κάτσει στο λαιμό, στη μέση και δεν κουναω ρούπι.

Banned
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Δεν είναι έτσι απλό.

Σκέψου το εξής.

Ονομάζω τον Χ μήλο και τον Ψ αχλάδι. Ότι και να κάνει το μήλο, το αχλάδι πάντα θα βλέπει ένα μήλο, το παράδειγμα προς αποφυγή.

Δεν ξέρω αν μπορείς να ζήσεις έστω και μια μέρα σαν εμένα
    .
    Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο το τελευταιο.Δεν θα αντεχα ουτε μιση μερα αλλα εγω σου εχω εμπιστοσυνη γιατι εισαι και καλος ανθρωπος και εξυπνος.Ξερεις τι πρεπει να κανεις.

Senior Member
    Ναι όντως είναι έξυπνος και μου αρέσει η τρέλα του... :)

Banned
    Και μενα μου αρεσει και δεν θα ειχα κανενα κολημα αν ειχα γκομενο με σχιζοφρενια.
    Καιν μαλοναμε θα τον ελεγα ψυχακια και αυτος εμενα χοντρη.:P siga ta ayga.

Senior Member
    Χαχαχααα, ε είμαστε τρελές τελικά! :D

Banned
    Γιατι μονο οι σχιζοφρενης ειναι τρελοι?Ολοι εχουμε μια δωση τρελας.

Senior Member
    Εννοειται αυτό!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Λυδια32 View Post
    Κενο εγω σε φυση ειμαι αλλα σε προλαβε αλλος χιιχιχι.
    η Κρητη ετσι κι αλλιως μου πεφτει μακρια...

Quote Originally Posted by Λυδια32 View Post
    keno ελεος ποσες στου στελνουν?σβησε τα μνμ σου λολολ.ουτε ο Πασαρης να εισουν :P
    ο ΚΕΝΟ ειναι ακακος κι αθωος, δεν εχει σχεση με τον Πασαρη, λολ. φτασαν κι ολας 50 ? σβηνω.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ακόμα και αν λεφτά δεν παίζουν ξερεις τι κάνω? Πάω μόνη μου στο Μοναστηράκι και περπατάω με παρέα καμιά μπυρα..χαζεύω τον κόσμο και πάω στην φύση και κάθομαι κοντά στην Ακρόπολη ή στο Θησείο! Έστω κάθομαι σε έναν βράχο..
    εκει συχναζα κι εγω παλια, οπως και στο λιμανακι του Πειραια δεξια. αλλα πλεον συχναζω μονο σπιτι μου! γιατι με τετοια ζεστη παθαινεις ηλιαση και δεν ειναι να κυκλοφορας, ασε που δε γουσταρω κι ολας πολυ κοσμο. εγω ελεγα πως θελω να φυγω μονιμα απο δω, οχι για λιγο μονο...

Senior Member
    Γεια σας βρε παιδιά! Τι κάνετε; Είμαι διακοπές και λέω πως περνάω «καλά»…Και καλά…
    Όπως λέει και ο Καβάφης, (στο περίπου) «…Όπως τη ζωή σου χάλασες στην κόχη ετούτη την μικρή, σ’ όλη την γη την χάλασες!» Την κουβαλάμε μέσα μας την σκατίλα και συγνώμη για την απρεπή λέξη μου.
    Για να μην είμαι αχάριστη, καλά είναι, αλλά είναι ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια της ζωής μου. Έχω περάσει και καλύτερα.
    Ελπίζω να είστε σε πιο αισιόδοξη διάθεση! …Ή έστω , κάπως καλύτερα…
    Η λέξη κλείνεται με τον παρά κάτω τρόπο:
    Καλά…
    Καλύτερα…
    Γαμώ!

Senior Member
    Hey Λήθη :)
    Δεν έχεις άδικο...Τον εαυτό μας τον κουβαλάμε παντού.Γιατί περι του εαυτού μας πρόκειται, δεν είναι κανα ξενο αντικείμενο.
    Οπότε, αυτου του εαυτου, δεν του λες να πάει να γαμηθεί;Ή τέλος πάντων να παίξει σε καμια άλλη παραλια;
    Κατα τ' άλλα, πώς περνάς εκεί στις θάλασσες;....Τι πραγματάκια κάνεις;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Hey Λήθη :)
    Δεν έχεις άδικο...Τον εαυτό μας τον κουβαλάμε παντού.Γιατί περι του εαυτού μας πρόκειται, δεν είναι κανα ξενο αντικείμενο.
    Οπότε, αυτου του εαυτου, δεν του λες να πάει να γαμηθεί;Ή τέλος πάντων να παίξει σε καμια άλλη παραλια;
    Κατα τ' άλλα, πώς περνάς εκεί στις θάλασσες;....Τι πραγματάκια κάνεις;
    Σουελ μου!.... Καλά είμαι. Είμαι κοντά σε Πήλιο… Μηλιές… Τσαγκαράδα… Είναι και η αδελφή μου εδώ και γενικά υπάρχει παρέα. Κυρίως προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου και έχω πάρει και λαπ , μπας και τελειώσω την ριμάδα την δουλειά μου, αλλά που μυαλό;
    Σκατούλες! Πίνω τσίπουρα και τα βρίσκω μαζί μου σιγά, σιγά. Νιώθω μια δύναμη να βράζει από κάτω. Μάλλον έρχομαι!

Εσύ;

Senior Member
    Τέλεια μου ακούγονται εμενα.Κάθε άνθρωπος κάνει στις διακοπές του αυτά που έχει ανάγκη.Άλλος μαζεύει ήλιο, άλλος κολυμπάει πολύ, άλλος κοιμάται....Εε εσύ τα βρίσκεις με τον εαυτό σου...
    Εγώ μάλλον θα φύγω για λίγο προς το τέλος της βδομάδας, αυτό μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου,3-4 μέρες.Καλά είναι, δεν παραπονιέμαι...
    Λήθη, είσαι καλύτερα απο όσο νομίζεις...:).Ή τέλος πάντων, καλύτερα απ' αυτό που είχες συνηθίσει να είσαι τον τελευταίο καιρό....Συμφιλιώσου με αυτήν την ιδέα, εγώ το κάνω καμιά φορά....
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]