Οχι στο Ματριξ, το συμπαν στο Ματριξ ειναι πολυ φτωχο. Η τρισδιαστατη αντιληψη μας εμποδιζει να κατανοησουμε πληρως το συμπαν μας και μας κανει να σκεφτομαστε παραλογα...
Printable View
Οχι στο Ματριξ, το συμπαν στο Ματριξ ειναι πολυ φτωχο. Η τρισδιαστατη αντιληψη μας εμποδιζει να κατανοησουμε πληρως το συμπαν μας και μας κανει να σκεφτομαστε παραλογα...
Πφφ, πώς θα γράψουμε σε 5 ώρες, άμα βρικολακιάζουμε; Δεν έχω καλό προαίσθημα... Φοβάμαι πως θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφτό.
Καλημερα παιδακια :))))
Εξω κανει Fujitsu γμτ, αλλα δεν πειραζει ζεστη καρδια να εχουμε χαχαχα
σκεφτομαι οτι εχω ξυρισμα παλι αποψε, μπανιο με τετοιο ψωλοκρυο, και μια φωτογραφηση μετα. παιζει να φροντιζω τον εαυτο μου περισσοτερο απο ορισμενες εδω μεσα, παρολο που δεν ειμαι κανα μοντελικουα και καθολου γυμνασμενος σαν τον Randy Orton. η υποκρισια της ελληνικης κενονιας συνεχιζει κανονικα ενω δεν εχουμε να φαμε, τωρα τρωμε μεταφορικα και ψυχολογικα ανθρωπους, σε λιγο θα τους τρωμε και κυριολεκτικα (φαγαμε τον Μακη τον Πουνεντη τις προαλλες, αυτη τη περιοδο ροκανιζουμε τον Πετρο τον Κωστοπουλο). μετα να δουμε ποιος ποιος θα φαγωθει. κι ο κληρος πεφτει στον στον ____.
Γμσ τα, εγω εχω τα παραθυρα ανοιχτα χιχιχι
Αν οι ανθρωποι ηταν τελειοι θα ηταν θεοι, μην κοιταμε μονο τα αρνητικα στους αλλους...
Καλημέρα axl.. πράγματι κανείς μας δεν είναι τέλειος! Ωστόσο, βαδίζουμε ατελείς σε μια διαρκή προσπάθεια βελτίωσης.
Πώς μπορείς εξ άλλου νάσαι τέλειος μέσα σ' ένα περίβλημα τόσο ευάλωτο? Δεν μένουμε στ' αρνητικά του άλλου, που είναι
τα κομμάτια του για να "δουλέψει" με τον εαυτό του, συμπάσχουμε, δεν του φταίμε όμως και σε τίποτα συνειδητά να μας
τα πετάει στα μούτρα! Ας τα βρει με τον εαυτό του ή τον ψυχολόγο του!
Καλημερα :) Δεν ειπα να κλεινουμε τα ματια μας, αλλα να προσπαθουμε να τα βλεπουμε ολα πιο σφαιρικα (φιλοσοφω τωρα και εγω εγωκεντρικος ειμαι χαχαχα)
..και σφαιρικά τα βλέπουμε κι από μέσα κι απ' έξω και κυρίως από πάνω για ν' απέχουμε και να κρατάμε
ασφαλείς αποστάσεις, όμως τα τρωκτικά που λέει κι ο φίλος μου ο ΚΕΝΟ, πάντα θα βρίσκουν ευκαιρίες
κάτι να ροκανίσουν.. Είναι για γέλια το να εκδηλώνεις πόσο σου φταίει ο λίγος εαυτός σου!!!(είσαι απ' αυτούς που εξαιρούνται..)
δεν ειναι τα ποντικια αυτα που θα φοβισουν τα λεονταρια, μπορουν ομως να φανε τους δεσμους χαχαχα
ομμμμμμμμμ εξω εχει αερηδες και μου τη δινει! ασχετο...
σκεφτομαι μονο το καλοκαιρι!
μεραααα σε ολους! :Ρ
Καλημερα Κειτ :) Θα ερθει και το καλοκαιρι - τοσα χρονια που ζω παντα ερχεται χαχαχαχα
οχι, σε 3 εβδομαδες ερχεται η ανοιξη, αλλα ειπαν πως θα ειναι πολυ ζεστος ο Μαρτιος
love forever love is free
αγαπατε αλληλους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τσαμπα ολα ! ειναι και αυτο τσαμπα!
ΤΣΑΜΠΑ αγαπη μονο! :)
αγαπω τους παντες και δεν ειμαι πιωμενη λεω!
<3 μονο αγαπη!
χαιρομαι για την δυναμη σου :)
ναι, εμεις που δεν μπορουμε να δωσουμε εχουμε το προβλημα :(
..δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο αυτό που λες axl.. Θα μου διευκρινήσεις όμως τι εννοείς δεν μπορούμε να δώσουμε.
Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε απλά δεν έχει βρεθεί ο αποδέκτης ή δεν έχουμε πάρει αγάπη οπότε λογικό πως να δώσουμε?
Είναι δυο πολύ διαφορετικά πράγματα.. για σένα πιστεύω ότι εννοείς το πρώτο
αυτα ειναι συνδεδεμενα πιστευω, εκει που πιστευεις πως πρεπει να τα δωσεις ολα σε πιανουν οι αμφιβολιες πως σε εκμεταλλευονται...
Όχι δεν είναι συνδεδεμένα. Αυτός που πήρε σαν παιδί αγάπη, τότε δηλ. που ήταν απαραίτητο, μπορεί να δίνει αγάπη
ακόμα κι αν τον εκμεταλλεύονται όπως λες. Αυτός που δεν έχει πάρει, δεν μπορεί να δώσει τίποτα. Το μόνο που κάνει
αν δεν τον περιθωριοποιήσεις είναι να σου κλέβει ενέργεια. Συνήθως, αυτοί είναι οι εκμεταλλευτές των άλλων.
Προσπαθούν να παίρνουν συνέχεια για να καλύψουν τα δικά τους κενά.
δλδ αν ειμαι τετοιος να παω να φουνταρω κατευθειαν...
το μαζευεις τωρα χαχαχα
σε πειραζω βρε ηρεμησε :)
Κάποτε είχαμε στο γυμνάσιο μια ξυνομούρα καθηγήτρια, κομπλεξικό άτομο, που της φταίγαν όλοι!
Συνεχώς πρόσβαλε τους μαθητές σε σημείο, που κάποια στιγμή ο γυμνασιάρχης αναγκάστηκε
να την καλέσει για τις απαραίτητες συστάσεις, ύστερα από διαμαρτυρίες των γονιών.
Κάποια άλλη καθηγήτρια λοιπόν, που ή δεν την πήγαινε και με το δίκιο της ή είχαν αλλάξει
και τίποτα μπινελίκια είπε σ' έναν γονιό, ότι είναι εντελώς απρεπές να μειώσεις μαθητή
αποκαλώντας τον χαζό, γιατί και τον πιο έξυπνο όταν συνέχεια από μνησίκακη ζήλια τον αποκαλείς
βλάκα σε βλάκα θα εξελιχθεί και θα φταις εσύ. Ενώ ακόμα και τον πιο χαζό αν θετικά τον παροτρύνεις
σίγουρα θα ξεπεράσει στο μέτρο του δυνατού τον εαυτό του. Είναι θέμα παιδείας.
σκεφτομαι οτι τα χωραφια μου δεν αποδιδουν γρηγορα καρπους κι οτι δε ξερω που θα βρισκω 300 ευρω τουλαχιστον για το νοικιο καθε μηνα. πως στο διαολο θα τα βγαλουμε περα και θα γινουμε κι ανεξαρτητοι οταν δεν υπαρχουν λεφτα, κι οταν δεν υπαρχουν αξιολογες δουλειες ? χιονιζει κι ολας αυτη τη στιγμη που σας γραφω καθισμενος καταγης στο παγωμενο πεζοδρομιο της γειτονιας, ελπιζω να το στρωσει για τα καλα, αν και στενοχωριεμαι παλι γιατι δεν ειναι χριστουγεννα (ποτε δε χιονιζει στην αθηνα τα χριστουγεννα) κι επειδη δεν ειμαι μικρο παιδακι να εχω και παρεα να παιζω χιονοπολεμο και να φτιαχνω χιονανθρωπο. oh well η ζωη ειναι σκληρη και μεγαλωνεις πρωτου καν το καταλαβεις... :(
Έξω τόχει στρώσει το χιόνι κανονικά και κάνει κι ένα ψοφόκρυο! Απίστευτο!
Αυτός ο χειμώνας φέτος μας ξεπαράδιασε! Θα κάψουμε και τα τραπέζια σε λίγο!
μαρκελα σε ζηλευω γιατι εδω τελικα δε το στρωσε. εριξε λιγο και σταματησε. κωλαθηνα ουτε τον χειμωνα δε μπορουμε να ευχαριστηθουμε. :( :@
έχεις δίκιο!! όταν ζούσα κι εγώ στην Αθήνα λέγαμε για πλάκα, σιγά την κωλοπόλη, μια "άσπρη" μέρα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ εδώ πέρα! καυσαέριο, καυστήρες, τσιμινιέρες, που ν' αφήσουν το χιονάκι ν' απλωθεί?
Μονίμως κόλαση σ' αυτό το απρόσωπο τοπίο! ΚΕΝΟ έχεις γεννηθεί Αθήνα?
ναι ετσι νομιζω. αν και δε νιωθω να εχω καμια σχεση με εδω και ελλαδα γενικοτερα...
Σκέφτομαι την απύθμενη αδιαφορία των ανθρώπων. Δεν τους νοιάζει αν εσύ πνίγεσαι και βράζεις στη μοναξιά σου, τους κόφτει μόνο να περνάνε εκείνοι καλά. Όλοι για την πάρτη τους.
Τί να κάνει κι ο άλλος; Δεν τον φτάνουν τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει;
Ξέρεις πόσο δύσκολο του είναι την σήμερον να μπει σ' ένα ακόμα πρόβλημα;
Αυτή η αποξένωση και ο διχασμός μας βούλιαξαν μέσα στα προβλήματα.