Τι σκέφτεστε; - Page 549
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 549 of 1532 FirstFirst ... 494494995395475485495505515595996491049 ... LastLast
Results 8,221 to 8,235 of 22967
    Senior Member
    Καλύτερα να εκδηλώνεις τον άκαμπτο χαρακτήρα σου με προσβολές, γιατί δίνεις αξία στον άλλον,
    παρά να υποκρίνεσαι κάτι που δεν είσαι..

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Για τον Πάγκαλο λες, μαρκέλα, ότι εκδηλώνει τον άκαμπτο χαρακτήρα του με προσβολές, κι αν ναι, σε ποιον δίνει αξία;
    Ή γι αυτούς που τον γιαούρτωσαν, γιατί εγώ αυτούς δεν τους βρίσκω καθόλου άκαμπτους, αλλά μια χαρά ευέλικτους :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Για τον Πάγκαλο λες, μαρκέλα, ότι εκδηλώνει τον άκαμπτο χαρακτήρα του με προσβολές, κι αν ναι, σε ποιον δίνει αξία;
    Ή γι αυτούς που τον γιαούρτωσαν, γιατί εγώ αυτούς δεν τους βρίσκω καθόλου άκαμπτους, αλλά μια χαρά ευέλικτους :D
    Joann μου ο αποδέκτης είναι άλλος.. Άστο καλύτερα.. Πρόκειται για ξεπεσμό και κατιναριώ!

Senior Member
    μαρκ, κοίτα τα blogs και τοίμασε post για "το θέμα της ημέρας".
    Περιμένω να δω κάτι καλό :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    μαρκ, κοίτα τα blogs και τοίμασε post για "το θέμα της ημέρας".
    Περιμένω να δω κάτι καλό :) :)
    ειλικρινά μπορείς να ποστάρεις κι εσύ ό,τι θεωρείς χρήσιμο για να συζητήσουμε..

Senior Member
    Thank you, my dear :):):)

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό που είπε κάποιος τύπος, ότι άμα δεις τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πάψει να σε ενοχλεί που είσαι μόνος σου.

Senior Member
    Πήρα το abilify μετά από αρκετές μέρες. Δεν έχω καμία όρεξη για ύπνο ενώ χωρίς αυτό κοιμάμαι σε βαθύ στιγμιαίο ύπνο θα έλεγα.

Αναρρωτιέμαι ποιοί φταίνε για αυτό το νεκρό τοπιό. Οι μπάτσοι, οι ψυχίατροι, οι μαφιόζοι, η όλοι μας με τις επιλογές μας; Μαλακιστήρια σας το λέω φτιάξατε έναν εγκληματία από τα σπλάχνα μου.

Θεούλη σώσε τη ψυχή μου γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί πλέον.

Senior Member
    Η παλιοπεσμένη ήρθε σε οργασμό με το ένα λεπτό που της φέρθηκα σαν πεσμένη. Άμα κορίτσια θέλετε να γίνετε τέτοιες και θα βγάλετε πολύ χρήμα έτσι να περιμένετε και τα αντίποινα. Θα έρθουν κάποια στιγμή. Ειδάλως το σταυρουδάκι και προσευχές να σας κάνει δώρο ο Θεός και όχι η τεχνολογία.

Senior Member
    Αλλά χα τι λέω έχει έρθει το τέλος του κόσμου ούτως η άλλως. Έχουν κολήσει πάρα πολλοί aids, άλλοι κοντά στον καρκίνο, Η αλήθεια σοφία μου βρίσκεται στο σώμα, άρρωστο σώμα, άρρωστο νους. Μην το ξεχνάς αυτό Σοφία μου. Άρρωστος νούς από άρρωστο σώμα.

Senior Member
    Πως το είπε κάποιος. Μερικές φορές έρχονται στιγμές στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα το να πάσχουμε από καρκίνο και να θεραπευτεί το σώμα από μόνο του και να σκεφτόμαστε ο Θεούλης μας θεράπευσε από τον καρκίνο. Να υπάρχουν τόσα ερωτηματικά, για όλη αυτή την αθλιότητα, που φέρνει μια αρρώστια. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι να απομονώνουν κάποιους, άλλους να τους ξεφτιλίζουν ακόμα και να με μανία να λογικοποιούν τα πάντα. ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΣΑΜΠΕ;

Senior Member
    Για να φωνάζω τόσο πολύ γράφοντας κάποιο πρόβλημα θα έχω, έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι όμως τι κάνω εδώ και τόσο καιρό κρυμένος στη ντουλάπα. Η αλήθεια πρέπει να είναι πολύ σκληρή για μερικούς από εμάς. Ότι είμαστε άρρωστοι, και πολλές αρρώστιες μάλιστα. Μιλάω για Θεό αλλά δεν έχω τη βεβαιότητα πως υπάρχει κάποιος Θεός, ίσως να είναι όλα ένα όνειρο χωρίς κάποιο αρχηγό η κάποιο σχέδιο αλλά μια ονειρική ενέργεια.

Πρίν από πέντε έξι ούτε που θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός ότι έχω aids, μετά μου είπε ότι έκανε πλάκα. Πρίν λίγο καιρό πήγα έκανα εξετάσεις και βγήκαν καθαρές. τις πήγα να τις δεί, ίσως να εξεπλάγει κάπως δεν έχω καταλάβει. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Senior Member
    Βασικά παίζει να είμαι τόσο άτυχος να το κόλησα από την πρώτη μου κιόλας φορά, πρίν δέκα χρόνια, πολλές φορές σκφτόμουν έχω aids, έχω καρκίνο,κτλ εμ να κάνει σήμα τώρα, κάτι παίζει, ίσως να είναι ο θάνατος σε ενεργιακή μορφή να επικοινωνεί μαζί μου. Μπορεί και να υπάρχει κόλαση μετά. Μπορεί και τίποτα. Τόσα χρόνια εξομολόγηση σε αυτό το φορουμ. Και δεν έκανα ούτε ένα κολητό ούτε μια φίλη, τίποτα, απομακρύνθηκαν και οι γνωστοί μου, ποιός ξέρει να μου απαντήσει.

Banned
    Κανεις δε μπορει να σου απαντησει για το τι ειναι αληθεια και τι ειναι ψεματα φιλε. Ποιος σου λεει εσενα οτι δε βρισκεσαι στο ματριξ? Οτι μπορει να εισαι σε κομα και να τα σκεφτεσαι ολα ? Ποιος μπορει να σου πει το ποιος κινει τα νηματα γυρω απο ολα τα πραγματα αφου και εμεις οι ιδιοι δε μπορουμε να προσδιορισουμε πλεον τι ειναι το σωστο και τι το λαθος ...... Ξερεις πραγματικα εαν εισαι ανθρωπος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Κανεις δε μπορει να σου απαντησει για το τι ειναι αληθεια και τι ειναι ψεματα φιλε. Ποιος σου λεει εσενα οτι δε βρισκεσαι στο ματριξ? Οτι μπορει να εισαι σε κομα και να τα σκεφτεσαι ολα ? Ποιος μπορει να σου πει το ποιος κινει τα νηματα γυρω απο ολα τα πραγματα αφου και εμεις οι ιδιοι δε μπορουμε να προσδιορισουμε πλεον τι ειναι το σωστο και τι το λαθος ...... Ξερεις πραγματικα εαν εισαι ανθρωπος?
    Την ίδια σκέψη έκανα προηγουμένως αν βρίσκομαι στο μάτριξ, αν ο κόσμος είναι μια εικονική πραγματικότητα, αν βρίσκομαι σε μια γυάλα κάπου με καλώδια όπως στους Αστρομαχητές (είναι μια παλιά σειρά καρτούν αν τη ξέρεις).

Λένε πως ο Αινστάιν ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος και ότι πίστευε στον Θεό και έλεγε ότι ο Θεός δεν παίζει ζάρια. Άλλοι είπαν βέβαια ότι το σύμπαν δεν έχει νόμους. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Πιστεύω ισχυεί τελικά το πίστευε και ερεύνα γιατί αν ερευνάς χωρίς να πιστεύεις σε κάτι δεν βρίσκεις τίποτα. Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.