Originally Posted by
Jimmy
Κοιταξε να δεις λιλιουμ εδω δεν μπηκα ουτε επειδη προβληματιζομαι για τις επιδοσεις μου στο σεξ, ουτε επειδη ειμαι κανενας αγαμητος που δεν του καθεται καμια...
Δεν ειπα οτι προβληματιζεσαι για κατι τετοιο, για δευτερη φορα λεω κατι αλλο, και εσυ καταλαβαινεις αυτο. Εγω τι να καταλαβω τωρα;;;
τις επιλογες που εχω κανει στην ζωη μου σε γυναικες τις θεωρω πετυχημενες γι αυτο κι ολας εκανα 2 πολυ ομορφες μακροχρονιες σχεσεις. Και απο θεμα εμφανισης και χαρακτηρα...μπορω να πω οτι αυτες οι σχεσεις ειναι που μου διαμορφωσαν και πολλα στοιχεια στον χαρακτηρα που εχω τωρα 9 χρονια μετα την πρωτη σχεση. Και σε αυτο εννοω οτι μου εδειξαν τις ευαισθησιες που εχουν οι γυναικες, την τρυφεροτητα που θελουν να νιωθουν, την προστασια και την αγαπη που αναζητουν. Και επειδη ειμαι ενας ανθρωπος που θελω το καλυτερο για τον ανθρωπο διπλα μου εγω παντα προσπαθουσα να γινω οσο καλυτερος ανθρωπος μπορω. Εχω νιωσει πολυ αγαπη απο γυναικες εχω ζησει καταστασεις για εμενα μαγικες στο σεξ και πραγματα που αφηστε με να πιστευω με τις συγκεκριμενες κοπελες ειναι περα για περα αληθινα.
Ολη αυτη η αυτοβιογραφια δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει.
Εδω δεν μπηκα σαν ενα κομπλεξικο προβληματικο παιδακι...ειμαι ενας ανθρωπος που ξερει οτι εμφανισιακα ειμαι πανω απο το μεσο ορο, πετυχημενος στην δουλεια μου με υλικα και σωματικα προτερηματα που δεν βρισκεις καθε μερα....πειτε με ψωνιο ισχυει και αυτο κατα μερος...
Μπηκα ομως γιατι προβληματιζομαι πολυ για τα επομενα βηματα μου αυτη την στιγμη που ειμαι ελευθερος...βλεπω οσα γινονται γυρω μου και πως ειναι οι ανθρωποι και βλεπω οτι εγω ειμαι διαφορετικος..σκεφτομαι διαφορετικα και θελω να διερευνησω αν αυτο πρεπει να το αλλαξω η να επιμεινω σε κατι που πιστευω με αντιπροσωπευει περισσοτερο....
Αυτο τωρα πρεπει παλι να διερευνησω τι εννοεις. Οτι αν δεκα ατομα σου λεγανε δουλευε τις γκομενες και πηγαινε με τη μια και την αλλη θα σκεφτοσουν να το κανεις; 'Η εννοεις οτι αν σου λεγανε ετσι ειναι οι κοπελες τωρα, και μην ψαχνεις το παρελθον τους, και ας εχει παει η αλλη με 140 εσυ να την βλεπεις για σοβαρη σχεση, εσυ θα το σκεφτοσουν να το αλλαξεις;
Απο αυτη την αποψη καλα κανεις και εκφραζεις τους προβληματισμους σου και τις αποψεις σου, και να εισαι σιγουρος οτι θα ακουστουν και οι αντιθετες και διαφορα, οπως και οτι τελικα εσυ θα κανεις αυτο που θες, και δεκα και εικοσι ατομα δε νομιζω οτι θα σε βαλουν στη διαδικασια να αλλαξεις κατι, παρα μονο αν το θελεις πραγματικα εσυ ο ιδιος. Γιατι συνηθως οι αλλγες δε γινονται συχνα και ευκολα, και μενουμε σε αυτα που ξερουμε, καλως καποιες φορες, κακως αλλες.
Οσο και να φανει οτι βριζομαι μαζι σας κατα ενα μερος σας ευχαριστω...για δικους μου λογους που βαριεμαι να τους γραψω και αυτους...ας κρατησω και κατι για εμενα....