Yπαρχει???????? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 25 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 366
    Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Τις κατέκρινε κάπου? :\ δεν το διάβασα αυτό... εγώ κατάλαβα πως δεν του ταιριάζει τέτοια κοπέλα.. δεν είδακάνα δικαστήριο από τον Jimmy
    οχι δεν εγινε δικαστηριο αλλα ερωτησεις τυπου αν κανει συσπασεις το νουνι σου,αν εχεις τελειωσει στο διλεπτο δεν καθιστουν την συζητηση σοβαρη..η ασχετοσυνη δηλωνει η jimasteritida..
    το σεξ ειναι κατι πολυ υποκειμενικο..το πως τελειωνει κανεις το πως την βρισκει(σιγουρα οχι με τα ματια),λιγο ακυρη η συζητηση δλδ..ο καθενας εκθετει αυτα που γουσταρει και με το στανιο παει να τα φορεσει στον αλλον συνομιλητη..ειπαμε το σεξ ειναι υποκειμενικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    οχι δεν εγινε δικαστηριο αλλα ερωτησεις τυπου αν κανει συσπασεις το νουνι σου,αν εχεις τελειωσει στο διλεπτο δεν καθιστουν την συζητηση σοβαρη..η ασχετοσυνη δηλωνει η jimasteritida..
    το σεξ ειναι κατι πολυ υποκειμενικο..το πως τελειωνει κανεις το πως την βρισκει(σιγουρα οχι με τα ματια),λιγο ακυρη η συζητηση δλδ..ο καθενας εκθετει αυτα που γουσταρει και με το στανιο παει να τα φορεσει στον αλλον συνομιλητη..ειπαμε το σεξ ειναι υποκειμενικο.
    γεια σου ρε ντοριτα :Ρ
    εσυ αδικεισαι εδω.απορω γιατι εχεις μαζεψει τοσες παρατηρησεις, επρεπε να εχεις παρασημο!

δεν θα ξεχασω την απιθανη ατακα σου:
    "στο τελος νικαει η αγαπη" :)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γεια σου ρε ντοριτα :Ρ
    εσυ αδικεισαι εδω.απορω γιατι εχεις μαζεψει τοσες παρατηρησεις, επρεπε να εχεις παρασημο!

δεν θα ξεχασω την απιθανη ατακα σου:
    "στο τελος νικαει η αγαπη" :)
    τι να κανω η ταπεινη!!! :P

Senior Member
    :\ τότε καταλήγουμε στο ότι δεν έκρινε κανέναν.. οκ.. Τώρα αυτά τα σχόλια τα είδα κι εγώ και δεν απάντησα γιατί δεν είναι εκεί το θέμα.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    :\ τότε καταλήγουμε στο ότι δεν έκρινε κανέναν.. οκ.. Τώρα αυτά τα σχόλια τα είδα κι εγώ και δεν απάντησα γιατί δεν είναι εκεί το θέμα.
    και τοτε γιατι στραβοστομισες? :D

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Κοιταξε να δεις λιλιουμ εδω δεν μπηκα ουτε επειδη προβληματιζομαι για τις επιδοσεις μου στο σεξ, ουτε επειδη ειμαι κανενας αγαμητος που δεν του καθεται καμια...

Δεν ειπα οτι προβληματιζεσαι για κατι τετοιο, για δευτερη φορα λεω κατι αλλο, και εσυ καταλαβαινεις αυτο. Εγω τι να καταλαβω τωρα;;;

τις επιλογες που εχω κανει στην ζωη μου σε γυναικες τις θεωρω πετυχημενες γι αυτο κι ολας εκανα 2 πολυ ομορφες μακροχρονιες σχεσεις. Και απο θεμα εμφανισης και χαρακτηρα...μπορω να πω οτι αυτες οι σχεσεις ειναι που μου διαμορφωσαν και πολλα στοιχεια στον χαρακτηρα που εχω τωρα 9 χρονια μετα την πρωτη σχεση. Και σε αυτο εννοω οτι μου εδειξαν τις ευαισθησιες που εχουν οι γυναικες, την τρυφεροτητα που θελουν να νιωθουν, την προστασια και την αγαπη που αναζητουν. Και επειδη ειμαι ενας ανθρωπος που θελω το καλυτερο για τον ανθρωπο διπλα μου εγω παντα προσπαθουσα να γινω οσο καλυτερος ανθρωπος μπορω. Εχω νιωσει πολυ αγαπη απο γυναικες εχω ζησει καταστασεις για εμενα μαγικες στο σεξ και πραγματα που αφηστε με να πιστευω με τις συγκεκριμενες κοπελες ειναι περα για περα αληθινα.

Ολη αυτη η αυτοβιογραφια δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει.

Εδω δεν μπηκα σαν ενα κομπλεξικο προβληματικο παιδακι...ειμαι ενας ανθρωπος που ξερει οτι εμφανισιακα ειμαι πανω απο το μεσο ορο, πετυχημενος στην δουλεια μου με υλικα και σωματικα προτερηματα που δεν βρισκεις καθε μερα....πειτε με ψωνιο ισχυει και αυτο κατα μερος...

Μπηκα ομως γιατι προβληματιζομαι πολυ για τα επομενα βηματα μου αυτη την στιγμη που ειμαι ελευθερος...βλεπω οσα γινονται γυρω μου και πως ειναι οι ανθρωποι και βλεπω οτι εγω ειμαι διαφορετικος..σκεφτομαι διαφορετικα και θελω να διερευνησω αν αυτο πρεπει να το αλλαξω η να επιμεινω σε κατι που πιστευω με αντιπροσωπευει περισσοτερο....

Αυτο τωρα πρεπει παλι να διερευνησω τι εννοεις. Οτι αν δεκα ατομα σου λεγανε δουλευε τις γκομενες και πηγαινε με τη μια και την αλλη θα σκεφτοσουν να το κανεις; 'Η εννοεις οτι αν σου λεγανε ετσι ειναι οι κοπελες τωρα, και μην ψαχνεις το παρελθον τους, και ας εχει παει η αλλη με 140 εσυ να την βλεπεις για σοβαρη σχεση, εσυ θα το σκεφτοσουν να το αλλαξεις;
    Απο αυτη την αποψη καλα κανεις και εκφραζεις τους προβληματισμους σου και τις αποψεις σου, και να εισαι σιγουρος οτι θα ακουστουν και οι αντιθετες και διαφορα, οπως και οτι τελικα εσυ θα κανεις αυτο που θες, και δεκα και εικοσι ατομα δε νομιζω οτι θα σε βαλουν στη διαδικασια να αλλαξεις κατι, παρα μονο αν το θελεις πραγματικα εσυ ο ιδιος. Γιατι συνηθως οι αλλγες δε γινονται συχνα και ευκολα, και μενουμε σε αυτα που ξερουμε, καλως καποιες φορες, κακως αλλες.

Οσο και να φανει οτι βριζομαι μαζι σας κατα ενα μερος σας ευχαριστω...για δικους μου λογους που βαριεμαι να τους γραψω και αυτους...ας κρατησω και κατι για εμενα....
    Εγω ελπιζω οτι δεν αισθανθηκες να σε βριζω, και αν εγινε κατι τετοιο, να ξερεις οτι απλα ηθελα να σου δειξω οτι δεν αξιζει να χαλας τη ζαχαρενια σου και τη διαθεση σου, και να θυμωνεις και να μισεις ακομα κοπελες που εχουν κανει επιλογες στη ζωη τους που εσυ διαφωνεις.
    Υπαρχουν οπως βλεπεις και απο αυτο το φορουμ κοπελες που σκεφτονται σαν εσενα και δεν εχουν κανει ξεπετες ή και ειναι ακομα παρθενες. Και παντα να προσβλεπουμε στο καλυτερο και αυτο που επιθυμουμε, εχοντας υποψιν μας ομως οτι τα παντα ειναι δυνατα, ακομα και αυτα που δε μας αρεσουν και δε θελουμε να πιστεψουμε, και οτι καμια φορα μπορει να κρινουμε λαθος, αυτο ηθελα να σου πω!

Senior Member
    και τοτε γιατι στραβοστομισες? :D
    Γιατί αρχικά ειπώθηκε πως τις κατέκρινε στην πορεία καταλάβαμε πως δεν τις κατέκρινε.. ε με μπέρδεψε
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    Γιατί αρχικά ειπώθηκε πως τις κατέκρινε στην πορεία καταλάβαμε πως δεν τις κατέκρινε.. ε με μπέρδεψε
    εσυ το καταλαβες αυτο..ναι τις κατεκρινε πχ τις ξεπετες με χαζοεπιχειρηματα τελος παντων η μαλακια επεσε συννεφο..

Senior Member
    αφού δεν του ταιριάζουν τέτοιες κοπέλες. Απλά αυτό είπε. Τι να σου πω.. προσωπικά δεν είδα καμία μαλακία Α! μόνο ένα άκυρο είδα με τα τελειώματα που δεν μ αρεσε και πάλι όμως μαλακία δεν το χαρακτηρίζω γιατί είναι προσωπικές αληθινές εμπειρίες κάποιου, όλων οι κουβέντες μια χαρά ήταν. Ρώτησα κάτι στην αρχή αλλά δεν απαντήθηκε.. τέσπα αν το θεωρείς εσύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στα Λονδίνα οκ δεκτό μαγκιά σου. Σεξουαλική απελευθέρωση είναι το επιχήρημά σου? και πάλι δεκτό οκ. Και τελειώνει εκεί. Δεν θα σου πω πως λες μαλακίες επειδή έχεις διαφορετική άποψη από εμένα. Και πολύ θα ήθελα να συμβαίνει το ίδιο από τη μεριά σου. αλλά οκ. εγώ θα το ήθελα, εσύ είσαι αφεντικό μίλα όπως θες αν νιώθεις καλά με αυτό

Senior Member
    Μετανιωνω ηδη για πολλα σε αυτο το thread...ειπα πολλα προσωπικα πραγματα που ουτε σας αφορουν ουτε μπορειτε να τα κατανοησετε γιατι απλα ειναι προσωπικες καταστασεις...

Οι κοπελες που κανουν ξεπετες απλα δεν μου ταιριαζουν...αν θελουν να κανουν οτι θελουν ας το κανουν...

Αγγλια ημουν ενα χρονο μου την επεφταν ενα καρο κοπελες αλλα εμενα τοση απελευθερωση ειπαμε δεν με ελκυει...αφηστε που ειχα σχεση κιολας τοτε...

Η αυτοβιογραφια δεν εξυπηρετει σε τιποτα απολυτως απλα ισως βοηθησει να μην βγουν μερικα ευκολα συμπερασματα απο μερικους καλοθελητες...

Χμμμ αυταααααααααα! Ειματε ολοι οκ λοιπον?

Αααα και σιγουρα σκοπος μου ειναι να ειμαι πιο χαλαρος με θεματα που μεχρι τωρα δεν μου αρεσουν, να γινω πιο δεκτικος και να μην κολλαω σε πραγματα που τελικα δεν εχουν και τοσο σημασια...

Senior Member
    I could not agree more...μαλακια που επεκταθηκαμε σε ενα θεμα στο οποιο ο καθενας λεει το δικο του....

Banned
    αφού δεν του ταιριάζουν τέτοιες κοπέλες. Απλά αυτό είπε. Τι να σου πω.. προσωπικά δεν είδα καμία μαλακία Α! μόνο ένα άκυρο είδα με τα τελειώματα που δεν μ αρεσε και πάλι όμως μαλακία δεν το χαρακτηρίζω γιατί είναι προσωπικές αληθινές εμπειρίες κάποιου, όλων οι κουβέντες μια χαρά ήταν. Ρώτησα κάτι στην αρχή αλλά δεν απαντήθηκε.. τέσπα αν το θεωρείς εσύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στα Λονδίνα οκ δεκτό μαγκιά σου. Σεξουαλική απελευθέρωση είναι το επιχήρημά σου? και πάλι δεκτό οκ. Και τελειώνει εκεί. Δεν θα σου πω πως λες μαλακίες επειδή έχεις διαφορετική άποψη από εμένα. Και πολύ θα ήθελα να συμβαίνει το ίδιο από τη μεριά σου. αλλά οκ. εγώ θα το ήθελα, εσύ είσαι αφεντικό μίλα όπως θες αν νιώθεις καλά με αυτό
    δεν ξερω αν απευθυνεσαι σε εμενα..η σεξουαλικη απελευθερωση σε αλλους τελειωνει στον εναν και μοναδικο και σε αλλους στους 100 παρτενερ!δεν συμφωνω οχι,δεν ειμαι και της ξεπετας γιατι πολυ απλα δεν με γεμιζει κατι τετοιο..αλλους ομως τους γεμιζει κ μπορει να γουσταρουν να ζουν ετσι,δεν μπορει το τελευταιο να ειναι κατακριτεο!γιατι να μην ειναι και το πρωτο?δλδ ο ενας κ μοναδικος?
    ειπα η μαλακια επεσε συννεφο(και οχι μονο τυφωνας ηταν!)οταν διαβασα για συσπασεις και λεπτομερειες ενος οργασμου!τα μακαρονια που εφαγα πηγα να βγαλω..

Senior Member
    Εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι άνθρωποι σαν εμένα που προσπαθούν να είναι μετριοπαθείς σ' έναν τόσο ευαίσθητο χώρο την πατάνε. Μετριοπαθής υπήρξα και στην πραγματική ζώη αλλά αυτό το μετάνιωσα γιατί εκεί την πάτησα πιο άσχημα.

Αυτό που προτείνω γενικότερα για το καλό του φόρουμ είναι να υπάρχει πιο ενεργή συμμετοχή ψυχολόγων γιατί δεν θα αντέξω ξανά να βλέπω διπολικούς να μαλώνουν με τοξικομανείς. Η κάποιους άλλους να εκμεταλλεύονται τα προβλήματα άλλων ανθρώπων για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα. Όπως η "διαλυμένη" που εκμεταλλεύτηκε επανειλλήμενως το ζήτημα της δικής μου παρθενιας επειδή απλά της την "είπα" σ' ένα γενικότερο θέμα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Όπως η "διαλυμένη" που εκμεταλλεύτηκε επανειλλήμενως το ζήτημα της δικής μου παρθενιας επειδή απλά της την "είπα" σ' ένα γενικότερο θέμα.

σε ποιον αναφέρεσαι τζίπσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σε ποιον αναφέρεσαι τζίπσι?
    στην Dissolved Girl
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 21 of 25 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast