Originally Posted by
marian_m
Ναι, κάποιο πρόβλημα είχε η σελίδα.
Μελίνα, εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε παρηγορήσω και να σου πω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, ότι είσαι σε καλό δρόμο κλπ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.
Για την ώρα πάντως, ένα είναι σίγουρο και δεδομένο, σε αποφεύγει. Αν ήθελε να το περάσει μαζί σου αυτό που περνάει -αν περνάει πράγματι κάτι και δεν είναι απλά δικαιολογίες - να είσαι σίγουρη ότι θα το έκανε. Δεν το κάνει όμως.
Όσο δύσκολο και να είναι, προσπάθησε να μην κάνεις σενάρια και σταμάτα να ασχολείσαι. Αλλά μην του επιτρέπεις και αυτού να σε ενοχλεί.
Εφόσον δεν έχει σκοπό να ξαναγυρίσει σε σένα -όπως ο ίδιος δηλώνει- και να είστε μαζί σαν ζευγάρι και όχι σαν εραστές και μόνο, μην αναλώνεσαι άλλο και δήλωσέ του ότι δεν σ' ενδιαφέρει. Αλλά, να σταματήσει να σ' ενοχλεί κι αυτός και οι γονείς του (που δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν σε μια σχέση ενηλίκων).
Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, δεν είναι καλά σημάδια αυτά. Δεν είναι και τόσο συχνό ένας άντρας να απομακρύνεται από μία καλή σχέση -αν πράγματι όπως τα λες ήταν καλή - επειδή θέλει να σκεφτεί τα προβλήματά του. Ίσα ίσα, που ένας άντρας συνήθως, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από υποστήριξη απ' ότι μια γυναίκα, η οποία μπορεί πιο εύκολα να βρει υποστήριξη από αλλού (συνήθως φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον).
Εκτός αν το πρόβλημά του είμαστε εμείς οι ίδιες.
Είσαστε τόσον καιρό χώρια και προτιμάει να περνάει τις διακοπές του μακριά σου. Κάτι λέει αυτό.