Results 301 to 315 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
26-02-2012, 23:04 #301
τι στην ευχη....το μισο μήνυμα μου πηρε! ελεγα οτι οντως ειναι φοβητσιαρης και πανικοβλητος, γιαυτο δεν ηθελε ναχει εμενα στη φρικη του, για να μη με απογοητευσει ....ετσι ειπε....."αν ξαναρχισουμε και σε απογοητευσω και δεν μας βγει και και και". τριχες. δεν ξερω πώς εχει μαθει στις σχεσεις του εγω ομως εχω μαθει να αγωνιζομαι. και θελω να αγωνιστω για τη σχεση μας γιατι ξερω με τι ανθρωπο ημουν, ξερω τι ειχα βρει και τι μου εδινε. τωρα αν αλλαξε 180 μοιρες σε 1 μηνα ο θεος και η ψυχη του το ξερει. εγω αγωνιζομαι για τον ανθρωπο που ειχα και για οσα μου προσφερε και του προσφερα. δεν θα ασχολούμην δευτερη φορα αν ειχα να κανω με κανα ψυχακι (ξερετε....απ' τα γνωστα) που μου χε βγαλει την ψυχη. ημασταν πραγματικα ευτυχισμενοι και θελω να ξαναγινουμε.
- 26-02-2012, 23:06 #302
26-02-2012, 23:08 #303
μαρκελακι, οντως ειμαι υπερπροστατευτικη και εν προκειμενω ηταν και εκεινος μαζι μου. οσο για τη δεσμευση....αντι να του βγει στην αρχη του βγηκε τωρα? τι να πω η ερμη! και ποτε προλαβε να δει δεσμευση που απτους 16 μηνες τους 12 ταξιδευε τρομαρα του! ουτε το σπιτι μας δεν εβλεπε καλα καλα, μας ειχαν φαει τα βαπορια και η μουτζούρα! ουτε για γαμους λεγαμε (αμοιβαίως συμφωνηθέν αυτό) ούτε με συμπεθερια ειχαμε παρεδωσε (και αυτο αμοιβαιο για να μην εχουμε τριβες και λογακια που κανεις απτους 2 μας δεν γουσταρε). εγω ξερω οτι αν ειναι να νιωσεις φυλακισμενος, η πρωτη φυλακη που χτιζεται ειναι απτα χερια σου. αμα ειναι τοσο βλαξ τι να πω!
26-02-2012, 23:09 #304
ναι κοριτσακι μου το ειδα! απλα απαντουσα και δεν δημοσιευοταν ολοκληρη η απαντηση μου! μας τρελανε και το φορουμ ο τρελαρας! :)
26-02-2012, 23:30 #305
..μάλλον ζητάει λέει πίστωση χρόνου για να χαλαρώσει και να μην αισθάνεται πίεση, αλλά και για να ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του απέναντί σου.
Κατά την γνώμη του η σχέση θα σωθεί εάν νιώθει το ίδιο έντονα όπως παλαιότερα.
Ζητάει ν' απομακρυνθεί κι όσο αναστατώνεσαι και προσπαθείς να τον πλησιάσεις τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Η λύση του ειδικού αν συναινέσει σίγουρα θα βοηθήσει.
27-02-2012, 01:16 #306
παλι στο μηδεν λοιποοοοον......λες και τωρα δεν εινα μονος του. μιλαμε μια φορα στις 4 μερες, εχουμε να βρεθουμε 2-3 εβδομαδες, και ειλικρινα δεν βλεπω καμια βελτιωση πλην της ηρεμιας του και οτι δεν τσιναει πλεον. ο κοσμος που μενει μονος, ερχεται στα συγκαλα του με τον ενα ή τον άλλο τροπο, καταλήγει σε ενα αλφα σταθερο και σαφες συμπερασμα και το ανακοινωνει στον αλλο. το: "σαγαπαω ειμαι ερωτευμενος αλλα εχω πεσει στο κενο" δεν ευσταθει στην ανθρωπινη γλωσσα. στο τελος θα χασω εγω το μυαλο μου και θα ησυχασω. δεν τον αναγνωριζω πια....σαν να μιλαω με εναν αλλο με καποιον που πραγματικα ειναι χαμενος καπου που δεν ξερω καν! :(
27-02-2012, 13:32 #307
Μελίνα κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να ποστάρω. Δεν ξέρω τι γίνεται!
27-02-2012, 19:18 #308
ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω! και δε μπορω να μπω απευθειας στην τελευταια σελιδα του post! λοιπον οι νεωτερες εξελιξεις εχουν ως εξης: μιλησαμε πριν λιγο, εγινε ο κακος χαμος ΠΑΛΙ, με εφερε στα ορια λυπαμαι που χαλασα την ηρεμια μου αλλα ο ανθρωπος δεν παλευεται. θελετε ατακες? πάρτε ατακες: "ειμαι εδω και ειμαι καλα. δεν θελω να ερχομαι αθηνα γιατι ποναω να πηγαινω στο σπιτι μας, εδω κανω ο,τι θελω και δε δινω λογαριασμο σε κανεναν (ακουσον ακουσον που και οσο ημασταν μαζι το ΟΧΙ δεν τοχε ακουσει απτο στομα μου οταν ηθελε να βγει μονος (που ποτέ δεν ηθελε εγω τον εσπρωχνα να δει κανα φιλο του πριβε)"
"χθες πηγα για φαγητο με παρεα μεγαλη με τη φιλη μου την ταδε εδω, και ετσι μαρεσει ναμαι, ηρεμος, ξεκουραστος να κανω αυτα που με ευχαριστουν".
καπου ενδιαμεσα ακουστηκε το γελοιότατο: "εγω σε λατρευα και αυτο δεν σταματησε να ισχυει" το οποιο ειναι απλα αστειο. καθώς και το: "εγω ειπα οτι χωρισαμε οριστικά για ΤΩΡΑ, σε μια βδομαδα σε ενα μηνα δεν ξερω τι μπορει να γινει, εσυ βαζεις χρονικα περιθωρια".
απορω και γω με τον εαυτο μου που εριξα τοσο κλαμα και ενιωσα τοσο πονο γιαυτον τον ανθρωπο.
μεχρι σημερα πονουσα που εχασα εναν τοσο υπεροχο ανθρωπο που μου προσφερε τοσα πολλα.
απο σημερα θα αρχισω να ποναω που εζησα οσο εζησα με εναν απιστευτο υποκριτη και ανευθυνο ανθρωπο που μου προσφερε τοσα ψεμματα.
αυταααααα
27-02-2012, 19:51 #309
Ναι, κάποιο πρόβλημα είχε η σελίδα.
Μελίνα, εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε παρηγορήσω και να σου πω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, ότι είσαι σε καλό δρόμο κλπ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.
Για την ώρα πάντως, ένα είναι σίγουρο και δεδομένο, σε αποφεύγει. Αν ήθελε να το περάσει μαζί σου αυτό που περνάει -αν περνάει πράγματι κάτι και δεν είναι απλά δικαιολογίες - να είσαι σίγουρη ότι θα το έκανε. Δεν το κάνει όμως.
Όσο δύσκολο και να είναι, προσπάθησε να μην κάνεις σενάρια και σταμάτα να ασχολείσαι. Αλλά μην του επιτρέπεις και αυτού να σε ενοχλεί.
Εφόσον δεν έχει σκοπό να ξαναγυρίσει σε σένα -όπως ο ίδιος δηλώνει- και να είστε μαζί σαν ζευγάρι και όχι σαν εραστές και μόνο, μην αναλώνεσαι άλλο και δήλωσέ του ότι δεν σ' ενδιαφέρει. Αλλά, να σταματήσει να σ' ενοχλεί κι αυτός και οι γονείς του (που δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν σε μια σχέση ενηλίκων).
Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, δεν είναι καλά σημάδια αυτά. Δεν είναι και τόσο συχνό ένας άντρας να απομακρύνεται από μία καλή σχέση -αν πράγματι όπως τα λες ήταν καλή - επειδή θέλει να σκεφτεί τα προβλήματά του. Ίσα ίσα, που ένας άντρας συνήθως, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από υποστήριξη απ' ότι μια γυναίκα, η οποία μπορεί πιο εύκολα να βρει υποστήριξη από αλλού (συνήθως φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον).
Εκτός αν το πρόβλημά του είμαστε εμείς οι ίδιες.
Είσαστε τόσον καιρό χώρια και προτιμάει να περνάει τις διακοπές του μακριά σου. Κάτι λέει αυτό.
27-02-2012, 20:11 #310
Μελίνα είπε πότε θα γυρίσει?..
Τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου, που είπε ότι η σχέση θα σωθεί εάν νιώθει το ίδιο έντονα όπως παλαιότερα.. Μάλλον και το συναίσθημα, του τέλειωσε και ψαχνόταν, πως θα το πασάρει τώρα με τον καλύτερο δυνατό και πιο ανώδυνο τρόπο. Τώρα εξηγείται η ανάγκη γι' απομόνωση. Έπρεπε να του πεις, "αν ήθελες να μείνεις μόνος για να προγραμματίσεις καλύτερα τις εξόδους σου με φίλους-ες κ.λπ. δεν χρειαζόταν να παίρνεις, το περίλυπο ύφος ανθρώπου που υποφέρει για την σχέση του και στην τελική γιατί τόσα ψέματα? "
27-02-2012, 21:00 #311
του το ειπα .....ακριβως όπως το θετεις: "γιατί" και πηρα την απαντηση: "αφου τα αισθηματα μου δεν αλλαξαν γιατι να πω ψεμματα" και ουρλιαζε σαν τρελος!
27-02-2012, 21:18 #312
marian μου εχεις δικιο. δειχνει κατι. οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι αφενος ανευθυνος και με πολυ επιφανειακα συναισθηματα πολυ ομορφα πλασαρισμενα αφετερου οτι ειναι και ηταν παντα σαλταρισμενος και το καλυπτε πισω απο ενα πολυ "κατασταλαγμενο" και μπεσαλιδικο προφιλακι.
27-02-2012, 21:33 #313
Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο άνθρωπος κι εσύ, όταν έχεις μια απόσταση από τα γεγονότα ίσως μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τι έφταιξε. Ίσως και όχι.
Αυτό πάντως στο οποίο στέκομαι πιο πολύ, είναι το θέμα της απόστασης στη σχέση σας. Η ίδια είπες ότι, τελικά περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο χώρια, παρά μαζί. Αυτό είναι ένα μείον, γιατί δεν προλαβαίνουμε με αυτό τον τρόπο να ζήσουμε τον άλλον από κοντά, έτσι ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι συμβαίνει στη ζωή του, από τι επηρεάζεται, πώς αντιδρά στις διάφορες καταστάσεις. Τον γνωρίζουμε τόσο όσο μας επιτρέπει ο χρόνος, η απόσταση και ο ίδιος φυσικά. Οπότε, είναι πιο εύκολο να πέσουμε από τα σύννεφα με κάποια περίεργη συμπεριφορά, γιατί δεν ξέρουμε τι μεσολάβησε.
27-02-2012, 21:47 #314
28-02-2012, 10:58 #315
Καλημέρα Μελίνα μου. Υπάρχει κάποια εξέλιξη? Γύρισε ή θα γυρίσει σήμερα? Κανονίσατε έξοδο?
Σε ζάλισα με τις ερωτήσεις. Χτες δεν μπορούσα να ποστάρω, γιατί εδώ που μένω είχαμε διακοπή ρεύματος.
Οκ δεν λέει ψέματα και για τα αισθήματα του, που δεν άλλαξαν για σένα τί κάνει άραγε?
Αυτό πού είπαμε και στην αρχή, να περάσει καλά θέλει τελικά μόνος του και με χίλιες δυό προφάσεις, αλλά και να προστατέψει και την καβάτζα του δηλ. εσένα. Ν' αφήσουμε και μισάνοιχτη την σίγουρη πόρτα.