Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω. Καθοτι αυτα που λες περι "φοβισμενου νου" τα εχω ψαξει εδω και καιρο και τα εχω αναλυσει και με την ψυχολογο μου.
Οχι Blue δεν ειμαι "χεστης" η "μαμακιας" απλα δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να αφησω την κατασταση με την μανα μου ανεξελεγκτη γιατι δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να την ξανατρεχω στα νοσοκομεια και να ξημεροβραδιαζομαι εκει γιατι η κολογρια αντι να παρει πχ 10mg υπνωτικο πηρε 30 ή αντι να παρει 5mg αγχολυτικο (tavor) πηρε 15 και βαρεσε overdose.
Τα εχει κανει και με ιδιαιτερη ανεση θα το ξαναεκανε ευχαριστως (εχει ιδιαιτερη "αγαπη" στα αγχολυτικα και τα υπνωτικα)
Μπορει καποιοι να ειναι "σταρχιδιστες" να βλεπουν ας πουμε τον αλλον να εχει πεσει κατω και να παραλυρει(σου λεω για πραματα που μου εχουν συμβει) και να πουν "καλα να παθεις ποιος σου ειπε να παρεις τοσα χαπια". Εμενα σαν ανθρωπο δυστυχως η ευτυχως αυτο δεν μου ταιριαζει
Αν εννοεις σαν "φοβισμενο νου" το οτι εζησα στο παρελθον αθλιες καταστασεις με την μανα μου και φοβαμαι μην ξανασυμβουν τοτε ναι ειμαι ενας "φοβισμενος νους".
Αυτο που ψαχνω ειναι η καλυτερη ενδιαμεση λυση η λυση που θα μου ταιριαζει και θα με ικανοποιει που λεει η ψυχολογος μου. Χρειαζεται καποιος χρονος μεχρι να την βρω αλλα πιστευω οτι ειμαι στο τελικο σταδιο. Ηδη τους ξεκαθαρισα οτι απο τον επομενο μηνα αρχιζω την σταδιακη αποχωριση , οικονομικα ειμαι ετοιμος, το μονο μου διλλημα ειναι η πολη που θα νοικιασω και μαλλον "κερδιζει" η γειτονικη χωρα. Θα μου πεις "καλα ρε μαλακα λειτουργεις βαση σχεδιου δειξε λιγο αυθορμιτισμο σηκω και φυγε τωρα αν γινεται" αστο μετα απο μια ηλικια θελεις οι κινησεις σου να ειναι σταθερες και σιγουρες. Αλλωστε οπως λεει και η ψυχολογος μου (και το πιστευω) καλο ειναι να ακους γνωμες αλλονων αλλα στο τελος εσυ εισαι αυτος που θα αποφασισει γιατι πρωτα απο ολους εσυ ξερεις το καλυτερο για τον εαυτο σου.
Ισως αν μου ελεγες για τα ποσοστα 80 - 20 αλλα ακριβως αναποδα τοτε πιθανως θα συμφωνουσα μαζι σου.
*Πιστευω να ημουν εντος του θεματος γιατι το κειμενο σου ηταν αρκετα γενικοφιλοσοφικο για μενα και ισως αντιληφθηκα λαθος νοηματα